Blacberyy belki bu mesaj bana değildi, kızma ama sevindim özel mesaj hakkının olmamasına.. Senin mesajından sonra tekrar okudum falımı, bana da aynı şeyi yazmış!! İyi ki burası var da görüyoruz en azından olanı biteni...
Hazır yazmışken söylemek istediğim bir şey daha var... Zaman zaman fevri çıkışlarım oldu burda.. İçim artık rahat etmiyor.. üzdüğüm, kırdığım herkesten özür dilerim..
kızlar mert reikiye kahveden sonra (çünkü dün kahve falında çok etkilenmiştim)bugün tarot gönderdim...sanırım benim enerjim tuttu walla etiklendiğim nadir yorumculardan öyle şeyler söylüyorki hayret ediyorum....tavsiyem rezzan abla ve mert reiki...inşallah sizinde enerjiniz tutar.. gelceği bilemeyiz tabi ama geçmişimi ve şuanki durumum net biliyorlar:)))
Senin memnun kalmana sevindim canım ama benimki memnuniyetsizlik ötesi.Çünkü adam burdaki en az beş kişiye cebindeki fotokopiyi basmış sanki.Harfi harfine aynı.Ki bunlar sadece ortaya çıkanlar.Helâl olsun başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor demek ki.mert reiki benide çok etkiledi tarot göndermiştimve 2 gün sonra dediği gibi bir olayı yaşadım zannedersem enerji işi çünkü burada bayagı memnun olmayan arkadaşlar var
Senin memnun kalmana sevindim canım ama benimki memnuniyetsizlik ötesi.Çünkü adam burdaki en az beş kişiye cebindeki fotokopiyi basmış sanki.Harfi harfine aynı.Ki bunlar sadece ortaya çıkanlar.Helâl olsun başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor demek ki.
Tamam canım sağolasın, ben kahve resmi atmaya çok üşeniyorum.Ama denerim belki.Bide dün binnaz ablada Elif ışık 11 kişi olmuştu sırası dikkatımi çekti sen baktırdınmı ona Lale'cik?Aynen öyle canım nasıl böyle birsey yapabilirki sonuçta para veriyoruz sen nalan ablayı denemediysen kahve falını önerebilirim
Tamam canım sağolasın, ben kahve resmi atmaya çok üşeniyorum.Ama denerim belki.Bide dün binnaz ablada Elif ışık 11 kişi olmuştu sırası dikkatımi çekti sen baktırdınmı ona Lale'cik?
Tamam canım sağolasın, ben kahve resmi atmaya çok üşeniyorum.Ama denerim belki.Bide dün binnaz ablada Elif ışık 11 kişi olmuştu sırası dikkatımi çekti sen baktırdınmı ona Lale'cik?
göksel'e baktıran var mı? yorumlarında biri herkese tafsiye :)) ederim yazmışta.
birde telve'de venüsamber nasıl? varmı dedikleri çıkan aranızda?
Ben de gordum, ve bu ilk sefer de degildi. Daha once de Elif Isik in 7ye , 10a, 11e vurdugunu gordum.Baktirsak mi? Ben yildizname baktirdim aslinda, kasim demisti, cikarsa yazarim aslanlar
yıldıznamede ne gibi bilgiler isteniyor? hiç baktırmadım.
bende baktirdim ve cok begendim.cok samimi ve guven verici bir bayan.
Astroloji haritasi demek istedim aslindaDogum tarihi, saati ve yeri.
Islami usul, ebced hesabiyla bakilana yildizname deniyor snairsam, affinizi diliyorum
Bu arada Zelal Pekdemir in yorumlarini okudum, sanirim gercekleri soyledigi icin puani tam degil....denemekte fayda olabilir diyorum.
Taygun a ben hem katina, hem astroloji baktirdim ikisinden de memnun kaldim. Ask hayatimla ilgili olan evimdeki Saturn etkisi bu yil bitiyormus, off bitse de kurtulsam artikDefol git Saturn, hayatimi kararttin
mert reikide copy pasteler var evet, yakın bir zamanda dediği çıktı bana. Sanırım bu reiki bu işi biliyor.
ben kahvesini beğeniyorum. tarotta iyi ama, kahvesi daha iyi gibi.
Bence en iyi fal cesidi kahve, tabi bakmayi bilen birisi varsa. Sonucta fincan senin agzina dokunuyor :44: :44:
Tarot bence cok guvenilir degil, yani soyle anlatayim: Ben Ankaradayken, cok sevdigim , asik oldugum birisi vardi. Onun icin defalarca kez tarot baktirdim ve kendi elimle defalarca kez Imparatorice karti cektim, bu adami dusunurken. Sorun bakalim bu adamla evlendim mi, nerdeeeeeeeeIliski bile yasamadim. Yani kartlara cok da guvenmemek lazim, onemli olan yorumlayanin hisleri.
mert reikide copy pasteler var evet, yakın bir zamanda dediği çıktı bana. Sanırım bu reiki bu işi biliyor.
ben kahvesini beğeniyorum. tarotta iyi ama, kahvesi daha iyi gibi.
Ay fena gaza geldim simdi ..Baktırakmı selinax?Ben baktırmıştım, hatta o zaman binnazdaki ilk falcımdır. katinaydı. O zaman mevcut durumu süper bilmişti. Tecrübeli bir fal bakışı var gibiydi. Hislerini çok beğenmiştim o zaman. ama sanırım zamanlama konusunda pek tutarlı olamamıştı. bayada zaman geçmiş. tekrarmı baktırsam :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?