Binnaz Abla

offff morelim cok bozuk.. dün venüse baktridm kahve.. birinci falii daha detayliydi .. dünki de fena degildi ama cok sasirtacak seyler söylemedi.. ve iletisim felan olcak dedi.. ama soruma cevap vermedi.. ve sora soru kisminda tekrar sordum.. onun üstüne.. suanda kahvede net bir bir sekilde birlesiceginizi su asamada göremedim dedi.. ? anlamadimm.. kahvede mi göremiyo bunu? yoksa olmicak mi demek istedi anlamadim..
taroot atsammi siizce.. belki kahvede mi göremedi hic bisey anlamadim

Ay krize girdiğimde bende çok yaptım onu 5kahve

Ama şu var dediğine aynen katılıyorum ben sezgiye fal attığımda o gün o kadar yoğundum ki tek kahve içebilmiştim ve hiçbir şey çıkmadı aynı fincanı tekrar kapattım bu sefer abuk sabuk bişiler çıktı yakalamışken bırakmayım dedim yolladım sonuç beni şaşırttı gerçekten..

Dediğin gibi iyi bakan bir şekilde alıyor o enerjiyi ve bakıyor kimisi de farklı hesaptan yollayınca iade ediyor neymiş eski falı bulamamış karışıklık olmasınmış niye sen o an hissedemiyo musun aynı şeyleri ya da farklısını ama öylesine yollayınca bu senin kaderin dediği Adam birden gitmiş bitmiş başkası olacak vs saçmalıkları başlıyor ama o Zaman öyle demiştiniz deyince de Zaman geçiyor canım böyle görünüyor diye yanıt geliyor... Değişik yani...

Sezginin hayranlarından biriydim biliyorsun ama bu dediğini dün Sezgide yaşadım. İlk falına bayılmıştım farklı hesaptan atında bir öncekiyle ve yarısı da benimle alakasız bir fal gönderdi

Sezginin hayranlarından biriydim biliyorsun ama bu dediğini dün Sezgide yaşadım. İlk falına bayılmıştım farklı hesaptan atında bir öncekiyle ve yarısı da benimle alakasız bir fal gönderdi

Ya senin yorumları okuyordum şimdi ne olmuş acaba diye üstüne sen yazdın iyi insan :)

Canım acaba gününde mi değildi neydi anlamadım farklı isim falan vermiş miydin enerjisi mi yoktu acaba dicem ama enerjin yoksa falı hiç açma bakma o gün.

Üzüldüm valla bilirsin hep derim gelecek çıkmıyor diye ama anda hep iyiydi bana da ki seninle ortak tek falcımız sezgiydi.. Seninle hiç alakası olmayan şekilde Nasıl bakmış hiç mi bilmemiş bişey

tüm bilgiler aynıydı sadece mail farklıydı anda ben de Sezgiye çok güvendiğim için böyle olmasına üzüldüm açıkçası. Verdiği tarihler alakasız ve olası bir ilişki senaryosundan yürümüş gibiydi mesela hiç yapmadığım bir şeye bağlayıp durmuş sorunları. Belki gününde değildi ama bu fiyatta tekrar şans vermem açıkçası iade aldım zaten

Haklısın keşke böyle olmasaymış fiyatı düşerse belki denenebilir zaten bizim sayemizde bu kadar arttı fiyatları bu da bana saçma geliyor online fal bu kadar pahalı olmamalı.. Üzüldüm canım ya neyse artık önümüzde ki fallara bakıcaz :)

ben bir süre devre arasındayım merakla takip edeceğim sizleri:))

Bozma moralini hemen banada ilk falinda aynı cümleyi söylemişti iletişim olucak ama ilişkinin baslayacagina dair bir kart göremiyorum demişti. Kahve kart pek fark etmiyor sanırım ama olmucak bu ilişki bitmis diyebilir di demedigine göre net görmemiş demek bozma hemen moralini

benim arkadaş tarot atmıştı ona aylar önce hiçbiri de çıkmamış. falı olumluydu, çok da nokta atışı vardı. nasıl olumlu patladıysa olumsuz da çıkmayacak diye bir şey yok fal bu sonuçta

Sezgiden bi iadede benden. Bi önceki falımdan bi çok alıntı yapmış sadece sorumun içinde ki cümleleri ekleyip kendince yorumlamış.Yeni bişey söylememiş.Ki bana bildiği bişey olduğu için baktırmıştım.Sadece sezgiye o parayı verirken Binnazda elim titremezdi.Ama 3. Falımda hayal kırıklığı yaşadım.Bi daha atarsam başka hesaptan atıcam.Gelen fal o ücrete eş değer olmadığı için iademi aldım.Ve kara kara kime atıcam diye düşünüyorum

Bari düşük puan verinde ücreti de düşsün

Bence gününde değil bugün bu hafta bırakmak lazım kızı...

Bari düşük puan verinde ücreti de düşsün

Bence gününde değil bugün bu hafta bırakmak lazım kızı...
Aynen belki düşer fiyatı Valla çok severim kendisini şaşırdım..Bencede bu ara bırakmak lazım kızı enerjisi mi düştü naptı anlamadım yani.Bu kadar alıntı yapmasaydı belki almazdım iade ama noktası virgülüne aynı.

iade alınca verdiğimiz puanlar da geçersiz oluyor sanırım. Yani tamam biz de hücum diyerek gittik kıza ama eskiden nadir ve belli sayıda alırdı böyle olacağına yine öyle yapsaydı keşke. Dediğim gibi ben bu fiyatıyla bir daha güvenip de denemem zaten

şaşıdımm yaa binnazda en güvendiğim sezgiydi 3.falım iççin onu bekliyordum şimdi bende şüpheye düştüm.herkes iyi deyince boşlamaya mı başladı acaba?niye böyle bişey yaptı ki?

şaşıdımm yaa binnazda en güvendiğim sezgiydi 3.falım iççin onu bekliyordum şimdi bende şüpheye düştüm.herkes iyi deyince boşlamaya mı başladı acaba?niye böyle bişey yaptı ki?
Valla 20 tl yken bile bu kadar online olmuyodu. Anlamadım ama bende fiyatı düşene kadar atmam uzun bi süre.Atıcağım Zaman da farklı hesaptan atarım.O da fiyatı düşerse tabi.

Sanırım puanlar duruyo çünkü yorum da gözüküyor ve iade alınca sistem fiyattan düşüş yapıyor. Yani bende şu şekilde anladım Hülya da artmıştı sonra düştü fiyatı yorumlara baktım hala 5yıldız ama fiyat düşmüş 1günde.. Düşme sağlıyor diye düşünüyorum..

öyledir umarım çünkü gerçekten 20 liraya baktırdığım fal nerede dün ki nerede olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…