Binnaz Abla

Arkadaslar benim çok acil fal baktırmam lazım sağlam bir şey istiyorum tavsiye edebileceğiniz biri var mı ?

ne kadar iyi falcı olursa olsun sürekli gidince sapıtıyor belirtmek istedim
kesinlikle. rezzan uctu zaten. hic uunutmam ilk falini ahh ahh.... fama ve serkana da cok dikat etmeliyim... fazla aatiim.. fama hata yavasdan bozmaaya basladi.. bir ay sora aticam anca

Arkadaslar benim çok acil fal baktırmam lazım sağlam bir şey istiyorum tavsiye edebileceğiniz biri var mı ?

Fake hesaplarla gelen kişilerin falcı reklamı yapmalarından sıtkı sıyrıldığı için buradaki arkadaşların yenilere cevap vermiyorlar. Var demek ki bir bildikleri. Bende yeni üyeyim sormuştum bana da cevap veren olmadı. Bizden şüpheleniyorlar :))) Eskiyene kadar bekliyoruz bakalım. Eskirkende yorumlardan fikir alıyoruz. Hatta ben birini gözüme kestirdim de becerip fal gönderemedim bile... O kadar yabancıyım bu konulara. Hatta zavallı bile denebilir. Kendime acımaya başlamadan gideyim ben....Zaten baksanıza kimsenin de döndüğü yokmuş...

siz olayı çok yanlış anlamışsınız yalnız. Ben de Şubat ayında üye oldum eski sayılmam ama hiç bu tip problemler yaşamadım. Çünkü ortaya 1 soru atıp 30 kişinin bana dönmesini beklemedim. İnsanlar burada genellikle tecrübelerini paylaşıyorlar ve aratarak ulaşabiliyoruz sonuçta. Ortada dönen karşılıklı yazışmalar da tamamen güncel kalan yorumlar ve yorumcularla ilgili oluyor.

Hay sen bin yaşa:) Sen gelir gelmez demirbaslardan oldun:)

Evet geliyorlar bana cevap verin verin bu nedir yani sorunun bile bir uslubu vardir

canm sen huma bala baktırdnmı ve cıktımı bu arada hayırlı kandiller

İşin aslı da biraz bu değil mi zaten ? Faldı falcıydı tamam ama insan belirsizlikte ve cevapsız kalınca kopuyor hayatın merkezinden. Kendin gibi olan insanlara ihtiyaç duyuyorsun. Anlaşılmaya ihtiyacın var çünkü. Bir kaç tane can parçası arkadaşım var benimde, ki en yenisi 10 yıllıktır. Taraflı bakıyor olaya. Kestirip atıyor. Karşı tarafa sayıp sövüyor. Çünkü benim üzülmeme tahammül edemiyor. Hal böyle olunca yüzümüzü bizi anlayan insanların olduğu tarafa çevirme ihtiyacı doğuyor. Bütün fal deneyimim Derya Abla'nın promosyon falları kadar. Burayı üye olmadan evvel de okuyordum ama çalıştığım için çok fazla katılımım olmaz diye üye olmamıştım. Kısmet şimdiyeymiş. Tabi ki ilk başlangıçta kimseden samimiyet beklemiyorum. Sadece okumak bile kafi geliyor zamanın geçmezliğine. Kafandaki bilinmezliğe, belirsizliğe.
Regaip Kandilinizi kutluyorum, Dualarınızın kabulünü diliyorum tüm içtenliğime...

Evet geliyorlar bana cevap verin verin bu nedir yani sorunun bile bir uslubu vardir
Cevap verin/verilsin diye bir ısrarım olmamıştı. O mesajı yazdım ki o yazan arkadaşında olmasın diye. Zaten yorumları okurken eskimiş oluruz biz de demiştim o mesajda. İnsanları terslemek yerine anlamaya çalışmak ilk tercihimdir. Keşke siz de öyle yapsaydınız.... Üslubumun neresinde yanlış olduğuna dair biraz detay verebilirseniz memnun olurum.... Gerekirse özür dilerim herkesten...

Ay Seka valla çok doğru söyledin bende ilk yazmaya başladığımda herkes herşeye cvp vermedi ben direk tecrübelerimi yazmaya başladım sonra sonra konuşmalar başladı ve farkettim ki burda gerçekten birbirini anlayan insanlar var ve keyif alıyorum burda olmaktan her ne kadar bu ara iş yoğunluğundan giremesem de dertleşmek diğer kızların beni anlaması çok iyi geliyor hiç sıkılmadan yaşadığımı yazabiliyorum buraya..

Ay bak yine sevdim iyi ki varsınız kızlar

Hay sen bin yaşa:) Sen gelir gelmez demirbaslardan oldun:)
Sekayi seviyoruz enerji belli ediuor insanlari kimin neden geldigini,kimin moral bozmak kimin reklam yapmak icin dolandigini ,hepsini goruyor insan samimiysen samimiyet bulursun..Hayirli kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…