Binnaz Abla

Ha bi de 2-3 günlük mü ? Bence o falı kapattığından beri durumda bi değişiklik yoksa neden olmasın kı ? Bazen sabah içtiğimizi yolluyoruz akşam yani benim sezgi de öyle yapmışmışım var
3 günlük ya 3 günde durum değişmemiştir herhalde :) artık o an nasıl rast gelırse kuzum elım neye gıderse

katinası güzeldi ben begenmıştım dedıgı gıbıde oldu bır takım seyler . kahvede ek acılım yapar buyuk ıhtımal artık ben tarot kahve ne atarsam bellı olmadıgı ıcın tarotunu denersem yazarım

zamanım olsa içicemde kahve zamanım yok :) bende okumustum onu eskı fal gonderme olayını allahımmmm bu nasıl bır kararsızlık

M Motherofdragon bilir bir gün 5 kahve birden içtim o günkü kahve kotamın bana verdiği yetkiye dayanarak ve elimde o kadar seçenek olunca hangisini göndereceğime bir türlü karar veremedim. Fal geldikten sonra gönderdiğim ismin kahveydi telveydi çok da umrunda olmadığını farkettim. Yani diyeceğim o ki bakan falcı hisleriyle bakıyorsa şekildi şemaldi çok önemli olmuyor. İçinize hangisi siniyorsa gönderin gitsin=)

Hadi ya Sezgi de mi patladı .inanmadım ((

Tesekkur ederim doğru diyorsun kartıda telveyide hisle yorumluyorlarsa eğer Ohh ne alâ :)

Canim kesin mi ya. Bende sezgiden çok umutluydum

Canim kesin mi ya. Bende sezgiden çok umutluydum

M Motherofdragon nın dediği patlamadan ziyade falın fos olması, uymaması sanırım. Bence bi falcı birine zamanlamayı tutturdu ya da patladı diye bir başkasına aksi olamaz diye bir durum yok. Zaten enerji dediğimiz olay da orada devreye giriyor. Kimi isimler için x kişisi "bana acaip bildi ya da falı çıktı" derken, y kişisinin "tutturamadı,gelecek de patladı" demesi de bundan. Bence başkasının olumsuz bulması/beğenmemesi/patlaması kıstasınız olmasın, ha çoğunlukla patlıyorsa o ayrı=)

Yani aslında benim içinde öyle. Hani bir de başka hesaptan başka bilgilerle atılıyorsa fal illaki enerji uymayıp tutmayadabilir

Yani aslında benim içinde öyle. Hani bir de başka hesaptan başka bilgilerle atılıyorsa fal illaki enerji uymayıp tutmayadabilir

Yani seka aynı bilgilerle attı onu biliyorum ama, zaten yanlış bilgi vermek kişinin kendi zararına olur bence ha misafir ya da yeni hesaptan atmak bazen mantıklı olabilir ki benim en beğendiğim fallardan biri misafir hesapla atılan bir faldı.

Gönlünüzü bozmayın siz, öyle olsa burada kimilerinin çok beğendiği isimleri hop gelip biri "patladı" yazınca demoralize olması gerekirdi, oysa ona patlamış diğerine bir bir çıkmış. Gönlünüze göre olsun=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…