Gruba katılman ve onaylanan gerek önce. Katıldin mı?Benim de çok iyi değil zaten.
Onay bekliyordur gönderin. Gelir birazdan.
Ayrıntılı yazıyorlar mı yoksa sadece birkaç cümle mi söyleniyor? :)Merhaba
Uzun zamandır face girmiyordum. Bugün girince gördüm. Bir kaç ay önce yani benim olayım daha yeniyken orada bir bir gruba rastlamıştım. Tarot açıyorlar. Grubu takip ediyorsun. İlk tarotu ücretsiz açıyorlar. Ücretsiz Duyuruları oluyor. Cogunluk amerikalı. Ben o zaman açtırmıştım. İlişkiniz bitmiş görünmüyor arayacak demişti kadın. Bugün hatırladım. İlgilenirseniz grup adı vereyim. Okyanus ötesine uzanalım.çeviri de yardımcı olurum.
Canim ben de chat fal baktirmistim. Surem dolmasina ragmen soracaklarim oldugundan sureyi durdurdu. O yuzden para gozunu burumediginden sevdimonu. Baska falcilar kredin bitiyor kredi al diyorlar. Asinda Kemal Devrim pembeci diyorlar ama soyledikleri cikanlardan. Azcik soru sorarsaniz chatte yada telde olumsuzu da soyleyip uyariyor. Sevmistim ben kisacasiKemal devrim Hakkı'nda şunu da söylemeden geçemiycem soru kısmında Facebook'um olmadığı için ( çünkü falla ilgili Facebook adresimden sorabilirsiniz demiş falın sonunda da aynısını tekrar etmiş ) kafamda kı bi kaç soruyu uzun uzadıya sordum.Az önce cevap geldi ona da uzun uzun cevap vermiş kestirip atmamış.O konu da da hakkknı yemiyim.
Canim o seytan hep durtuyorda. Bak ben 5 ay tuttum kendimi o msg atti. Su an ses yok ama yazmazsan aramazsan arar bence sabret.Şeytan dürtüyo benim kini telefondan çaldır kapat bişey derse yanlışlıkla dersin ayy çok çirkinlik yapasım var bee
Şeytan dürtüyo benim kini telefondan çaldır kapat bişey derse yanlışlıkla dersin ayy çok çirkinlik yapasım var bee
Herkes çektiğini biliyor tabi ama . Sen şeytana uyma cancağızım.Şeytan dürtüyo benim kini telefondan çaldır kapat bişey derse yanlışlıkla dersin ayy çok çirkinlik yapasım var bee
Ben kendi fikrimi soyluyorum. Biraz bekle sonra yaz:))))Kızlar topluca burdan cevap veriyorum size.Yaptım valla normalde hiç noldu falan diye msj atmaZdı eski deneyimlerime dayanarak söylüyorum.Atmasını da beklemiyodum.Beni aramışsın ? Yazmış şimdi
Cevap vermiycem ? Sizcee
Telefon cebimdeydi tus kilidi yoktu yanlis olmus deKızlar topluca burdan cevap veriyorum size.Yaptım valla normalde hiç noldu falan diye msj atmaZdı eski deneyimlerime dayanarak söylüyorum.Atmasını da beklemiyodum.Beni aramışsın ? Yazmış şimdi
Cevap vermiycem ? Sizcee
En az 1 saat beklet,sonra tek kelime yanlis oldu gibi cok cok kisa bir cvp yazKızlar topluca burdan cevap veriyorum size.Yaptım valla normalde hiç noldu falan diye msj atmaZdı eski deneyimlerime dayanarak söylüyorum.Atmasını da beklemiyodum.Beni aramışsın ? Yazmış şimdi
Cevap vermiycem ? Sizcee
Biraz daha geçsin yanlışlıkla oldu diycem ya da hiç cevap vermiycem bakalım belki kudurur 2. Msjı atat Ozaman cevap veririm. Şaşırttı ve yanılttı beniTelefon cebimdeydi tus kilidi yoktu yanlis olmus de)))yada baskasini ariyordum dalmisim de ))
Hahha dalmisim baskasini ararken demen ona beynini yedirirdiBiraz daha geçsin yanlışlıkla oldu diycem ya da hiç cevap vermiycem bakalım belki kudurur 2. Msjı atat Ozaman cevap veririm. Şaşırttı ve yanılttı beni
Çok fenasın viviHahha dalmisim baskasini ararken demen ona beynini yedirirdi)) kimi ariyordu neden benim numarama daldi da aradi baskasi da mi var ) gece uykusu haram ve sen degerli otesi olursun( not: ben boyle degildim sonradan oldum )
Hahahahha çok mantıklı evet evet bunu diyim benHahha dalmisim baskasini ararken demen ona beynini yedirirdi)) kimi ariyordu neden benim numarama daldi da aradi baskasi da mi var ) gece uykusu haram ve sen degerli otesi olursun( not: ben boyle degildim sonradan oldum )
Maalesef bazen ne kacirdiklarini gormeleri gerek, korkmalari gerek !! Almiyor kafalari cunku zorla sokmak lazimÇok fenasın vivi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?