canim sen vibersumda baktirdin mi hic?Ben de sana katiliyorum. Mert e baktirdigim fal daha yeni....Ayse Melek e bir daha mi baktirsam acaba, belki fikir degistirmistir
Metin dediklerinin ciktigi insanlar var. Ayse Melek in birine olumsuz dedigi bir sey de cikmisti sanirim. Bu durumda ben kime inanayim
Ayse Hanimin baktigindan sonra zaten yakinmistim burda, bana sen ortaboylu kumral biriyle evleneceksin demisti, ben de kiyameti koparmistim uzun boylu isterim diyeDaha akli basinda insanlar hayirlisi olsun demislerdi ama ben edepsizlik yapmistim
canim sen vibersumda baktirdin mi hic?
elifana nın olduğu site miydi? elifana dan insanlar memnun kalmamış, o yüzden baktırmadım.
bir suru falci var ucretsiz baktirabiliyorsun numarani yaziyorsun onlar seni ariyor ama ben bi yanlislik yaptim bi numara ve bi mail tek sefer kullaniliyo baktiramadim almanca da bilmeyince kaldi oyle
gauss artık uluslararası açılımlara mı başladıngeç bence bu site dobrowski
biz elmira ve burak a yönelelim derim.
ay su hareketli suratlari nasil yapiyorsun :)
vibersumu eksi sozlukten buldum sorma...
elmira 75 dedi ana baska fallarla 100 mus bilemedim.
burak kim? istanbulda mi
Cherry cim Elmira ya sakın gitme iki yıl önce baktırdım o zaman 75 tl idi.Tek bir dediği çıkmadı.Ta kendisi,beğeneni çook var.
Ayşe Melek te garibim adı burda hiç geçmeyenlerden.
ayşe melek hanımın söyledikleri verdiği tarihlerde mi cıktı canım daha doğrusu zaman vermişmiydi
canım ayşe melek benim iş anlamında bir sorunum vardı olma ihtimali yüksekti olmaz dedi ve sonucun farklı bir şekilde birisi tarafından yeniden ele alınacağını daha hayırlı olacağını söyledi hem üzüldüm hem ihtimal vermedim fakat bu gün okuduğumda aynı şekilde olayın geliştiğini gördüm henüz onuçlanmadı ama dediği gibi diğeri olmadı ve konu kapandı
Canım ben ona hiç baktırmadım.Yorumlardan birini bende bi yorum getirmiştim.Ama baktıran arkadaşlar sorunu yanıtlar.ayşe melek hanımın söyledikleri verdiği tarihlerde mi cıktı canım daha doğrusu zaman vermişmiydi
bu arada 2 kez elmiraya telden baktırdım tesbitleri çok doğru ve güzel ama kesinlikle dediklerinin hiç birini yaşşamadım
Canım ben ona hiç baktırmadım.Yorumlardan birini bende bi yorum getirmiştim.Ama baktıran arkadaşlar sorunu yanıtlar.
Ben evine ayağına kadar gittim yinede foss.Zamanında onuda öyle bi ballandırdılarki herhalde o zamanlar elmira hiç kazanmadığı kadar kazanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?