Ayyy gelsin artik, ben sormustum, baksin artik bana daIletisim kurarsan ne zaman gelecegini sorar misin sekerim?
O verdiği 3-5 tl leri toplasa adamakıllı birine baktırırda prenseste o düşünceyi aramak yanlış olur.bu kizin tellwede olma sebebi fallarin 3-5 tl olmasindan bence hic pahali falcilarda onun ismine rastlamadim :)
O verdiği 3-5 tl leri toplasa adamakıllı birine baktırırda prenseste o düşünceyi aramak yanlış olur.
geçen sordum, eğitimlerin bitsin sonra giricem, şu anda girmeyi düşünmüyorum dedi, zaman vermedi ama.
Bencede ya geleceği tutturan olursa hemen yazalım.Benim bi Melek Öz ve Açelya (çıkan aynı şey,aynı şeyi bildiler.Melek zamanıda bildi.)çıktı ve geçen hafta hemen yazdım.Ne olur hemen yazalım.6 aydir fal baktiriyorum simdi düsününce sanki fallar pek cikmiyor
rezzan abla 3.kahve ve aqueitas kahve , birde klothoyagmurada tarot baktirdim
hepside olumlu .. ama hayatimda pek olumlu giden bisiy yok diyebilirim.. param olsa baktirsam gene ayni seyleri söyliycek falcilar belkide bundan sonra baktirmama karari aliyorum acikcasi ve burdaki tüm bayanlardan da ricam faliniz ciktiysa hangi durumun ciktigini ve hangi falcinin baktirigini mutlaka yazin bilelim..elimdeki fallar cikarsa bende yazacagim..
Amma ezdik prensesiEvet laylaylom akilli ama yakinda istedigine kavusup Mithatla evleniyor, hangimiz onun kadar iyi durumdayiz
Amma ezdik prensesiEvet laylaylom akilli ama yakinda istedigine kavusup Mithatla evleniyor, hangimiz onun kadar iyi durumdayiz
Ayyy gelsin artik, ben sormustum, baksin artik bana daIletisim kurarsan ne zaman gelecegini sorar misin sekerim?
prenses accaayip mücadele veriyor. Tam hürrem sultan misali.
Ay bide Mithat Leonardo Di Caprio Brad Pitt karışımı bişeydi değilmi?Böyle aklı havada olanın şansı yaver gidiyo demek.
Bencede ya geleceği tutturan olursa hemen yazalım.Benim bi Melek Öz ve Açelya (çıkan aynı şey,aynı şeyi bildiler.Melek zamanıda bildi.)çıktı ve geçen hafta hemen yazdım.Ne olur hemen yazalım.
Bencede ya geleceği tutturan olursa hemen yazalım.Benim bi Melek Öz ve Açelya (çıkan aynı şey,aynı şeyi bildiler.Melek zamanıda bildi.)çıktı ve geçen hafta hemen yazdım.Ne olur hemen yazalım.
Offf ki offfffff.....İçimi titrettin vallaha Cherry.Mithat yari Hollandaliymis, yani ta$ gibi bir sarisin olma ihtimali cok yuksek. Biz de ezik buzuk heriflerin pesinden fala tonla para dokelim, adalet mi bu?
Cherry cim bana bütün ama bütün falcıkardan tamaman farklı yorum yapan Melek tir.Esas olaya zaman var ama.Melekle Acelya bana taban tabana zit konustu, Melek 6 hafta ve 5 ay icerisinde gelismeler olur dedi, Acelya bosuna bekleme dedi.
Ne demek canım bişey değil.Bunları yazmazsak burda olmamızın anlamı kalmaz.verdiği ilk zaman kış dönemi ocak şubat bakalım artık görücez..
Offf ki offfffff.....İçimi titrettin vallaha Cherry.
Offf ki offfffff.....İçimi titrettin vallaha Cherry.
Bana kartları hem kombinasyon halinde bazılarınıda tek tek yorumlamıştı.Sanırım yanlış hatırlamıyosam kendide kart çekiyodu.En son katinada çekmişti bana.Sakin tane tane sıcak bi yorumu var Melek in.Çok emek veriyo ve görmediğini söylemiyo.Yorum olsun diye yorum yapmıyo.Zamandan emin değilse kolay kolay zaman vermez net gördüğü olayı anlatır.Faldan sonra sorularınıda detaylı cevaplar.Bana bakımı bu yönde oldu.Bu melek öz'ede hiç baktırmadım. Tarotu nasıl yorumluyor. Kart anlamlarını sıralıyormu mesela? Yorumlama şekli nasıl?
sarışınları beğenirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?