Binnaz Abla

Sezgi Candan hep gecemi girer kaç gündür bekliyorum hep gece 2 civarı giriyor haliyle yakalayamiyorum. Sizce kahve de iyi mi? Telwee, bir yolun var, fal sepeti, Binnaz abla bütün falcilara batırdim nerdeyse. Asenat'in ve Serkan'in yorumlari pek iyi gelmedi. Aylin, Emine, İlkay, Nurbanu, Dennis, Hüma bal, Elif hanzade yorumları güzeldi. Çıktimi derseniz beklemedemeyim Sizin önerileriniz var mı :)

Kızlarrr Serkan, Fama , Aylin üçlüsünden tekrar baktırmak istesem hangisini önerirsiniz. İkinci fallarda Nasıl oluyorlar. Yada İlkayı mı dememeliyim? Ne dersiniz?

Kızlarrr Serkan, Fama , Aylin üçlüsünden tekrar baktırmak istesem hangisini önerirsiniz. İkinci fallarda Nasıl oluyorlar. Yada İlkayı mı dememeliyim? Ne dersiniz?
Serkan 2. Falda daha çok detay vermişti 1.cisine göre daha iyidi aylin 1. Fal dan farklı bişey söylemedi fama ya da 1 kere baktirdim ilkay anda iyidi bende gelecek dersen hepsi beklemede

SU FFAMA BANA GENE BAKMADI BAKAMAYACAKMIS NE SACMA YA INDIRIMDEYKEN BAKMIYO SORA ATIYORUM BAKIYO SEBEP SITE BELIRTMIYO COK SACMA YA GITTIM AYLINE ATTIM FALI MECBUREN

SU FFAMA BANA GENE BAKMADI BAKAMAYACAKMIS NE SACMA YA INDIRIMDEYKEN BAKMIYO SORA ATIYORUM BAKIYO SEBEP SITE BELIRTMIYO COK SACMA YA GITTIM AYLINE ATTIM FALI MECBUREN

Fama indirime girmedi ki son zamanlarda?
Ama bakmama kısmı cidden enteresan hiç duymadım Fama'nın fala bakamayacağını söylediğini belki daha önce tecrübe eden vardır.

Fama kahvede mi kartlarda mı daha iyi acaba?

Şimdiye kadar beni Aylin kadar şok eden kimse olmadı (fama, yeşilçingene ve ecem23'e baktırdım). Tek bir sorudan her şeyi anlatmış kadın dinlerken şok oldum hala da öyleyim. Nasıl bilebilir her şeyi yahu? Sanki benimle baştan sona yaşamış gibi. Çıldırdım soracak şey bulamıyorum her şeyi söylemiş. Haydaa.

Aylin ilk falda bende de öyleydi şok etmisti beni :)

Ne baktırmıştın? Bende kahvesi orta şekerdi bi ara katinası daha kuvvetli olabilir diye düşünüyorum da bi arkadaşın falını beğenmedikten sonra merakım kalmadı eskisi gibi=) Hoş ben falcılarla enerji tutması olayına da inanıyorum. Çıkar inşallah beğendiysen.

Dün indirim yapmıştı hiç aklımda yoktu ama hazır indirimdeyken deneyeyim dedim öylesine. 5,5 dakika konuşmuş döktürmüş hatun, kahve attım ama kahveden nasıl gördü hissetti o kadar ayrıntıyı bilemedim.

fama öyle bir fal bakmışki falin içinde benle alakali tek kelime kadın oluşum. onun dışında uzak yakın alaka yok ben bu işten birsey anlamadım burdaki yorumlarla baktirmistim fallari mi karıştırdı acaba

ayline detay vermeden attığım fallarda beni de şoka sokmuştur hep, çok uzun bakmaz ama söylediği şeyler enerjin tuttuysa bunu nerden bildi ya dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…