- 29 Ocak 2016
- 315
- 491
- 103
3 günlük ya 3 günde durum değişmemiştir herhalde :) artık o an nasıl rast gelırse kuzum elım neye gıderseHa bi de 2-3 günlük mü ? Bence o falı kapattığından beri durumda bi değişiklik yoksa neden olmasın kı ? Bazen sabah içtiğimizi yolluyoruz akşam yani benim sezgi de öyle yapmışmışım var
katinası güzeldi ben begenmıştım dedıgı gıbıde oldu bır takım seyler . kahvede ek acılım yapar buyuk ıhtımal artık ben tarot kahve ne atarsam bellı olmadıgı ıcın tarotunu denersem yazarımIki gün önceki fal sa yolliyabilirsin.. Iki günde birsey degismedi ztn düsüncede degismemisdir seninkinin benceama ztnn 10 dkkan kaldi yeni kahve yapma imkanin da yok.. Ve ztn hissleri olan yorumcuya pek önemli degil sanirim kart mi kahvemi.. Ama ne yalan sôyliyim tarotunu merak ediyorum ve katinasini , baktiran birisi yazsaydi atardim belki.. Ama simdi kahve atticam
Tmm mutlaka yaz canimkatinası güzeldi ben begenmıştım dedıgı gıbıde oldu bır takım seyler . kahvede ek acılım yapar buyuk ıhtımal artık ben tarot kahve ne atarsam bellı olmadıgı ıcın tarotunu denersem yazarım
cnm sıramızı nereden goruyoruzHaha kizlar ikinci siradayimmm yoorum geldiginde yazaaarimm bu aksam
cnm sıramızı nereden goruyoruz
Şakaaaa yarın yine girer belki 5 dk ya kalmadi doldu zatenVenüs'e atarken internetimin gitmesi ama şuan tıkır tıkır çalışmasının sinir bozucu hali
Bana da yazıyorlar sabrının karşılığını alcaksın diye :)))) zaten sabretmesek aynı adam için defalarca fal baktırmazyız heralde :)))))Ay o sabır olayını bana hepsi yazıyo peygamber sabrım var mübarek
Deme yaaa patlamamıştır belki tarihsel bir saptama olmuştur fama deyimiyle:)
zamanım olsa içicemde kahve zamanım yok :) bende okumustum onu eskı fal gonderme olayını allahımmmm bu nasıl bır kararsızlık
Hadi ya Sezgi de mi patladı .inanmadımYani artık fal baktırmayacağıma sevinerek, bir yıldızın daha kaymış olmasına üzülerek bugün farklı hesaptan Sezgiye atmış olduğum falın fos olmasından mütevellit iade aldığımı bildirmek isterim...
Tesekkur ederim doğru diyorsun kartıda telveyide hisle yorumluyorlarsa eğer Ohh ne alâ :)M Motherofdragon bilir bir gün 5 kahve birden içtim o günkü kahve kotamın bana verdiği yetkiye dayanarak ve elimde o kadar seçenek olunca hangisini göndereceğime bir türlü karar veremedim. Fal geldikten sonra gönderdiğim ismin kahveydi telveydi çok da umrunda olmadığını farkettim. Yani diyeceğim o ki bakan falcı hisleriyle bakıyorsa şekildi şemaldi çok önemli olmuyor. İçinize hangisi siniyorsa gönderin gitsin=)
Yani artık fal baktırmayacağıma sevinerek, bir yıldızın daha kaymış olmasına üzülerek bugün farklı hesaptan Sezgiye atmış olduğum falın fos olmasından mütevellit iade aldığımı bildirmek isterim...[/QUOTE canım kesin mi ya. Bende sezgi den çok umutluydum
Sisteme msj attım 2 güne falları bitirip Çarşamba akşamı tekrar girebileceğini bildirmiş artık o güne kısmetsee..Şakaaaa yarın yine girer belki 5 dk ya kalmadi doldu zaten
Canim kesin mi ya. Bende sezgiden çok umutluydum
Seka'nın dediği patlamadan ziyade falın fos olması, uymaması sanırım. Bence bi falcı birine zamanlamayı tutturdu ya da patladı diye bir başkasına aksi olamaz diye bir durum yok. Zaten enerji dediğimiz olay da orada devreye giriyor. Kimi isimler için x kişisi "bana acaip bildi ya da falı çıktı" derken, y kişisinin "tutturamadı,gelecek de patladı" demesi de bundan. Bence başkasının olumsuz bulması/beğenmemesi/patlaması kıstasınız olmasın, ha çoğunlukla patlıyorsa o ayrı=)
Yani aslında benim içinde öyle. Hani bir de başka hesaptan başka bilgilerle atılıyorsa fal illaki enerji uymayıp tutmayadabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?