Binnaz Abla

Yok be yavrum Honneir ı ben kendim seçtimde attım.Seninle hicbi ilgisi yok canım benim.Vicdan azabı falan demişsin .Nerden bilebilirsin hem hepimiz birilerini öneriyoruz ya iyi cıkıyo ya kötü.İcın rahat olsun Cherry'mm.

Ha anladım canım bak kararsız kaldım simdi.Neyse acil bi durumum yok zaten bi tartiyim kafamda ama sağol görüşün için.

Bencede iş bakanda bitiyo..Çok iyiysi tarot,kahve,katinavs..hepsi bahane .Araç sonuçta hepsi.İyi falcı hepsinde iyi olandır bence hisleri kuvvetliyse tarottada kahvede de aynı olmalı başarısı diye düşünmekteyim.

Ay fena gaza geldim simdi ..Baktırakmı selinax?

şimdi sana baktır baktırma konusunda birşey diyemicem canım, malum fal bakanın enerjisi kimine iyi gelir, kimine hiç iyi gelmez...o yüzden senin özgür iradene bırakıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu ikisinin aynı kişiler olduğunu görünce burda şok oldum,çünkü ben falalemde yazılı ,tellwe de sesli fal yorumu aldım kendisinden bilmeden ama bir hafta arayla....fakat aynı soru ve konu olmasına rağmen tamamen zıt şeyler söylemiş.şaşırdım açıkçası...

Demekki tutarsız işte.Ama tabi sen farklı kişiler olduğunu düşünüp farklı yorum almayı doğal görmüşsündür.Malesef canım Honneir-Mert Reiki/Mert Reiki-Honneir.

şimdi sana baktır baktırma konusunda birşey diyemicem canım, malum fal bakanın enerjisi kimine iyi gelir, kimine hiç iyi gelmez...o yüzden senin özgür iradene bırakıyorum.
Haklısın bi falcı herkese iyi gelmiyor.Birimizin bayıldığını diğeri yerin dibine sokuyor.Bakiyim canım düşüniyim.Sonucu yazarım baktırırsam.

Demekki tutarsız işte.Ama tabi sen farklı kişiler olduğunu düşünüp farklı yorum almayı doğal görmüşsündür.Malesef canım Honneir-Mert Reiki/Mert Reiki-Honneir.

aynen canım...birinde olumlu birinde olumsuz bir tablo çizmiş fakat çokta etkilenmedim her iki yorumundanda yani...adam akıllı bir falcı bulsaydık:)

icimde hiic fal istegi yok hic! sacmalamisim diyorum onca para bosa gitmis arkadaslar gabriella diye bi falci varya hani mail atiyo fln oyle seyler yaziyo ki aaaa cidden beni anlatiyo dersiniz bu gabriella ilk ciktiginda ankara topiginde inanlar vaay iyiymis diyenler vardi halbuki herkese ayni fali atiyor herkese uyacak seyler soyluyordu bu falcilarin kelime cumle dagarcigi genis herkese uyacak seyleri soyluyorlar inanin! hepimizin dilekleri olsun insallaaahhh da kurtulalim su fal batagindan

walla kızlar rezzan abla ,mert reiki ikisininde üstüne kimseyi tanımıyorum o kadar fal deneyimi olan o kadar saçmasapan yorumlara pembe tablolara para veren biri olarak gönül rahatlığıylada bu yorumu yapıyorum keşke çok önce tanısaydım.

rezzan ablanın falı cıktımı sıze?gecmıste yazmışsınızdır mutlaka ama hatrlayamadım

rezzan ablanın falı cıktımı sıze?gecmıste yazmışsınızdır mutlaka ama hatrlayamadım

ben rezzan ablayla tanışalı 1 hafta oldu.gelecek için bişey diyemem 2 defa kahvvede görüştük..ama öyle bi geçmişimi ve şuanki durumumu anlattıkki sanki benimle aynı evde yaşıyor ayrıca pembe tablo çizmiyor yok seni çok seviyor yok sana dönecek demiyor olumlu olumsuz herseyi söylüyor o yüzden rezzan ablayı kendime çok yakın hissettim:)

Rezzan abla gerçekten abladır ama ne yazık ki önemli gördüğüm seyleri bana tutmadı.inşallah sana çıkar.

aynen canım...birinde olumlu birinde olumsuz bir tablo çizmiş fakat çokta etkilenmedim her iki yorumundanda yani...adam akıllı bir falcı bulsaydık:)

Aynı kişi farklı isimlerle farklı yorum..Ne beklenirki Mert Reiki yada Honneir.Sadece para amacı ortada.Benden uzak olsun..Ben bu gece Elif ışık a yolladım çok rağbet vardı sonucu yazarım canım.

Daha öncede yazdım ben rezzan abla ne dediyse yaşadım enerjimidir bilemiycem ama en azından yakın tarihte olanları yaşıyorum uzun tarihliolanlara bişey diyemiyorum ama falcıdan öte dert ortağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…