Binnaz Abla

Ayrıntılı yazıyorlar mı yoksa sadece birkaç cümle mi söyleniyor? :)

Canim ben de chat fal baktirmistim. Surem dolmasina ragmen soracaklarim oldugundan sureyi durdurdu. O yuzden para gozunu burumediginden sevdimonu. Baska falcilar kredin bitiyor kredi al diyorlar. Asinda Kemal Devrim pembeci diyorlar ama soyledikleri cikanlardan. Azcik soru sorarsaniz chatte yada telde olumsuzu da soyleyip uyariyor. Sevmistim ben kisacasi

3 kart açıp yorumluyor. Sorunun cevabını alıyorsun. Detay istersen Private diyor ve ücret talep ediyor 5 dolar gibi birseydi.

Arkadaşlar selam, bugün yüzyüze yüzleşme hatta şiddete varan tartışma ile hesaplaşma oldu. Bazı şeyleri görüşmeyi bilemeseler de derin2013 ve cliviaxx bilmiş oldu. Ecem23 yaklaştı. Dennis eh işte. Gonca polat kısmen. Gerisi bombilibombom :)

Kızlar topluca burdan cevap veriyorum size.Yaptım valla normalde hiç noldu falan diye msj atmaZdı eski deneyimlerime dayanarak söylüyorum.Atmasını da beklemiyodum.Beni aramışsın ? Yazmış şimdi

Cevap vermiycem ? Sizcee

Ben kendi fikrimi soyluyorum. Biraz bekle sonra yaz:))))

Telefon cebimdeydi tus kilidi yoktu yanlis olmus de)))yada baskasini ariyordum dalmisim de))

En az 1 saat beklet,sonra tek kelime yanlis oldu gibi cok cok kisa bir cvp yaz

Biraz daha geçsin yanlışlıkla oldu diycem ya da hiç cevap vermiycem bakalım belki kudurur 2. Msjı atat Ozaman cevap veririm. Şaşırttı ve yanılttı beni
Hahha dalmisim baskasini ararken demen ona beynini yedirirdi )) kimi ariyordu neden benim numarama daldi da aradi baskasi da mi var ) gece uykusu haram ve sen degerli otesi olursun( not: ben boyle degildim sonradan oldum )

Kzılar hepinizin çıkan fallarını okumak o kadar hoşuma gidiyo ki :)) hepimizin ki çıkar umarım. Byv nurbanu ne zaman online olur acaba bilen var mı onu bekliyorum

Şu facebook tarot grubuna attım şimdi ama fake hesapla (sonucu değiştirir mi bilemiyorum), şimdi facebookta diğerlerine görünür falan rezillik çıkmasın pimpirikli insanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…