Ya ben gizemhatun ve nurbanu nın aynı kişi olduğundan eminim. Bir süredir geysu da acaba onlardan biri mi diye düşünüyorum. Geysu edebiyat fakültesi mezunu. Yazım anlatım bakım tarzları üçünün aynı.bilmiyorum ki.Sahande bana bakmayıp falımı iade etmişti ama gizem hatun olduğunu düşünmüyorum. Gizem Hatun nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmıyor. Sahande'nin profil yazısında ise nokta ve virgülden sonra boşluk var. Tabi baktıran arkadaşlar daha iyi bilir.
Gizem hatun'un türkçesi çok çok iyi. Hatta hep bu yönden taktir ederim, falını okumak da çok hoşuma gider.
Şahande, falını, vip plus olmadan önce mi iade etmişti? Çünkü vip plus olmadan önce 27-28li sıraları gördüm onda ben ve 2 kez yıldızname gönderdiğimde, çok yoğunluk var diye iade etmişti
Ya ben gizemhatun ve nurbanu nın aynı kişi olduğundan eminim. Bir süredir geysu da acaba onlardan biri mi diye düşünüyorum. Geysu edebiyat fakültesi mezunu. Yazım anlatım bakım tarzları üçünün aynı.bilmiyorum ki.
kahve mi baktırmıştın ? anı bildi mi ?Emine kurtulus a baktirdigim ikinci falda da yine şoklara ugradim. Yani bilinmeyecek seyleri bilmis yine ay cok seviyorum bu kadini :d
Sema ya attigim fali da falla ilgisi olmayan ama durumlarimi bilen hangi arkadasima okutsam oha buna ben de baktiricam diyo
Ya bu Emine bana baya uçmuştu. Ayrıldığım kişi içki sigara içiyormuş ikisini de içmez. Bana dayım amcam birini bulacaktı güya hehehehe. Tuhaf bi faldı :)))kahve mi baktırmıştın ? anı bildi mi ?
Tatlım sen Nurbanu'ya göndermişmiydin o yüzden mi benzerlikler buldun?
ben emineye bir defa fal attım. onda da bazı şüphelerimi dile getirmiştim. sıfır ayrıntı evet şüphelerin doğru gerçekten böyle vs vs dedi onun dışında ne bir nokta atışı ne bişey. 1 hafta içinde biriyle tanışacaktım ama 2 haftayı geçti hala gelen giden yok. hiç ama hiç beğenmedim falını hatta sildim. semaya su falı göndermiştim iyiydi gerçekten. ilkaya 3 gün önce attığım fal hala yorumlanmadı yorumlanacak gibi de durmuyor beklemekten sıkıldım semaya kahve göndersem su falından daha mı iyidir acaba ?Ya bu Emine bana baya uçmuştu. Ayrıldığım kişi içki sigara içiyormuş ikisini de içmez. Bana dayım amcam birini bulacaktı güya hehehehe. Tuhaf bi faldı :)))
Ani bilmek ne kelime ya emine sanki bi suredir benimle birlikte yasiyo gibi anlatmis . Kahve atiyorum ama kahvede cikacak seyler degil soyledikleri. Sema da karsi tarafin dusuncelerinde ve gecmis genel durum analizlerinde iyi. Falla ilgisi olmayan bi arkadasim baktirdi hatta , yine cok basariliydikahve mi baktırmıştın ? anı bildi mi ?
emineyi ben denedim beğenmedim. semaya su falı atmıştım kahve falı atsam daha kapsamlı bakar mı diye merak ettimAni bilmek ne kelime ya emine sanki bi suredir benimle birlikte yasiyo gibi anlatmis . Kahve atiyorum ama kahvede cikacak seyler degil soyledikleri. Sema da karsi tarafin dusuncelerinde ve gecmis genel durum analizlerinde iyi. Falla ilgisi olmayan bi arkadasim baktirdi hatta , yine cok basariliydi
Sema bence katına da iyi.emineyi ben denedim beğenmedim. semaya su falı atmıştım kahve falı atsam daha kapsamlı bakar mı diye merak ettim
Farkedecegini dusunmuyorum gerek yok bence kahve atmana yakin zamanda baktirdiysan. Ben kahveye baktigini dusunmuyorum zatenemineyi ben denedim beğenmedim. semaya su falı atmıştım kahve falı atsam daha kapsamlı bakar mı diye merak ettim
peki ilkay mı sema mı desem :) ilkayı beklemeli miyim bilmiyorum çok merak ediyorum ama 1 haftada gelmicek gibi yorumumSema bence katına da iyi.
Şahande hangi sitede arkadaşlar? Birde ne falı attınız memnun kalanlar?
Bana ikisi de çıkmadı ama sanki sema nın katinası daha iyiydi.peki ilkay mı sema mı desem :) ilkayı beklemeli miyim bilmiyorum çok merak ediyorum ama 1 haftada gelmicek gibi yorumum
kızlar bir yolun varda kahve falında anı bilen karşıdaki kişinin duygularını söyleyebilen bir falcı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?