Şu facebook tarot grubuna attım şimdi ama fake hesapla (sonucu değiştirir mi bilemiyorum), şimdi facebookta diğerlerine görünür falan rezillik çıkmasın pimpirikli insanım.
Galatasaray formalı çocuk sen misin yoksa?şaka şaka... iyi yapmışsın . Ama sen değilsen burayı erkeklerde takip ediyor demektir. .. desturrrrr erkek var
Galatasaray formalı çocuk sen misin yoksa?şaka şaka... iyi yapmışsın . Ama sen değilsen burayı erkeklerde takip ediyor demektir. .. desturrrrr erkek var
Çok güzelsiniz hanımefendi. ..
Oo merciÇok güzelsiniz hanımefendi. ..
Yesile bakan yagmurlugun dikkatimden kacmadiÇok güzelsiniz hanımefendi. ..
Geçen yıl Paris'ten almıştımYesile bakan yagmurlugun dikkatimden kacmadi))
Gimency sanirim yakismisGeçen yıl Paris'ten almıştım
Valla gruba katılanlar yani biz görüyoruz.Kizlar ben de baktirmak istiyorum katildim gruba ay me yazcam gorulur mu ki ortadan yazinca oyle
Bende neşeli, hazircevap kadınları yani seni severim. Herşeyde var bir hayır dedikleri tamda bu işte. Bu akşam çok eğlendim mutlu oldum burada. Düşünsene sevgilimle barişsam bu gece ne yapacaktım. Yemek, çay, meyve soy, haftanın kritiğini dinle vs vs anladın sen onu. Sabahında kalk kahvaltı hazırla şu bu. Amannn yattıyorum saatlerdir koltukta misss gibi...Gimency sanirim yakismis( reklam olmasin diye uyduruk isim yazdim yoksa asil markanin basta rujlari olmak uzere cok seyini severim)
İznin olursa okuyayım mı bendeBen sorumla alakasız cevap aldım gruptaerkek arkadaşımla aramız
Tabi, yazımı tamamlayamadım kusura bakmayınİznin olursa okuyayım mı bende
Burada sohbeti tatlı-cevabı hazır bir dolu hatunumuz var. O yuzden buraya gelen,ı-ıh gidemiyor:)Bende neşeli, hazircevap kadınları yani seni severim.
Hayirlisiiiserkan demismiydi tanisicaksin diye canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?