Binnaz Abla

Ya ben gizemhatun ve nurbanu nın aynı kişi olduğundan eminim. Bir süredir geysu da acaba onlardan biri mi diye düşünüyorum. Geysu edebiyat fakültesi mezunu. Yazım anlatım bakım tarzları üçünün aynı.bilmiyorum ki.

Bilemiyorum açıkçası. Nurbanuya hiç baktırmadım. Geysuya ilk geldiği zamanlar baktırmıştım ama beğenmemiştim pek. Gizem hatuna ise çok beğendiğim için 3-4 kez baktırdım.

kızlar bir yolun varda kahve falında anı bilen karşıdaki kişinin duygularını söyleyebilen bir falcı var mı ?

Ya kızlar sezgi candan'a önceden baktıranlar tutturdu mu bu kız size?

Emine kurtulus a baktirdigim ikinci falda da yine şoklara ugradim. Yani bilinmeyecek seyleri bilmis yine ay cok seviyorum bu kadini :d
Sema ya attigim fali da falla ilgisi olmayan ama durumlarimi bilen hangi arkadasima okutsam oha buna ben de baktiricam diyo

Şahande'nin forumdan birine baktığı falı gördüm ona da 4 hafta zaman vermiş. Şubat başı bana 1,5 ay demişti. Şimdi sen de böyle dedin.....

Ama ben Şahande'nin herkese olumlu konuştuğunu düşünüyorum yorumları okuyunca ki bu da bana hiç inandırıcı gelmiyor.

Bir de şunu fark ettim, iyi falcı dediklerimiz anı-geçmişi iyi biliyorlar. Geleceği de sorularımız ve anda hissettiklerine göre iyi veya kötü yorumluyorlar, artık hangisi çıkarsa. Mesela Monaspecle'ye göndermiştim anda-geçmişte iyiydi gelecek için olumlu dedi. Ugga'ya fal attım anda-geçmişte iyiydi olumsuz dedi. Hadi buyrun burdan yakın.

Ha hangisine inanyorsun dersen çıkmadığı sürece olumlular, ki buna hemen hepsi dahil Ugga'ya inanmayı tercih ederim. Sayesinde "nasılsa olmyacak birşey için kendimi anlık süre için kandırsınlar diye niye önüne gelene para saçayım" moduna ve ruh haline girdim. Şu an merak yok-umut yok-beklenti yok=PARAM CEBİMDE:)

kahve mi baktırmıştın ? anı bildi mi ?

Tatlım sen Nurbanu'ya göndermişmiydin o yüzden mi benzerlikler buldun?

nurbanu ile gizem hatuna baktırmıştım geysuya baktrmadım. baktığım fallar içinde olayı aynı şekilde anlatan sonunu da aynı bağlayan bitek bunlar o yuzden acaba mı dedim. geri kalanlar anlaşmış gibi sonunu farklı söylüyorlar bir de ayrılık nedenini bukadar ayrıntılı anlatmıyorlar.Ayrıca saygılı kibar düzgün bir türkçe.. umarım tanıdık değildir ben de bi ümitleneyim falıma:))

Ya bu Emine bana baya uçmuştu. Ayrıldığım kişi içki sigara içiyormuş ikisini de içmez. Bana dayım amcam birini bulacaktı güya hehehehe. Tuhaf bi faldı :)))
ben emineye bir defa fal attım. onda da bazı şüphelerimi dile getirmiştim. sıfır ayrıntı evet şüphelerin doğru gerçekten böyle vs vs dedi onun dışında ne bir nokta atışı ne bişey. 1 hafta içinde biriyle tanışacaktım ama 2 haftayı geçti hala gelen giden yok. hiç ama hiç beğenmedim falını hatta sildim. semaya su falı göndermiştim iyiydi gerçekten. ilkaya 3 gün önce attığım fal hala yorumlanmadı yorumlanacak gibi de durmuyor beklemekten sıkıldım semaya kahve göndersem su falından daha mı iyidir acaba ?

kahve mi baktırmıştın ? anı bildi mi ?
Ani bilmek ne kelime ya emine sanki bi suredir benimle birlikte yasiyo gibi anlatmis . Kahve atiyorum ama kahvede cikacak seyler degil soyledikleri. Sema da karsi tarafin dusuncelerinde ve gecmis genel durum analizlerinde iyi. Falla ilgisi olmayan bi arkadasim baktirdi hatta , yine cok basariliydi

emineyi ben denedim beğenmedim. semaya su falı atmıştım kahve falı atsam daha kapsamlı bakar mı diye merak ettim

emineyi ben denedim beğenmedim. semaya su falı atmıştım kahve falı atsam daha kapsamlı bakar mı diye merak ettim
Farkedecegini dusunmuyorum gerek yok bence kahve atmana yakin zamanda baktirdiysan. Ben kahveye baktigini dusunmuyorum zaten
Eminenin begeneni kadar begenmeyeni de var benimle enerjisi uyusuyor demek ki ben cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…