Hayirli kandiller kizlar
Hayırlı kandiller=)
Hayırlı kandiller kızlar :) Tüm dualarınız kabul olur inşallah..
Ah canım Viviciğim ben de sizleri çok seviyorum :)
Valla bende adamın konuştuğu kevaşelere hanımefendiler demiş sizinki iyi yineSerkan Bey'den mesajım geldi. Anda % 70 bildi. 2 vakitde haber alacaksın demiş. Falın gelmesinden önce haber geldi. Kandilim kutlandı. Kısa bir nasılsın iyi misin sohbeti. Azıcık günah çıkarmaca vardı. Yeniden başlayacak ilişkiniz, hem daha güzel olacak demiş. Bekleyip göreceğiz. Fal çıkmış mı oluyor şimdi. Yalnız okurken çok zorlandım falı. O kadar çok hanımefendi demişki başkası var evvela diye anladım önce. Meğer benmîşım o hanımefendi. Kandil günü fal baktirmak da içimi bir daralttı ya neyse. Şükür duaları dileyecegim Allah'tan bu gece hepimiz için. İyi geceler.
Ahahhahahansjag resmen yarıldım ortadan ikiye.hagahajsha çok fenasın sekaValla bende adamın konuştuğu kevaşelere hanımefendiler demiş sizinki iyi yine
Kızlar bu Dinçer Güner benim eski çalıştığım şirkette arkadaşımdı. 2 yıl birlikte çalıştık. Çok samimi değildik ama çok Zaman geçirmişliğimiz var. İşin ilginçti o zmanlar böyle bir merakı ve ilgisi yoktu yıllar sonra TV de falan görünce şaşırdım. Yani çok bilgili olduğunu düşünmüyorum kendisini eskiden Tanıdığım için. Sonra birden Işık inmişse bilemem tabi:)Dinçer güner felaket bi adam twitterdaki tüm tespitleri çıkıyo
Ya ciddiyim falı bıraktım buna taktım kafayı Serkana "efendi efendi kendine gel ne hanımefendisi" dememek için zor tuttumAhahhahahansjag resmen yarıldım ortadan ikiye.hagahajsha çok fenasın seka
FamaaaaKızlar BYV da Serkan ve Aylin dışında kimi öneriyorsunuz?
Sevindim canim iki vakit iki saat iki dk olmus sendeSerkan Bey'den mesajım geldi. Anda % 70 bildi. 2 vakitde haber alacaksın demiş. Falın gelmesinden önce haber geldi. Kandilim kutlandı. Kısa bir nasılsın iyi misin sohbeti. Azıcık günah çıkarmaca vardı. Yeniden başlayacak ilişkiniz, hem daha güzel olacak demiş. Bekleyip göreceğiz. Fal çıkmış mı oluyor şimdi. Yalnız okurken çok zorlandım falı. O kadar çok hanımefendi demişki başkası var evvela diye anladım önce. Meğer benmîşım o hanımefendi. Kandil günü fal baktirmak da içimi bir daralttı ya neyse. Şükür duaları dileyecegim Allah'tan bu gece hepimiz için. İyi geceler.
Valla bende adamın konuştuğu kevaşelere hanımefendiler demiş sizinki iyi yine
Aylin kart anlamlarindan bakmaz canim ondan farklidirAylin den katina falım geldi tutarlı güzel bi faldı dinlerken aslında.Sonra kartların yorumlarına kendim baktım kafam karıştı :/
Yolunu bulan astrolojiden buluyor zatenKızlar bu Dinçer Güner benim eski çalıştığım şirkette arkadaşımdı. 2 yıl birlikte çalıştık. Çok samimi değildik ama çok Zaman geçirmişliğimiz var. İşin ilginçti o zmanlar böyle bir merakı ve ilgisi yoktu yıllar sonra TV de falan görünce şaşırdım. Yani çok bilgili olduğunu düşünmüyorum kendisini eskiden Tanıdığım için. Sonra birden Işık inmişse bilemem tabi:)
Sormaaa yaaa Dinçer'de bu işi yapıyorsa bende medyum falan olurum heralde :))))Yolunu bulan astrolojiden buluyor zateniki egitim iki suslu tahmin oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?