- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
evet geçmişi ve şu anki durumu tutturamayan bile var. bende hakkını yemek istemem... olduğu ''kadar''! Olmadığı ''Kader'' :)
arkadaşlar bugün dayanamadım nalan ablaya kahve gönderdim kısa bir faldı ama mükemmeldi burada deneyen varmı bilmiyorum
Vallahi ben baktırdım ve çok beğendim.
bende baktirdim ve cok begendim.cok samimi ve guven verici bir bayan.
Nalan hnla ilgili ben biraz çelişkideyim açıkçası arkadaşlar.bana falın başında bu adamın bekar olduğuna emin misin diye sormuş, falın ortasında daha önce bir nikah geçirmiş olabilire dönmüş, sonunda da sana evlilik teklifiyle gelebilir demiş.valla tepe sersemi oldum medeni hallerimizle ilgili
benim özel mesaj hakkım daha olmamış:)
ama burdan yazayım aynısımıydı?
Yalnız gördüğüm bir durum daha var. Kişiliğinizi biraz bölmüş gibisiniz Eğer siz kişiliğinizi serbest bırakırsanız hayatın farklı yönlerini birleştirebilirsiniz. Çoğu insan hayatla, ancak onu bölümlere ayırıp ilgilenebilir ama siz bunu yapmayın. İş için bir kişilik ve özel hayat için başka bir kişilik yaratmayın; bunların her ikisi de sahtedir. Bazı olayları ´ciddi´ diğerlerini ´komik´ olarak nitelendirmeyin yani ciddi bir konuya da gülümsemekten kaçınmayın ve endişe etmeyin. Bu şekilde, kişiliğinizin öğelerini birleştirebilirsiniz ve böylece siz ve dış dünya doğal olarak bütünleşecek ve uyumlu olacaktır. Bu şekilde sorununuzu daha kolay aşacak veya engelleri çok daha iyi göreceksiniz. Tavsiye vermek tabi ki haddim değildir ancak gördüğümü yorumlamak zorundayım.
Aynen öyle zamanlama konusunda harikasın selinax..Şimdi gör bak kış geldiğinde hepsi mart,nisan,mayıs demeye başlarlar.Artık kader kısmet çıkan çıkar çıkmayan fallarda daha çok baharlar görür.yaa, şimdi burda falcılar önümüz sonbahar kış olduğundan, bunu baz alaraktan. herkese eylül eylül, ekim ekim, kasım kasım dediği için. sonra herkesin teker teker çıkıp fal patladı demesine, alıştım gibi aslında. zawallımda kış dönemi içerisinde deyip ay olarak belirtmek istememiş olabilir. bakalım zaman ne gösterir artık.
marpleciğim nerelerdesin, gözükmüyorsun
bitanemm buralardayim islerim coktu:))
Yok yok Açelya yanlış anladın ben senin fallarından son derece memnun ayrıldım Allah a şükür.Dedimya ağzım açık kaldı senin falından sonra sadece bi an kafamdan geçirdiğim şeuleri bile bilmiştin ve gelecek bende hep tutarlıydı hep tek bir sonuç ifade etmiştin bende.Ama diğer arkadaşlarda olumsuz eleştirmişlerse emin ol kötü niyetlerinden değil.Bi anlık umutsuzluğun yol açtığı yorumlar emin ol.Yoksa kim kimi kırmak isterki?Bu arada teşekkür ederim ilgine ücret bile almam demişsin ama asla böyle bişeyi kâbul edemem.Ben zaten senin yorumlarından memnunum ve herkes gibi sende bi emek veriyosun karşılığını tabiki alıcaksın.Ücretsiz falı ben kendime yakıştırmam çünkü fal keyfi bir olay.Ama çok çok teşekkür ederim.Ben geçmiş mesajlarda senin sesindeki o titrwmeye varana kadar hissiyatını aktarıp kartlarla bir nevî konuştuğundan bajsetmiştim.Hatta sitedeki yorum bölümüne 40yıllık dost sesi var diye aktarmıştım.Üç kez baktırdım ( asla arka arkaya değildi hepsinin arasından belli zaman geçmişti) üç falındanda memnun ayrıldım ve tavsiye şeklinde belirttim burda da memnuniyetimi.Bu uyumlu enerjimiz inşallah devam eder.Kocamaan sevgiler...
Yaz aylarında bende öyleydim iyice uçmuştum.Sonra toparladım Allah tan.Altı hafta kadar hiç baktırmadım hiç bi eksiklikte hissetmedim.Sonra Cherry min tavsiyesiyle falcadısına alyans açılımı attım.Bide Medyum Hiper i keşfettim.Honneir malesef bu üçü icinde kredi kaybı oldu.Bu ay yeni bi keşif yapmazsak baktırmam mesela.Òlçülü ve mâkulum artık eskisi gibi delirmiyorum.kızlar ben falı bıraktım galiba enson nalan ablaya bktırmıştım bayada oluyo :) boştan yere beklentiler içine girdiğimi anlayınca birbenbire bitti bu fal baktırma merakı nasıl oldu anlamadım :) ne kadar çok para harcamışım gerçekten :)
Çok çok çok teşekkür ederim canım..Çok mutlu oldum elbette biliyorum çok teşekkür ederim.[/QUOT
Görüşmek üzere...
Medyum Hiper i tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.kızlar vomın nerde bilen varmı bir defa gönderdim ama 3 gün bekledim bakmadı.Bayadırda yok.Esinceye yollaıdm o da hemen iade etti kredim elimde patladı varmı tavsiyeniz bana baktırabilecek biri iyi ...
Medyum Hiper i tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.
Medyum Hiper i tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.
Dedikleri çıktı mı canım nasıldı çok özel değilse konu azıcık anlatır mısın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?