- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Waouwwww Mune helal bee@denizmisirli @ayseyanardoner @ozdeerman @ruzgareminee @esenguller @denizdenizzss
İlk defa yazdığınıza emin misiniz? Bundan önce aldığınız 6 üyelik, şimdiki 2 üyelikte birleştirilince etti mi size 8 üyelik
Hobaaa hahahha teyzeme yönetimden thug life@denizmisirli @ayseyanardoner @ozdeerman @ruzgareminee @esenguller @denizdenizzss
İlk defa yazdığınıza emin misiniz? Bundan önce aldığınız 6 üyelik, şimdiki 2 üyelikte birleştirilince etti mi size 8 üyelik
Kızlar bir durun)))) mitoz bolunmus ayseyanarsoner )
Ahahahah ayy koptummmHobaaa hahahha teyzeme yönetimden thug life
Yanarsoner yanarsonerKızlar bir durunBi nefes alayım,çoktandır böyle gülmemiştm
Gecen günkü "bir yıldız daha kaydı" 12lik vuruşun şimdi de bu "yanarsöner" .....Süper, çok zekice söylenmiş ince taşlamar,bayıldım ama ço da güldüm inan:)Yanarsoner yanarsoner
Sen de az değilsinBirazdan aralıksonu ocakbaşı diye yeni yumurtalar gelir bekleme de kalın
Nasil sevindim gulmemize inanin ne zamandir bende gulmuyordum yuzum gulmeyi unutmus gulerken anladimGecen günkü "bir yıldız daha kaydı" 12lik vuruşun şimdi de bu "yanarsöner" .....Süper, çok zekice söylenmiş ince taşlamar,bayıldım ama ço da güldüm inan:)
Capella hello october da kalmis profil foton :)hello april yap bariGecen günkü "bir yıldız daha kaydı" 12lik vuruşun şimdi de bu "yanarsöner" .....Süper, çok zekice söylenmiş ince taşlamar,bayıldım ama ço da güldüm inan:)
Nasil sevindim gulmemize inanin ne zamandir bende gulmuyordum yuzum gulmeyi unutmus gulerken anladim
Arkadaşını falakaya yatıraymış daha iyiymiş beya...oyyy kabus valla1 puan verince arkadaşım, saçma bir faldı filan diyince, Serkan da sizde biliyorsunuz bunun böyle olduğunu öyle olsun dedi arkadışıma
Vivim seni mi kırıcam,anında değiştim profil resmimiCapella hello october da kalmis profil foton :)hello april yap barigerci ekimde cok sevdigim bir ay sevdigim ekimde dogmus
Şoka girdim zaten bir pişman oldum söylediğime ; histerik davranışlar, o an anladım ki kimsenin olumsuz duymaya tahammülü yok falcılarda o yüzden pembeci. Hala söylerim günahına girdin adamın diyeArkadaşını falakaya yatıraymış daha iyiymiş beya...oyyy kabus valla
Ben de buruldum evet. Amin valla ben de yıllarrrr oldu gülmedim yüzüm ilişkiden aşktanVivim seni mi kırıcam,anında değiştim profil resmimi
Bu arada senin "yuzum gulmeyi unutmus" lafına da çok buruldum,yasayan bilir anca böyle halleri............Umarım en kısa zamanda yine yüzün sıklıkla güler. İnşallah.
Canim tesekkur ederim cok severek aldim pembe pembe.. tesekkur ederim hassasiyetiniz icin bu ara boyle oldu kizlar Yarin kandil sonra uc aylar Allah kim ne ariyor ,ne istiyorsa kendi ve baskalari icin insanlara tez vakitte onu versinBAYILDIM, güzel,keyifli günlerde büyüt Vivim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?