kızlar Asenattan falım geldi .çok yüzeysel buldum.sadece kart okudu.biraz bildiği şeyler oldu ama ben çok beğenmedim.enerjimiz tutmadı demek ki
venüs amberi soran arkadaslar vardı yarın sıstemde olucakmıs bılgınıze
Yeşilçingene de gelmıcekmıs sısteme bıkc gun arkdsıma solemıs kıme el atsam yok oluyor sızlere fama nın falı mı cıktı aylının mı yoksa ıkısıde mı cıkmadı bana ufak bıldıklerı olmustu
değiştirmiş canım bu aksam gırıcekmıs en son facebook durumuna yazdıgısaat kacta canimm?? bilgin varmi
değiştirmiş canım bu aksam gırıcekmıs en son facebook durumuna yazdıgı
GÜNCELLEME: Arkadaşlar, bir kaç arkadaşımızın ısrarı ile fal alımlarını bu akşam 20:30'da açacağım. Görüşmek üzere
Venüs'e ne atıyosunuz kızlar ?
rica ederım canım bende katına baktırmıstım ılk falımdı ıyıdıde ama ne atsam dıye dusunuyorum sımdı kahve mı tarotmu dıye :)bunu bende tam sorcaktim.. ben en son kahve atmisdim ilk falimdi. baya da iyi bakti.. bi dedigi cikti. tek o bilmisdi bu durumu.. ama tarotunu merak ediyorum acikcasi..... burda birkez okumusdum tarotu iyi diye...bende suan düsünüyorum tekrar kahve mi atsam yoksa kart mi....
rica ederım canım bende katına baktırmıstım ılk falımdı ıyıdıde ama ne atsam dıye dusunuyorum sımdı kahve mı tarotmu dıye :)
Kahvem şekilli çıkmadığı için tarot atıcam acaba eski fallarimdan gondersem nasıl olurBende hala bilmiyorum tam ama sanirim kahve atticam, belki kartla destekliyordur cûnkü cok detay aliyo
Bence bi sorun olmaz canım forum da okumuştum biri göndermişti öyle eski falını ama kimdi hatırlamıyorum..Ama kahve göndericeksen illa Zaman var daha yeni bi kahve yapabilirsinnKahvem şekilli çıkmadığı için tarot atıcam acaba eski fallarimdan gondersem nasıl olur
Kahvem şekilli çıkmadığı için tarot atıcam acaba eski fallarimdan gondersem nasıl olur
eski kahve fincan resimlerimden yanı :) 2 3 gun oncesıne aıtEski fallarim derken canimm?
Ha bi de 2-3 günlük mü ? Bence o falı kapattığından beri durumda bi değişiklik yoksa neden olmasın kı ? Bazen sabah içtiğimizi yolluyoruz akşam yani benim sezgi de öyle yapmışmışım vareski kahve fincan resimlerimden yanı :) 2 3 gun oncesıne aıt
zamanım olsa içicemde kahve zamanım yok :) bende okumustum onu eskı fal gonderme olayını allahımmmm bu nasıl bır kararsızlıkBence bi sorun olmaz canım forum da okumuştum biri göndermişti öyle eski falını ama kimdi hatırlamıyorum..Ama kahve göndericeksen illa Zaman var daha yeni bi kahve yapabilirsinn
eski kahve fincan resimlerimden yanı :) 2 3 gun oncesıne aıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?