Selinax da memnun baktırabilirim bende Cherry..Ben de gordum, ve bu ilk sefer de degildi. Daha once de Elif Isik in 7ye , 10a, 11e vurdugunu gordum.Baktirsak mi? Ben yildizname baktirdim aslinda, kasim demisti, cikarsa yazarim aslanlar
Ben de cok samimi buldum, komsu teyze gibi bakmis
Bu arada kizlar ben Mert reiki ve Hoennir den gayet memnundum, size copy paste yaptigini duyunca soklara girdim acikcasiZarar etmenize sebep olduysam vicdan azabi cekerim simdi Size niye boyle yapti anlayamadim, bana gayet guzel kahve bakti, hem falalemde hem de tellwede. Tellwe de sesli de bakmisti.
Ha anladım canım bak kararsız kaldım simdi.Neyse acil bi durumum yok zaten bi tartiyim kafamda ama sağol görüşün için.Elife çok önce katina baktırmıştım ve okadar kötü şeyler söylediki günlerce etkisinden çıkamadım ama dediği gibi olmadı tam tersini yaşadım.sen bilirsin bu durumda canımbakorada çağan arımanı öneririm onunda dediklerini yaşadım çünkü
Bencede iş bakanda bitiyo..Çok iyiysi tarot,kahve,katinavs..hepsi bahane .Araç sonuçta hepsi.İyi falcı hepsinde iyi olandır bence hisleri kuvvetliyse tarottada kahvede de aynı olmalı başarısı diye düşünmekteyim.Bence en iyi fal cesidi kahve, tabi bakmayi bilen birisi varsa. Sonucta fincan senin agzina dokunuyor :44: :44:
Tarot bence cok guvenilir degil, yani soyle anlatayim: Ben Ankaradayken, cok sevdigim , asik oldugum birisi vardi. Onun icin defalarca kez tarot baktirdim ve kendi elimle defalarca kez Imparatorice karti cektim, bu adami dusunurken. Sorun bakalim bu adamla evlendim mi, nerdeeeeeeeeIliski bile yasamadim. Yani kartlara cok da guvenmemek lazim, onemli olan yorumlayanin hisleri.
aklım karıştı bak baktırsam mı diyodum bende ama sanada çıkmış önemli bir şey mi çıkan?
zaman verdi mi bide
evet benim için önemli birşeydi. zaman için görürsem söylerim demişti.
Ay fena gaza geldim simdi ..Baktırakmı selinax?
Arkadaşlar bu ikisinin aynı kişiler olduğunu görünce burda şok oldum,çünkü ben falalemde yazılı ,tellwe de sesli fal yorumu aldım kendisinden bilmeden ama bir hafta arayla....fakat aynı soru ve konu olmasına rağmen tamamen zıt şeyler söylemiş.şaşırdım açıkçası...
Haklısın bi falcı herkese iyi gelmiyor.Birimizin bayıldığını diğeri yerin dibine sokuyor.Bakiyim canım düşüniyim.Sonucu yazarım baktırırsam.şimdi sana baktır baktırma konusunda birşey diyemicem canım, malum fal bakanın enerjisi kimine iyi gelir, kimine hiç iyi gelmez...o yüzden senin özgür iradene bırakıyorum.
Demekki tutarsız işte.Ama tabi sen farklı kişiler olduğunu düşünüp farklı yorum almayı doğal görmüşsündür.Malesef canım Honneir-Mert Reiki/Mert Reiki-Honneir.
walla kızlar rezzan abla ,mert reiki ikisininde üstüne kimseyi tanımıyorum o kadar fal deneyimi olan o kadar saçmasapan yorumlara pembe tablolara para veren biri olarak gönül rahatlığıylada bu yorumu yapıyorum keşke çok önce tanısaydım.
rezzan ablanın falı cıktımı sıze?gecmıste yazmışsınızdır mutlaka ama hatrlayamadım
Rezzan abla gerçekten abladır ama ne yazık ki önemli gördüğüm seyleri bana tutmadı.inşallah sana çıkar.ben rezzan ablayla tanışalı 1 hafta oldu.gelecek için bişey diyemem 2 defa kahvvede görüştük..ama öyle bi geçmişimi ve şuanki durumumu anlattıkki sanki benimle aynı evde yaşıyor ayrıca pembe tablo çizmiyor yok seni çok seviyor yok sana dönecek demiyor olumlu olumsuz herseyi söylüyor o yüzden rezzan ablayı kendime çok yakın hissettim:)
aynen canım...birinde olumlu birinde olumsuz bir tablo çizmiş fakat çokta etkilenmedim her iki yorumundanda yani...adam akıllı bir falcı bulsaydık:)
ben rezzan ablayla tanışalı 1 hafta oldu.gelecek için bişey diyemem 2 defa kahvvede görüştük..ama öyle bi geçmişimi ve şuanki durumumu anlattıkki sanki benimle aynı evde yaşıyor ayrıca pembe tablo çizmiyor yok seni çok seviyor yok sana dönecek demiyor olumlu olumsuz herseyi söylüyor o yüzden rezzan ablayı kendime çok yakın hissettim:)
Rezzan abla gerçekten abladır ama ne yazık ki önemli gördüğüm seyleri bana tutmadı.inşallah sana çıkar.
Aynı kişi farklı isimlerle farklı yorum..Ne beklenirki Mert Reiki yada Honneir.Sadece para amacı ortada.Benden uzak olsun..Ben bu gece Elif ışık a yolladım çok rağbet vardı sonucu yazarım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?