Binnaz Abla

Yani yıllardır baktıyoruz, keşke hiç başlamayaydık o ayrı konu da, bir şeye çok yakından bakmaya başladığında satır aralarını daha iyi okuyup, net görüyosun. Allah a emanet olanlar ve havale olacak olanlar olsun tabi :)

Tesekkur ederim canim. Tabi bu bir iliski degil. Ama hic olmicak denen oldu. Ama tamamen umut kesince.
İnşallah devamı da gelir Ozaman :)
Bide Elif gidişatı ve Zaman'ı tutturdu sanırım.Sezgi ve diğerleri de olumlu ama Zaman'ı mi farklı söylediler yoksa tamamen mi patladılar ? Çıkan fal haberini ve içinde benim de baktırdıklarım olunca merak ediyo insan

Ay capella sen varol çok güldüm. Hiç bilmiyordum bu şap olayını. Nereden bulunur bu şap? Ay satın almak da zor adam pis pis bakar :))
Tatlım Makaronum,yarın sana özelden resimleri-huyları,suylaryla anlatarak 6 yıllık bahçe tecrübelerimide katarak elimden geleni yaparım.(çok uzatmycam korkma:) Ama bu fal işi gibi bahçede öneri-arastrma ve tecrubeyle oluyor..

BU ARADA, bu gece uzun zaman sonra _Makaron_u burda görünce COK sevindim ve HEMEN aklıma Atart düştü.Nerelerde diye. Kızlar ne güzel birsey yakalamışız burda fal vs. derken....HİÇ görmediğimz-bilmedgmiz ama garip bir biçimde sevdiğimiz insanlara sahip olmusuz bu topikte. O yuzden kopamyorum burdan. Fala giden paralarıma hiç de acımıyorum bu baglamda:)

Elif hem neden gittigini hem ne dusundugunu hem de ne zaman aricani soyledi. Sezgi de oyle. Fama tam patlamasa da ekim demisti Ama en buyuk patlayan Asenat. Hayatinda basksi var dedi. 2 ay surcek dedi.

Elif hem neden gittigini hem ne dusundugunu hem de ne zaman aricani soyledi. Sezgi de oyle. Fama tam patlamasa da ekim demisti Ama en buyuk patlayan Asenat. Hayatinda basksi var dedi. 2 ay surcek dedi.
Sezgi de bildi yani.Onun çıkan fal haberini an dışında görmemiştim.Anı çok iyi ama gelecek hep şüpheliydi bende şimdi senden çıktığını duyunca içime bi nebze de olsa umut yerleşti. Cevap için teşekkür ederim..İnşallah daha iyi haberlerini okuruz :)

Insallah en azindan falcilara guvenim de kalmamisti. Bosa para verdim umut ettim diyordum. Ama oluyormus er yada gecc

Ya ben hic guveneniyorum anca yeni hesap ile ve daha once kullanmadigin bi numaradan ya da baskasinin kartindam odeme yapacaksin ki anlayalim yeni falcinin marifetlerini
Aynen haklisin bunu cok kez düsündüm ama ugrasamam okadarr..yeni falcilara bende iste pek inanmiyorum cünkü cok iyi tuturuyolar ve gelir gelmez fiyatlari ve puanlari yüksek pek anlam veremedim..büyük ihtimal beni taniyan biridir

Bende Aylin kahvede de katinada da çok kötüydü, Serkan iyi sayılmaz iki falımda da detay falan yok ama Fama harikadır ve baktırma sıram da şöyle;
Aylin kahve-serkan kahve- Fama kahve- Aylin Katina- Fama Kahve- Serkan Kahve- Fama Astroloji yani ortak çalışsalar bende Aylinin bilememesi ve Serkanın ilk galı sıradan ikincisinin tutarsız olması saçma değil mi?

kızlar dün Fama hayranı olarak yine Famanın astrolojisiyle jübilemi yaptım:)) zaten uzun zamandır düşündüğüm bir şeydi ama Fama da "bir süre baktırma, sen baktırdıkça falların çok karışık çıkıyor, gelişme oldukça yorum yaptır" dedi ay gel öpücem diyesim geldi zaten seviyorum
Gerçekten de sürekli fal baktırmak enerjiyi bozuyor, kaç tane tarih birden bekliyoruz iyice öteleniyor ayrıca da falcının biri hiç aklımızda olmayan bir şeyi söyleyince afedersiniz ama "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüyor" ve düşünce gücümüzle akışı bile değiştirebiliyoruz. Bundan sonra biliyorum zor olacak ama gelişme olmadan, vadeler dolmadan fal baktırmayacağım. Ben sigarayı bırakmış insanım bunu neden yapamayım ki hem

Günaydın. Ben dayanamadim yesilcingene ve gelecektenhaberare de gonderdim. Serkan ile aynı seyleri soylediler. Mayis a kadar netlesecek durum. Ben de dün Serkanın fal yorumuna " bana ne önerirsiniz? Bu adama emek vermeye devam etmeme değer mi ? Yoksa hayatıma mi devam edeyim dedim." Bunun cevabını suya bakıp verebilirim demiş. Açıkçası bende bekleyip görme taraftarıyım Sevgili Seka01 gibi. Zihnim lüzumu ndan fazla bulanık zaten. Suyu da bulandirmayayim. Bekleyeceğim. Güzel bir hafta sonu diliyorum. Güzel ve hayırlı haberlere gebe olsun. Hepiniz mutlu olun. Hakediyorsunuz. Hepiniz çok kiymetlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…