Binnaz Abla

medyumşahende anda çok iyi değil mi kızlar ben de baktırdım da. ilk defa sorumu baya kapalı yazdım kısalttım ama herşeyi takır takır söylemiş.. çıkma ihtimali nedir sizce baktıranlar gelecek için? mutlu sona bağlamış falı ama? çıkan oldu mu henüz deneyimleyen?

Evet kizlar bu kadini bende merak ediyorum tanidik birisi olabilir mi ayrica ?

Evet kizlar bu kadini bende merak ediyorum tanidik birisi olabilir mi ayrica ?
Tanıdık değil sanki kimse böyle yorumlamamıştı en net durumu olayımı bilen o oldu şimdiye kadar.. bugune kadar bana onunla benzer sonuca bağlayan kişiler gizemhatun, nurbanu olsa olsa onlardan biri olur ( galiba bunlar aynı kişi) sizce olma ihtimali var mı?

Ben 2 tane fal göndermiştim ona, henüz çıkmadı. 2sinde de olumluydu. Şubat başı gönderdiğim fal için 1,5 ay vade vererek en yakın tarihi vermişti. Falı çıktı-çıkmadı diyebilmem için 1 hadi 1 haftada benden 2 hafta daha beklemem gerek.

Sonra tekrar göndermeyi istedim ama yorumlarına bakınca hep olumlu konuştugunu fark ettim ve elim gitmedi ama soru sormadan bile an vs. o da iyi

Kime fal atsam bana bir turlu sira gelmiyor ciddi anlamda sinir oldum valla. Binnaz ablanin falcilarii fos ama en azindan kisa surede bakip yolluyorlar. ilkayda 3.günüm hala tık yok sisteme girip çıkmasına rağmen

nurbanu ya attığım falı okudum da destan yazmış bana resmen baya uzun.. emeğe saygı diyeyim dedim. tutarlı da bir yorummuş gelecek daha beklemede ama en azından sallayıp geçmemiş yani.

nurbanu ya attığım falı okudum da destan yazmış bana resmen baya uzun.. emeğe saygı diyeyim dedim. tutarlı da bir yorummuş gelecek daha beklemede ama en azından sallayıp geçmemiş yani.

Nurbanu benıde şok etti bildikleriyle ama arkadaşım attı onda benım kadar bilemedi o yüzden Geysu ve Gizem hatun olabilme ihtimali daha da kuvvetlendi kafamda.

Nurbanu benıde şok etti bildikleriyle ama arkadaşım attı onda benım kadar bilemedi o yüzden Geysu ve Gizem hatun olabilme ihtimali daha da kuvvetlendi kafamda.

ya şahande ozaman gizem hatun olabilir ya kibar da onun gibi içerik çok benzer.. çok şaşırttı beni valla falıyla :) yakında bu sayfadakiler onu da çözer:)

ya şahande ozaman gizem hatun olabilir ya kibar da onun gibi içerik çok benzer.. çok şaşırttı beni valla falıyla :) yakında bu sayfadakiler onu da çözer:)
Tatlım sen Nurbanu'ya göndermişmiydin o yüzden mi benzerlikler buldun?

Sahande bana bakmayıp falımı iade etmişti ama gizem hatun olduğunu düşünmüyorum. Gizem Hatun nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmıyor. Sahande'nin profil yazısında ise nokta ve virgülden sonra boşluk var. Tabi baktıran arkadaşlar daha iyi bilir.

Gizem hatun'un türkçesi çok çok iyi. Hatta hep bu yönden taktir ederim, falını okumak da çok hoşuma gider.

Şimdi yeniden baktım Şahandenin fallarına "senin donelerine" göre sevgili SimplyLove,ilk falında genelde her cümlenin sonuna virgül ekleyerek devam etmiş ama virgülden sonra hep boşluk var.
2. falında ise nokta ve virgülden sonra boşluk var.

Senin dikkati görünce amanınn dedim Koreli olsam, çok şaşırdıklarında yaptıkları gibi "omomo" derdim. Bizim kızlar nelere dikkat ediyor öyle. Vay zehir zembereksiniz kızlar:) helel.

Bana da o kadın epey iyi baktı ama sanki kısa vade veriyor hep

Çok kitap okuduğum için yazım tarzlarına ister istemez dikkat ediyorum. Gizem hatun'un da çok düzgün türkçesi olduğundan dikkatimi çekmişti :)

Sahande bana bakmayıp falımı iade etmişti

Şahande, falını, vip plus olmadan önce mi iade etmişti? Çünkü vip plus olmadan önce 27-28li sıraları gördüm onda ben ve 2 kez yıldızname gönderdiğimde, çok yoğunluk var diye iade etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…