Binnaz Abla

Bu arada hazır yazmaya başamışken bi durumu daha belirtmek istiyorum. Şimdilik 1-2 isim aklıma geliyor telve falcıaslı-Hydra-selinus-nesibe ve binnazda Zelal Pekdemir bebek konusunda beni umutlandırmayıp çok doğru tespitleri oldu. Hepside geçmişte sorun olduğunu küçük bir tedavi olmam gerektiğini belirttiler.(doğruydu) Yani bazı konularda oldukça netler.. bu isimler.

kızlar mert reikiye kahveden sonra (çünkü dün kahve falında çok etkilenmiştim)bugün tarot gönderdim...sanırım benim enerjim tuttu walla etiklendiğim nadir yorumculardan öyle şeyler söylüyorki hayret ediyorum....tavsiyem rezzan abla ve mert reiki...inşallah sizinde enerjiniz tutar.. gelceği bilemeyiz tabi ama geçmişimi ve şuanki durumum net biliyorlar:)))

mert reiki benide çok etkiledi tarot göndermiştimve 2 gün sonra dediği gibi bir olayı yaşadım zannedersem enerji işi çünkü burada bayagı memnun olmayan arkadaşlar var

mert reiki benide çok etkiledi tarot göndermiştimve 2 gün sonra dediği gibi bir olayı yaşadım zannedersem enerji işi çünkü burada bayagı memnun olmayan arkadaşlar var
Senin memnun kalmana sevindim canım ama benimki memnuniyetsizlik ötesi.Çünkü adam burdaki en az beş kişiye cebindeki fotokopiyi basmış sanki.Harfi harfine aynı.Ki bunlar sadece ortaya çıkanlar.Helâl olsun başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor demek ki.

Aynen öyle canım nasıl böyle birsey yapabilirki sonuçta para veriyoruz sen nalan ablayı denemediysen kahve falını önerebilirim

Aynen öyle canım nasıl böyle birsey yapabilirki sonuçta para veriyoruz sen nalan ablayı denemediysen kahve falını önerebilirim
Tamam canım sağolasın, ben kahve resmi atmaya çok üşeniyorum.Ama denerim belki.Bide dün binnaz ablada Elif ışık 11 kişi olmuştu sırası dikkatımi çekti sen baktırdınmı ona Lale'cik?

göksel'e baktıran var mı? yorumlarında biri herkese tafsiye :)) ederim yazmışta.

birde telve'de venüsamber nasıl? varmı dedikleri çıkan aranızda?

Son düzenleme:
Tamam canım sağolasın, ben kahve resmi atmaya çok üşeniyorum.Ama denerim belki.Bide dün binnaz ablada Elif ışık 11 kişi olmuştu sırası dikkatımi çekti sen baktırdınmı ona Lale'cik?

Ben baktırmıştım, hatta o zaman binnazdaki ilk falcımdır. katinaydı. O zaman mevcut durumu süper bilmişti. Tecrübeli bir fal bakışı var gibiydi. Hislerini çok beğenmiştim o zaman. ama sanırım zamanlama konusunda pek tutarlı olamamıştı. bayada zaman geçmiş. tekrarmı baktırsam :44:

Ben de gordum, ve bu ilk sefer de degildi. Daha once de Elif Isik in 7ye , 10a, 11e vurdugunu gordum.Baktirsak mi? Ben yildizname baktirdim aslinda, kasim demisti, cikarsa yazarim aslanlar

göksel'e baktıran var mı? yorumlarında biri herkese tafsiye :)) ederim yazmışta.

birde telve'de venüsamber nasıl? varmı dedikleri çıkan aranızda?

Venusamber e ben baktirdim, dedikleri cikarsa yazarim ama tarihle ilgili net bir sey soylememis.Ben memnun kaldim diyebilirim, denemekte fayda var derim.

yıldıznamede ne gibi bilgiler isteniyor? hiç baktırmadım.

Astroloji haritasi demek istedim aslinda Dogum tarihi, saati ve yeri.

Islami usul, ebced hesabiyla bakilana yildizname deniyor snairsam, affinizi diliyorum

Bu arada Zelal Pekdemir in yorumlarini okudum, sanirim gercekleri soyledigi icin puani tam degil....denemekte fayda olabilir diyorum.

Taygun a ben hem katina, hem astroloji baktirdim ikisinden de memnun kaldim. Ask hayatimla ilgili olan evimdeki Saturn etkisi bu yil bitiyormus, off bitse de kurtulsam artik Defol git Saturn, hayatimi kararttin

Son düzenleme:
bende baktirdim ve cok begendim.cok samimi ve guven verici bir bayan.

Ben de cok samimi buldum, komsu teyze gibi bakmis

Bu arada kizlar ben Mert reiki ve Hoennir den gayet memnundum, size copy paste yaptigini duyunca soklara girdim acikcasi Zarar etmenize sebep olduysam vicdan azabi cekerim simdi Size niye boyle yapti anlayamadim, bana gayet guzel kahve bakti, hem falalemde hem de tellwede. Tellwe de sesli de bakmisti.

doğum saatimden emin değilim, ama hint astrolojisi baktırmıştım yükselen boğa çıkmıştı. Bu satürn bende de var. Satürnüde herkes biliyordur, sölemeye gerek yok sanırım.

mert reikide copy pasteler var evet, yakın bir zamanda dediği çıktı bana. Sanırım bu reiki bu işi biliyor.

ben kahvesini beğeniyorum. tarotta iyi ama, kahvesi daha iyi gibi.

Son düzenleme:

Elife çok önce katina baktırmıştım ve okadar kötü şeyler söylediki günlerce etkisinden çıkamadım ama dediği gibi olmadı tam tersini yaşadım.sen bilirsin bu durumda canımbakorada çağan arımanı öneririm onunda dediklerini yaşadım çünkü

mert reikide copy pasteler var evet, yakın bir zamanda dediği çıktı bana. Sanırım bu reiki bu işi biliyor.

Bence en iyi fal cesidi kahve, tabi bakmayi bilen birisi varsa. Sonucta fincan senin agzina dokunuyor :44: :44:

Tarot bence cok guvenilir degil, yani soyle anlatayim: Ben Ankaradayken, cok sevdigim , asik oldugum birisi vardi. Onun icin defalarca kez tarot baktirdim ve kendi elimle defalarca kez Imparatorice karti cektim, bu adami dusunurken. Sorun bakalim bu adamla evlendim mi, nerdeeeeeeee Iliski bile yasamadim. Yani kartlara cok da guvenmemek lazim, onemli olan yorumlayanin hisleri.

herkes tarot yorumlayamıyor bence. Tarotun sadece kart anlamlarına göre bakıldığı sanılıyor. Hayır hiçte öyle değil, her kartın içindeki anlam, diğer kartlarla yanyana gelince binlerce kombinasyonu var. Ve kesinlikle falda hisler çok önemli. Eskiden tanığım vardı halada onun üstüne süper tarot bakanı görmedim. Senin hislerin çok kuvvetli, sana öğreticem bu tarotu derdi :) yurtdışına gitti, evlendi çoluk çocuğa karıştı, bıraktı tarotu. Ben ise kim en iyi kahve bakıyor , kim en iyi tarot peşindeyim

Hayat işte sürüklenip gidiyoruz...

aklım karıştı bak baktırsam mı diyodum bende ama sanada çıkmış önemli bir şey mi çıkan?
zaman verdi mi bide

Ay fena gaza geldim simdi ..Baktırakmı selinax?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…