Ben memnun kalmadım bu kez siz memnun kalabilirsiniz tabi kişiden kişiye değişir. İlk faldan bağımsızdı tamamenCanim kesin mi ya. Bende sezgiden çok umutluydum
Valla ilk falından bağımsız çoğu kısmı da benimle ilgisizdiHadi ya Sezgi de mi patladı .inanmadım((
Serkan 2. Falda daha çok detay vermişti 1.cisine göre daha iyidi aylin 1. Fal dan farklı bişey söylemedi fama ya da 1 kere baktirdim ilkay anda iyidi bende gelecek dersen hepsi beklemedeKızlarrr Serkan, Fama , Aylin üçlüsünden tekrar baktırmak istesem hangisini önerirsiniz. İkinci fallarda Nasıl oluyorlar. Yada İlkayı mı dememeliyim? Ne dersiniz?
Kızlarrr Serkan, Fama , Aylin üçlüsünden tekrar baktırmak istesem hangisini önerirsiniz. İkinci fallarda Nasıl oluyorlar. Yada İlkayı mı dememeliyim? Ne dersiniz?
SU FFAMA BANA GENE BAKMADI BAKAMAYACAKMIS NE SACMA YA INDIRIMDEYKEN BAKMIYO SORA ATIYORUM BAKIYO SEBEP SITE BELIRTMIYO COK SACMA YA GITTIM AYLINE ATTIM FALI MECBUREN
Fama kahvede mi kartlarda mı daha iyi acaba?
Fama kahvede mi kartlarda mı daha iyi acaba?
Aylin ilk falda bende de öyleydi şok etmisti beni :)Şimdiye kadar beni Aylin kadar şok eden kimse olmadı (fama, yeşilçingene ve ecem23'e baktırdım). Tek bir sorudan her şeyi anlatmış kadın dinlerken şok oldum hala da öyleyim. Nasıl bilebilir her şeyi yahu? Sanki benimle baştan sona yaşamış gibi. Çıldırdım soracak şey bulamıyorum her şeyi söylemiş. Haydaa.
Şimdiye kadar beni Aylin kadar şok eden kimse olmadı (fama, yeşilçingene ve ecem23'e baktırdım). Tek bir sorudan her şeyi anlatmış kadın dinlerken şok oldum hala da öyleyim. Nasıl bilebilir her şeyi yahu? Sanki benimle baştan sona yaşamış gibi. Çıldırdım soracak şey bulamıyorum her şeyi söylemiş. Haydaa.
Dün indirim yapmıştı hiç aklımda yoktu ama hazır indirimdeyken deneyeyim dedim öylesine. 5,5 dakika konuşmuş döktürmüş hatun, kahve attım ama kahveden nasıl gördü hissetti o kadar ayrıntıyı bilemedim.Ne baktırmıştın? Bende kahvesi orta şekerdi bi ara katinası daha kuvvetli olabilir diye düşünüyorum da bi arkadaşın falını beğenmedikten sonra merakım kalmadı eskisi gibi=) Hoş ben falcılarla enerji tutması olayına da inanıyorum. Çıkar inşallah beğendiysen.
Çıktı mı peki dedikleri ? :)Aylin ilk falda bende de öyleydi şok etmisti beni :)
Şimdiye kadar beni Aylin kadar şok eden kimse olmadı (fama, yeşilçingene ve ecem23'e baktırdım). Tek bir sorudan her şeyi anlatmış kadın dinlerken şok oldum hala da öyleyim. Nasıl bilebilir her şeyi yahu? Sanki benimle baştan sona yaşamış gibi. Çıldırdım soracak şey bulamıyorum her şeyi söylemiş. Haydaa.
Çıkması için bekliyorum beklemede daha :))Çıktı mı peki dedikleri ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?