Binnaz Abla

bende akşamdan beri hepsini okudum yook yani bence hiçbiri çıkmayacak.
verdikleri zamanlar bir bir patlıyor.
fal baktırmaya devam etsem bu seferde ocak şubat demeye başlayacaklar
yani anlayacağınız bu işin sonu yok.
zaten içimden de gelmior artık.o krizlik durumlarım çoook gerilerde kaldı.

bu arada bi prensesin hayatı değişti haa şaka gibi.ee ama biz ne yaptık evde oturduk fal baktırıp
bekledik,o hem fal baktırdı hemde herkesin ağzına s...tı ahahhah.
prenses bile bizden akıllı

canim sen vibersumda baktirdin mi hic?

bir suru falci var ucretsiz baktirabiliyorsun numarani yaziyorsun onlar seni ariyor ama ben bi yanlislik yaptim bi numara ve bi mail tek sefer kullaniliyo baktiramadim almanca da bilmeyince kaldi oyle

gauss artık uluslararası açılımlara mı başladın geç bence bu site dobrowski

biz elmira ve burak a yönelelim derim.

Son düzenleme:
ayşe melek hanımın söyledikleri verdiği tarihlerde mi cıktı canım daha doğrusu zaman vermişmiydi

canım ayşe melek benim iş anlamında bir sorunum vardı olma ihtimali yüksekti olmaz dedi ve sonucun farklı bir şekilde birisi tarafından yeniden ele alınacağını daha hayırlı olacağını söyledi hem üzüldüm hem ihtimal vermedim fakat bu gün okuduğumda aynı şekilde olayın geliştiğini gördüm henüz onuçlanmadı ama dediği gibi diğeri olmadı ve konu kapandı

bu arada 2 kez elmiraya telden baktırdım tesbitleri çok doğru ve güzel ama kesinlikle dediklerinin hiç birini yaşşamadım

tellwede ongoruye fal baktırdınız mı kızlar? kahve yolladım da çok tatlı..genel olarak bilmiş geleceği bilemem tabi bide abla gibi yaklaşmış aslında komşu falına bakar akıl verir ya o tarz.uslubunu çok sevdim nesibe gibi balım diye hitap ediyo bide:))

anladım canım bende bi defa fal baktırdım çok emin konuşmuştu bakalım

ayşe melek hanımın söyledikleri verdiği tarihlerde mi cıktı canım daha doğrusu zaman vermişmiydi
Canım ben ona hiç baktırmadım.Yorumlardan birini bende bi yorum getirmiştim.Ama baktıran arkadaşlar sorunu yanıtlar.

bu arada 2 kez elmiraya telden baktırdım tesbitleri çok doğru ve güzel ama kesinlikle dediklerinin hiç birini yaşşamadım

Ben evine ayağına kadar gittim yinede foss.Zamanında onuda öyle bi ballandırdılarki herhalde o zamanlar elmira hiç kazanmadığı kadar kazanmıştır.

Ben evine ayağına kadar gittim yinede foss.Zamanında onuda öyle bi ballandırdılarki herhalde o zamanlar elmira hiç kazanmadığı kadar kazanmıştır.

pekı ıstanbuldakı falcılar topıgındekı buraga baktırdınmı?:26:

En son baktırdığım fallardan;
Haleh Çetiner, Hoennir, Medum Selena, Chloe olumlu konuştular. Taha Turan, Esince, Venusamber ise olumsuz konuştular...
Chloe; Durum ve ben konusunda analizi çok iyiydi..Olumlu konuştu
Hoennir; Bir cümlesi beni çok etkiledi gerçekten beni anlatan bir cümle oldu bu..Ama daha çok benim psikolojik durumumu anlatmış
SaraylıHanım; Nokta atışları vardı, ihtimal vermediğim bir söylediği çıktı

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
24 Eylülden beri fal baktırmayarak kendimi terbiye etmiştim ama :)) bugünlerde mutsuzluk
sebebiyle baktırayım diyorum...

Bir iki öneri aldım bu siteden hislerine güvendiğim bir arkadaştan :))
sizlere de falsepetindeki Defne Babür'e baktıran oldu mu nasıl biri diye sormak istedim ?
Yorumlar süper sayfasında ama malum oralardaki yorumlara güven olmuyor...

ayrıda kahvede dedikleri çıkıyor dediğiniz yeni birileri var mı acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…