Binnaz Abla

Arkadaşlar ben Selin İmerin falını cok begendim, baktırdıgım bi cok kahve falının dışında nokta atışları vardı valla. Gelecek beklemede. Çıkanlarda olmuş okudugum kadarıyla.. Nisan sonuna kadar dedi. Bakalım inş

Serkan Bey'den mesajım geldi. Anda % 70 bildi. 2 vakitde haber alacaksın demiş. Falın gelmesinden önce haber geldi. Kandilim kutlandı. Kısa bir nasılsın iyi misin sohbeti. Azıcık günah çıkarmaca vardı. Yeniden başlayacak ilişkiniz, hem daha güzel olacak demiş. Bekleyip göreceğiz. Fal çıkmış mı oluyor şimdi. Yalnız okurken çok zorlandım falı. O kadar çok hanımefendi demişki başkası var evvela diye anladım önce. Meğer benmîşım o hanımefendi. Kandil günü fal baktirmak da içimi bir daralttı ya neyse. Şükür duaları dileyecegim Allah'tan bu gece hepimiz için. İyi geceler.

Valla bende adamın konuştuğu kevaşelere hanımefendiler demiş sizinki iyi yine

Dinçer güner felaket bi adam twitterdaki tüm tespitleri çıkıyo
Kızlar bu Dinçer Güner benim eski çalıştığım şirkette arkadaşımdı. 2 yıl birlikte çalıştık. Çok samimi değildik ama çok Zaman geçirmişliğimiz var. İşin ilginçti o zmanlar böyle bir merakı ve ilgisi yoktu yıllar sonra TV de falan görünce şaşırdım. Yani çok bilgili olduğunu düşünmüyorum kendisini eskiden Tanıdığım için. Sonra birden Işık inmişse bilemem tabi:)

Aylin den katina falım geldi tutarlı güzel bi faldı dinlerken aslında.Sonra kartların yorumlarına kendim baktım kafam karıştı :/

Sevindim canim iki vakit iki saat iki dk olmus sende

Yolunu bulan astrolojiden buluyor zaten iki egitim iki suslu tahmin oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…