- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Bekle ya Serkan ne vade verdi sanaBende medyum cemi ve suzani merak ettin ama yenilere de pek atmak gelmiyo icimden.. He bide sezgi falsepeti haha neyse ben bekliyim en iyisi bugün de tellvelerim serkana kos diyo resmen.. Ama cidden cok utaniyorum serkandan
Benimde ikinci evimde saturn varYok baya pesimistim hayatım zaten :) ayımın üzerinde satürn kare açısı var birde
Yook bende atmam negatif geldi enerjisi neden bilmiyorum birde ates fali bakiyorum demis hosuma gitmediEvet ya iddialı girdi cem efendi. Atmıcam yok
Benimde 1.ev terazi satürn , haritam ezik benim yaBenimde ikinci evimde saturn var
Yook bende atmam negatif geldi enerjisi neden bilmiyorum birde ates fali bakiyorum demis hosuma gitmediEvet ya iddialı girdi cem efendi. Atmıcam yok
Benim suyla hava karisik iyiyizdirSuyla hava karisimiiiina ne diyosunuzzzz
Bekle ya Serkan ne vade verdi sana
Acaba serkan ne burcuAhahaha evet kapıları var onun. Başlıcam kapısına artık üfff .
Acaba serkan ne burcu
KIzlarrrr bu akşam son Hakkımı kullanmak istiyorum sezgi Can'dan mı aylin mi ?
Yada öneriniz ? Son Hakkım yardımcı olun lütfennn
Sağol CanımmmUhh.. Zor soru.. Kahve yollicaksan sezgi.. Katina aylinn kesinlikle... Suana baktirdigim en iyi katina yorumu aylinden geldi.. Kahve yorumu da sezginin cok iyi ama sezgi daha cok anlik ve gecms düsünce fln biliyo.. Ama cikani pek olmadi diye duydum
Cok miraak ediuorumHahah bence soru kismindan soralimm
Kahve sezgi demis artik nasil demenin manasi kalmamis demekkiSağol Canımmm
Peki aylinin kahve Nasıl biliyormusun?
Anlık durum kesinlikle sezgi. Aylınin kahvesini sormuşsun ben kahve atmıştım fena değildi verdiği zamanın içindeyim.Ve önemli bi noktayı bilmişti.Sonuç dersen ikisi de olumlu beklemede.KIzlarrrr bu akşam son Hakkımı kullanmak istiyorum sezgi Can'dan mı aylin mi ?
Yada öneriniz ? Son Hakkım yardımcı olun lütfennn
Çok sağoll canımmAnlık durum kesinlikle sezgi. Aylınin kahvesini sormuşsun ben kahve atmıştım fena değildi verdiği zamanın içindeyim.Ve önemli bi noktayı bilmişti.Sonuç dersen ikisi de olumlu beklemede.
Aynen ben de baligim benim de yukselenim ikizler :)Maalesef deme canim yukselen filan ne senin belki basagin bazi ozelliklerini duzenler bende baligim sevmem de balik burcunu bazi ozellikleri disinda yukselen ikizler Allahtan
Aa ciddenmiAynen ben de baligim benim de yukselenim ikizler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?