Binnaz Abla

Ester kirayı bi ara deneyeilirim öncede duydum onu

cnm sana huma bala baktrdınmı yada alev tansele

la,hesaplar geçici olarak pasifse HEM DE AYNI ANDA 3ü birden......Birileri kendi çalıp-kendi oynamış,bize de aynı filmi kacıncı kez izleme şansı!!!!! mı düşmüş demek....Vay be...

Zaten,online siteler söyle-kötü böyle kötü,bir arkadaşım öyle diyor!!! lafı bir dur dedirtti. Sonra niye kötü dedik, e isimler farklı,resimler farklı, e ne olmuş yani? Burada ona takılan yok ki. Peki nomuzu,hesabımızı görebiliyorlarmı? Ay bilmem ki? Peki online fal işi NEDEN KÖTÜ o zaman,kalıcı,sağlam bir neden var mı????Hani aynı ismin çoklu hesap açması vs. gibi....Yoksa telefondan bakanlar daha iyidir,peki ismi ne,nosu ne geyikleri mi dönecekti ortada???Ki öyleydi....

KAL GELDİ BUNLARIN BİZİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞMALARINDAN WALLA.....

Hahaha bende ozellikle sordum kim o arkadasin diye

Ben bu sema-fama- serkan aynı kişi muhabbetinden de sıkıldım valla. Yahu zaten gönderdiğimiz kişi in midir cin midir belli değil , aynı kişi olsalar nolur olmasalar nolur. Bu işin en olur yanı hiç fal göndermemek, onuda yapamadığımıza göre. Daha bunun konuşmanın manası yok bence. Üçüne de baktırdım daha öncede söyledim; sema tamamen patladı su falı, fama olumsuz dedi , serkan olumlu. Yazım dilleri tuhaf evet ama o kadar yani. PMS sendromluyum, atarlıyım

) o pms benide mahvedior zaman zaman Fama serkan ayniysa bende andrea bocelliyim

Ayrıca online falla hiç bilmeyen bir arkadaşıma serkana baktıralım sana dedim; adam eski sevgiliyle ilgili ters köşe yamulttu küt küt olumsuz, başka biri olacak herif dönmeyecek dedi, kız çıldırdı bir puan filan verdi. Şuan yeni biriyle birlikte eskisi de msj bile atmadı. Şimdi mutlu çok şükür de; ona da söyledim adamın günahını aldın hakkını yedin dedim

Ahahaha çok güldüm kız valla, Allahta seni güldürsün.
Kahrolsun Pms ama bak vivicim bu sendromumu serkana fal atmadan atlatıyorum aştım kendimi
Canim bende biraz ara verdim bir ara uc gunde bir atiyordum adam ne desin yani kendimi onun yerine koyuuyorum da pek iyi olmaz sen serkana sadece askla ilgilimi sordun canim fallarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…