- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Ay herkes zamlandi ama asenatta mucizevi bir bakim yapmiyor ancak kednisini severim tesekkurler canimValla bize de aferin yani Asenat dedik dedik 35lira olmuş
Bu arada sana ve herkese hayırlı Kandiller vivicimVivianLeigh
Serkani seviyorum ben fama meryem banada cikmadi selenadaKizlar kasim aralik gibi selenaya ilkay a ve 2 kere de fama ya fal baktirdim. En ufak soyledikleri bisey bile cikmadi. Yok mu kesin soyledikleri cikan biri. Cok fal baktirasim var su ara. Biri mercury den bahsetmis telve de. Baktiran oldu mu hic
Serkan hangi sitede. Her dedigi cikiyor mu. Serkan tek dedikleri miSerkani seviyorum ben fama meryem banada cikmadi selenada
Binnazda puana göre fiyatlar değişiyor yükselip düşebiliyor, ayrıca hiç beğenmem:))Ay herkes zamlandi ama asenatta mucizevi bir bakim yapmiyor ancak kednisini severim tesekkurler canim
Benimde 1.ev terazi satürn , haritam ezik benim ya
slm cnm alev tansel sana cıktımı ince sazımKızlar selena nın falı gelmiş gerçeken anda geçmişte tam nokta atışları olmuş keşke biraz daha uzun olsaydı ama kadın şaşırttı
gelecek ile ilgili yorumları venusamber, ilkay, hale ve alev tansel le birebir aynı
çıktımı cnm sanakızlar binnaz ablada ki alev tansel e katina baktırdım memnun kaldım :)
Hayata gelme amacının fal çıkıp çıkmamasına göre şekillendiğini düşünmeye başladımslm cnm alev tansel sana cıktımı ince sazım
Canim ne guzel biliyorsun senSatürn, Terazi'de yücelir, kuvvetlidir. Bence çok iyi bir şey. Ama bu gücünü nasıl çalıştırdığını, hayatın hangi alanlarına nasıl yansıttığını bilmek için tüm haritayı görmeli.
Hayirli kandiller canimhayırlı kandiller kızlarr..
Bence yok kafanizdaki sorular ruyaniza girmis ama ben olsam arardimMerhaba kizlar, gecenlerde fal diyetine girmistim (hala devam ediyo :) ... ama sohbetlernizi okumaya devam ettim .... :)
Samimiyetinize guvenerek sizinle paylasmak istedigim bisey var... Ben onu surekli ruyamda goruyorum ... Ama gecenlerde en yakin arkadasim bir ruya gordu... O, ben ve yakin arkadasim...
Ozetle, "o" yakin arkadasima ben damlayi seviyorum demis, arkadasim peki neden aramiyosun demis.. O da damla niye aramiyo demis ....
Ya sizce bu ruyalarin bir anlami var mi?
Hepinizin kandili kutlu olsun bu arada....
Bu gece uzun uzun dua edicem... :)
Ayy kız boşver haritayı çok baktırdım ben bişi çıkmıyo:)Satürn, Terazi'de yücelir, kuvvetlidir. Bence çok iyi bir şey. Ama bu gücünü nasıl çalıştırdığını, hayatın hangi alanlarına nasıl yansıttığını bilmek için tüm haritayı görmeli.
Ah canım Viviciğim ben de sizleri çok seviyorum :)Sekayi seviyoruzenerji belli ediuor insanlari kimin neden geldigini,kimin moral bozmak kimin reklam yapmak icin dolandigini ,hepsini goruyor insan samimiysen samimiyet bulursun..Hayirli kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?