Binnaz Abla

Kizlar kasim aralik gibi selenaya ilkay a ve 2 kere de fama ya fal baktirdim. En ufak soyledikleri bisey bile cikmadi. Yok mu kesin soyledikleri cikan biri. Cok fal baktirasim var su ara. Biri mercury den bahsetmis telve de. Baktiran oldu mu hic

Kizlar kasim aralik gibi selenaya ilkay a ve 2 kere de fama ya fal baktirdim. En ufak soyledikleri bisey bile cikmadi. Yok mu kesin soyledikleri cikan biri. Cok fal baktirasim var su ara. Biri mercury den bahsetmis telve de. Baktiran oldu mu hic
Serkani seviyorum ben fama meryem banada cikmadi selenada

Serkan'a kahve gönderebildim nihayet. Bakalım neler diyecek ? Korkuyorum sanırım :)

slm cnm alev tansel sana cıktımı ince sazım

Merhaba kizlar, gecenlerde fal diyetine girmistim (hala devam ediyo :) ... ama sohbetlernizi okumaya devam ettim .... :)
Samimiyetinize guvenerek sizinle paylasmak istedigim bisey var... Ben onu surekli ruyamda goruyorum ... Ama gecenlerde en yakin arkadasim bir ruya gordu... O, ben ve yakin arkadasim...
Ozetle, "o" yakin arkadasima ben damlayi seviyorum demis, arkadasim peki neden aramiyosun demis.. O da damla niye aramiyo demis ....
Ya sizce bu ruyalarin bir anlami var mi?
Hepinizin kandili kutlu olsun bu arada....
Bu gece uzun uzun dua edicem... :)

Bence yok kafanizdaki sorular ruyaniza girmis ama ben olsam arardim

Kızlar Slm hayırlı Kandil'ler.
Dün öneriniz üzerine Ayline baktırdım.
O kadar kişi baktı olumlu söyledi Aylin çok olmasada biraz olumsuzdu. Beğendin mi derseniz beğendim . Bir tarih vermemiş ama şöyle yap böyle yap demiş.
Bir sezgi Candan kaldı onada baktırırsam merak ediceğim falcı kalmış olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…