baktırdım nalan ablaya kahvesi evet kısa sürüyor. tarot baktırdım uzun sürdü bu sefer. nokta atışları olan bir faldı benim için.
benim içinde nokta atışları vardı demekki tarotu daha uzun bakıyor ama ben memnun kaldım
Falcılar burayı takip ediyor derlerdi de hiç inanmazdımAçelya hanım, alınmanızı anlamsız buluyorum kimsenin sizin şahsına ait konuşmuş olduğu bir şey yok ki.. Tüm insanların okuyabileceği yer dediğiniz, bir paylaşım sitesidir. Burda herkes kendilerine ait fal yorumlarına göre fikirlerini beyan ediyorlar. Burda sizi yerden göğe sığdıramayanlarda oldu, beğenmeyenlerde olacak tabiî ki. Saçma da bulabilirler, berbat ta bulabilirler, uydurmada bulabilirler ne var bunda? Ya da sizi mükemmelde bulabilirler. Tarotta 1 numara diyenlerde olabilir, Hadi şimdi kim mükemmel buluyor, ne yapayım, gidip sataşayım mı . Burda çok gocunacak bir durum görmüyorum.. Madem ki bu kadar dikkat ediliyor usluplara, fal bakanlarda işte ben kartlarda ne görüyorsam onu söylerim, doğruları ve gerçekleri duymak size ağır gelebilirden çok, yaralayıcı ifadelerden kaçınarak olumsuzlukları söylerken karşı tarafında bir insan olduğunu düşünerek, ruh taşıdığını, hassas olabileceğini, bir anda dibe vuracağını, etkilenebileceğini düşünüp,,belki daha farklı ifadeler kullanaraktan yorum yapılması daha faydalı olacaktır. :) bu arada orada kullandığım dobrowskiyi hiç sormamışsınız :) yani espiri mahiyetinde kullandığım karşı tarafı rahatlatma adına kullandığım bir kelimeydi
Blackberry tamamen harfi harfine benim falımla aynı .Verdiğim parayı helâl etmiyorum.benim özel mesaj hakkım daha olmamış:)
ama burdan yazayım aynısımıydı?
Yalnız gördüğüm bir durum daha var. Kişiliğinizi biraz bölmüş gibisiniz Eğer siz kişiliğinizi serbest bırakırsanız hayatın farklı yönlerini birleştirebilirsiniz. Çoğu insan hayatla, ancak onu bölümlere ayırıp ilgilenebilir ama siz bunu yapmayın. İş için bir kişilik ve özel hayat için başka bir kişilik yaratmayın; bunların her ikisi de sahtedir. Bazı olayları ´ciddi´ diğerlerini ´komik´ olarak nitelendirmeyin yani ciddi bir konuya da gülümsemekten kaçınmayın ve endişe etmeyin. Bu şekilde, kişiliğinizin öğelerini birleştirebilirsiniz ve böylece siz ve dış dünya doğal olarak bütünleşecek ve uyumlu olacaktır. Bu şekilde sorununuzu daha kolay aşacak veya engelleri çok daha iyi göreceksiniz. Tavsiye vermek tabi ki haddim değildir ancak gördüğümü yorumlamak zorundayım.
Merhaba Açelya hanım takip ediyo olmanıxa cok şaşırdım.Size üç kez fal baktırdım het zamanda buraya yazdım,bana an itibariyle söylediklerinize sok oldum.Gelecekle ilgili bende hep tutarlıydınız hatta ben bu kadar titarlı aynı seyleri söylemenize saşmıştım.Ama ben hep makul zaman aralıklarıyla gönderdim falları belkide ondan.Ama inanın burda hicbi arkadaşım sizi kötü duruma sokmak niyetli kötü sòz söylemez.Hepimiz insanız cok üzüldüğümüzde istemedende olsa kırıcı olabiliyoruz.Sizinde enerjiniz düşük bi anınıza gelir ve o fal banada tutmayabilir sonuçta sizde insansınız.Ama tekrar söylüyorum belki istenmeyen kelimeler yazılmıştır inanın o anın heyecanıyle belkide üzüntüsüyledir.Benim burda değer verdiğim aynı zamanda sesiyle huzur bulduğum dört kişiden birisiniz.Açıkçası kendi adıma kırılmanıza üzülürüm.Dualarınıza teşekkür ederiz.İnşallah daha keyifli sohbet dolu mesajlarla buluşuruz.
allam ya, bana da iş içinde ayrı bir kişilik, aile içinde ayrı bir kişilik, arkadaş içinde ayrı bir kişilik olarak bölünmüşsünüz diyor :111: mitoz bölünmeme yaşıyorumda farkında değilim acaba. ama diğer dedikleri doğruydu geçmiş ve şu an
Bak sanada aynı kişilik kısmı herkeste aynı demekki.Gelecekle ilgili tahminlerine nasıl inanayım?
mert reikiden bahsediyorsunuz değilmi ?
Yok yok Açelya yanlış anladın ben senin fallarından son derece memnun ayrıldım Allah a şükür.Dedimya ağzım açık kaldı senin falından sonra sadece bi an kafamdan geçirdiğim şeuleri bile bilmiştin ve gelecek bende hep tutarlıydı hep tek bir sonuç ifade etmiştin bende.Ama diğer arkadaşlarda olumsuz eleştirmişlerse emin ol kötü niyetlerinden değil.Bi anlık umutsuzluğun yol açtığı yorumlar emin ol.Yoksa kim kimi kırmak isterki?Bu arada teşekkür ederim ilgine ücret bile almam demişsin ama asla böyle bişeyi kâbul edemem.Ben zaten senin yorumlarından memnunum ve herkes gibi sende bi emek veriyosun karşılığını tabiki alıcaksın.Ücretsiz falı ben kendime yakıştırmam çünkü fal keyfi bir olay.Ama çok çok teşekkür ederim.Ben geçmiş mesajlarda senin sesindeki o titrwmeye varana kadar hissiyatını aktarıp kartlarla bir nevî konuştuğundan bajsetmiştim.Hatta sitedeki yorum bölümüne 40yıllık dost sesi var diye aktarmıştım.Üç kez baktırdım ( asla arka arkaya değildi hepsinin arasından belli zaman geçmişti) üç falındanda memnun ayrıldım ve tavsiye şeklinde belirttim burda da memnuniyetimi.Bu uyumlu enerjimiz inşallah devam eder.Kocamaan sevgiler...Merhaba canım Kadınllar kulübünden isminizi duydum diyerek gelen bir çok arkadaşım olduğundan insan ister istemez merak ediyor acaba hakkım da neler yazılıyor diye ben ilgiyle okuyorum burada yazılanları.Çok teşekkür ederim eleştirini açık bir dille ifade etdiğin için..Hayatım önce şunu söylemek istiyorum..Kartların her zaman seni yansıtmayabilir enerjini verememiş olabilirsin ayrıca o zaman yakın bir sürede başka bir açılım yaptırmıış ve kart enerjiini tüketmiş olabilirsin bunlar senden kaynaklananlar..Ancak bir de benden kaynaklanabilicek olanlar var..Bende o gün yorgun olabilirim enerjim yoğun olmayabilir başka türlü faktörler olabilir..Eğer sen kendinle ilgili hiç bir etkenden kaynaklanmadığından eminsen benim için bunu düzeltmek senin gönlünü onarmaktır bana düşen gel canım benim ücret de ödemene gerek yok ben her zaman için dostluğu arkadaşlığı önde tutuyorum..Sana tekrar bir açılım yaparım bunu telafi ederim..Bir insanı kaybetmek hayatından çıkartmak çok kolay ona tekrar bir şans daha verebilmektiir erdemli olmak..Benim facebook hesabımdan ekle canım beni ...Benden kaynaklanan ne varsa telafi ederim düzeltirim..Herkese sonuna kadar yüreğim açık..Ben sizin yazdıklarınız yargılamıyorum canım benim adımın altında ismime yakışmayan şeyler duyduğumda ben de üzülüyorum..O yazılanlar içinde bulunduğunuz üzücü durumun eseri farkındayım..Eleştiri ye sonuna kadar açığım..Her türlü soru ve eleştiriyi yöneltebilirsiniz canım..Çok sevgiyle öpüyorum seni hoşçakal canım..
Ben kış dönemi demiş .Ay bide ne kibardı haddim değil falan diye yazmış hey Allah ım!!!evet canım ondan bahsediliyor. neyse şimdilik o cümleyi takmıyorum. bakalım gelecekte söyledikleri çıkar çıkmaz, hayırlısı olsun artık
Ben kış dönemi demiş .Ay bide ne kibardı haddim değil falan diye yazmış hey Allah ım!!!
Bana kış dönemini vermiş gelecek yorumunda zaman olarak.Yorumunda da "haddim değil akıl vermek " demişya ..Arkadaş hem çok kibar hemde bi taraftan herkesi kekliyo.Evet Mert Reiki yani namı diğer Honneir..kış dönemi derken? kim mert reiki mi kibar, anlayamadım.
Bana kış dönemini vermiş gelecek yorumunda zaman olarak.Yorumunda da "haddim değil akıl vermek " demişya ..Arkadaş hem çok kibar hemde bi taraftan herkesi kekliyo.Evet Mert Reiki yani namı diğer Honneir..
ay evet çok kibar. o değilde sırf kibarlığından dolayı müptalası olucam diye korkuyorumbu arada bana da kış dönemi demiş, anam biz keklenip keklenmediğimizi zamanla anlayacaz artık :))
offff offf banada oyle dedi .....ayrıldıkdaaa ne oldu beee adam falcılar zengin olduuuuuu
ay evet çok kibar. o değilde sırf kibarlığından dolayı müptalası olucam diye korkuyorumbu arada bana da kış dönemi demiş, anam biz keklenip keklenmediğimizi zamanla anlayacaz artık :))
sana da mı kış dönemi..zaten hayatımız süper gitse falcılarla işimiz ne. boşa giden zamana mı yanayım, döktüğüm paralara mı yanayım.
Neyse, Dibini Görmediğin suya dalmadığın gibi, emin olmadığın falcıya teslim etme kendini.
Neee?Sanadanı kış demiş?Oha be resmen gelecek içinde aynı şeyi demiş.Vallaha benim için o fal çöp artık hiçbi dediğinide beklemem.
ayy yani verdiği tarih kışa tekabül ediyor ama hakkını yiyemem mertin geçmişimi ve suanki durumumu cok iyi bilmiş...aayyy ne yapalım kızlar olduğu kadar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?