- 6 Nisan 2016
- 5
- 7
- 1
- 36
ben site tavsiye etmem tatlım ya bence yüz yüze olanlar güzel oluyor ya da telefonan ama illaki vardır benimde bilmediğim bir siteKızlar hangi fal sitesi iyidirr ??
Varmı telefonda bakabilen güzel canım, varsa özelden ulaş :)ben site tavsiye etmem tatlım ya bence yüz yüze olanlar güzel oluyor ya da telefonan ama illaki vardır benimde bilmediğim bir site
Ester kirayı bi ara deneyeilirim öncede duydum onuKelin ilacı olsa:) önce bir kendimize sürerdik:)
Tatlm ben Ester kirayı önerebilirm,ama tam çıktı demem için çok erken. Eskidende tellwe birkerebirin dedikleri çıkmıştı,aralıkta attgm fallar için o da uzun vade vermşti o da beklemede. Birde tellwe monaspeckle ki o da sık girmez.....
cnm sana huma bala baktrdınmı yada alev tanseleyok canım ben baktırmadım adamın günahını da almıym ama hani bu laflar için dedim ben reklam gibi yani. birçok falcı yazıyolar ya hani işte korkan gelmesin, gerçekten inanmayanlar gelsin vesaire gibi. bunlar baan çok saçma geliyo. Çünkü bak oraya yazdıkları seni ne denli etkilemiş gördün mü. Amaçları bence sırf bu etkiyi yaratmak. Ben az çok bu internet sitelerinin çalışma sistemlerini bildiğim için söylüyorum inanmayın diye benimde vardı bir tanıdığım bu sitelerden birinde çalışıyodu anlatıyodu hep yani inanın hepsi tutuyosa bile şansa tutuyo
yok canım hayır baktırmadım onlar nasıl nereden bakıyolarcnm sana huma bala baktrdınmı yada alev tansele
canım ben bildiklerimi bugün de yazdım sana. bende sana şu denizin falan numarasıyla fiyatını sorucaktım o nasıl bakıyo uzun mu ve kesin çıkıyo muKızlar hangi fal sitesi iyidirr ??
binnazda bakıyolar cnmvar tabiki canım bugün sen yazmıştın benim
yok canım hayır baktırmadım onlar nasıl nereden bakıyolar
Hahaha bende ozellikle sordum kim o arkadasin diyela,hesaplar geçici olarak pasifse HEM DE AYNI ANDA 3ü birden......Birileri kendi çalıp-kendi oynamış,bize de aynı filmi kacıncı kez izleme şansı!!!!! mı düşmüş demek....Vay be...
Zaten,online siteler söyle-kötü böyle kötü,bir arkadaşım öyle diyor!!! lafı bir dur dedirtti. Sonra niye kötü dedik, e isimler farklı,resimler farklı, e ne olmuş yani? Burada ona takılan yok ki. Peki nomuzu,hesabımızı görebiliyorlarmı? Ay bilmem ki? Peki online fal işi NEDEN KÖTÜ o zaman,kalıcı,sağlam bir neden var mı????Hani aynı ismin çoklu hesap açması vs. gibi....Yoksa telefondan bakanlar daha iyidir,peki ismi ne,nosu ne geyikleri mi dönecekti ortada???Ki öyleydi....
KAL GELDİ BUNLARIN BİZİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞMALARINDAN WALLA.....
Yazik acinacak haldelerhahaha son sayfalar yeni üye dolu ve hepsi banlı. yaw arkadaş reklam yapıcaz diye iyice şizoya bağladınız, kendi kendinize konuşuyorsunuz farklı hesaplar açıp
Gorduk telde bakanlarida yeni uyelere asiri dikkat etmek gerekÜfff ne gereksiz ya, burdan müşteri kovalamak; günah yahu insanlar sorunlar için fal baktırıyor. Telefonda sanki bakınca noluyo, nostradamuslar sanki
Ben bu sema-fama- serkan aynı kişi muhabbetinden de sıkıldım valla. Yahu zaten gönderdiğimiz kişi in midir cin midir belli değil , aynı kişi olsalar nolur olmasalar nolur. Bu işin en olur yanı hiç fal göndermemek, onuda yapamadığımıza göre. Daha bunun konuşmanın manası yok bence. Üçüne de baktırdım daha öncede söyledim; sema tamamen patladı su falı, fama olumsuz dedi , serkan olumlu. Yazım dilleri tuhaf evet ama o kadar yani. PMS sendromluyum, atarlıyım
Ahahaha çok güldüm kız valla, Allahta seni güldürsün.) o pms benide mahvedior zaman zaman Fama serkan ayniysa bende andrea bocelliyim
Canim bende biraz ara verdim bir ara uc gunde bir atiyordum adam ne desin yani kendimi onun yerine koyuuyorum da pek iyi olmaz sen serkana sadece askla ilgilimi sordun canim fallardaAhahaha çok güldüm kız valla, Allahta seni güldürsün.
Kahrolsun Pms ama bak vivicim bu sendromumu serkana fal atmadan atlatıyorum aştım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?