Nasıl yakalıyorsunuz Sezgiyi arkadaşlar? Yok olmuyor bir türlü yakalayamıyorum.kızlar sezgi candan dan falım gelmiş.hemen hemen bütün falcıları denedim ama sezgi gibi beni şoke edeni görmedim.
hiç birinin görmediği çok önemli bir detayı yakalamış.muazzamdı.çok ta güzel yönlendirme yapmış.yönlendirmeden sonrada sakın emrivaki algılama be olsam yerinde böyle yapardım demiş. göreceksin bu yöntem seni istediğin sonuca götürücek demiş.bayıldım kadına.umarım verdiği tarihte dediğini yaşarım
yaaa sorma bende çok bekledim gece yakaladım desem:))))2.45 te online oluyormuş.sayfasına yazmıştı.öyle denk geldi ama zor yakalamak gerçekten.Nasıl yakalıyorsunuz Sezgiyi arkadaşlar? Yok olmuyor bir türlü yakalayamıyorum.
eyyyyy pennsylvania demek istiyorum ben de :) grubun adını söyler misin?Merhaba
Uzun zamandır face girmiyordum. Bugün girince gördüm. Bir kaç ay önce yani benim olayım daha yeniyken orada bir bir gruba rastlamıştım. Tarot açıyorlar. Grubu takip ediyorsun. İlk tarotu ücretsiz açıyorlar. Ücretsiz Duyuruları oluyor. Cogunluk amerikalı. Ben o zaman açtırmıştım. İlişkiniz bitmiş görünmüyor arayacak demişti kadın. Bugün hatırladım. İlgilenirseniz grup adı vereyim. Okyanus ötesine uzanalım.çeviri de yardımcı olurum.
N Nevbaharim şekercim dün bi gıdıklanıyordun Serkan Fama diye, n'aptın attın mı fal?
Elin amerikalısı teeee ordan benim herifi ne bilsin. Aramaz inadından deyip unuttum gitti. Kadına haksızlık etmişim.eyyyyy pennsylvania demek istiyorum ben de :) grubun adını söyler misin?
Ohhhh güzel gelişmeler oluyor... bayılıyorum ben böyle şeylere.Canım tam yazcaktım senin mesajının üstüne rasgeldi.serkana attım başka bi arkadaşımdan falla ilgisi olmayan birinden benim ex adına attım ve şoka girdim.adam alakasız yerden eski ilişkini düşünüyorsun demiş ve benim adımın 1harf hariç tüm harflerini vermiş çüş dedim ya...kahve içtim onun niyetine ve attım.
Bu arada ekliyim serkana 7 ay önce attığım falı okudum %90 ı çıkmış.hatta son bi ayrıntı gecen hafta gerçekleşti
İşle alakalı ve genel
Güzel taktikmiş fal orucuna girmeden önce düşünseydim bende keşkeCanım tam yazcaktım senin mesajının üstüne rasgeldi.serkana attım başka bi arkadaşımdan falla ilgisi olmayan birinden benim ex adına attım ve şoka girdim.adam alakasız yerden eski ilişkini düşünüyorsun demiş ve benim adımın 1harf hariç tüm harflerini vermiş çüş dedim ya...kahve içtim onun niyetine ve attım.
Bu arada ekliyim serkana 7 ay önce attığım falı okudum %90 ı çıkmış.hatta son bi ayrıntı gecen hafta gerçekleşti
İşle alakalı ve genel
Bence Gizem Hatun kesin gibi bir şey yani benim fallarımı aynı kişi yazmış resmen bu kadar benzer bir tarz olamaz diye düşünüyorumCok sagol audreycim,bende sevindim fali azaltmana.Hepimiz icin insallah guzel gunlerimiz olur su fal olayindan kurtuluruz tamamen.Geysu evet birileriyle baglantili,bende gizem hatunla olmasindan supheleniyorum,kendiside olabilir yada ikisi arkadas vs olabilir ve bilgileri goruyor olabilir.Sonucta yazili fal karsimizda kimle muhattap oldugumuzu asla bilemiyoruz..
Tatlım gurubu buldum,nasıl fal baktryoruz?Merhaba
Uzun zamandır face girmiyordum. Bugün girince gördüm. Bir kaç ay önce yani benim olayım daha yeniyken orada bir bir gruba rastlamıştım. Tarot açıyorlar. Grubu takip ediyorsun. İlk tarotu ücretsiz açıyorlar. Ücretsiz Duyuruları oluyor. Cogunluk amerikalı. Ben o zaman açtırmıştım. İlişkiniz bitmiş görünmüyor arayacak demişti kadın. Bugün hatırladım. İlgilenirseniz grup adı vereyim. Okyanus ötesine uzanalım.çeviri de yardımcı olurum.
Artık biliyorsunuz. Önyargısız freSh fresh mis gibi ilişki.... Güzelilkler olsun inşallah...Kızlar sanki asenatın , serüvenin ve ilkayın falları çıkıyor gibi.. 1 hafta içinde daha belli olur ama bugun ani bi gelişme yaşandı hayatımda yeni biriyle tanıştım söyledikleri özelliklerde ama bilmiyorum..
Cok sagol audreycim,bende sevindim fali azaltmana.Hepimiz icin insallah guzel gunlerimiz olur su fal olayindan kurtuluruz tamamen.Geysu evet birileriyle baglantili,bende gizem hatunla olmasindan supheleniyorum,kendiside olabilir yada ikisi arkadas vs olabilir ve bilgileri goruyor olabilir.Sonucta yazili fal karsimizda kimle muhattap oldugumuzu asla bilemiyoruz..
Duvara yazın. Okuma istediğinizi. Musait olan size cevap yazar. Favoriler Karin ve Morgana idi yanlış hatırlamıyorsam. Grup kapalı face listenizdekiler görmüyor birsey.Tatlım gurubu buldum,nasıl fal baktryoruz?
Elin amerikalısı teeee ordan benim herifi ne bilsin. Aramaz inadından deyip unuttum gitti. Kadına haksızlık etmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?