Binnaz Abla

Ay Serkan'ın falı bi bana daha çıkmadı heralde ya

Ciddimisin en basta olumsuz diorsa oldugunu gormedim zaten

Ciddimisin en basta olumsuz diorsa oldugunu gormedim zaten
Evet, daha önce yazacaktım da şimdi yanlış anlaşılır diye yazmadım. Detayları okudum tam hatırlamıyorum ama küt küt sıraladı dönmicek dedi, sen başkasıyla olacan dedi 3-4 ay aynen de öyle oldu. Hatta herifin lisede takıntılı olduğu sevdiği kız vardı başka şehirde, adam onu bile söyledi, başka şehirde olduğunu bile

Sanki bazen daha iyi bakiuor bu adam

Merhaba kızlar,

2013'ten bu yana ara ara fal atıyorum kimin çıkıp kimin çıkmadığını sıralamak istiyorum.

Chole ile başlamışım, çok memnun kalmıştım olayım karışık ve dediği şey hala olmadı. Keşke yine girse fal atardım inanılmaz ayrıntıları bilmiş ama gelecek yok.
ALTINCIBOYUT, genel şeyler ve çıkmamış.
Klothoyagmur, anlık durumu bilmiş,çıkmamış.
MadamSalu, hala orda mı bilmiyorum ama ne an ne gelecek dogru.
VenusAmber, anda duygularda çok iyiymiş ama çıkmamış
Saraylıhanım, bir insan bu kadar özenli saygılı fal atabilir. Gelecek çok sarktı yarısı çıktı diyebilirim ama keşke geri dönse.
Medyumselena, çıkmamış bana mantıklı bir fal olmasına rağmen
Barkiel, çıkmadı.
ecem23, aşk sonuç atmışım 2015'te çok saygılı ve düşünceli bir insan olmasına rağmen çıkmamış bana. Geçmiş ve an konusunda başarılı.
Bunların hepsi 2013-2014 arasındakı fallarım, ecem hariç. Bu yıl tellwe'de sadece yesilcingeneye atmışım, çıkmamış o da, anda ve karakter analizinde iyi. Benim radikal kararımdan dolayı çıkmayacak.

Binnaz,
Sezgi Candan, an süper gelecek beklemede.

BYV
Fama, çıkmayacak muhtemelen ama beklemede.
Serkan, yarısı hanımefendi kelimesiyle dolu olsa da tutarlı bir fal beklemede
Aylin, burayı takip etmiyorsa çok güzel bilmiş. Gelecek beklemede.

Meryem hangi sitedeydi hatırlamıyorum ama çıkmamıştı o da.

bana kimse tutturamıyor malesef

1 puan verince arkadaşım, saçma bir faldı filan diyince, Serkan da sizde biliyorsunuz bunun böyle olduğunu öyle olsun dedi arkadışıma

Meryem cok once baktirmistim muhtemelen o fama diye dusunmustum asiri benziyordu cunku tek fark meryem buyuk harfle yaziuor patladi demek bende ilk okudugumda cook begenmistim ama olmamisti

1 puan verince arkadaşım, saçma bir faldı filan diyince, Serkan da sizde biliyorsunuz bunun böyle olduğunu öyle olsun dedi arkadışıma
Mesajda mi demis bazilari istemediklerini duyunca duygusallikla kotuleme yapabiliyorlar yada ciksada cikmadi diyebiliyorlar cidden cikanida var tabi cikmayanda

Canim gecen bir liste daha paylasmismiydin sen ben mi karistiriyorum

Mesajda mi demis bazilari istemediklerini duyunca duygusallikla kotuleme yapabiliyorlar yada ciksada cikmadi diyebiliyorlar cidden cikanida var tabi cikmayanda
Tabi ki çıkanı var çıkmayanıda ben sadece online falda bana çıkan tek falcı diyebilirm hatta ona baktırdığı unutmuştum ben falı okuyunca anladım ki dediği herşey çıkmış

Ben fama ve yeşilçingeneyi yorumlamıştım evet. Bu da tüm listem
Bu iş tamamen enerji işi, bu yorumcular kötü demiyorum emek var haklarını yiyemem umarım size çıkar :)
Ben serkani takipteyim canim orda bilemedi serkan demistin de ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…