Binnaz Abla

Malesef canım,bende cok dus kirikligina ugradim.Kendini arkadasim gibi gormustum cok ozel konularimi paylasitigim ve kendiside bana her zaman burdan yazabilirsin vs dedigi icin..Hem dedigim gibi ona ragmen cok da yazmadim 3-4 kere basim sıkıstıkca,ve evet danismanlik almadim ama o kadar cok fal baktiriyordumki kendisine..Zaten tavrilardaki degisim yavas yavas basladi benim extra birsey icin kendisine gitmedigimi gorunce..Once yazim tarzi soguklasti ve seyreldi,sonuncuda da engellemis tlf.da,hayret yani sanki ben sapigim..Cok cirkin gercekten,neyse hatirladikca can,m sıkılıyor..

Bana Karin bakmıştı."May I have a public tarot reading " diyebilirsin. 1 sorun olmalı ve kartları kendileri açıyor. 3 kartlı bir açılım. Kartların resimlerini koyuyorlar zaten.

bizleri böyleleri ile muhatap edip şu duruma düşürenlere bayram bağışlıyoruz ya ne diyeyim ki ben...Yanlış anlama lütfen en başta kendime diyorum bunu ben..

Bana Karin bakmıştı."May I have a public tarot reading " diyebilirsin. 1 sorun olmalı ve kartları kendileri açıyor. 3 kartlı bir açılım. Kartların resimlerini koyuyorlar zaten.
Oldu olacak ex-boyfriendle againn barışma-birlesme olacak mı?nın frekçesini yazarmısın
Madem soru istyorlarmış:)

bizleri böyleleri ile muhatap edip şu duruma düşürenlere bayram bağışlıyoruz ya ne diyeyim ki ben...Yanlış anlama lütfen en başta kendime diyorum bunu ben..
Yok haklisin,bende kendime kiziyorum,benim esekligim..kendi kafanla bildigini yap,ne danisiyorsun ona buna..sanki kus konduracak

Profesyonelliği ve empatlığı o kadarmış, boşver aslında bunlar hep gözümüzün açılması için bi işaret, dediğin gibi zaten onlarca fal alıyor , yani bunun bedeli zaten fazlasıyla ödeniyo, neyse neyse tecrübe oldu, anlık bilgisi de eksik kalsın onun.

Net şu şu diyemiyorum canim hepsi sanki birbirinden aliyo gibi

Oldu olacak ex-boyfriendle againn barışma-birlesme olacak mı?nın frekçesini yazarmısın
our relationship is over with my boyfriend. Will we be Together again? Will he contact with me ?

I've broken up with my boyfriend. Will there be a conciliation?/will we come together again?/ veya kısa yoldan what will happen between us? diyebilirsin

Hayirlisiii serkan demismiydi tanisicaksin diye canim

Yok haklisin,bende kendime kiziyorum,benim esekligim..kendi kafanla bildigini yap,ne danisiyorsun ona buna..sanki kus konduracak
Hepimiz zor zamanlardan geçtik. Geçiyoruz. Bu sürecin bize ne öğrettiğidir önemli olan. Sıkılmasın canın hiç. ..

Bu arada aylininde 4 ay önce katinada gördüğü esmer biriyle iş vasıtasıyla tnışıp etkileneceksin dedi harfler verdi.içimden hadi ordan ya yaw he he dedim. Bu hafta aynen dediği gibi oldu ve harfler birebir...
Masallah canim Suraya gelip icten bir sekilde mutluluklarimizi paylasalim birlikte insallah tez vakitte duam hepimiz icin

our relationship is over with my boyfriend. Will we be Together again? Will he contact with me ?
Okurken ana dilim,listening de gayet iyi emme yazmyla cok işim olmadgndan yazarken ille duvara tosluyorum. Çok çok tesekkur ederm Ncarenot Bu arada nickinin anlamı nedir?

SANA da cok tesekkurler sevgili Ahcik

Anam bize fal demesinler,heeyt kim tutar bizi:) Orda da kk. hatunları olarak sıraya girer,ünümüzü oralara tasırız sonra da onların burda dedikodusunu yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…