Binnaz Abla

Şu facebook tarot grubuna attım şimdi ama fake hesapla (sonucu değiştirir mi bilemiyorum), şimdi facebookta diğerlerine görünür falan rezillik çıkmasın pimpirikli insanım.

Galatasaray formalı çocuk sen misin yoksa? şaka şaka... iyi yapmışsın . Ama sen değilsen burayı erkeklerde takip ediyor demektir. .. desturrrrr erkek var

Kizlar ben de baktirmak istiyorum katildim gruba ay me yazcam gorulur mu ki ortadan yazinca oyle

Kizlar ben de baktirmak istiyorum katildim gruba ay me yazcam gorulur mu ki ortadan yazinca oyle
Valla gruba katılanlar yani biz görüyoruz. ama bizden laf çıkmaz... Grup kapalı olduğu için face listenizden gören olmaz. Grupta değiller eğer.

Gimency sanirim yakismis ( reklam olmasin diye uyduruk isim yazdim yoksa asil markanin basta rujlari olmak uzere cok seyini severim)
Bende neşeli, hazircevap kadınları yani seni severim. Herşeyde var bir hayır dedikleri tamda bu işte. Bu akşam çok eğlendim mutlu oldum burada. Düşünsene sevgilimle barişsam bu gece ne yapacaktım. Yemek, çay, meyve soy, haftanın kritiğini dinle vs vs anladın sen onu. Sabahında kalk kahvaltı hazırla şu bu. Amannn yattıyorum saatlerdir koltukta misss gibi...

ncarenot sagolsun yazdim sorumu ama onaylandiktan sonra kaldirilmis galiba gozukmuyor

Bende neşeli, hazircevap kadınları yani seni severim.
Burada sohbeti tatlı-cevabı hazır bir dolu hatunumuz var. O yuzden buraya gelen,ı-ıh gidemiyor:)
:)) Evet Vivi şak diye yapıştırır cevabı ve kesinlikle çok tatlıdırPembe rujdan yola cıkarak gördüğüm hatun sensen...Kızım senin dikenin hani nerde, gül bahçesimisin mubarek...

Yanlız Vivi de değil orda gördüğüm tüm kk. kadınları Half-mind erkekler kör mü?

Bu arada bu gece bende cok keyif aldım sohbetten.
ncarenot sende cok tatlısın Bak gece yarısı kk. hatunlarını nerelere koşturdunFal merakımızı "uluslararası" boyuta da tasıdın

Hayirlisiii serkan demismiydi tanisicaksin diye canim

Evet Serkan da demişti o başından beri hep aynı şeyi söyledi .şimdikiyle kapılar kapalı yeni biri olacak ve dediği gibi mesleği bile tuttu farklı şehirde yaşayan uzak ilişki olacak dedi bulunduğun şehre gelmesiyle falan ki öyle biri .. eğer dediği kişiyse zamanı tutturamadı sadece 5 ay süre vermişti tanışma için . 1-2 hafta geçsin ben toparlıyacam inşallah bakalım hani nereye gidecek diye aniden gelişti gelecek vaadediyor mu bakayım toparlıycam çıkanları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…