- 15 Mart 2016
- 304
- 460
- 103
Ay Serkan'ın falı bi bana daha çıkmadı heralde yaAyrıca online falla hiç bilmeyen bir arkadaşıma serkana baktıralım sana dedim; adam eski sevgiliyle ilgili ters köşe yamulttu küt küt olumsuz, başka biri olacak herif dönmeyecek dedi, kız çıldırdı bir puan filan verdi. Şuan yeni biriyle birlikte eskisi de msj bile atmadı. Şimdi mutlu çok şükür de; ona da söyledim adamın günahını aldın hakkını yedin dedim
Ciddimisin en basta olumsuz diorsa oldugunu gormedim zatenAyrıca online falla hiç bilmeyen bir arkadaşıma serkana baktıralım sana dedim; adam eski sevgiliyle ilgili ters köşe yamulttu küt küt olumsuz, başka biri olacak herif dönmeyecek dedi, kız çıldırdı bir puan filan verdi. Şuan yeni biriyle birlikte eskisi de msj bile atmadı. Şimdi mutlu çok şükür de; ona da söyledim adamın günahını aldın hakkını yedin dedim
Artik gulelim hepimiz ciddenAhahaha çok güldüm kız valla, Allahta seni güldürsün.
Kahrolsun Pms ama bak vivicim bu sendromumu serkana fal atmadan atlatıyorum aştım kendimi
Evet, daha önce yazacaktım da şimdi yanlış anlaşılır diye yazmadım. Detayları okudum tam hatırlamıyorum ama küt küt sıraladı dönmicek dedi, sen başkasıyla olacan dedi 3-4 ay aynen de öyle oldu. Hatta herifin lisede takıntılı olduğu sevdiği kız vardı başka şehirde, adam onu bile söyledi, başka şehirde olduğunu bileCiddimisin en basta olumsuz diorsa oldugunu gormedim zaten
Sanki bazen daha iyi bakiuor bu adamEvet, daha önce yazacaktım da şimdi yanlış anlaşılır diye yazmadım. Detayları okudum tam hatırlamıyorum ama küt küt sıraladı dönmicek dedi, sen başkasıyla olacan dedi 3-4 ay aynen de öyle oldu. Hatta herifin lisede takıntılı olduğu sevdiği kız vardı başka şehirde, adam onu bile söyledi, başka şehirde olduğunu bile
1 puan verince arkadaşım, saçma bir faldı filan diyince, Serkan da sizde biliyorsunuz bunun böyle olduğunu öyle olsun dedi arkadışımaEvet, daha önce yazacaktım da şimdi yanlış anlaşılır diye yazmadım. Detayları okudum tam hatırlamıyorum ama küt küt sıraladı dönmicek dedi, sen başkasıyla olacan dedi 3-4 ay aynen de öyle oldu. Hatta herifin lisede takıntılı olduğu sevdiği kız vardı başka şehirde, adam onu bile söyledi, başka şehirde olduğunu bile
Meryem cok once baktirmistim muhtemelen o fama diye dusunmustum asiri benziyordu cunku tek fark meryem buyuk harfle yaziuor patladi demek bende ilk okudugumda cook begenmistim ama olmamistiMerhaba kızlar,
2013'ten bu yana ara ara fal atıyorum kimin çıkıp kimin çıkmadığını sıralamak istiyorum.
Chole ile başlamışım, çok memnun kalmıştım olayım karışık ve dediği şey hala olmadı. Keşke yine girse fal atardım inanılmaz ayrıntıları bilmiş ama gelecek yok.
ALTINCIBOYUT, genel şeyler ve çıkmamış.
Klothoyagmur, anlık durumu bilmiş,çıkmamış.
MadamSalu, hala orda mı bilmiyorum ama ne an ne gelecek dogru.
VenusAmber, anda duygularda çok iyiymiş ama çıkmamış
Saraylıhanım, bir insan bu kadar özenli saygılı fal atabilir. Gelecek çok sarktı yarısı çıktı diyebilirim ama keşke geri dönse.
Medyumselena, çıkmamış bana mantıklı bir fal olmasına rağmen
Barkiel, çıkmadı.
ecem23, aşk sonuç atmışım 2015'te çok saygılı ve düşünceli bir insan olmasına rağmen çıkmamış bana. Geçmiş ve an konusunda başarılı.
Bunların hepsi 2013-2014 arasındakı fallarım, ecem hariç. Bu yıl tellwe'de sadece yesilcingeneye atmışım, çıkmamış o da, anda ve karakter analizinde iyi. Benim radikal kararımdan dolayı çıkmayacak.
Binnaz,
Sezgi Candan, an süper gelecek beklemede.
BYV
Fama, çıkmayacak muhtemelen ama beklemede.
Serkan, yarısı hanımefendi kelimesiyle dolu olsa da tutarlı bir fal beklemede
Aylin, burayı takip etmiyorsa çok güzel bilmiş. Gelecek beklemede.
Meryem hangi sitedeydi hatırlamıyorum ama çıkmamıştı o da.
bana kimse tutturamıyor malesef
Mesajda mi demis bazilari istemediklerini duyunca duygusallikla kotuleme yapabiliyorlar yada ciksada cikmadi diyebiliyorlar cidden cikanida var tabi cikmayanda1 puan verince arkadaşım, saçma bir faldı filan diyince, Serkan da sizde biliyorsunuz bunun böyle olduğunu öyle olsun dedi arkadışıma
Bazen daha iyi baktığına katılıyorum. oda şu şekilde detay vermicen ona, şöyle dedi böyle yaptım , yine aynısı oldu filan gibi, detay verince kafadı bulanıyor. Detay vermicenSanki bazen daha iyi bakiuor bu adam
Canim gecen bir liste daha paylasmismiydin sen ben mi karistiriyorumMerhaba kızlar,
2013'ten bu yana ara ara fal atıyorum kimin çıkıp kimin çıkmadığını sıralamak istiyorum.
Chole ile başlamışım, çok memnun kalmıştım olayım karışık ve dediği şey hala olmadı. Keşke yine girse fal atardım inanılmaz ayrıntıları bilmiş ama gelecek yok.
ALTINCIBOYUT, genel şeyler ve çıkmamış.
Klothoyagmur, anlık durumu bilmiş,çıkmamış.
MadamSalu, hala orda mı bilmiyorum ama ne an ne gelecek dogru.
VenusAmber, anda duygularda çok iyiymiş ama çıkmamış
Saraylıhanım, bir insan bu kadar özenli saygılı fal atabilir. Gelecek çok sarktı yarısı çıktı diyebilirim ama keşke geri dönse.
Medyumselena, çıkmamış bana mantıklı bir fal olmasına rağmen
Barkiel, çıkmadı.
ecem23, aşk sonuç atmışım 2015'te çok saygılı ve düşünceli bir insan olmasına rağmen çıkmamış bana. Geçmiş ve an konusunda başarılı.
Bunların hepsi 2013-2014 arasındakı fallarım, ecem hariç. Bu yıl tellwe'de sadece yesilcingeneye atmışım, çıkmamış o da, anda ve karakter analizinde iyi. Benim radikal kararımdan dolayı çıkmayacak.
Binnaz,
Sezgi Candan, an süper gelecek beklemede.
BYV
Fama, çıkmayacak muhtemelen ama beklemede.
Serkan, yarısı hanımefendi kelimesiyle dolu olsa da tutarlı bir fal beklemede
Aylin, burayı takip etmiyorsa çok güzel bilmiş. Gelecek beklemede.
Meryem hangi sitedeydi hatırlamıyorum ama çıkmamıştı o da.
bana kimse tutturamıyor malesef
Aynen aynen katiliyorumBazen daha iyi baktığına katılıyorum. oda şu şekilde detay vermicen ona, şöyle dedi böyle yaptım , yine aynısı oldu filan gibi, detay verince kafadı bulanıyor. Detay vermicen
Tabi ki çıkanı var çıkmayanıda ben sadece online falda bana çıkan tek falcı diyebilirm hatta ona baktırdığı unutmuştum ben falı okuyunca anladım ki dediği herşey çıkmışMesajda mi demis bazilari istemediklerini duyunca duygusallikla kotuleme yapabiliyorlar yada ciksada cikmadi diyebiliyorlar cidden cikanida var tabi cikmayanda
Ben fama ve yeşilçingeneyi yorumlamıştım evet. Bu da tüm listemCanim gecen bir liste daha paylasmismiydin sen ben mi karistiriyorum
Hoşgeldin bizde yeni yumurta hesabımız nerde kaldı diyoduk.Hesabın pasifleşene kadar az bi dursun bu burda ozaman....liraya tarot + kahve bakıyorr
Ben serkani takipteyim canim orda bilemedi serkan demistin de ondan sordumBen fama ve yeşilçingeneyi yorumlamıştım evet. Bu da tüm listem
Bu iş tamamen enerji işi, bu yorumcular kötü demiyorum emek var haklarını yiyemem umarım size çıkar :)
HahahhahanHoşgeldin bizde yeni yumurta hesabımız nerde kaldı diyoduk.Hesabın pasifleşene kadar az bi dursun bu burda ozaman
Yaw he he....liraya tarot + kahve bakıyorr
Bak bak bide yorumları beğeniyo bu baya aktifHahahhahan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?