Binnaz Abla

Yeşilçingene de gelmıcekmıs sısteme bıkc gun arkdsıma solemıs kıme el atsam yok oluyor sızlere fama nın falı mı cıktı aylının mı yoksa ıkısıde mı cıkmadı bana ufak bıldıklerı olmustu

Ca.im ben baktirmistim yesilcingeneye tarot artikatina .Cikan fallarda adi geciyor bana da soyledigi bir sey cikmisti soyledigi seyler hep gelecege yonelik mayis ayi insallah benimkide cikar.Ayline katina atmistim nokta atisi vardi o da haxiran dedi

saat kacta canimm?? bilgin varmi
değiştirmiş canım bu aksam gırıcekmıs en son facebook durumuna yazdıgı
GÜNCELLEME: Arkadaşlar, bir kaç arkadaşımızın ısrarı ile fal alımlarını bu akşam 20:30'da açacağım. Görüşmek üzere

haha o bir kac arkadasin icinde kesin bende varim ama face'im yok. falsepetindede yazmamis.. cok sagol canim, kac haftadir bekliyorum venüsü

Evett kaldığımız yerden devam :) Binnaz'dan sonra sıra Biryolunvar'da...

Falcı Sema: Su falını hiç beğenmedim. An bile yoktu. Berbattı. Kahve falı, eh idare eder. Katinası sağlam. Anda tabi. Daha gelecekten tutturduğu hiç olmadı.
Fama: Kahvesi iyi ama her falımda değişkenlik gösterdi. Gerçi sürekli fikirler değişiyor, anlık olarak baktığı için geleceği tutturamaması normal.
Emine Kurtuluş: Şaka gibiydi bana falı. 10 üzerinden 0 :))
Falcı Aylin: Ben severdim Aylin'i. Ufak minicik şeyler çıkmış gibiydi ama genel olarak çok patladı bana ve çok baktırdıklarımdandı.
Hira: Aslında iyiydi anlık olarak ama o da hiç çıkmadı.
Gülnaz Işık: Sallamasyon falcıydı, neyseki gitti :=)
İlkay Gür: Bakın bu abla iyidir, bana da ilk falı yüzyüze baktırdığım falcılar ve bir çok sanal falcı ile benzerdi. Çıkar diye en umutlu beklendiklerimdendi ama çıkmadı. İkinci falı ise ilk falının tamamen tersiydi ve mantıkla akıl verme gibiydi daha çok. Çıkmadı yani.
Rehber: Bu kadın falcı değil.
Serkan Tek: Kardeşimin gebelik durumunu daha test bile yaptırmamıştık bilmişti ama bana tutturamadı. Falları değişti devamlı. Soğudum kendisinden.
Nurbanu: Geçmişte ve anda iyidir. Ama Geysu, Gizemhatun, Nurbanu aynı kişi olmaları %80 gibi birşey. İyi bakarlar yalan yok ama gelecek asla tutmaz.
Başak Güven: Falcı değil bu da.
Kahinvanga: Bu kişi şekerim şekerimli bakmıştı 2 kez bana ve sevmemiştim ama çok sonradan okuyunca Serkan Tek'e inanılmaz benzettim ve mantıklıymış aslında söyledikleri.
Gülcan Kabadayı: Falcı değil.
Falcı Demet: Bu da başarısız.
Falcı Sultan: Bu şahıs fazla iyi bakmış. Kesinlikle tanıdık biri.Bu kadar iyi falcı 20-30 tl ye fal bakmaz :=)
Ebru Kuzucu: Paramı helal etmediklerimden.
Handan Abla: Fena değildi.
Araf: Kopyala-yapıştırcı falcı.
Falcı Şule: Bu kişinin de tanıdık olduğunu düşünüyorum. Eğer değilse başarılı. Yani tabii ki gelecek tutmadı :)
Asiye: Ya bu kadın iyi baktı. En son benim exle konuşmamızdan 2 hafta evvel bakmıştı. Önümüzdeki günlerde bir iletişiminiz olacak ama kendisi çok egolu duygularını tam ifade edemeyecek demişti. Ya tesadüf ya da bildi. yönlendirmek istemiyorum.
Medyum Suzan: Falı baya isabetliydi soruda olumsuz şeyler anlatınca cevap kısmında falını yalancı çıkaracak bi cevap verdi :)

Venüs'e ne atıyosunuz kızlar ?

bunu bende tam sorcaktim.. ben en son kahve atmisdim ilk falimdi. baya da iyi bakti.. bi dedigi cikti. tek o bilmisdi bu durumu.. ama tarotunu merak ediyorum acikcasi..... burda birkez okumusdum tarotu iyi diye...bende suan düsünüyorum tekrar kahve mi atsam yoksa kart mi....

rica ederım canım bende katına baktırmıstım ılk falımdı ıyıdıde ama ne atsam dıye dusunuyorum sımdı kahve mı tarotmu dıye :)

Kahvem şekilli çıkmadığı için tarot atıcam acaba eski fallarimdan gondersem nasıl olur
Bence bi sorun olmaz canım forum da okumuştum biri göndermişti öyle eski falını ama kimdi hatırlamıyorum..Ama kahve göndericeksen illa Zaman var daha yeni bi kahve yapabilirsinn

Bence bi sorun olmaz canım forum da okumuştum biri göndermişti öyle eski falını ama kimdi hatırlamıyorum..Ama kahve göndericeksen illa Zaman var daha yeni bi kahve yapabilirsinn
zamanım olsa içicemde kahve zamanım yok :) bende okumustum onu eskı fal gonderme olayını allahımmmm bu nasıl bır kararsızlık

eski kahve fincan resimlerimden yanı :) 2 3 gun oncesıne aıt

Iki gün önceki fal sa yolliyabilirsin.. Iki günde birsey degismedi ztn düsüncede degismemisdir seninkinin bence ama ztnn 10 dkkan kaldi yeni kahve yapma imkanin da yok.. Ve ztn hissleri olan yorumcuya pek önemli degil sanirim kart mi kahvemi.. Ama ne yalan sôyliyim tarotunu merak ediyorum ve katinasini , baktiran birisi yazsaydi atardim belki.. Ama simdi kahve atticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…