Oyle ama , benim yasadigim yerde de Hollandali elemanlar var, bildigin hans istehatta hans otesi
Mithat yari Hollandaliymis, yani ta$ gibi bir sarisin olma ihtimali cok yuksek. Biz de ezik buzuk heriflerin pesinden fala tonla para dokelim, adalet mi bu?
Ben cok fazla sarışin esmer ayırmam.Benim sarışın kavramım Leonardo Di Caprio dur.Öyle bi sarıya ölürüm işte.
Çok soğuk yüzlü mahkeme duvarı suratlı olmadıkları sürece gerçekten biblo gibi oluyo yüzleri.Almanya daki zamanlarımdan biliyorum.
O zaman Ibrahim Tatlisesten gelsin : Yaz demedim, kis demedim eglendimmm dim dim dim sarisin demedim, esmer demedimmm egleeeeendim tey tey
Ben Brad Pitt e hastaydim artik degilim, yaslandi
O zaman Ibrahim Tatlisesten gelsin : Yaz demedim, kis demedim eglendimmm dim dim dim sarisin demedim, esmer demedimmm egleeeeendim tey tey
Ben Brad Pitt e hastaydim artik degilim, yaslandi
Heh işte aynen onlardanbunların bebekleri var ya tam bir biblo, hani satılıyor ya oyuncak bebekler kel sarı kafa, mavi göz. çok şekerler ama, aynı oyuncak bebek gibi duruyor kucaklarında
alemsin walla :) ben joe black filminde o anlık hasta olmuştum. Sonra film bitti hastalığımda geçti tabi
Ayy Cherry çatlattın beni gülmekten.Ben bi Leo ya hastayım.Gidicem abi Los Angeles e tanışmaya online falcılarıda yanımda götürücem.
Brad pitt çöktü artık.Ama ben Leo ya Muhteşem Gatsby de bi kez daha bayıldım sonra ayıldım.
Mithat yari Hollandaliymis, yani ta$ gibi bir sarisin olma ihtimali cok yuksek. Biz de ezik buzuk heriflerin pesinden fala tonla para dokelim, adalet mi bu?
son msjımı okudun mu? birde sen görmedin mi mithatı henüz?
Hanim la ilgili yorumlarimi yapayim. 1 kere tarot, 2 kere kahve baktirdim.
Kahvede bu is olur ama evlenmezsiniz demis.
Tarotta bu is olmaz demis.
2. kahvede bu is olur, zorlarsan ve istersen evlenirsin demis.
Her seferinde farkli bir sey soylemis yani.
Tarotunu begenmedim, bence yuzelyseldi. Kahvesini begendim mi begenmedim mi bilemiyorum
Boyle iste.
falcıları niye alıyon yanına. onlardan kurtuluncan işte ..yani dünyanın neresine gidersen git, kar etmiyormu
Aynen öyle üç günlük dünyada niye çırpınıyosak?Bu adamlara fal baktiracagimiza , belki de gonul eglendirmeliyiz diye dusunuyorum bazen.
Orda da Leo , yla durimumuzu sorucam falcılara.Prenses gibi :Leo yla tanışıcakmıyım?Tanışırsak sevgili olacakmıyız?Leo Toni Garn dan ayrılıcakmı?Bana dönücekmi?Leo nun anneside beni isteyecekmi?Leo yeni filmi icin türkiye ye gelicekmi gelirse bende onunla gelicekmiyim?Bunları bilmem öğrenmem icin falcılara ihtiyacım olucak Selinax cım..
Ahahha aLeo Toni'den benim icin ayrilacak mi? Gisele adisinin de gozu hala Leo da , onunla konusup agzina s...k miyim Leo'yla evlenecek miyim?
Bu arada Klothoyagmur un yorumlarina baktim. Birini sorup onunla olur mu diyen herkese kaderinde baska bir bey daha var demis, ben dahilSallamis mi acaba, ben bu hatunu cok begenmistim
Ahahha aLeo Toni'den benim icin ayrilacak mi? Gisele adisinin de gozu hala Leo da , onunla konusup agzina s...k miyim Leo'yla evlenecek miyim?
Bu arada Klothoyagmur un yorumlarina baktim. Birini sorup onunla olur mu diyen herkese kaderinde baska bir bey daha var demis, ben dahilSallamis mi acaba, ben bu hatunu cok begenmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?