3 gun once baktirmistim soruma da 1 saat icinde cevap verdi .kızlar bu ugga sorulara cevap vermıyormu?
Çıkanı kadar çıkmayanı da çok var selenanın moralini bozmaFama benDe cok tutarliydi olabilitesi yuksek seyler soylemis fakat selena cok kotuydu yaa insallah cikmaz . Moralim cok bozuk selena'nin cikmayan fallari var miiiiiiiiii?
Anda nasildi ? Bilmis dedigin seyler var mi ?Fama benDe cok tutarliydi olabilitesi yuksek seyler soylemis fakat selena cok kotuydu yaa insallah cikmaz . Moralim cok bozuk selena'nin cikmayan fallari var miiiiiiiiii?
Ben varım tam tersi çıktı 2 kere baktirmıştımFama nın falı cok fena patlayan var mı? Tersı cıkan felan
Ben varım tam tersi çıktı 2 kere baktirmıştım
olumlu muydu ?Fama bendede %80 çıktı
Fama bendede %80 çıktı
Hic duymadim onu, eskilerden mi?Kızlar binnaza simge eroğlu geri dönmüş eğer online olursa dün verdiğim sözü bozar falı atarım kadın bana isim tarif vermişti gözlüklü bile olcağını söylemişti Zaman vermişti o Zamandan bu işimi tarif etmişti dediği bir bir olmuştu inşallah online olur yaa haber ver yaptım ama bakalım girecek mi
Hic duymadim onu, eskilerden mi?
bana da vermedi çok ayrıntısız kısa nokta atışsız bir faldı tavsiyeler verdi. durumumla ilgili bişey söylemediği için gelecek adına da umutlanamıyorum maalesefyahu ugga acaba nezaman sorulara cevap vermeyi planlıyor sınırsız fal bakıyor galiba .. size cevap verdi mi?
Ben de ugga'ya fal atanlardanım dün 18 sularında geldi falım hala soruma cevap vermedi galiba cvplamayacak
Fama benDe cok tutarliydi olabilitesi yuksek seyler soylemis fakat selena cok kotuydu yaa insallah cikmaz . Moralim cok bozuk selena'nin cikmayan fallari var miiiiiiiiii?
Fama pembe tablocu mu acaba var mı cok asırı olumsuz konustugu bırısı
gelecek için söyledikleri olumlu muydu ?benim selenaya attığım fal anda ve geçmişte çok iyiydi beni şoka sokmuştu ama tek kelimesi çıkmayanlardan merak etme
gelecek için söyledikleri olumlu muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?