anaa face ten de mi fal bakıyorlar ben hiç bilmiyordum :) ordan kimleri beğeniyorsunuz özelime bir ışık yakar mısınız rica etsem :)kızlar uggadakı sıra ne boyle ya ne ara yakaladınızda attınız?bende sabah faceden bırıne baktırcaktım parayı yatıramayınca dedım uggaya atayım bari
ben daha facede kımseye baktıramadım 10 liralık bırını buldum ama ıste parayı yatıramayınca uggaya atayım dedımanaa face ten de mi fal bakıyorlar ben hiç bilmiyordum :) ordan kimleri beğeniyorsunuz özelime bir ışık yakar mısınız rica etsem :)
defne beni ağlatmıştı açıkçası çok dürüst geldi bana bildiği bazı yerler de vardı ama durum onun dediği gibi ilerliyor şu an. hep baktırmicaz diyoruz da ben çoktandır selena ve ilkayı merak ediyordum burda en çok beğenilenler onlar bunlara da başka bir konu için attım. aylini çok beğenmiştim ben gerçekten nokta atışı çoktu sonucu dediği gibi olmasa da sanki bahsettiği gelişmeler yaşanıyor gibi tam emin değilim. rezzan abla çok çok yuvarlak konuştu olumlu desen değil olumsuz desen o da değil anlamadım :)
aynen bana da aynı lafı kullandı. şimdi falı tekrar okudum da gerçekten bildiği çok nokta olmuş. şu ilkay ve selenanın falları gelsin de bi enerjim nötr olduğu bir gün ona tekrar atayım :)Ya ben sabırlı biri değilim selenayı bekleyemiyorum o yüzden :) ama Defne boş değil bence bilmiyorum bana da kişi tarifleri harfler falan verdi hepsi de tam uydu ve baktırma artık lütfen dedi yani para Avcısı olsa her hafta bakmak lazım diyebilir ama ısrarla baktırma enerjileri çarpıştırma diyor bakalım nehir ne diyecek puan vermesinler artık baktırmicam
aynen bana da aynı lafı kullandı. şimdi falı tekrar okudum da gerçekten bildiği çok nokta olmuş. şu ilkay ve selenanın falları gelsin de bi enerjim nötr olduğu bir gün ona tekrar atayım :)
Ah degismezler ;(Ikizler
Sen nasıl dolandırıldın ki Şehrazat tarafından tatlım?
Bende de benzer bir durum olmuş olabilir. Olabilir diyorum eğer gün sonuna dek dönen olmazsa kesin bende dolandırıldım diyeceğim ve Falalemde mobil ödeme yaparken çok dikkatli olun diyeceğim. Şu an için sistemsel bir sorun oluştu, sorunu umarım çözecekler modundayım...
Geçenlerde Ester kira'ya fal attım,mobil ödeme yapmaya çalıştım gelen mesaja evet dedim 3 dakika geçti fal sayfasında ödeme başarısız olmuştur diye fal iptal oldu, bir daha kart çekip mobil ödemeyi seçtim yine mesaj geldi evet diye onayladım, ilk seferde olan "ödeme başarısız olmuştur" yazısı çıktı. İnat ettim,3. kez kart seçip paypal ile ödeme yaptım,3.de ödeme onaylandı,yorumum geldi.
Buraya kadar tamam, bugün online işlemlerden hesap döküm özetime bakınca anam o da ne ödeme onayı gelmeyen 2 evetimden ödeme almışlar, hesabımda hizmetini almadığım fazladan 56 tl bana acı acı gülüyor.
Falaleme durumu ilettim, hangi numaramda sorun olduğunu sormuşlar ona da yanıt verdim saat 2 gibiydi. Bu saat olmuş hala yanıt yok......Henüz beklemedeyim, gün sonunda ciyak ciyak ciyaklama moduna geçmekte mahsur görmeyeceğim.
Miktirü çekeceksin demiş ya :)))
Bu arada bu Ugga değil daha iyi bakan biri
Uggaya ben baktırdığımda gayet düzgün cümlerle, noktalama işaretleriyle yazmıştı. Eğitimli ve genççe biri diye düşündüm.
Bu bakan kişi kuvvetli hissiyatlı, çok okul görmemiş ortayaş üstü biri bence.
cherry napıyosun kıız:))Bu arada bu Ugga değil daha iyi bakan biri
Uggaya ben baktırdığımda gayet düzgün cümlerle, noktalama işaretleriyle yazmıştı. Eğitimli ve genççe biri diye düşündüm.
Bu bakan kişi kuvvetli hissiyatlı, çok okul görmemiş ortayaş üstü biri bence.
cherry napıyosun kıız:))
başka keşiflerin var mı bu arada kahvee özellikle
bende uggada ilk sıradayım merakla
beklemekteyim valla.
evveeet isterim kim nerde :)Valla online yok ama Ankara tavsiyem var istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?