Sabah geldi evvet ama koşturmadan yazamadım dışardaydım.
ben elife 3 kere baktırmıştım beğenmiştim.ama online ne zaman olur belli olmuyor canım.Elif hanzadeye ben tarot atıcam kızlar ne zaman online olur??
Elif hanzadeye ben tarot atıcam kızlar ne zaman online olur??
Hangisi olumlu hangisi olumsuz yada soyle gonca olumlumuyduSabah geldi evvet ama koşturmadan yazamadım dışardaydım.
Ben beğendim güzel bakıyor içimi okumuş gibiydi:) Goncayla farklı şeyler söylediler aşk için ama işte çoğu facı ortak konuşuyo.Görücez:)
Ya şöyle ki özetle benim bir türlü tam olarak unutamadığım 6-7 yıldır süren bir durum var. Aslında ayrıldık ama sürekli ara ara görüşüyoruz.Sürekliden kastım ayrı şehirlerdeydik mesela yılda 3-4 kere yüz yüze işte 9-10 kere telefon gibi oluyodu. Ben ondan sonra da düzgün bir ilişkiye başlayamadım. İşte bu sefer başka birine diğerlerine göre daha bi ısınmıştım onda da sıkıntılar oldu(oda uzun bi olay kendisi bu durumu bildiği için hep böyle kendine inandırmaya çalıştı falan) gonca bu şu an olmayanla olacak dedi.Diğeri eskisiyle.Hangisi olumlu hangisi olumsuz yada soyle gonca olumlumuydu
Çok güzel açıklayıcı yazmışsın öncelikle çok teşekkürler eline koluna sağlık :) İçlerinde baktırdıklarım var ama Gonca Polat ve Asenatın Fallarını bende çok beğendim zamanlarını bekliyorum :) Benim dışımda beğenenleri görünce daha da Mutlu oluyorum :) Herşey gönlüne göre olur umarım :)Evet simdi kisa bir degerlendirme yaziyorum sizler icin kizlar bende.Fali birakirken sizlere bir faydam olsun,durumumu o yuzden rahatca yaziyorum.Buyursun falcilarda okursa okusun zaten artik isim olmaz..Benim durumum bir tane iyi adam var bir tane kotu adam. Kotu adam tipsiz ve dengesiz ayrica kartlarini asla acik oynamadigi gibi,cok uzundur tanidigim halde rengini belli etmeden beni cepte tutmaya calisiyor.Iyi adami daha yeni tanidim,o yakisikli ve cok acik net bir insan.Kendi benim uzerime dusup,arkadasken iliskiye donmesini sagladi.Cok net oldugu icin kisa zamanda iliskimiz basladi.Kotuyle birsey olmayacagi cok ortada,cunku hem cok zaman gecmesine karsin birsey yapmadi acikca,tek amaci kafa karistirmak,ayrica birlikte olsak bile yurumez cunku sosyokulturel acidan uygun degil,kesin ben sıkılıp bırakırım.Yani kisaca zarar ziyandan baska getirmyecegi ortada..Simdi mutlu huzurlu bir iliskim var,kotude hala devam ediyordu rahatsiz etmeye,onada soyledim sevgilim var artik diye,bu durumda buyrun siz degerlendirin iyi ve pembe hayal satan falcilari:
Binnazabla:
Serra:Surekli kotu adami savunur,yok duygusu varmisda falan filan..Ona kalsa sevgili olacagiz
Sevgi duman:Cok acik ve net kotunun kotulugunu bildi,donse gelse bile ayni seyleri yasatacagini,net olmayacagini,iyi adami daha tanimiyordum o donem,onu tarif etti ve nasil ne zaman iliskimin baslayacagini vs.Bence super bir falci
Gonca polat:O da detay vermedi ama kotunun kotu oldugunu birsey cikayacagini soyleyip,iyininde huyunu suyunu bilip ona yoneltti
Asenat:Bu da super falcilardan birisi, iskambili ozellikle mukemmeldi.Kotu iyiadamlari aynen anlatti,huylarini sularini..ve o da ozellikle kotuye karsi uyardi uzak dur dedi.
Elif Hanzade:Acayip pembe bakmis,yok ikiside seviyormus,sonunuda kotuyle baglamis
Falalem:
Naira:Naira yakin zamani ve karsidakinin dusuncesini vs biliyor,fakat politik davraniyor bence cogu zaman,bana zaman icinde soylem degistirdi bunuda mantikla ve aldigi verilere dayali yapiyor.Bos birisi degil ama gelecegi her zaman tutturamiyor.
Oguzhan:Kesinlikle duru gorusu var bence.Kotuyu aynen tarif etti,neler olacagini bildi,beni uyardi.Iyi olanida bildi,nereden nasil tanisacagimi vs.Malesef yok artik.Kotu olan icin kafası calismayan malın teki demisti :)
Gizem hatun:Kotuyu bilen ve birsey cikmaz diyenlerden
Biryolunvar:
Aylin:O da naira gibi politik biraz,yakin zaman konusunda basarili,cikan fallari oldu ama kotunun beni sevdigini ve onla olacagimizi soyluyor,uzun vadede gercekci bir fal degil.
Serkan,sema,fama:bunlarda birlesmis sekilde kotuyle gelecek goruyorlar,yeniyi hic on goremediler ve ben soyleyincede tasvip etmediler.Takilmis kalmislar ama benim onlarin dediklerini dinlemek gibi bir derdim yok tabiki..Kotunun pesinde suruneyim sureklide kendilerine fal atayim belirsizlik icinde istiyorlar..
Nurbanu:Bir yolun varda kotu adama kotu diyip gercekleri soyleyen tek kisi..
Tellwe:
Klotho:Hisleri iyi bence,her zaman uyardi beni,yeni iliskim olup kotuyu artik takmayacagimida bilmisti
Geysu:Kotunun kotuluklerini detayiyla bildi ama ben baska bir falci oldugundan supheleniyorum
Son donemde falsepeti Dennis denedim,detayli degildi ama begendim,o da durumlari bilip beni ısrarla uyardı.
Benden bu kadar kizlar,umarim yardimci olur.Sevgiler
Ben kahve atmıştım.Telwedeki çoğu falcıdan iyi olduğunu söyleyebilirim boş değildi.Ama daha önce baktırdıysan atmanı tavsiye etmem Çünkü bi önceki faldan alıntılar yapıyo yeni şeyler söylemiyoYesilcingene'ye su falı atan var mı? En iyisi kahve anladığım kadarıyla ama su falını da merak ettim...
Baktırmadım canım henüz, tellwe'de ecem23'ü çok beğendim en son aşk sonuç falı baktırmıştım ama yeşilcingeneyi de merak etmekteyim epey. Baktırınca yazarım buraya. :)Ben kahve atmıştım.Telwedeki çoğu falcıdan iyi olduğunu söyleyebilirim boş değildi.Ama daha önce baktırdıysan atmanı tavsiye etmem Çünkü bi önceki faldan alıntılar yapıyo yeni şeyler söylemiyo
Baktırmadım canım henüz, tellwe'de ecem23'ü çok beğendim en son aşk sonuç falı baktırmıştım ama yeşilcingeneyi de merak etmekteyim epey. Baktırınca yazarım buraya. :)
bence tarot kahve fark etmiyor,kendi hisleri varMelisa canim nurbanuya tarot at bence ben atmistim memnun kalirsin onu soyliyim.)
Ben de kahve diyerek kafanı karıştırayım :) Detay vermeden kahve atıyorum ona. Şu anda fal attığım tek kişi zatenNurbanuya ne atmalıyım ? Sizce :)
Selena seni gordugume cok sevindim bende pek baktirmiyorum artik hatta biraktim bile denebilir yorumlarin icin cok sagol boyle akli basinda fal baktirip en azindan körü körüne inanmayan insanlarin yorumlarina o kadar vok guveniyorum ki.İnsallah bundan sonra cok guzel gunler yasarsin insallah.Bu arada geysu demisin o kadini ben severim ama gizem hatun ve nurbanuyla baglantisi var bence gizem hatuna hepsinden once atmistim bilmisti olaylari sonra geysuya atmaya basladim en sonda nurbanuyu denemistim baya ne var ne yok dokturmus isin icinde bi is var bencede :)Evet simdi kisa bir degerlendirme yaziyorum sizler icin kizlar bende.Fali birakirken sizlere bir faydam olsun,durumumu o yuzden rahatca yaziyorum.Buyursun falcilarda okursa okusun zaten artik isim olmaz..Benim durumum bir tane iyi adam var bir tane kotu adam. Kotu adam tipsiz ve dengesiz ayrica kartlarini asla acik oynamadigi gibi,cok uzundur tanidigim halde rengini belli etmeden beni cepte tutmaya calisiyor.Iyi adami daha yeni tanidim,o yakisikli ve cok acik net bir insan.Kendi benim uzerime dusup,arkadasken iliskiye donmesini sagladi.Cok net oldugu icin kisa zamanda iliskimiz basladi.Kotuyle birsey olmayacagi cok ortada,cunku hem cok zaman gecmesine karsin birsey yapmadi acikca,tek amaci kafa karistirmak,ayrica birlikte olsak bile yurumez cunku sosyokulturel acidan uygun degil,kesin ben sıkılıp bırakırım.Yani kisaca zarar ziyandan baska getirmyecegi ortada..Simdi mutlu huzurlu bir iliskim var,kotude hala devam ediyordu rahatsiz etmeye,onada soyledim sevgilim var artik diye,bu durumda buyrun siz degerlendirin iyi ve pembe hayal satan falcilari:
Binnazabla:
Serra:Surekli kotu adami savunur,yok duygusu varmisda falan filan..Ona kalsa sevgili olacagiz
Sevgi duman:Cok acik ve net kotunun kotulugunu bildi,donse gelse bile ayni seyleri yasatacagini,net olmayacagini,iyi adami daha tanimiyordum o donem,onu tarif etti ve nasil ne zaman iliskimin baslayacagini vs.Bence super bir falci
Gonca polat:O da detay vermedi ama kotunun kotu oldugunu birsey cikayacagini soyleyip,iyininde huyunu suyunu bilip ona yoneltti
Asenat:Bu da super falcilardan birisi, iskambili ozellikle mukemmeldi.Kotu iyiadamlari aynen anlatti,huylarini sularini..ve o da ozellikle kotuye karsi uyardi uzak dur dedi.
Elif Hanzade:Acayip pembe bakmis,yok ikiside seviyormus,sonunuda kotuyle baglamis
Falalem:
Naira:Naira yakin zamani ve karsidakinin dusuncesini vs biliyor,fakat politik davraniyor bence cogu zaman,bana zaman icinde soylem degistirdi bunuda mantikla ve aldigi verilere dayali yapiyor.Bos birisi degil ama gelecegi her zaman tutturamiyor.
Oguzhan:Kesinlikle duru gorusu var bence.Kotuyu aynen tarif etti,neler olacagini bildi,beni uyardi.Iyi olanida bildi,nereden nasil tanisacagimi vs.Malesef yok artik.Kotu olan icin kafası calismayan malın teki demisti :)
Gizem hatun:Kotuyu bilen ve birsey cikmaz diyenlerden
Biryolunvar:
Aylin:O da naira gibi politik biraz,yakin zaman konusunda basarili,cikan fallari oldu ama kotunun beni sevdigini ve onla olacagimizi soyluyor,uzun vadede gercekci bir fal degil.
Serkan,sema,fama:bunlarda birlesmis sekilde kotuyle gelecek goruyorlar,yeniyi hic on goremediler ve ben soyleyincede tasvip etmediler.Takilmis kalmislar ama benim onlarin dediklerini dinlemek gibi bir derdim yok tabiki..Kotunun pesinde suruneyim sureklide kendilerine fal atayim belirsizlik icinde istiyorlar..
Nurbanu:Bir yolun varda kotu adama kotu diyip gercekleri soyleyen tek kisi..
Tellwe:
Klotho:Hisleri iyi bence,her zaman uyardi beni,yeni iliskim olup kotuyu artik takmayacagimida bilmisti
Geysu:Kotunun kotuluklerini detayiyla bildi ama ben baska bir falci oldugundan supheleniyorum
Son donemde falsepeti Dennis denedim,detayli degildi ama begendim,o da durumlari bilip beni ısrarla uyardı.
Benden bu kadar kizlar,umarim yardimci olur.Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?