Binnaz Abla

Gecen günkü "bir yıldız daha kaydı" 12lik vuruşun şimdi de bu "yanarsöner" .....Süper, çok zekice söylenmiş ince taşlamar,bayıldım ama ço da güldüm inan:)
Nasil sevindim gulmemize inanin ne zamandir bende gulmuyordum yuzum gulmeyi unutmus gulerken anladim

Gecen günkü "bir yıldız daha kaydı" 12lik vuruşun şimdi de bu "yanarsöner" .....Süper, çok zekice söylenmiş ince taşlamar,bayıldım ama ço da güldüm inan:)
Capella hello october da kalmis profil foton :)hello april yap bari gerci ekimde cok sevdigim bir ay sevdigim ekimde dogmus

Capella hello october da kalmis profil foton :)hello april yap bari gerci ekimde cok sevdigim bir ay sevdigim ekimde dogmus
Vivim seni mi kırıcam,anında değiştim profil resmimi

Bu arada senin "yuzum gulmeyi unutmus" lafına da çok buruldum,yasayan bilir anca böyle halleri............Umarım en kısa zamanda yine yüzün sıklıkla güler. İnşallah.

Arkadaşını falakaya yatıraymış daha iyiymiş beya...oyyy kabus valla
Şoka girdim zaten bir pişman oldum söylediğime ; histerik davranışlar, o an anladım ki kimsenin olumsuz duymaya tahammülü yok falcılarda o yüzden pembeci. Hala söylerim günahına girdin adamın diye

Ben de buruldum evet. Amin valla ben de yıllarrrr oldu gülmedim yüzüm ilişkiden aşktan VivianLeigh

BAYILDIM, güzel,keyifli günlerde büyüt Vivim
Canim tesekkur ederim cok severek aldim pembe pembe.. tesekkur ederim hassasiyetiniz icin bu ara boyle oldu kizlar Yarin kandil sonra uc aylar Allah kim ne ariyor ,ne istiyorsa kendi ve baskalari icin insanlara tez vakitte onu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…