- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Malesef canım,bende cok dus kirikligina ugradim.Kendini arkadasim gibi gormustum cok ozel konularimi paylasitigim ve kendiside bana her zaman burdan yazabilirsin vs dedigi icin..Hem dedigim gibi ona ragmen cok da yazmadim 3-4 kere basim sıkıstıkca,ve evet danismanlik almadim ama o kadar cok fal baktiriyordumki kendisine..Zaten tavrilardaki degisim yavas yavas basladi benim extra birsey icin kendisine gitmedigimi gorunce..Once yazim tarzi soguklasti ve seyreldi,sonuncuda da engellemis tlf.da,hayret yani sanki ben sapigim..Cok cirkin gercekten,neyse hatirladikca can,m sıkılıyor..Seloş, Naira nın yaptığına çok şaşırdım, her falının sonunda zaten orayı muhakkak bi söylüyordu da, amacı çok başkaymış biz onlara saygı duyup, güvenerek duygusal bağ oluştururken onların gözünde paracık paracıklar olarak görünüyormuşuz :/
Sıkılınmayacak gibi degil kiCok cirkin gercekten,neyse hatirladikca can,m sıkılıyor..
bizleri böyleleri ile muhatap edip şu duruma düşürenlere bayram bağışlıyoruz ya ne diyeyim ki ben...Yanlış anlama lütfen en başta kendime diyorum bunu ben..Malesef canım,bende cok dus kirikligina ugradim.Kendini arkadasim gibi gormustum cok ozel konularimi paylasitigim ve kendiside bana her zaman burdan yazabilirsin vs dedigi icin..Hem dedigim gibi ona ragmen cok da yazmadim 3-4 kere basim sıkıstıkca,ve evet danismanlik almadim ama o kadar cok fal baktiriyordumki kendisine..Zaten tavrilardaki degisim yavas yavas basladi benim extra birsey icin kendisine gitmedigimi gorunce..Once yazim tarzi soguklasti ve seyreldi,sonuncuda da engellemis tlf.da,hayret yani sanki ben sapigim..Cok cirkin gercekten,neyse hatirladikca can,m sıkılıyor..
Oldu olacak ex-boyfriendle againn barışma-birlesme olacak mı?nın frekçesini yazarmısınBana Karin bakmıştı."May I have a public tarot reading " diyebilirsin. 1 sorun olmalı ve kartları kendileri açıyor. 3 kartlı bir açılım. Kartların resimlerini koyuyorlar zaten.
Yok haklisin,bende kendime kiziyorum,benim esekligim..kendi kafanla bildigini yap,ne danisiyorsun ona buna..sanki kus konduracakbizleri böyleleri ile muhatap edip şu duruma düşürenlere bayram bağışlıyoruz ya ne diyeyim ki ben...Yanlış anlama lütfen en başta kendime diyorum bunu ben..
Malesef canım,bende cok dus kirikligina ugradim.Kendini arkadasim gibi gormustum cok ozel konularimi paylasitigim ve kendiside bana her zaman burdan yazabilirsin vs dedigi icin..Hem dedigim gibi ona ragmen cok da yazmadim 3-4 kere basim sıkıstıkca,ve evet danismanlik almadim ama o kadar cok fal baktiriyordumki kendisine..Zaten tavrilardaki degisim yavas yavas basladi benim extra birsey icin kendisine gitmedigimi gorunce..Once yazim tarzi soguklasti ve seyreldi,sonuncuda da engellemis tlf.da,hayret yani sanki ben sapigim..Cok cirkin gercekten,neyse hatirladikca can,m sıkılıyor..
Net şu şu diyemiyorum canim hepsi sanki birbirinden aliyo gibiYani benim açımdan öyle bi dümen yoktu canım daha önce de belirtmiştim. Başka fallarımı da okusalar sorularımı da görseler toplayabilecekleri bilgi yok aslında. Bu durumda da bana tutarlı ve dürüst geliyorlar. Hani bildikleri şeyler başka fallarda dile getirilen şeyler de değil bu arada.
Senin deneyimlediğin başka falcıya söylediğin şeyi servis etme kısmı kimde oldu?
our relationship is over with my boyfriend. Will we be Together again? Will he contact with me ?Oldu olacak ex-boyfriendle againn barışma-birlesme olacak mı?nın frekçesini yazarmısın
Madem soru istyorlarmış:)
I've broken up with my boyfriend. Will there be a conciliation?/will we come together again?/ veya kısa yoldan what will happen between us? diyebilirsinOldu olacak ex-boyfriendle againn barışma-birlesme olacak mı?nın frekçesini yazarmısın
Madem soru istyorlarmış:)
HayirlisiiiKızlar sanki asenatın , serüvenin ve ilkayın falları çıkıyor gibi.. 1 hafta içinde daha belli olur ama bugun ani bi gelişme yaşandı hayatımda yeni biriyle tanıştım söyledikleri özelliklerde ama bilmiyorum..
Hepimiz zor zamanlardan geçtik. Geçiyoruz. Bu sürecin bize ne öğrettiğidir önemli olan. Sıkılmasın canın hiç. ..Yok haklisin,bende kendime kiziyorum,benim esekligim..kendi kafanla bildigini yap,ne danisiyorsun ona buna..sanki kus konduracak
Masallah canimBu arada aylininde 4 ay önce katinada gördüğü esmer biriyle iş vasıtasıyla tnışıp etkileneceksin dedi harfler verdi.içimden hadi ordan ya yaw he he dedim. Bu hafta aynen dediği gibi oldu ve harfler birebir...
Okurken ana dilim,listening de gayet iyi emme yazmyla cok işim olmadgndan yazarken ille duvara tosluyorum. Çok çok tesekkur ederm Ncarenot Bu arada nickinin anlamı nedir?our relationship is over with my boyfriend. Will we be Together again? Will he contact with me ?
Bir ben yokum iyi mi:)Boşver nicki Karin bizi sıralamış face de
Benim de çok iyi değil zaten.Okurken ana dilim,listening de gayet iyi emme yazmyla cok işim olmadgndan yazarken ille duvara tosluyorum. Çok çok tesekkur ederm Ncarenot Bu arada nickinin anlamı nedir?
SANA da cok tesekkurler sevgili Ahcik
Onay bekliyordur gönderin. Gelir birazdan.Bir ben yokum iyi mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?