Binnaz Abla

Hahahah ay ben de ayni seyden yakinmistim . Yandin bittin öldün kapilar yok kapilar kapandi baska hanimefendileeeeğgrrrr....
Falan filan. soruyorum soyledigi seyin icerigini. Kimdir nedir. Ne zamandir niyedir. Görükmemiş o nasil biseydir. Görükmemiş. Oy ben ölem yani sadece bu gorükmüshdhssj .
E peki ben nolacam ? O da görükmemiş.

Kizlaaarr medyum suzani denedim byv da.. Cok iyi bilmiiiiss, bayaaa iyi hemde begendimm..ama yeniii yorumcu olunca ister istemez kuskulaniyorum.. Tanidik biri diye mi..

Kizlaaarr medyum suzani denedim byv da.. Cok iyi bilmiiiiss, bayaaa iyi hemde begendimm..ama yeniii yorumcu olunca ister istemez kuskulaniyorum.. Tanidik biri diye mi..
Ya ben hic guveneniyorum anca yeni hesap ile ve daha once kullanmadigin bi numaradan ya da baskasinin kartindam odeme yapacaksin ki anlayalim yeni falcinin marifetlerini

Tatlım o benim , ben onu 2. kez bazı şüphelerimi teyit amaçlı gönderdim ve emin oldum kendi adıma bunun Sema,Fama,belki Aylin ile bağlantılı olduğuna.. Eğer buraları okuyorlarsa da az buçuk zekama ve hislerime güveniyorsam bu işte birçok iş var. Eğer 0 hesapla ilk Serkan a gönderdiğim fal isim cisim her şey farklıyken fiyasko değil de tutarlı olsaydı o zaman şapka çıkarırdım sonraki fallarına. bu son yorumu yazdıüım son falda özellikle sordum her şeyi bilmeme rağmen ve soru-cevap kısmında alamadım? bu neyi gösteriyo benim için renk vermemek adına açık uç bırakmak

Çıkanlara ,çok memnun olan kişilere lafım yok,kaldı ki bu isimler zaten iyi falcı ama ortada bi dlabın olduğu da su götürmez bi gerçek :)

O ince mesajı anlamışlardır umarım..

Kızl
Lafı gediğine tam koymuş bacımız, kesinlikle boş biri değilmiş kıza herhalde olmayacak demiş ama nedenini söyleyememiş.

Tam lafı gediğine koymalık çünkü bunlar, çok üzgünüm ama eminim maalesef, bi öncekinde de kapı mapı, hanımefendi mavralarıyla öncekilerin bildiklerini bana sıvamıştı, bunda da aslında renk vermeden başkasını sorduğumda özellikle yine baktım falda döktürmüş, cevapta afallamış. 3/4 yıldır binnaz dan tellweye onlarca falcıyı denemiş biri olarak hele bu Famagillere her birine belki en az x5 fal göndermişimdir.Dürüst değil hiçbiri,iyi bi falcı olmak başka iyi bir insan olabilmek çok başka.

Ay capella sen varol çok güldüm. Hiç bilmiyordum bu şap olayını. Nereden bulunur bu şap? Ay satın almak da zor adam pis pis bakar :))

Evet canim hep suphelerimiz var daha gecen gun fama meryem nasil benzer uslup kullanmis bazi durumlarda one cikan seyler var ama kardesimin sadece serkanda fali oldugu ve ne dediyse yasadigi icin birsey diyemiyorum unuttum eklemem lazim iki kuzenimde ikisinede ilk falda asla olmayacak dedigi ve donmeyecek dedigi insanlar donmediler ve hepsi kendi yoluna gitti bunlar tabi beni etkiledi baya

Son düzenleme:
Evet canim hep suphelerimiz var daha gecen gun fama meryem nasil benzer uslup kullanmis bazi durumlarda one cikan seyler var ama kardesimin sadece serkanda fali oldugu ve ne dediyse yasadigi icin birsey diyemiyorum

Az önce şunu söyledim işte ; bunlar iyi falcı bilirsin bizim de hepsi ilk fallarında fala başladığımızda tutmuyor muydu? Sema nın tellwedeki falı Cherry e çıktı, ilk falları meryem in ne güzeldi Fama sende ne isabetliydi.. demem o ki sıfır kişilere isabet oranı elbette yüksek olur çünkü falcılıkları ve yetenekleri var. Ama Viviencim senin, veya birlkaç arkadaşın Serkan sevgini, beğenisini anlıyorum ,saygı da duyıuyorum.. sırf Serkan ı teyit amaçlı 3 kere attım diğerlerine attığımın haddi hesabı yok, ama şu son yorumlu falımda ( hiç de çekinmiyorum itiraftan dolayı ) çok çok aleni bi şekilde ele verdi kendini.

1 kişiyi sordum bana ötekilerin yorumunu yaptı, hadi diğerini sorayım dedim A dan Z ye hepsini biliyorum sebeplerini bana her şey olabilir diyo yani eğer o sebepleri söylerse anlaşılacağını biliyor çünkü.Yiğidini öldürüp hakkını vermek gerek bunlar iyi falcı olsa da etikleri yok.

Saraylıyı ne çok severim ama bana ecem23 hep onun olabildiğini düşündürtür, Aylin tutardı şimdi ona karşı da bu şaibeden dolayı önyargım oluştu.

Canim ne yaziyorsan saygi duyuyorum asla fanatiklik boyutunda hislerim olmaz benimde kimse icin sadece yasadigim seyi soylemek istedim bende yillardir baktiriuorum bilirsin paylasiriz buradan durust olmayanlari falci yada arka plandakileri Allah"a havale edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…