Binnaz Abla

kızlar uggadakı sıra ne boyle ya ne ara yakaladınızda attınız?bende sabah faceden bırıne baktırcaktım parayı yatıramayınca dedım uggaya atayım bari
anaa face ten de mi fal bakıyorlar ben hiç bilmiyordum :) ordan kimleri beğeniyorsunuz özelime bir ışık yakar mısınız rica etsem :)

anaa face ten de mi fal bakıyorlar ben hiç bilmiyordum :) ordan kimleri beğeniyorsunuz özelime bir ışık yakar mısınız rica etsem :)
ben daha facede kımseye baktıramadım 10 liralık bırını buldum ama ıste parayı yatıramayınca uggaya atayım dedım

Ya ben sabırlı biri değilim selenayı bekleyemiyorum o yüzden :) ama Defne boş değil bence bilmiyorum bana da kişi tarifleri harfler falan verdi hepsi de tam uydu ve baktırma artık lütfen dedi yani para Avcısı olsa her hafta bakmak lazım diyebilir ama ısrarla baktırma enerjileri çarpıştırma diyor bakalım nehir ne diyecek puan vermesinler artık baktırmicam

aynen bana da aynı lafı kullandı. şimdi falı tekrar okudum da gerçekten bildiği çok nokta olmuş. şu ilkay ve selenanın falları gelsin de bi enerjim nötr olduğu bir gün ona tekrar atayım :)

kuzu kusura bakma iletilere hiç bakmamışım da yeni gördüm yazdığını nerdeyse 1 ay olmuş eğer ödemede sıkıntı olduysa hele ki falsepetinde cingar çıkar tavsiyem çünkü aynısı bende de oldu yok yere 3 kere ödeme yaptım çirkeflik yapınca puanları geri yüklediler. hatta öyle birinden de iade aldım, bir sürü de zehir zemberek laf yazdım şu falı açın bir dinleyin 30 lira eder mi işinize gelmeyen yorumu koymuyorsunuz milleti salak yerine koymayın yoksa hakkımı arayacağım falan dedim 2 gündür sinir ettikleri falı 10 dkda iade ettiler. ceyda özsoy diye biriydi benim orda attığım, kadının yorumlarına bakınca ooo süper harika ama bana gelen 10 dklık falın 4dksı eee ııı şeklinde ve gerisi de tekrar edilmiş laflardan ibaretti. burda yorumu yoktu kadının, ben diyim hiç atmayın. yağmur diye biri var, kadın 2.kere geldiğimi görünce hemen diğer fallarını kitlemeye kalkıştı sinir oldum ona da.

bizim dolandırılma konusu buradan bir arkadaşla oldu canım. hatta falları yayınladık tee aylar öncesinden ekim-kasım olabilir. kadın bize farklı günlerde aynı falı virgülünü bile atlamadan gönderdi. ilk gelen benim falımdı ya harika baktı nasıl bildi demiştim, su falı atmıştım. sonra arkadaşa gösterdim falı o da çok beğenip attı ama ilahi adalet bu olsa gerek 4-5 gün sonra sadece isimler değiştirilmiş aynı fal geldi. o günden sonra bir daha görmedik byv de zaten ama o kesin başka isimlerle milleti dolandırmaya devam ediyordur. o yüzden çok emin olmadığınız biri değilse yazılı yoruma hiç bulaşmayın derim. kim bilir kaç kere salak yerine konulduk da haberimiz olmadı

Sanırım uggA bildiğimiz uggA ben ona artığım ilk hesaptan atmadım , yeni hesap Sıfır bilgiyle döktü ,, şaşkınım .. Ben böyle olunca acaba diyorum hep diğer falcılarla ya da siteyle ilgili bi oyun mı var diye ama yok eğer cidden kendisi hisleriyse kartlardan çıkmaz dediğim şeyler bilmiş hatta isim bile vermiş

Bermuda, siz de mi ayni kişileri beğeniyorsunuz :) çıktı mi falları ? Attart sizlerin sayesinde farkettim durumu bende. Hadicanimsende ugga aslında 4 5 ay demiş, 8 9 ay gibi bir sure sonra yaşandı. Gecikmeli oldu. Ben falını tekrar okuduğumda farkettim yoksa unutmuştum. Geri gelmiş yeniden fal attım. Medyumselena ya da aticam. Simdi atsam sıra ancak gelir zaten :) yakınlarda byzmelek adli falciyi da denemiştim begenmedim. Shalevisrael gözüme çarpıyor ama denesem mi :) maaşımı aldım ya batıyo bana simdi :) alıntıyı beceremedim kızlar ya

Bu arada bu Ugga değil daha iyi bakan biri

Uggaya ben baktırdığımda gayet düzgün cümlerle, noktalama işaretleriyle yazmıştı. Eğitimli ve genççe biri diye düşündüm.

Bu bakan kişi kuvvetli hissiyatlı, çok okul görmemiş ortayaş üstü biri bence.

Belki de kuvvetli dolandırıcıdır eski falları okuyan ya da önceden baktırdığımız birisidir. Ay inşallah senin dediğindir.

Bu arada bende bahar depresyonu başladı sanırsam. Gerçek hayatta da sürekli saçımı başımı değiştiriyorum. En son suratımı yaktım orda hop dedim değişime Sitede de habire rumuz ve avatar değişiyorum. Yabancı değilim canlar tanıyonuz beni

cherry napıyosun kıız:))
başka keşiflerin var mı bu arada kahvee özellikle
bende uggada ilk sıradayım merakla beklemekteyim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…