- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
O kadar anlamiyorum valla :)Aa ciddenmimerkur venus nerde bende kovada
O kadar anlamiyorum valla :)
Kız sen çok şekersin. Kim acaba, hangi şehirden bir gramda özel birşey konuşmuyor.Acaba serkan ne burcu
ne kadar iyi falcı olursa olsun sürekli gidince sapıtıyor belirtmek istedim
Cok agir abi kendisi ama ben seviuorum mesafeli ve arada azarlayan haliniKız sen çok şekersin. Kim acaba, hangi şehirden bir gramda özel birşey konuşmuyor.
Arkadaslar benim çok acil fal baktırmam lazım sağlam bir şey istiyorum tavsiye edebileceğiniz biri var mı ?
siz olayı çok yanlış anlamışsınız yalnız. Ben de Şubat ayında üye oldum eski sayılmam ama hiç bu tip problemler yaşamadım. Çünkü ortaya 1 soru atıp 30 kişinin bana dönmesini beklemedim. İnsanlar burada genellikle tecrübelerini paylaşıyorlar ve aratarak ulaşabiliyoruz sonuçta. Ortada dönen karşılıklı yazışmalar da tamamen güncel kalan yorumlar ve yorumcularla ilgili oluyor.Fake hesaplarla gelen kişilerin falcı reklamı yapmalarından sıtkı sıyrıldığı için buradaki arkadaşların yenilere cevap vermiyorlar. Var demek ki bir bildikleri. Bende yeni üyeyim sormuştum bana da cevap veren olmadı. Bizden şüpheleniyorlar :))) Eskiyene kadar bekliyoruz bakalım. Eskirkende yorumlardan fikir alıyoruz. Hatta ben birini gözüme kestirdim de becerip fal gönderemedim bile... O kadar yabancıyım bu konulara. Hatta zavallı bile denebilir. Kendime acımaya başlamadan gideyim ben....Zaten baksanıza kimsenin de döndüğü yokmuş...
Hay sen bin yaşa:) Sen gelir gelmez demirbaslardan oldun:)siz olayı çok yanlış anlamışsınız yalnız. Ben de Şubat ayında üye oldum eski sayılmam ama hiç bu tip problemler yaşamadım. Çünkü ortaya 1 soru atıp 30 kişinin bana dönmesini beklemedim. İnsanlar burada genellikle tecrübelerini paylaşıyorlar ve aratarak ulaşabiliyoruz sonuçta. Ortada dönen karşılıklı yazışmalar da tamamen güncel kalan yorumlar ve yorumcularla ilgili oluyor.
bunu yazarken ben de aynı şeyi düşündüm Capellacığım:)) Yani o dönem sizlerle manevi alışverişte bulunmak bana iyi geldiği için foruma bağlı yaşıyordum biraz o yüzden oldu sanırım:)Hay sen bin yaşa:) Sen gelir gelmez demirbaslardan oldun:)
Evet geliyorlar bana cevap verin verin bu nedir yani sorunun bile bir uslubu vardirsiz olayı çok yanlış anlamışsınız yalnız. Ben de Şubat ayında üye oldum eski sayılmam ama hiç bu tip problemler yaşamadım. Çünkü ortaya 1 soru atıp 30 kişinin bana dönmesini beklemedim. İnsanlar burada genellikle tecrübelerini paylaşıyorlar ve aratarak ulaşabiliyoruz sonuçta. Ortada dönen karşılıklı yazışmalar da tamamen güncel kalan yorumlar ve yorumcularla ilgili oluyor.
canm sen huma bala baktırdnmı ve cıktımı bu arada hayırlı kandillerCanim gizem hatun karsi tarafin hislerinde baldan ve bana yanildi.
Ama sok oldugumuz anlik detaylar bildi, benim tipimi tarif etti mesela, sormadan hane ici durumlarimdan bahsetti.
Sevgi duman benim tercihim. O daha tatmin etti beni, is icin ozellikle cok net tarifte bulunmus ve benim dusundugum pozisyonda bi tarif yapti.
Cevap verin/verilsin diye bir ısrarım olmamıştı. O mesajı yazdım ki o yazan arkadaşında olmasın diye. Zaten yorumları okurken eskimiş oluruz biz de demiştim o mesajda. İnsanları terslemek yerine anlamaya çalışmak ilk tercihimdir. Keşke siz de öyle yapsaydınız.... Üslubumun neresinde yanlış olduğuna dair biraz detay verebilirseniz memnun olurum.... Gerekirse özür dilerim herkesten...Evet geliyorlar bana cevap verin verin bu nedir yani sorunun bile bir uslubu vardir
siz olayı çok yanlış anlamışsınız yalnız. Ben de Şubat ayında üye oldum eski sayılmam ama hiç bu tip problemler yaşamadım. Çünkü ortaya 1 soru atıp 30 kişinin bana dönmesini beklemedim. İnsanlar burada genellikle tecrübelerini paylaşıyorlar ve aratarak ulaşabiliyoruz sonuçta. Ortada dönen karşılıklı yazışmalar da tamamen güncel kalan yorumlar ve yorumcularla ilgili oluyor.
Sekayi seviyoruzHay sen bin yaşa:) Sen gelir gelmez demirbaslardan oldun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?