- 23 Ağustos 2012
- 52.082
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.732
- 898
eğer öyleyse çok üzülürüm bende çok beğenmiştim.bana verdiği zamana da az kaldı
Ayyyyyy sen bana bakma sekerim, iyice paranoya oldum. Guzel seyler soyleseler inanmiyorum, kotu seyler soyleseler inanmiyorum.
Bana da aralik demis, bakip gorucez artik.
bana da aralık demiş hadi bakalım.bu arada yazdım mı hatırlamıorum
melekin verdiği tarih tutmadı bana.ekim sonu kasım başı demişti yalan oldu.
Kızlar bu tatlicadi olayı noldu?
El cevap
Ben hala siradayim valla, onumdeki ksii sayisi da 2 gundur mu ne ayni.
#direnCherry
bu gün izinliydim ve evde baktırdığım falların bir kısmını dinledim hepsini dinlemem mümkün değil çünki ve fallarda gördüğüm şu yada çıkanları söyleyeyim daha doğru olacak rezzan hanımın söylediği bir kaç şeyi yaşadım,nesibenin söylediği tek bir şeyi yaşamışım ama en çok çıkan ayşe melek bende şaşırdım aslında çokta önemsememiştim falını fakat söylediklerinin yüzde ellisi gerçekleşmiş vede söylediği süreçte devam ediyor mert reikide onunla paralel şeyler
Kızlar bu tatlicadi olayı noldu?
El cevap
Ahahha aLeo Toni'den benim icin ayrilacak mi? Gisele adisinin de gozu hala Leo da , onunla konusup agzina s...k miyim Leo'yla evlenecek miyim?
Bu arada Klothoyagmur un yorumlarina baktim. Birini sorup onunla olur mu diyen herkese kaderinde baska bir bey daha var demis, ben dahilSallamis mi acaba, ben bu hatunu cok begenmistim
Ay o küfürlerdeki noktaların bitirdi beni bi an gerçekten Prenses yazdı zannettim.Ahahha aLeo Toni'den benim icin ayrilacak mi? Gisele adisinin de gozu hala Leo da , onunla konusup agzina s...k miyim Leo'yla evlenecek miyim?
Bu arada Klothoyagmur un yorumlarina baktim. Birini sorup onunla olur mu diyen herkese kaderinde baska bir bey daha var demis, ben dahilSallamis mi acaba, ben bu hatunu cok begenmistim
bana da aralık demiş hadi bakalım.bu arada yazdım mı hatırlamıorum
melekin verdiği tarih tutmadı bana.ekim sonu kasım başı demişti yalan oldu.
O Ayse Melek beni bunalima sokmustu....Mert le bana taban tabana zit seyler soylediler.
bu gün izinliydim ve evde baktırdığım falların bir kısmını dinledim hepsini dinlemem mümkün değil çünki ve fallarda gördüğüm şu yada çıkanları söyleyeyim daha doğru olacak rezzan hanımın söylediği bir kaç şeyi yaşadım,nesibenin söylediği tek bir şeyi yaşamışım ama en çok çıkan ayşe melek bende şaşırdım aslında çokta önemsememiştim falını fakat söylediklerinin yüzde ellisi gerçekleşmiş vede söylediği süreçte devam ediyor mert reikide onunla paralel şeyler
canım bilemiyorum ben faldaki enerji uyuşmasına inanmıyorum falı bilen 6.hissi kuvvetli olan insan her kese iyi bakar diye düşünüyorum şuanki benim süreçim böyle gelişmeler o yönde bu arada benim sıkıntılarım daha çok iş anlamında umarım senin için söylenen güzellikler gerçekleşir biran önce
Kesinlikle kesinlikle bencede bu herşey bahane iyi olan falcı herkese ama herkese dediģi çıkandır.Enerji uyuşması bilmem ne bencede boş.Olurmu öyle şey falı falcılığı meslek edinmişsen bileceksin ötesi yok.Paraları alıcan 10 kisinin 2 sine bilicen ondan sonra enerjim tutmadı.Enerjinin tutmadığına hiç bakmasınlar geri göndersinler.canım bilemiyorum ben faldaki enerji uyuşmasına inanmıyorum falı bilen 6.hissi kuvvetli olan insan her kese iyi bakar diye düşünüyorum şuanki benim süreçim böyle gelişmeler o yönde bu arada benim sıkıntılarım daha çok iş anlamında umarım senin için söylenen güzellikler gerçekleşir biran önce
Ben de sana katiliyorum. Mert e baktirdigim fal daha yeni....Ayse Melek e bir daha mi baktirsam acaba, belki fikir degistirmistir
Metin dediklerinin ciktigi insanlar var. Ayse Melek in birine olumsuz dedigi bir sey de cikmisti sanirim. Bu durumda ben kime inanayim
Ayse Hanimin baktigindan sonra zaten yakinmistim burda, bana sen ortaboylu kumral biriyle evleneceksin demisti, ben de kiyameti koparmistim uzun boylu isterim diyeDaha akli basinda insanlar hayirlisi olsun demislerdi ama ben edepsizlik yapmistim
bu arada şunuda belirteyim bana Ayşe melek olmasını isteğimim şey için unut gitsin olmaz demişti buda beni üzmüştü ama farklı bir konudada olumlu konuşmuştu aslında fal hoşuma gitmediği için bir daha okuma gereği duymadım ama bu gün baktım evet söylediği gibi fakat daha henüz sonuçlanmadı kendiside yılın sonu 2014 başı diyede belirtmiş bekleyip göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?