- 6 Nisan 2016
- 2
- 1
- 0
- 43
Fazla aktifim severmisin ? .ddBak bak bide yorumları beğeniyo bu baya aktif
Yalakalik diz boyuBak bak bide yorumları beğeniyo bu baya aktif
Eski mesajıma baktım şimdi :) Eskisiyle ilişki görmüş bana ama falını ben ters düz ettim. Bilemedi dememişim. Kötü diyemiyorum Serkana. Anda çoğu şeyi bilmiş çünkü, benden sebepsiz uzaklaşmasını felan ama gelecek muhtemelen çıkmayacak. Bu yüzden Serkan konusunda kararsızım. Tutarlıydı, bir de sürekli hanımefendi demeseBen serkani takipteyim canim orda bilemedi serkan demistin de ondan sordum
Binnaz teyzecim hadi canım başka kapıyaFazla aktifim severmisin ? .dd
Ben de çok eski değilim ama kimse beni sizin gibi karşılamadı niye acaba değil mi?her yeni üye böyle mi karşılanıyo burda? yani bu şekilde mi suçlanıyor
AY KOPTUM YEMİNLEHoşgeldin bizde yeni yumurta hesabımız nerde kaldı diyoduk.Hesabın pasifleşene kadar az bi dursun bu burda ozaman
bana kimse bişey demedi ki :d ilk defa şimdi yazdım ben forumaBen de çok eski değilim ama kimse beni sizin gibi karşılamadı niye acaba değil mi?
Canim sanirim kelime kotasi var o dolaun diye birde falin ondan geldigi belli olsun diye bir belirtec olarak kullaniyor o kelimeleri imzaEski mesajıma baktım şimdi :) Eskisiyle ilişki görmüş bana ama falını ben ters düz ettim. Bilemedi dememişim. Kötü diyemiyorum Serkana. Anda çoğu şeyi bilmiş çünkü, benden sebepsiz uzaklaşmasını felan ama gelecek muhtemelen çıkmayacak. Bu yüzden Serkan konusunda kararsızım. Tutarlıydı, bir de sürekli hanımefendi demese
Yanlış kişi sanmışım o zaman kusura bakmayn:)bana kimse bişey demedi ki :d ilk defa şimdi yazdım ben foruma
Azı karar çoğu zarar teyzem az ötede oynaFazla aktifim severmisin ? .dd
Gitti ama denizkizi sanirim dogru kisi sandinYanlış kişi sanmışım o zaman kusura bakmayn:)
Ahahaha evet öyle sankiGitti ama denizkizi sanirim dogru kisi sandim)
Ay Serkan'ın falı bi bana daha çıkmadı heralde ya
Fazla aktifim severmisin ? .dd
her yeni üye böyle mi karşılanıyo burda? yani bu şekilde mi suçlanıyor
D denizmisirli A ayseyanardonerbana kimse bişey demedi ki :d ilk defa şimdi yazdım ben foruma
Anam bunları kapıdan kovuyorsun bacadan girmeye CALISIYORLAR da bizim kk'nın kanatları altnda oldugumuzu unutuyorlarbana kimse bişey demedi ki :d ilk defa şimdi yazdım ben foruma
Ne zamandir ilk kez bu kadar guldum banlandiklarinin farkinda degiller sanki hala burda gozukuyorlarAhahaha evet öyle sanki
D denizmisirli A ayseyanardonerozdeerman ruzgareminee esenguller denizdenizzss
İlk defa yazdığınıza emin misiniz? Bundan önce aldığınız 6 üyelik, şimdiki 2 üyelikte birleştirilince etti mi size 8 üyelik
Hahaha niklere bak ayseyanardonerAnam bunları kapıdan kovuyorsun bacadan girmeye CALISIYORLAR da bizim kk'nın kanatları altnda oldugumuzu unutuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?