Binnaz Abla

kızlar bu ugga sorulara cevap vermıyormu?

Ben de dün sormuştum, henüz yanıt vermedi ama verir sanırım. Zaten kendi soruları alayıım diyor fal sonunda, yanıtlamayacak olsa niye soru sormamızı istesin=) Kızlardan biri sorusuna gelen cevapla falın uzadığını söylemişti, sanıyorum ki Poramor Beğendin mi falını peki? tolin

Ha bu arada şunu paylaşmak istiyorum yeri gelmişken. Uzun mesaj için kusura bakmayın şimdiden ama paylaşmak istedim. Tellwe topiğine de yazmayı düşünüyorum.

Dün sorumu yazdım gitmedi tekrar kaldırıp aynı soruyu yeniden ekledim eski mesajı sildim falan filan derken bi baktım "3 mesaj hakkınızı" doldurdunuz diyor oysa yolladığım hepi topu 1 mesaj var. Bugün tellwe yönetimine mesaj attım, sildiğinizle beraber 3 mesaj atabilirsiniz dediler.

Sonrasında şöyle bir konuşma geçti aramızda;

Fal sorusu ile ilgili mesajımda cevap olarak "sildiklerinizle birlikte 2 mesaj yazabilirsiniz" demişsiniz bunu çok anlamadım açıkcası. Falcıya yazdığım tek mesajım var (ki profilinde gözükmüyor), henüz cevap da gelmedi. Diğer 2 hakkımı kullanabileceğim değil mi? Sizi de anlıyorum muhtemelen insanlar sorusunu sorup cevap geldikten sonra eskisini silip yeni soru yollayarak 3 mesaj hakkını fazlalaştırmayı amaçlayabilirler ancak profilimi incelerseniz falcıyla mesajlaşmam olmadığını görebilirsiniz. 2 soru hakkımı kullanabilmeyi talep ediyorum, teşekkürler. (belki halihazırda kullanabiliyorumdur karışıklık olmasın diye teyit etmek istedim)

tellwe
Oradaki soru hakkı değil falla ilgili yorum yapabileceğiniz alan aslında. Kullanıcılar oaradan soru sormaya başladılar, Falcıların bazıları sorulara cevap verebiliyor ama biz destek veremiyoruz. O nedenle sorularınızı falla birlikte göndermenizi rica ediyoruz. Çok sorunuz oluyorsada chat falını deneyebilirsiniz.

ben: Çok sorum olması değil mesele, mesele her üyeye tanılan 3 yorum hakkımı kullanamıyor olmam. Falarımı incelerseniz hepsinde 1 cümlelik sorumun olduğunu görebilirsiniz. Eğer falcı falın bitiminde soruları alayım diyorsa takdir edersiniz ki ben soru hakkımı da kullanırım yorum hakkımı kullanacağım gibi. Eğer bu her üyeye tanılan bir haksa ve ben sistemin o anki hatası yüzünden mesaj ulaşmayınca silip tekrar yolladığımda hakkım gidiyorsa o hakkın bana geri verilmesini beklerim. Sonuçta burada siz bir hizmet veriyorsunuz bunun karşılığında da ücret alıyorsunuz. O yüzden çözüm üretmenizi ve ilgilenmenizi rica ederim.

Yahu ne laubali bi yönetimdir bu, tavsiye veriyor bana sorunuz çoksa chat falı deneyin diye. Ben senden ekstra soru hakkı mı istedim?

Son düzenleme:
ben begendım sorumla alakalı olumsuz konustu ama gerı kalan kısmı olumluydu sorumun olumsuz olmasıda cok sorun degıl benım ıcın yalnız işle alakalı durumlarımı zaman acısından tahmını cok ıyıydı

Tolinn sen ne zamandır yoktun canım cıkan cıkmayan durumlar var mı ?

Sorulara cevap demısken seruvene attıgım falı kadın 1 ay sonra cevaplamıs sağolsun =)))
cıkan durumlarla alakalı en son venus saraylı rezzana baktırmıstım venusun falının %60 ı cıktı ama cıkmayan kısımlarda oldu saraylı %40 ı cıktı rezzana atmaya gerek yok bence

Herkese merhabalar yaz aylarında çok sayıda fal baktırmıştım çıkan çıkmayan haberleri için döndüm fama aylin sema serkan tek hiçbiri çıkmadı zaten diğer falcılar patladıģında yazmıştım buraya.Selena %75 bildi ama sonucu biraz karıştırdı tam onun dediği gibi olmadı.Hiç beğenmediğim olmaz dediģim birkaç kişi çıktı Gizemhatun iade aldıgım Burc Tekdemir bildi ve artık biryolunvar da hiç online olmayan Hürrem diye biri var ki % 100 çıkmış falı hem aşk hem iş. Geçen hafta ecem23 e firuzzee ye ve selenaya fal gönderdim selena hep iyi zaten biraz karıştırsa da. Ecem23 bilmiş gibi ama zaman lazım firuzzee de iyiydi 5 tllik faldı ayrıntılıydı onu da zamanla yaşayıp göreceğim.

Kızlar binnaza simge eroğlu geri dönmüş eğer online olursa dün verdiğim sözü bozar falı atarım kadın bana isim tarif vermişti gözlüklü bile olcağını söylemişti Zaman vermişti o Zamandan bu işimi tarif etmişti dediği bir bir olmuştu inşallah online olur yaa haber ver yaptım ama bakalım girecek mi

gizemhatun bilmiş mi?orasını anlamadım canım

Günaydın canlar. Medyumsahande tanıdık birisi olabilir mi acaba?
Niye sen de böyle düşündün Goncabahar, ben, önceden baktırdığım falcılara benzetemedim yalan diyemem ama nedense içimde hep aynı soru, başka biri olabilir mi diye.....İyice psikopata sardık ondanmı acaba? Ama sanırım herkese olumlu konuşuyor o hatun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…