Hahahah ay ben de ayni seyden yakinmistim . Yandin bittin öldün kapilar yok kapilar kapandi baska hanimefendileeeeğgrrrr....5 yıldız verdim ama şunu da düşünmeden edemedim; madem bu kadar net görüyorsunuz büyük engeller falan diyorsunuz falda, cevap kısmında ne bunlar diye sonulduğunda onları göremedim her şey olabilir diyorsunuz, çok ilginç değil mi sizce de ? :) teşekkürler umarım siz isminiz gibi TEKsinizdir.
Ahagafahahaga koptummm biri serkana yorumlarda öyle bi döşemişkiii okşamış okşamış tokatlamış..bide unarım adınız gibi teksinizdir demiş
Zittimi soylemis canimFena değil cem ben gönderdim bugün ama beni öyle şok a sokmadi. Yorum iyidi soru cevapta saçmaladi
Tarzini benzettgiin biri varmi canimKizlaaarr medyum suzani denedim byv da.. Cok iyi bilmiiiiss, bayaaa iyi hemde begendimm..ama yeniii yorumcu olunca ister istemez kuskulaniyorum.. Tanidik biri diye mi..
Yok canim cikmadicnm merhaba sana cıktımı
Ya ben hic guveneniyorum anca yeni hesap ile ve daha once kullanmadigin bi numaradan ya da baskasinin kartindam odeme yapacaksin ki anlayalim yeni falcinin marifetleriniKizlaaarr medyum suzani denedim byv da.. Cok iyi bilmiiiiss, bayaaa iyi hemde begendimm..ama yeniii yorumcu olunca ister istemez kuskulaniyorum.. Tanidik biri diye mi..
5 yıldız verdim ama şunu da düşünmeden edemedim; madem bu kadar net görüyorsunuz büyük engeller falan diyorsunuz falda, cevap kısmında ne bunlar diye sonulduğunda onları göremedim her şey olabilir diyorsunuz, çok ilginç değil mi sizce de ? :) teşekkürler umarım siz isminiz gibi TEKsinizdir.
Ahagafahahaga koptummm biri serkana yorumlarda öyle bi döşemişkiii okşamış okşamış tokatlamış..bide unarım adınız gibi teksinizdir demiş
HahahhahaFincanım bol şekilli çıkınca şeytan dürtüyo ya .Resmen şuan zor tutuyorum kendimi göndermemek için zaten göndermek istesem de insan yok gönderebiliceğim
Biraz :) soru uzernden yurumus oldugunu anladim 2. Ye okuyunca ama geçmişte ve durum tespitinde iyiZittimi soylemis canim
Lafı gediğine tam koymuş bacımız, kesinlikle boş biri değilmişkıza herhalde olmayacak demiş ama nedenini söyleyememiş.
Ay capella sen varol çok güldüm. Hiç bilmiyordum bu şap olayını. Nereden bulunur bu şap? Ay satın almak da zor adam pis pis bakar :))SEVE SEVE:) Ama özelden yazarım yoksa agaçlar nete döner burası:)
Yinede ilginç birsey paylaşmak isterim Çünkü ben de o maddeyi ararken çok utanmıştım
ŞAP neye yarar? Hemen ilk akla ne alakaysa belki de şehir efsanesidir bilemem ama direk akla......Şap...erkekler...özellikle de askerdeki erkekler gelir ya....Adı çıkmış garibin:) Aslında o kadar çok seyde kullanılıyormuş ki,kimin alına gelir,turşuda bile, sebze çabuk erimesin diye....Bir gün aktara önce sizde aliminyum sülfat var mı dedim???? Adam anlamayınca şap varmı dedim, adam bıyık altından sırıtınca ortancalarım için dedim (içimden de azmışlar, düz duvara tırmanıyorlar da dedim ama yüze renk vermedim)Aynen öyle bahçede mavi ortanca isteyen için en etkili çözüm topragın phsini şapla düşürmek. Yoksa benimkiler hanım hanımcık oturuyorlar yerlerinde:)
Evet canim hep suphelerimiz var daha gecen gun fama meryem nasil benzer uslup kullanmis bazi durumlarda one cikan seyler var ama kardesimin sadece serkanda fali oldugu ve ne dediyse yasadigi icin birsey diyemiyorum unuttum eklemem lazim iki kuzenimde ikisinede ilk falda asla olmayacak dedigi ve donmeyecek dedigi insanlar donmediler ve hepsi kendi yoluna gitti bunlar tabi beni etkiledi bayaKızl
Tam lafı gediğine koymalık çünkü bunlar, çok üzgünüm ama eminim maalesef, bi öncekinde de kapı mapı, hanımefendi mavralarıyla öncekilerin bildiklerini bana sıvamıştı, bunda da aslında renk vermeden başkasını sorduğumda özellikle yine baktım falda döktürmüş, cevapta afallamış. 3/4 yıldır binnaz dan tellweye onlarca falcıyı denemiş biri olarak hele bu Famagillere her birine belki en az x5 fal göndermişimdir.Dürüst değil hiçbiri,iyi bi falcı olmak başka iyi bir insan olabilmek çok başka.
Evet canim hep suphelerimiz var daha gecen gun fama meryem nasil benzer uslup kullanmis bazi durumlarda one cikan seyler var ama kardesimin sadece serkanda fali oldugu ve ne dediyse yasadigi icin birsey diyemiyorum
Insallah olumludurKizlar kim var kim yok....cikan fal haberi soyluyorum. Elif hanzade. Sezgi. Aylin. Fama patlamis oldu. Ama sunu soyliyim. Elif Hanzade tam bildi olay
Canim ne yaziyorsan saygi duyuyorum asla fanatiklik boyutunda hislerim olmaz benimde kimse icin sadece yasadigim seyi soylemek istedim bende yillardir baktiriuorum bilirsin paylasiriz buradan durust olmayanlari falci yada arka plandakileri Allah"a havale edelimAz önce şunu söyledim işte ; bunlar iyi falcı bilirsin bizim de hepsi ilk fallarında fala başladığımızda tutmuyor muydu? Sema nın tellwedeki falı Cherry e çıktı, ilk falları meryem in ne güzeldi Fama sende ne isabetliydi.. demem o ki sıfır kişilere isabet oranı elbette yüksek olur çünkü falcılıkları ve yetenekleri var. Ama Viviencim senin, veya birlkaç arkadaşın Serkan sevgini, beğenisini anlıyorum ,saygı da duyıuyorum.. sırf Serkan ı teyit amaçlı 3 kere attım diğerlerine attığımın haddi hesabı yok, ama şu son yorumlu falımda ( hiç de çekinmiyorum itiraftan dolayı ) çok çok aleni bi şekilde ele verdi kendini.
1 kişiyi sordum bana ötekilerin yorumunu yaptı, hadi diğerini sorayım dedim A dan Z ye hepsini biliyorum sebeplerini bana her şey olabilir diyo yani eğer o sebepleri söylerse anlaşılacağını biliyor çünkü.Yiğidini öldürüp hakkını vermek gerek bunlar iyi falcı olsa da etikleri yok.
Saraylıyı ne çok severim ama bana ecem23 hep onun olabildiğini düşündürtür, Aylin tutardı şimdi ona karşı da bu şaibeden dolayı önyargım oluştu.
Olumlu canim. Nisan basind kesin haber alcaksin denislerdi. Adam numarasini bile kapatmisti. Hem eski numarasindan hem yeni numarasindan msg atti. Alev Tansel de bildi hic beklemiyordum.Insallah olumludur
İnşallah olumludur çıkan canım :)Kizlar kim var kim yok....cikan fal haberi soyluyorum. Elif hanzade. Sezgi. Aylin. Fama patlamis oldu. Ama sunu soyliyim. Elif Hanzade tam bildi olay
Nasil sevindimOlumlu canim. Nisan basind kesin haber alcaksin denislerdi. Adam numarasini bile kapatmisti. Hem eski numarasindan hem yeni numarasindan msg atti. Alev Tansel de bildi hic beklemiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?