Binnaz Abla

benim içinde nokta atışları vardı demekki tarotu daha uzun bakıyor ama ben memnun kaldım

bu arada falı çıksın çıkmasın hiç önemli değil, rezzan abla gibi hanım hanımcık bir bayan. 35 senedir fal bakıyormuş, çokta güzel nasihatları ve tavsiyeleri var.

Elbetde okuyorum bunda ne var ki burası Binnaz abla yorumcuları konusu ile ilgili yorumların yapıldığı her kese açık bir site..Üstelik bana yoruma gelenler hep isminizi Kadınlar Kulübünde gördüm diyerek geliyorlar reklamımı yapmak için de burada değilim bu sebeple burada yazılan yorumları okuyor olmam da bir tuhaflık göremedim..NEYSE!! şimdi üslübun ve tarzınla ben sizi çözdüm zaten çok şükür hislerim de çok kuvvetli olduğundan amacını aşan konuşmalar geleceğini de gördüğüm için ben enerjimi hiç boşa harcamıyayım..Size esenlikler diliyorum..

Blackberry tamamen harfi harfine benim falımla aynı .Verdiğim parayı helâl etmiyorum.

Merhaba canım Kadınllar kulübünden isminizi duydum diyerek gelen bir çok arkadaşım olduğundan insan ister istemez merak ediyor acaba hakkım da neler yazılıyor diye ben ilgiyle okuyorum burada yazılanları.Çok teşekkür ederim eleştirini açık bir dille ifade etdiğin için..Hayatım önce şunu söylemek istiyorum..Kartların her zaman seni yansıtmayabilir enerjini verememiş olabilirsin ayrıca o zaman yakın bir sürede başka bir açılım yaptırmıış ve kart enerjiini tüketmiş olabilirsin bunlar senden kaynaklananlar..Ancak bir de benden kaynaklanabilicek olanlar var..Bende o gün yorgun olabilirim enerjim yoğun olmayabilir başka türlü faktörler olabilir..Eğer sen kendinle ilgili hiç bir etkenden kaynaklanmadığından eminsen benim için bunu düzeltmek senin gönlünü onarmaktır bana düşen gel canım benim ücret de ödemene gerek yok ben her zaman için dostluğu arkadaşlığı önde tutuyorum..Sana tekrar bir açılım yaparım bunu telafi ederim..Bir insanı kaybetmek hayatından çıkartmak çok kolay ona tekrar bir şans daha verebilmektiir erdemli olmak..Benim facebook hesabımdan ekle canım beni ...Benden kaynaklanan ne varsa telafi ederim düzeltirim..Herkese sonuna kadar yüreğim açık..Ben sizin yazdıklarınız yargılamıyorum canım benim adımın altında ismime yakışmayan şeyler duyduğumda ben de üzülüyorum..O yazılanlar içinde bulunduğunuz üzücü durumun eseri farkındayım..Eleştiri ye sonuna kadar açığım..Her türlü soru ve eleştiriyi yöneltebilirsiniz canım..Çok sevgiyle öpüyorum seni hoşçakal canım..

Bak sanada aynı kişilik kısmı herkeste aynı demekki.Gelecekle ilgili tahminlerine nasıl inanayım?

Yok yok Açelya yanlış anladın ben senin fallarından son derece memnun ayrıldım Allah a şükür.Dedimya ağzım açık kaldı senin falından sonra sadece bi an kafamdan geçirdiğim şeuleri bile bilmiştin ve gelecek bende hep tutarlıydı hep tek bir sonuç ifade etmiştin bende.Ama diğer arkadaşlarda olumsuz eleştirmişlerse emin ol kötü niyetlerinden değil.Bi anlık umutsuzluğun yol açtığı yorumlar emin ol.Yoksa kim kimi kırmak isterki?Bu arada teşekkür ederim ilgine ücret bile almam demişsin ama asla böyle bişeyi kâbul edemem.Ben zaten senin yorumlarından memnunum ve herkes gibi sende bi emek veriyosun karşılığını tabiki alıcaksın.Ücretsiz falı ben kendime yakıştırmam çünkü fal keyfi bir olay.Ama çok çok teşekkür ederim.Ben geçmiş mesajlarda senin sesindeki o titrwmeye varana kadar hissiyatını aktarıp kartlarla bir nevî konuştuğundan bajsetmiştim.Hatta sitedeki yorum bölümüne 40yıllık dost sesi var diye aktarmıştım.Üç kez baktırdım ( asla arka arkaya değildi hepsinin arasından belli zaman geçmişti) üç falındanda memnun ayrıldım ve tavsiye şeklinde belirttim burda da memnuniyetimi.Bu uyumlu enerjimiz inşallah devam eder.Kocamaan sevgiler...

evet canım ondan bahsediliyor. neyse şimdilik o cümleyi takmıyorum. bakalım gelecekte söyledikleri çıkar çıkmaz, hayırlısı olsun artık
Ben kış dönemi demiş .Ay bide ne kibardı haddim değil falan diye yazmış hey Allah ım!!!

kış dönemi derken? kim mert reiki mi kibar, anlayamadım.
Bana kış dönemini vermiş gelecek yorumunda zaman olarak.Yorumunda da "haddim değil akıl vermek " demişya ..Arkadaş hem çok kibar hemde bi taraftan herkesi kekliyo.Evet Mert Reiki yani namı diğer Honneir..

Bana kış dönemini vermiş gelecek yorumunda zaman olarak.Yorumunda da "haddim değil akıl vermek " demişya ..Arkadaş hem çok kibar hemde bi taraftan herkesi kekliyo.Evet Mert Reiki yani namı diğer Honneir..

ay evet çok kibar. o değilde sırf kibarlığından dolayı müptalası olucam diye korkuyorum bu arada bana da kış dönemi demiş, anam biz keklenip keklenmediğimizi zamanla anlayacaz artık :))

ay evet çok kibar. o değilde sırf kibarlığından dolayı müptalası olucam diye korkuyorum bu arada bana da kış dönemi demiş, anam biz keklenip keklenmediğimizi zamanla anlayacaz artık :))

offff offf banada oyle dedi .....ayrıldıkdaaa ne oldu beee adam falcılar zengin olduuuuuu

yalnız acelyanın acayip reklamı dönmüş burda halada devam ediyor:)))) iyiii iyiii reklamın iyisi kötüsü olmazzz devammmm:))) bakın ben bile yaptımm:))) bu yorumumlaaa

offff offf banada oyle dedi .....ayrıldıkdaaa ne oldu beee adam falcılar zengin olduuuuuu

sana da mı kış dönemi..zaten hayatımız süper gitse falcılarla işimiz ne. boşa giden zamana mı yanayım, döktüğüm paralara mı yanayım.
Neyse, Dibini Görmediğin suya dalmadığın gibi, emin olmadığın falcıya teslim etme kendini.

Neee?Sanadanı kış demiş?Oha be resmen gelecek içinde aynı şeyi demiş.Vallaha benim için o fal çöp artık hiçbi dediğinide beklemem.

ayy yani verdiği tarih kışa tekabül ediyor ama hakkını yiyemem mertin geçmişimi ve suanki durumumu cok iyi bilmiş...aayyy ne yapalım kızlar olduğu kadar.....

Neee?Sanadanı kış demiş?Oha be resmen gelecek içinde aynı şeyi demiş.Vallaha benim için o fal çöp artık hiçbi dediğinide beklemem.

yaa, şimdi burda falcılar önümüz sonbahar kış olduğundan, bunu baz alaraktan. herkese eylül eylül, ekim ekim, kasım kasım dediği için. sonra herkesin teker teker çıkıp fal patladı demesine, alıştım gibi aslında. zawallımda kış dönemi içerisinde deyip ay olarak belirtmek istememiş olabilir. bakalım zaman ne gösterir artık.

ayy yani verdiği tarih kışa tekabül ediyor ama hakkını yiyemem mertin geçmişimi ve suanki durumumu cok iyi bilmiş...aayyy ne yapalım kızlar olduğu kadar.....

evet geçmişi ve şu anki durumu tutturamayan bile var. bende hakkını yemek istemem... olduğu ''kadar''! Olmadığı ''Kader'' :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…