- 23 Ağustos 2012
- 52.023
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.440
- 898
evveeet isterim kim nerde :)
Ooo kardeşim dualarım seninle. Bence hiç baktırma. Enerjini dağıtma. Çalışmaya devam. İnsanın sınava son 15 gün felan çalıştıkları daha çok kafasına giriyor. Hemen çık bu siteden ve dersine otur. (Bunu diyen Ablanın da 15 gün sonra kendi sınavı var) hahaha. Yani hocanın dediğini yap,yaptığını yapma :) hadi bol şans diyorum. Bu ülkeye senin gibi okumuş kızlar lazım. SevgilerAllahım, sevgili ablalarım 10 gün sonra ygsye gireceğim. Stresten yemin ediyorum bayılacağım, kafa dağıtmak için fal baktırayım mı sizce? Ya da dedikleri etkiler mi ki benim sınavı? Bu kızın ODTÜ kazanması lazımBi de bana dua okuyan olursa hayır demem
Allahım, sevgili ablalarım 10 gün sonra ygsye gireceğim. Stresten yemin ediyorum bayılacağım, kafa dağıtmak için fal baktırayım mı sizce? Ya da dedikleri etkiler mi ki benim sınavı? Bu kızın ODTÜ kazanması lazımBi de bana dua okuyan olursa hayır demem
Allahım, sevgili ablalarım 10 gün sonra ygsye gireceğim. Stresten yemin ediyorum bayılacağım, kafa dağıtmak için fal baktırayım mı sizce? Ya da dedikleri etkiler mi ki benim sınavı? Bu kızın ODTÜ kazanması lazımBi de bana dua okuyan olursa hayır demem
KibledimKızlar bi yanlışlıkla mesaj yerine falı buraya kopyalamışım hiç doğru bulmadığım ve yapmadığım bir şeydi nasıl oldu bu Tlf beni bigün katil edecek lütfen kibler misiniz ? Ya daKazen bi bakar mısın ?
ugga fiyatlarını yükseltivermiş :) zar zor 10 krediye tamamlamıştım
Kızlar bi yanlışlıkla mesaj yerine falı buraya kopyalamışım hiç doğru bulmadığım ve yapmadığım bir şeydi nasıl oldu bu Tlf beni bigün katil edecek lütfen kibler misiniz ? Ya daKazen bi bakar mısın ?
Bana da sen böyle dedikten sonra tellwedeki eskilerden Kehriban'ı hatırlattı. O da böyle bir konuşma şekline sahipti.Bu arada bu Ugga değil daha iyi bakan biri
Uggaya ben baktırdığımda gayet düzgün cümlerle, noktalama işaretleriyle yazmıştı. Eğitimli ve genççe biri diye düşündüm.
Bu bakan kişi kuvvetli hissiyatlı, çok okul görmemiş ortayaş üstü biri bence.
Ne oldu ki sana da mı nur topu gibi bir "olmayacak" hediye etti.....ugga'nın dünden beri baktığı fallar hep mi olumsuz?
Kızlar o fallara ne paralar bayılıyoruz. Niye siliyorsunuz anam :)) ilerde açıp okuyup kendimize vay lan ne aşk acısı çekmişim diye gülmek için bile dursun kenardaBana da sen böyle dedikten sonra tellwedeki eskilerden Kehriban'ı hatırlattı. O da böyle bir konuşma şekline sahipti.
Kehriban'a ilk sisteme girdiğinde başka bir hesabımdan fal attığımda da o kişi olmayacak demişti "yıllar önce de aynı kişi için baktrıyordum, bir de akıllı geçiniyorum peh) Ama yazarken kullandığı ugganın kullandığı dile benzerdi. Aynı kişilermi asla bilemem çünkü o hesaplarımı sildiğim için o fallara yeniden ulaşma şansım yok. Sadece konuşma biçimi diğerlerinden farklı olduğu için ilgimi çekmişti
Walla uggadan falım gelince acaba özelden konuştuklarımdan biri mi diye bir şok olmadım değil.....Ama konuştuğum hiç kimse böyle bir konuşma ve yazı dili kullanabilecek insanlar değil, bundan da eminimBen ilk baktırdığımdada güllü çiçeğimdi yeni halk ağzı vardı yine ben o değil de bilgiler daha önce verildi mi diye düşündüm A audrey_24 öyle bişi oldu yine olacak eğer böyle olursa ..
Ya kızlar şu falımın olduğu mesajı kibleyin nasıl böyle yaparım akşam yazacaktım böyle şöyle diye direk fal gelmiş ortaya Poffff
Ne oldu ki sana da mı nur topu gibi bir "olmayacak" hediye etti.....laa
Walla uggadan falım gelince acaba özelden konuştuklarımdan biri mi diye bir şok olmadım değil.....Ama konuştuğum hiç kimse böyle bir konuşma ve yazı dili kullanabilecek insanlar değil, bundan da eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?