Binnaz Abla

Nalan hnla ilgili ben biraz çelişkideyim açıkçası arkadaşlar.bana falın başında bu adamın bekar olduğuna emin misin diye sormuş, falın ortasında daha önce bir nikah geçirmiş olabilire dönmüş, sonunda da sana evlilik teklifiyle gelebilir demiş.valla tepe sersemi oldum medeni hallerimizle ilgili

dur ben şu falı bir daha dinleyeyim, üst üste bindi fallar

kızlar bıraz ayıp kacabılır ama cok ozelı olmayan bırısı bana ozelden nalan hanımın baktıgı falını atabılırmı?bu ay kı son paramı ona vercem galıba hanı eger benım fal ıstegımı karsılıyosa atıyım yoksa atmıyım ya zaten bosu bosuna para sacıp duruyorum

Blacberyy belki bu mesaj bana değildi, kızma ama sevindim özel mesaj hakkının olmamasına.. Senin mesajından sonra tekrar okudum falımı, bana da aynı şeyi yazmış!! İyi ki burası var da görüyoruz en azından olanı biteni...

Hazır yazmışken söylemek istediğim bir şey daha var... Zaman zaman fevri çıkışlarım oldu burda.. İçim artık rahat etmiyor.. üzdüğüm, kırdığım herkesten özür dilerim..

Aynen öyle zamanlama konusunda harikasın selinax..Şimdi gör bak kış geldiğinde hepsi mart,nisan,mayıs demeye başlarlar.Artık kader kısmet çıkan çıkar çıkmayan fallarda daha çok baharlar görür.

kızlar ben falı bıraktım galiba enson nalan ablaya bktırmıştım bayada oluyo :) boştan yere beklentiler içine girdiğimi anlayınca birbenbire bitti bu fal baktırma merakı nasıl oldu anlamadım :) ne kadar çok para harcamışım gerçekten :)

Çok çok çok teşekkür ederim canım..Çok mutlu oldum elbette biliyorum çok teşekkür ederim.

Yaz aylarında bende öyleydim iyice uçmuştum.Sonra toparladım Allah tan.Altı hafta kadar hiç baktırmadım hiç bi eksiklikte hissetmedim.Sonra Cherry min tavsiyesiyle falcadısına alyans açılımı attım.Bide Medyum Hiper i keşfettim.Honneir malesef bu üçü icinde kredi kaybı oldu.Bu ay yeni bi keşif yapmazsak baktırmam mesela.Òlçülü ve mâkulum artık eskisi gibi delirmiyorum.

kızlar vomın nerde bilen varmı bir defa gönderdim ama 3 gün bekledim bakmadı.Bayadırda yok .Esinceye yollaıdm o da hemen iade etti kredim elimde patladı varmı tavsiyeniz bana baktırabilecek biri iyi ...

kızlar vomın nerde bilen varmı bir defa gönderdim ama 3 gün bekledim bakmadı.Bayadırda yok .Esinceye yollaıdm o da hemen iade etti kredim elimde patladı varmı tavsiyeniz bana baktırabilecek biri iyi ...
Medyum Hiper i tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.

Dedikleri çıktı mı canım nasıldı çok özel değilse konu azıcık anlatır mısın:)

Dedikleri çıktı demem imkânsız çünkü baktırdığım iki gün oldu.Ancak şimdiki zamanı,olayların detaylarını,neden ve niçin o noktaya geldiklerini,karşı tarafın duygusunu düşüncesini kısaca sorduğun sorunun veya niyet ettiğin konunun her detayını iğneden ipliğe biliyor Medyum Hiper.O günde yazdım yine yaziyim tellwede benim için tek isim Esince idi .Şimdi buna Hiper in eklenmesi ,o siteden en azından iki iyi falcı bulmam benim için iyi oldu.Tavsiye ederim sanada canım baktırırsan inşallah memnun kalırsın.Biz Lale ile sanırım aynı gün baktırdık Lale de memnun kaldı.Baktırmasan bile şimdi,sonrası için aklının bi köşesinde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…