- 19 Ekim 2012
- 152
- 162
- 53
Tesekkur ederim canim. Tabi bu bir iliski degil. Ama hic olmicak denen oldu. Ama tamamen umut kesince.İnşallah olumludur çıkan canım :)
Derken yazmışsın zaten çok sevindim senin adına hayırlısı olsun :))
Canim ne yaziyorsan saygi duyuyorum asla fanatiklik boyutunda hislerim olmaz benimde kimse icin sadece yasadigim seyi soylemek istedim bende yillardir baktiriuorum bilirsin paylasiriz buradan durust olmayanlari falci yada arka plandakileri Allah"a havale edelim
İnşallah devamı da gelir Ozaman :)Tesekkur ederim canim. Tabi bu bir iliski degil. Ama hic olmicak denen oldu. Ama tamamen umut kesince.
Hayirlisi diyorum artik. Ayni seyleri yasicaksam hic olmasin insallah. Allah kimseye yasatmasin yasadiklarimi. O yuzden korkuyorum. Ama ilk size haber verim dedim. Umut kesmeyin.Nasil sevindim) devami gelsin insallah
Hayirlisi diyorum artik. Ayni seyleri yasicaksam hic olmasin insallah. Allah kimseye yasatmasin yasadiklarimi. O yuzden korkuyorum. Ama ilk size haber verim dedim. Umut kesmeyin.
Tatlım Makaronum,yarın sana özelden resimleri-huyları,suylaryla anlatarak 6 yıllık bahçe tecrübelerimide katarak elimden geleni yaparım.(çok uzatmycam korkma:) Ama bu fal işi gibi bahçede öneri-arastrma ve tecrubeyle oluyor..Ay capella sen varol çok güldüm. Hiç bilmiyordum bu şap olayını. Nereden bulunur bu şap? Ay satın almak da zor adam pis pis bakar :))
Elif hem neden gittigini hem ne dusundugunu hem de ne zaman aricani soyledi. Sezgi de oyle. Fama tam patlamasa da ekim demisti Ama en buyuk patlayan Asenat. Hayatinda basksi var dedi. 2 ay surcek dedi.İnşallah devamı da gelir Ozaman :)
Bide Elif gidişatı ve Zaman'ı tutturdu sanırım.Sezgi ve diğerleri de olumlu ama Zaman'ı mi farklı söylediler yoksa tamamen mi patladılar ? Çıkan fal haberini ve içinde benim de baktırdıklarım olunca merak ediyo insan
Sezgi de bildi yani.Onun çıkan fal haberini an dışında görmemiştim.Anı çok iyi ama gelecek hep şüpheliydi bende şimdi senden çıktığını duyunca içime bi nebze de olsa umut yerleşti. Cevap için teşekkür ederim..İnşallah daha iyi haberlerini okuruz :)Elif hem neden gittigini hem ne dusundugunu hem de ne zaman aricani soyledi. Sezgi de oyle. Fama tam patlamasa da ekim demisti Ama en buyuk patlayan Asenat. Hayatinda basksi var dedi. 2 ay surcek dedi.
Insallah en azindan falcilara guvenim de kalmamisti. Bosa para verdim umut ettim diyordum. Ama oluyormus er yada geccSezgi de bildi yani.Onun çıkan fal haberini an dışında görmemiştim.Anı çok iyi ama gelecek hep şüpheliydi bende şimdi senden çıktığını duyunca içime bi nebze de olsa umut yerleşti. Cevap için teşekkür ederim..İnşallah daha iyi haberlerini okuruz :)
Tarzini benzettgiin biri varmi canim
Aynen haklisin bunu cok kez düsündüm ama ugrasamam okadarr..yeni falcilara bende iste pek inanmiyorum cünkü cok iyi tuturuyolar ve gelir gelmez fiyatlari ve puanlari yüksek pek anlam veremedim..büyük ihtimal beni taniyan biridirYa ben hic guveneniyorum anca yeni hesap ile ve daha once kullanmadigin bi numaradan ya da baskasinin kartindam odeme yapacaksin ki anlayalim yeni falcinin marifetlerini
Orgu oresim geldi su isareti gorunceHayir canim..bilemedim.. Normal düzgün bi sekilde bakmis.. Bi enteresan tarzi yok yani. Gecmisi tamamen bilmis. Gelecegide bekliyoruz iste
Orgu oresim geldi su isareti gorunce
Hahah bende bilmem kiIhyy.. Hic beceremem sevmemde ama bana bi batik örebilirsinn istersen haha
Hahaah batik ne ya..patik olcakti yanlis yazmisim , uyku vaktim geldii galibaHahah bende bilmem ki) ama ikon cook tatli patik mi demek istedin
Hahaah batik ne ya..patik olcakti yanlis yazmisim , uyku vaktim geldii galiba
Bende Aylin kahvede de katinada da çok kötüydü, Serkan iyi sayılmaz iki falımda da detay falan yok ama Fama harikadır ve baktırma sıram da şöyle;Az önce şunu söyledim işte ; bunlar iyi falcı bilirsin bizim de hepsi ilk fallarında fala başladığımızda tutmuyor muydu? Sema nın tellwedeki falı Cherry e çıktı, ilk falları meryem in ne güzeldi Fama sende ne isabetliydi.. demem o ki sıfır kişilere isabet oranı elbette yüksek olur çünkü falcılıkları ve yetenekleri var. Ama Viviencim senin, veya birlkaç arkadaşın Serkan sevgini, beğenisini anlıyorum ,saygı da duyıuyorum.. sırf Serkan ı teyit amaçlı 3 kere attım diğerlerine attığımın haddi hesabı yok, ama şu son yorumlu falımda ( hiç de çekinmiyorum itiraftan dolayı ) çok çok aleni bi şekilde ele verdi kendini.
1 kişiyi sordum bana ötekilerin yorumunu yaptı, hadi diğerini sorayım dedim A dan Z ye hepsini biliyorum sebeplerini bana her şey olabilir diyo yani eğer o sebepleri söylerse anlaşılacağını biliyor çünkü.Yiğidini öldürüp hakkını vermek gerek bunlar iyi falcı olsa da etikleri yok.
Saraylıyı ne çok severim ama bana ecem23 hep onun olabildiğini düşündürtür, Aylin tutardı şimdi ona karşı da bu şaibeden dolayı önyargım oluştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?