Binnaz Abla

Kesinlikle haklısın çok fal baktırıp karışıklığa neden olup enerji ve düşünce gücüyle akışı değiştiriyoruz. Bende son falımı dün gönderdim daha Cvp gelmedi ama artık söyledikleri vade gelene kadar baktırmıcam

Çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için. Sen de değerli le eden sin. Gerçekten çok memnun olurum. Hanımeli,ortanca,gül buvtarz şeyler istiyorum zaten çok büyük bir bahçem yok. Özelime en müsait zamanında bekliyorummm :))

Çünkü yaşadıklarımızın tamamı çekim yasasıyla ilgili. Olumlu olumsuz ne yaşıyorsak beklentilerimiz, kaygılarımız ya da akışta olmamız belirliyor dolayısıyla sürekli fal baktırmak mutlaka olumsuz etkiliyor en azından gelişmelerin ardından yorum almak biraz daha sağlıklı hale getirecektir durumu

Paylastigin icin tesekkurler canim, aslinda ic sesimiz bize en dogrusunu soyluyor ama malesef fal baktirirken kendi ic sesimize kulagimizi tikiyoruz. Baktirdigin falcilarin bir coguna bende baktirdim,bir cogunun zaten gelecegi goremedigini ve ani bildiginin farkindayim,hatta en iyileri olarak gorulen Klotho,Aylin,Naira gibi ama sende baskasini gorememis olmalari anida bilemediklerini gosteriyor. Naira mesela zeki bir insan ve psikolojik tahlil iyi yapiyor,keza Ilkayda da tecrubeden dolayi bazi seyleri on gorebiliyor. Yani her zaman his degil,akil yurutme,insan psikolojisi analiz etmeyede dayaniyor yorumlari..ben bu gozle baktigim icin gonderirken dedikleri tamamen dogru ve cikicak gozuyle hic gondermiyorum, benim icin daha cok terapi niteligi goruyor fal. Ozel iliskilerimi bazi sebeplerden surekli saklamak durumundayim yakin cevremden,kimseyle konusamamak fikir danisamamak bazen cok yoruyor beni, bir nevi arkadas yaptim falcilari kendime,olaylari anlatip onlarin gorusunude aliyorum.Yani anlayacaginiz konusacak dertlesecek kimsem olmadigindan,herseyimi cevremden gizlemem gerektiginden beni tanimayan insanlarla dertlesmis hissediyorum.Yoksa Aylinide,Nairasida,Klothosuda kac defa patladilar.Fakat son zamanda Naira beni kırdı ve bir daha fal atmayi dusunmuyorum.Kendisinin blogu var ve bende kisisel gelisim konulariyla ilgileniyorum ve sadece fal degil terapi tarzi cesitli calismalara katilmak istiyordum.Fallarinin sonundada bu konuda bilgi gonderiyor,bende kendisiyle iletisime gectim,telefonda gorustuk.Fakat danismanlik ucretini sordugumda abartili fiyatlar soyledi,cunku atiyorum 10 seans toptan bir ucret aliyor gibi,gerci gelirsen ucret sorun degil yardimci olurum,seans seans da odeyebilirsin gibi bir yaklasimi vardi ama yinede tabi yardimci bile olsa,o kadar ucuk rakamlar soyledigi icin bastan cekindim acikcasi.Ayrica hadi tamam fal anlaminda begeniyorum,bos birisi olmadigida belli ama yani bu konularda alt yapisi nedir,ne egitimi almista bu kadar iddiali bir ucreti odeyeyim.Sonra arkadas gibi olduk ve whatsaptan birbirimizi ekledik,kendisi bana her zaman yazabilirsin buradan birsey oldugunda vs dedigi halde ben cok nadir bir kac kez birsey sordum o kadar,ki kendisine cok yogun fal baktiran bir insanim.Fakat zaman icinde tavirlarinda ve konusma seklinde bir sogukluk hissetmeye basladim,sanki benden beklentisi olmadigi icin yani gidipde danismanlik vs almadigim ve o ucuk rakamlari odemedigim icin,bende burdan sana cevap vermem gibi bir tavir hissettim.Ama dedigim gibi sadece cok onemli birsey olursa ordan sordum zaten ve o da tamamen yakin arkadas gibi olmustuk artik ben fal ata ata ve kendisi ustune basarak burdan yazabilirsin her zaman vs dedigi icindi.Son gecenlerde ben isteyken cok dara dustum tam olay yeni gelisiyordu,dedigim gibi soyleyebilecegim hic kimsem yok,kisaca yazip akil sordum.Tek kelime bir cevap verdi ve sonra cevap vermedi,ardindan da beni engelledigini fark ettim.O kadar agirima gittiki bu tavri,evet gidip o cucuk rakamlari odeyip danismanlik almadim ama milyon tane fal atmisim kendisine hemde kac tanesi patir patir patladigi halde sırf karsiyi iyi analiz ediyor diye,hersey bu kadar maddi iste arkadaslar bu insanlar icin..Bizde saf saf arkadas gozuyle bakiyoruz..Neyse bende kendisini telefonumdan sildim,bir dahada ne fal atarim ne birsey..Boyle insanlarla isim olmaz..Ayriyeten o son gun sordugumda bana veridign cevabin tam tersini yaptim,super etki yapti karsi tarafa..Netice olarak biz kendi aklimiz ve hissimizle hareket etsek zaten hersey yoluna girecek..

Beklenti seans almanmis demek ;( @selena80 canim bosver cok iyi yapmissin seni merak ediuorummm

Bu denli içten ve uzun uzadıya yazdığın için çok sevindim demekki bizleri de bir nebze olsa yakın görüp,paylaştın...

Ben de Nairaya ilk baktrdığımda falı çok kısa olmasına ragmen begenmiştim ama karşı taraf için dedikleri tamamen alakasızmış ve PATLADI. Bunu kaç gündür yazmak istyordum burada,sen vesile oldun.

En son famaya attigimda fali gondermeden once iki gun filan dusuncelerim bazi sebeplerden degisikti hani ani sinirlerinirsin ve baska acidan bakarsin ve falda bu durum cikti.. dusuunce okuma olayina inanmaya basladim ,famaya baya baktirdim hicbir zaman uyarida bulunmadi demek son donemde fallari iyice degisiyor ki uyarmis bende uzun zaman baktirmayacagim

Yani belki ben sempati duyduğum için böyle düşünüyorum ama bu tip bir uyarıda bulunması da çok hoşuma gitti. Ayrıca astroloji baktırmıştım ne kart, ne telve vardı yine ruh halimi güzel çözümlemişti düşünce okuma olayına ben de inanıyorum. Ben soru kısmında sık geldiğimi belirttim de onun üzerine söyledi belki de

Son düzenleme:
Beklenti seans almanmis demek ;( @selena80 canim bosver cok iyi yapmissin seni merak ediuorummm
Canim cok sagol,evet oyleymis malesef..Onlarin gozunde sadece banknotuz biz aslinda,madem boyle bende parami dusunurum bundan boyle,hicbirine 5 kurus vermiyorum,gider kendime cilt bakimi yaptiririm daha iyi,madem hatır gönül paran kadarmis..Konusalim vivicim ozelden

Rica ederim canim, tabiki sizleri onemsiyorum,bu ara pek aktif olmasamda uzun sure forumda aktiftim. Bir gun vaktim olursa oturup cikan cikmayan falcilar yorumu yazacagim.Opuyorum hepinizi

Canim ne zaman istersen yaz lutfen burdayim

Serkan senden biraz daha para istemiş, Selena80'nin dediği gibi bizler banknotuz ne de olsa...

Ama şu lafına bayıldım:Zihnim lüzumu ndan fazla bulanık zaten. Suyu da bulandirmayayim

Arkadaşlar Elif Hanzadeye fal attım biraz önce ama burdaki yorumları okuyunca iptal ettirmek istedim. Bize ulaşın bölümünden formu gönderemiyorum bir türlü.Nasıl iptal olur bu fal? Nereye yazayım başka?

Nairaya bende tarot atmistim bos biri degil ama bun kuantum olumlamayala ugrastigindan sanirim olumluya bagliyor.Ama karsi tarafi iyi biluyor benim gecmisimi de net soyleyenlerden

Arkadaşlar Elif Hanzadeye fal attım biraz önce ama burdaki yorumları okuyunca iptal ettirmek istedim. Bize ulaşın bölümünden formu gönderemiyorum bir türlü.Nasıl iptal olur bu fal? Nereye yazayım başka?
Arkadaşlar falı iptal ettirdim ve hesabınıza yüklendi diye cevap vermişler.O fal puanları üye olmadan Nasıl kullanabiliyoruz? Nerde görünüyor onlar?

Naira benimkinin gecmisinde aldatildigini bilen iki kisiden biri karsi tarafi iyi bildigi kesin evren sizi biraraya getircek falan uc hafta icinde.Bana is bir de saglik hakkinda falim cikmisti ask konusunda gelisme yok.Gecmiste ve anda iyiler bazilari ama tarihler hep patliyor olay da oyle bir kerede bize ciksa keske ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…