Binnaz Abla

Fama benDe cok tutarliydi olabilitesi yuksek seyler soylemis fakat selena cok kotuydu yaa insallah cikmaz . Moralim cok bozuk selena'nin cikmayan fallari var miiiiiiiiii?
Çıkanı kadar çıkmayanı da çok var selenanın moralini bozma

Ben varım tam tersi çıktı 2 kere baktirmıştım

Aslında bana bıseyı bılır gıbı oldu hatta sasırmıstım ama sankı benzerı oldu gıbı esas dedıgı olmadı hıc olumsuz baktı dıyen yok galıba belkıde olumlu soyluyordur hep varmı acaba olumsuzu da soyledıgı bırısı?

Hic duymadim onu, eskilerden mi?

yahu ugga acaba nezaman sorulara cevap vermeyi planlıyor sınırsız fal bakıyor galiba .. size cevap verdi mi?

Ben de ugga'ya fal atanlardanım dün 18 sularında geldi falım hala soruma cevap vermedi galiba cvplamayacak

yahu ugga acaba nezaman sorulara cevap vermeyi planlıyor sınırsız fal bakıyor galiba .. size cevap verdi mi?
bana da vermedi çok ayrıntısız kısa nokta atışsız bir faldı tavsiyeler verdi. durumumla ilgili bişey söylemediği için gelecek adına da umutlanamıyorum maalesef

Fama benDe cok tutarliydi olabilitesi yuksek seyler soylemis fakat selena cok kotuydu yaa insallah cikmaz . Moralim cok bozuk selena'nin cikmayan fallari var miiiiiiiiii?

benim selenaya attığım fal anda ve geçmişte çok iyiydi beni şoka sokmuştu ama tek kelimesi çıkmayanlardan merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…