Kesinlikle haklısın çok fal baktırıp karışıklığa neden olup enerji ve düşünce gücüyle akışı değiştiriyoruz. Bende son falımı dün gönderdim daha Cvp gelmedi ama artık söyledikleri vade gelene kadar baktırmıcamkızlar dün Fama hayranı olarak yine Famanın astrolojisiyle jübilemi yaptım:)) zaten uzun zamandır düşündüğüm bir şeydi ama Fama da "bir süre baktırma, sen baktırdıkça falların çok karışık çıkıyor, gelişme oldukça yorum yaptır" dedi ay gel öpücem diyesim geldi zaten seviyorum
Gerçekten de sürekli fal baktırmak enerjiyi bozuyor, kaç tane tarih birden bekliyoruz iyice öteleniyor ayrıca da falcının biri hiç aklımızda olmayan bir şeyi söyleyince afedersiniz ama "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüyor" ve düşünce gücümüzle akışı bile değiştirebiliyoruz. Bundan sonra biliyorum zor olacak ama gelişme olmadan, vadeler dolmadan fal baktırmayacağım. Ben sigarayı bırakmış insanım bunu neden yapamayım ki hem
Çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için. Sen de değerli le eden sin. Gerçekten çok memnun olurum. Hanımeli,ortanca,gül buvtarz şeyler istiyorum zaten çok büyük bir bahçem yok. Özelime en müsait zamanında bekliyorummm :))Tatlım Makaronum,yarın sana özelden resimleri-huyları,suylaryla anlatarak 6 yıllık bahçe tecrübelerimide katarak elimden geleni yaparım.(çok uzatmycam korkma:) Ama bu fal işi gibi bahçede öneri-arastrma ve tecrubeyle oluyor..
BU ARADA, bu gece uzun zaman sonra _Makaron_u burda görünce COK sevindim ve HEMEN aklıma Atart düştü.Nerelerde diye. Kızlar ne güzel birsey yakalamışız burda fal vs. derken....HİÇ görmediğimz-bilmedgmiz ama garip bir biçimde sevdiğimiz insanlara sahip olmusuz bu topikte. O yuzden kopamyorum burdan. Fala giden paralarıma hiç de acımıyorum bu baglamda:)
Çünkü yaşadıklarımızın tamamı çekim yasasıyla ilgili. Olumlu olumsuz ne yaşıyorsak beklentilerimiz, kaygılarımız ya da akışta olmamız belirliyor dolayısıyla sürekli fal baktırmak mutlaka olumsuz etkiliyor en azından gelişmelerin ardından yorum almak biraz daha sağlıklı hale getirecektir durumuKesinlikle haklısın çok fal baktırıp karışıklığa neden olup enerji ve düşünce gücüyle akışı değiştiriyoruz. Bende son falımı dün gönderdim daha Cvp gelmedi ama artık söyledikleri vade gelene kadar baktırmıcam
Paylastigin icin tesekkurler canim, aslinda ic sesimiz bize en dogrusunu soyluyor ama malesef fal baktirirken kendi ic sesimize kulagimizi tikiyoruz. Baktirdigin falcilarin bir coguna bende baktirdim,bir cogunun zaten gelecegi goremedigini ve ani bildiginin farkindayim,hatta en iyileri olarak gorulen Klotho,Aylin,Naira gibi ama sende baskasini gorememis olmalari anida bilemediklerini gosteriyor. Naira mesela zeki bir insan ve psikolojik tahlil iyi yapiyor,keza Ilkayda da tecrubeden dolayi bazi seyleri on gorebiliyor. Yani her zaman his degil,akil yurutme,insan psikolojisi analiz etmeyede dayaniyor yorumlari..ben bu gozle baktigim icin gonderirken dedikleri tamamen dogru ve cikicak gozuyle hic gondermiyorum, benim icin daha cok terapi niteligi goruyor fal. Ozel iliskilerimi bazi sebeplerden surekli saklamak durumundayim yakin cevremden,kimseyle konusamamak fikir danisamamak bazen cok yoruyor beni, bir nevi arkadas yaptim falcilari kendime,olaylari anlatip onlarin gorusunude aliyorum.Yani anlayacaginiz konusacak dertlesecek kimsem olmadigindan,herseyimi cevremden gizlemem gerektiginden beni tanimayan insanlarla dertlesmis hissediyorum.Yoksa Aylinide,Nairasida,Klothosuda kac defa patladilar.Fakat son zamanda Naira beni kırdı ve bir daha fal atmayi dusunmuyorum.Kendisinin blogu var ve bende kisisel gelisim konulariyla ilgileniyorum ve sadece fal degil terapi tarzi cesitli calismalara katilmak istiyordum.Fallarinin sonundada bu konuda bilgi gonderiyor,bende kendisiyle iletisime gectim,telefonda gorustuk.Fakat danismanlik ucretini sordugumda abartili fiyatlar soyledi,cunku atiyorum 10 seans toptan bir ucret aliyor gibi,gerci gelirsen ucret sorun degil yardimci olurum,seans seans da odeyebilirsin gibi bir yaklasimi vardi ama yinede tabi yardimci bile olsa,o kadar ucuk rakamlar soyledigi icin bastan cekindim acikcasi.Ayrica hadi tamam fal anlaminda begeniyorum,bos birisi olmadigida belli ama yani bu konularda alt yapisi nedir,ne egitimi almista bu kadar iddiali bir ucreti odeyeyim.Sonra arkadas gibi olduk ve whatsaptan birbirimizi ekledik,kendisi bana her zaman yazabilirsin buradan birsey oldugunda vs dedigi halde ben cok nadir bir kac kez birsey sordum o kadar,ki kendisine cok yogun fal baktiran bir insanim.Fakat zaman icinde tavirlarinda ve konusma seklinde bir sogukluk hissetmeye basladim,sanki benden beklentisi olmadigi icin yani gidipde danismanlik vs almadigim ve o ucuk rakamlari odemedigim icin,bende burdan sana cevap vermem gibi bir tavir hissettim.Ama dedigim gibi sadece cok onemli birsey olursa ordan sordum zaten ve o da tamamen yakin arkadas gibi olmustuk artik ben fal ata ata ve kendisi ustune basarak burdan yazabilirsin her zaman vs dedigi icindi.Son gecenlerde ben isteyken cok dara dustum tam olay yeni gelisiyordu,dedigim gibi soyleyebilecegim hic kimsem yok,kisaca yazip akil sordum.Tek kelime bir cevap verdi ve sonra cevap vermedi,ardindan da beni engelledigini fark ettim.O kadar agirima gittiki bu tavri,evet gidip o cucuk rakamlari odeyip danismanlik almadim ama milyon tane fal atmisim kendisine hemde kac tanesi patir patir patladigi halde sırf karsiyi iyi analiz ediyor diye,hersey bu kadar maddi iste arkadaslar bu insanlar icin..Bizde saf saf arkadas gozuyle bakiyoruz..Neyse bende kendisini telefonumdan sildim,bir dahada ne fal atarim ne birsey..Boyle insanlarla isim olmaz..Ayriyeten o son gun sordugumda bana veridign cevabin tam tersini yaptim,super etki yapti karsi tarafa..Netice olarak biz kendi aklimiz ve hissimizle hareket etsek zaten hersey yoluna girecek..Merhaba arkadaşlar. Temmuz ayında eski sevgilimle 15 günlük küslüğün ardından Ağustosta ayrıldık. O 15 gün boyunca kendisi whatsappta 24 saat online olunca bir şeyler döndüğünü sezmiştim. Ayrıldıktan 2 gün sonra facebookta bir kızı ekledi. Profili incelediğim zaman artık başka biri olduğunu hissettim ama konduramamıştım. Fal macerası da böyle başladı zaten. Her falda başka biri var mı diye sordum. Bana evlenme teklifi ettiği halde bir tane fotoğraf bile paylaşmayan adam üç gün önce o gün gördüğüm kızla olan fotoğraflarını çarşaf çarşaf paylaşınca aslında ertesi gün yeni bir ilişkiye başladığından emin oldum. Normalde aşk acısı çekip, eski sevgili yolu gözleyen bir insan olmamama rağmen ilk baktırdığım falda hayatında kesinlikle birisi yok iki ay sonra seni arayacak dendiği için oturup bekledim. Zamanlar sarktı ve olan bana oldu. İyileşmem zaman aldı. Şimdi izninizle listeyi paylaşıyorum.
Binnaz Abla:
Hüma Bal: Bu adam senin kaderin masalları. Hiç kimse yok hayatında, bunalmış geri dönecek.
Sevgi Duman: Duygularının azaldığını söylemişti ama dönecek dedi. Kimseyi göremedi.
Asenat Kılıç: Sağlam patladı.
Selma Aydın: Para vermiş olsam çok ciddi acırdım, ki vermediğim halde acıyorum.
Lena Koval/Müge Aydın: Çöp
Sezgi Candan: Kimse yok diyenlerden. O da dönecek demişti. Patlayalı aylar oldu.
Bir Yolun Var:
İlkay, Aylin, Sema, Fama, Hira, Kahinvanga, Serkan, Nurbanu, Falcı Sultan, Emine hepsi ya başka biri yok dediler ya da var ama ciddi değil öylesine konuşuyor dediler. Hepsi döneceğini söyledi. Aylar önce patladı. Eğer okuyorsan tarihler çok fena saptı Famacım.
Falalem:
Naira, Rezzan abla, Haleh, Ester kira, Mert reiki, Gizem Hatun hepsi dönecek dedi. Güya ailevi, maddi sıkıntıları varmış. Olmadığından adım kadar emindim.
Telwe: Klothoyağmur, Geysu, Byzmlk, Selena dönecek dediler. Selenayı okurken çok mantıklı gelmişti ama fena patladı. O da başka birini göremeyenlerden.
Falsepetinde sadece Nesibeye ve Ayışığına baktırmıştım. Gül, çiçek, böcek. Nesibe, bir daha yoğunlaşma gözünü seveyim.
Telefonda Eylem ve Tuğbaya baktırmıştım. Tuğba beni çok şaşırtmıştı ama o da dönecek demişti. Tarihler de çoktan patladı.
Başka birinin olduğunu bu süre boyunca söyleyen tek kişi Falalem Meryem. Okuduğumda çok üzülmüştüm ve inanmak istememiştim. Diğer bütün falcılar yalan söylüyor olamazlardı ya
Dönüş olmayacağını söyleyip, hayatıma yeni birinin gireceğini söyleyen de Medyum Ferruh. Bir kişi daha söylemişti ama hatırlayamadım. Falları tek tek okudum ama bulamadım.
Şu an hayatımda başka biri var. O fotoğrafı görünce üzülmedim, kendimi sadece salak gibi hissettim. Çünkü ben hissetmiştim. Aylar önce iyileşebilecekken mal gibi bekledim. Bu süre boyunca da yalancılara para saçtım durdum. İşin parasında değilim ancak kendi psikolojimi kendim bozdum. Umarım benim geçirdiğim bu süreç başkalarına ders olur. Olmayacağına adım kadar emin olsam da :)
Beklenti seans almanmis demek ;( @selena80 canim bosver cok iyi yapmissin seni merak ediuorummmPaylastigin icin tesekkurler canim, aslinda ic sesimiz bize en dogrusunu soyluyor ama malesef fal baktirirken kendi ic sesimize kulagimizi tikiyoruz. Baktirdigin falcilarin bir coguna bende baktirdim,bir cogunun zaten gelecegi goremedigini ve ani bildiginin farkindayim,hatta en iyileri olarak gorulen Klotho,Aylin,Naira gibi ama sende baskasini gorememis olmalari anida bilemediklerini gosteriyor. Naira mesela zeki bir insan ve psikolojik tahlil iyi yapiyor,keza Ilkayda da tecrubeden dolayi bazi seyleri on gorebiliyor. Yani her zaman his degil,akil yurutme,insan psikolojisi analiz etmeyede dayaniyor yorumlari..ben bu gozle baktigim icin gonderirken dedikleri tamamen dogru ve cikicak gozuyle hic gondermiyorum, benim icin daha cok terapi niteligi goruyor fal. Ozel iliskilerimi bazi sebeplerden surekli saklamak durumundayim yakin cevremden,kimseyle konusamamak fikir danisamamak bazen cok yoruyor beni, bir nevi arkadas yaptim falcilari kendime,olaylari anlatip onlarin gorusunude aliyorum.Yani anlayacaginiz konusacak dertlesecek kimsem olmadigindan,herseyimi cevremden gizlemem gerektiginden beni tanimayan insanlarla dertlesmis hissediyorum.Yoksa Aylinide,Nairasida,Klothosuda kac defa patladilar.Fakat son zamanda Naira beni kırdı ve bir daha fal atmayi dusunmuyorum.Kendisinin blogu var ve bende kisisel gelisim konulariyla ilgileniyorum ve sadece fal degil terapi tarzi cesitli calismalara katilmak istiyordum.Fallarinin sonundada bu konuda bilgi gonderiyor,bende kendisiyle iletisime gectim,telefonda gorustuk.Fakat danismanlik ucretini sordugumda abartili fiyatlar soyledi,cunku atiyorum 10 seans toptan bir ucret aliyor gibi,gerci gelirsen ucret sorun degil yardimci olurum,seans seans da odeyebilirsin gibi bir yaklasimi vardi ama yinede tabi yardimci bile olsa,o kadar ucuk rakamlar soyledigi icin bastan cekindim acikcasi.Ayrica hadi tamam fal anlaminda begeniyorum,bos birisi olmadigida belli ama yani bu konularda alt yapisi nedir,ne egitimi almista bu kadar iddiali bir ucreti odeyeyim.Sonra arkadas gibi olduk ve whatsaptan birbirimizi ekledik,kendisi bana her zaman yazabilirsin buradan birsey oldugunda vs dedigi halde ben cok nadir bir kac kez birsey sordum o kadar,ki kendisine cok yogun fal baktiran bir insanim.Fakat zaman icinde tavirlarinda ve konusma seklinde bir sogukluk hissetmeye basladim,sanki benden beklentisi olmadigi icin yani gidipde danismanlik vs almadigim ve o ucuk rakamlari odemedigim icin,bende burdan sana cevap vermem gibi bir tavir hissettim.Ama dedigim gibi sadece cok onemli birsey olursa ordan sordum zaten ve o da tamamen yakin arkadas gibi olmustuk artik ben fal ata ata ve kendisi ustune basarak burdan yazabilirsin her zaman vs dedigi icindi.Son gecenlerde ben isteyken cok dara dustum tam olay yeni gelisiyordu,dedigim gibi soyleyebilecegim hic kimsem yok,kisaca yazip akil sordum.Tek kelime bir cevap verdi ve sonra cevap vermedi,ardindan da beni engelledigini fark ettim.O kadar agirima gittiki bu tavri,evet gidip o cucuk rakamlari odeyip danismanlik almadim ama milyon tane fal atmisim kendisine hemde kac tanesi patir patir patladigi halde sırf karsiyi iyi analiz ediyor diye,hersey bu kadar maddi iste arkadaslar bu insanlar icin..Bizde saf saf arkadas gozuyle bakiyoruz..Neyse bende kendisini telefonumdan sildim,bir dahada ne fal atarim ne birsey..Boyle insanlarla isim olmaz..Ayriyeten o son gun sordugumda bana veridign cevabin tam tersini yaptim,super etki yapti karsi tarafa..Netice olarak biz kendi aklimiz ve hissimizle hareket etsek zaten hersey yoluna girecek..
Bu denli içten ve uzun uzadıya yazdığın için çok sevindim demekki bizleri de bir nebze olsa yakın görüp,paylaştın...Paylastigin icin tesekkurler canim, aslinda ic sesimiz bize en dogrusunu soyluyor ama malesef fal baktirirken kendi ic sesimize kulagimizi tikiyoruz. Baktirdigin falcilarin bir coguna bende baktirdim,bir cogunun zaten gelecegi goremedigini ve ani bildiginin farkindayim,hatta en iyileri olarak gorulen Klotho,Aylin,Naira gibi ama sende baskasini gorememis olmalari anida bilemediklerini gosteriyor. Naira mesela zeki bir insan ve psikolojik tahlil iyi yapiyor,keza Ilkayda da tecrubeden dolayi bazi seyleri on gorebiliyor. Yani her zaman his degil,akil yurutme,insan psikolojisi analiz etmeyede dayaniyor yorumlari..ben bu gozle baktigim icin gonderirken dedikleri tamamen dogru ve cikicak gozuyle hic gondermiyorum, benim icin daha cok terapi niteligi goruyor fal. Ozel iliskilerimi bazi sebeplerden surekli saklamak durumundayim yakin cevremden,kimseyle konusamamak fikir danisamamak bazen cok yoruyor beni, bir nevi arkadas yaptim falcilari kendime,olaylari anlatip onlarin gorusunude aliyorum.Yani anlayacaginiz konusacak dertlesecek kimsem olmadigindan,herseyimi cevremden gizlemem gerektiginden beni tanimayan insanlarla dertlesmis hissediyorum.Yoksa Aylinide,Nairasida,Klothosuda kac defa patladilar.Fakat son zamanda Naira beni kırdı ve bir daha fal atmayi dusunmuyorum.Kendisinin blogu var ve bende kisisel gelisim konulariyla ilgileniyorum ve sadece fal degil terapi tarzi cesitli calismalara katilmak istiyordum.Fallarinin sonundada bu konuda bilgi gonderiyor,bende kendisiyle iletisime gectim,telefonda gorustuk.Fakat danismanlik ucretini sordugumda abartili fiyatlar soyledi,cunku atiyorum 10 seans toptan bir ucret aliyor gibi,gerci gelirsen ucret sorun degil yardimci olurum,seans seans da odeyebilirsin gibi bir yaklasimi vardi ama yinede tabi yardimci bile olsa,o kadar ucuk rakamlar soyledigi icin bastan cekindim acikcasi.Ayrica hadi tamam fal anlaminda begeniyorum,bos birisi olmadigida belli ama yani bu konularda alt yapisi nedir,ne egitimi almista bu kadar iddiali bir ucreti odeyeyim.Sonra arkadas gibi olduk ve whatsaptan birbirimizi ekledik,kendisi bana her zaman yazabilirsin buradan birsey oldugunda vs dedigi halde ben cok nadir bir kac kez birsey sordum o kadar,ki kendisine cok yogun fal baktiran bir insanim.Fakat zaman icinde tavirlarinda ve konusma seklinde bir sogukluk hissetmeye basladim,sanki benden beklentisi olmadigi icin yani gidipde danismanlik vs almadigim ve o ucuk rakamlari odemedigim icin,bende burdan sana cevap vermem gibi bir tavir hissettim.Ama dedigim gibi sadece cok onemli birsey olursa ordan sordum zaten ve o da tamamen yakin arkadas gibi olmustuk artik ben fal ata ata ve kendisi ustune basarak burdan yazabilirsin her zaman vs dedigi icindi.Son gecenlerde ben isteyken cok dara dustum tam olay yeni gelisiyordu,dedigim gibi soyleyebilecegim hic kimsem yok,kisaca yazip akil sordum.Tek kelime bir cevap verdi ve sonra cevap vermedi,ardindan da beni engelledigini fark ettim.O kadar agirima gittiki bu tavri,evet gidip o cucuk rakamlari odeyip danismanlik almadim ama milyon tane fal atmisim kendisine hemde kac tanesi patir patir patladigi halde sırf karsiyi iyi analiz ediyor diye,hersey bu kadar maddi iste arkadaslar bu insanlar icin..Bizde saf saf arkadas gozuyle bakiyoruz..Neyse bende kendisini telefonumdan sildim,bir dahada ne fal atarim ne birsey..Boyle insanlarla isim olmaz..Ayriyeten o son gun sordugumda bana veridign cevabin tam tersini yaptim,super etki yapti karsi tarafa..Netice olarak biz kendi aklimiz ve hissimizle hareket etsek zaten hersey yoluna girecek..
En son famaya attigimda fali gondermeden once iki gun filan dusuncelerim bazi sebeplerden degisikti hani ani sinirlerinirsin ve baska acidan bakarsin ve falda bu durum cikti.. dusuunce okuma olayina inanmaya basladim ,famaya baya baktirdim hicbir zaman uyarida bulunmadi demek son donemde fallari iyice degisiyor ki uyarmis bende uzun zaman baktirmayacagimkızlar dün Fama hayranı olarak yine Famanın astrolojisiyle jübilemi yaptım:)) zaten uzun zamandır düşündüğüm bir şeydi ama Fama da "bir süre baktırma, sen baktırdıkça falların çok karışık çıkıyor, gelişme oldukça yorum yaptır" dedi ay gel öpücem diyesim geldi zaten seviyorum
Gerçekten de sürekli fal baktırmak enerjiyi bozuyor, kaç tane tarih birden bekliyoruz iyice öteleniyor ayrıca da falcının biri hiç aklımızda olmayan bir şeyi söyleyince afedersiniz ama "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüyor" ve düşünce gücümüzle akışı bile değiştirebiliyoruz. Bundan sonra biliyorum zor olacak ama gelişme olmadan, vadeler dolmadan fal baktırmayacağım. Ben sigarayı bırakmış insanım bunu neden yapamayım ki hem
Bu denli içten ve uzun uzadıya yazdığın için çok sevindim demekki bizleri de bir nebze olsa yakın görüp,paylaştın...
Ben de Nairaya ilk baktrdığımda falı çok kısa olmasına ragmen begenmiştim ama karşı taraf için dedikleri tamamen alakasızmış ve PATLADI. Bunu kaç gündür yazmak istyordum burada,sen vesile oldun.
Yani belki ben sempati duyduğum için böyle düşünüyorum ama bu tip bir uyarıda bulunması da çok hoşuma gitti. Ayrıca astroloji baktırmıştım ne kart, ne telve vardı yine ruh halimi güzel çözümlemişti düşünce okuma olayına ben de inanıyorum. Ben soru kısmında sık geldiğimi belirttim de onun üzerine söyledi belki deEn son famaya attigimda fali gondermeden once iki gun filan dusuncelerim bazi sebeplerden degisikti hani ani sinirlerinirsin ve baska acidan bakarsin ve falda bu durum cikti.. dusuunce okuma olayina inanmaya basladim ,famaya baya baktirdim hicbir zaman uyarida bulunmadi demek son donemde fallari iyice degisiyor ki uyarmis bende uzun zaman baktirmayacagim
Canim cok sagol,evet oyleymis malesef..Onlarin gozunde sadece banknotuz biz aslinda,madem boyle bende parami dusunurum bundan boyle,hicbirine 5 kurus vermiyorum,gider kendime cilt bakimi yaptiririm daha iyi,madem hatır gönül paran kadarmis..Konusalim vivicim ozeldenBeklenti seans almanmis demek ;( @selena80 canim bosver cok iyi yapmissin seni merak ediuorummm
Rica ederim canim, tabiki sizleri onemsiyorum,bu ara pek aktif olmasamda uzun sure forumda aktiftim. Bir gun vaktim olursa oturup cikan cikmayan falcilar yorumu yazacagim.Opuyorum hepiniziBu denli içten ve uzun uzadıya yazdığın için çok sevindim demekki bizleri de bir nebze olsa yakın görüp,paylaştın...
Ben de Nairaya ilk baktrdığımda falı çok kısa olmasına ragmen begenmiştim ama karşı taraf için dedikleri tamamen alakasızmış ve PATLADI. Bunu kaç gündür yazmak istyordum burada,sen vesile oldun.
Canim ne zaman istersen yaz lutfen burdayimCanim cok sagol,evet oyleymis malesef..Onlarin gozunde sadece banknotuz biz aslinda,madem boyle bende parami dusunurum bundan boyle,hicbirine 5 kurus vermiyorum,gider kendime cilt bakimi yaptiririm daha iyi,madem hatır gönül paran kadarmis..Konusalim vivicim ozelden
Ben de dün Serkanın fal yorumuna " bana ne önerirsiniz? Bu adama emek vermeye devam etmeme değer mi ? Yoksa hayatıma mi devam edeyim dedim." Bunun cevabını suya bakıp verebilirim demiş. Zihnim lüzumu ndan fazla bulanık zaten. Suyu da bulandirmayayim. .
Arkadaşlar falı iptal ettirdim ve hesabınıza yüklendi diye cevap vermişler.O fal puanları üye olmadan Nasıl kullanabiliyoruz? Nerde görünüyor onlar?Arkadaşlar Elif Hanzadeye fal attım biraz önce ama burdaki yorumları okuyunca iptal ettirmek istedim. Bize ulaşın bölümünden formu gönderemiyorum bir türlü.Nasıl iptal olur bu fal? Nereye yazayım başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?