Binnaz Abla

Ben sezginin fallarını gerćekten beğenmeme rağmen benide bir konu rahatsız etti... bilmiyorum hiç fark ettiniz mi ama yeni fal yollamazsanız bile kendisi aradan günler geçsede falı tekrar okuyor... nedenini anlayamadım ama tuhafıma gidiyor...

Nasıl ki biz baktırdığımız falları evirip çevirip tekrar okuyoruz o da baktıklarına göz atıp kendiyle övünüyor ya da dövünüyordur belki de

Yok canım ben onu binnazda natali ve öykü mü ne onda yaşadım ilk fallar ve diğeri birinde bu Adam kaderin aile seni çok seviyor öbüründe aile bile sevmiyo seni oldu değişik yani

Attım ben tekrar Serkan'a bakalım ne diyecek bi de atarlanıp hooop bu Adam gitmiş sende hiç evlenemicen bile ohhh evde kaldın falan dermiş

Kızlar merhaba,
Ben net de kart açtırmanın enerjisine pek güvenmiyorum o yüzden midir nedir ? FAMA'ya açtırdığım katina tamamen boştu. Sonuç için söyledikleri diğerlerinin ki gibi olumluydu. Süre Haziran'a uzadı yani. Kendisine de söyledim. Bekle göreceksin, çıkacak diye iddialı bir cevap verdi. Bir şey demedim daha. FAMA'nın kahvesi iyi demişti buradaki bir kaç arkadaş ama o ara kahveyi Taraca'ya atmıştım. Fama'ya Katina açtırmak geldi içimden. Ve gelelim Taraca'ya. Müthiş beğendim. Şu ana kadar ki fallarımdan en iyisi, en dolusu ve bilinen gerçeklere ve mantığa en yakınıydı. Falı atarken ki sorum çok basitdi. Hiç detay yoktu. Sebep sordum sadece. Hiç lafı dolandırmadan sebebi söyledi kadın. 3 soru sor kart açacağım dedi kahveden sonra. 3 cevabın 2'si bingo.1'inin zamanı var.
Fal sezonu kapanmıştır bende... Kredilerim kaldı orada bura da ama en az 3 ay fal yasağı koydum kendime.

Merhabalar kizlar bende hemen hemen herkese baktirdim...
Umay bilgin: en igrenc fal yorumundan biriydi bana tavsiye verdi ne alaka? Fal bak dedik bana akil vermeye calisdi... Baktirmayin derim...

Neslihan karatas: beni pek tatmin etmedi acikcazi... Standart sözler...

Ceren esemen: verdigi tatihler tutmadi...

Ceren ezgi: kendisini cok seviyorum ve cok güveniyorum bana 2 hafta dedi ve bekliyorum.. ocakta ilk falimu yoladim ve bana 3 ay dedi simdide 2 hafta yani hala sözünün arkasinda.. Kesinlikle baktirin derim. Arkadasimada bakti ve dedikleri oldu :)

Elmas sezer: mahkemeyle ilgili bi sorun yasicaksim dedi resmen ertesi gün yasadim... Ama sadece o tuttu gerisi tutmadi...

Maya demir: kendisine cok güveniyorum.. Bana bu ay biseyler olucak dedi ve bekliyorum ay sonunda tekrar yazarim sonucu... Herseyi güzel anlati.. Ama cok zorluk cektim dinlerkene cünkü konudan konuya atlio..

Hülya demir: acayip emin konusuyor ve buda benim cok hosuma gidio bakalim 20-27 nisan arasinda biseyler olucak mi :) olursa tei dogru adres hülya abla derim :) hem sesli yorum aldim hemde yazili :) ve herzaman dediginin arkasinda duran bu yorumcu..

Sezgi candan: bence gayet güzel bi analiz yapti herseyi anlati nisan ayinin sonlari dedi bakalim ne plucal dedigim gibi cikan fal yorumunu kesinlikle sizinle paylasicam :)

Esin güven: ben sevdim kendisini cünkü sezgi maya ve hülyanin dediklerini dedi ... Herseyi gütel bi sekilde analiz etti bu ayin sonunu bekliyorum...

Lidya duyar: cok sikici hic bi gercegi tasimiyor dedikleri..

Umut isik: allahim ja bu nasil igrenc bi yorumcu acayip gereksiz kendisi sakin baktirmayin sacmaliyor kendisi verdigi bintane tarihden bitanesi bile cikmadi... Eski sevgilim varmi benim haberim yok daha önce sevgilim olmadi hahahahha güldüm

Filiz su: umut isik gibi gereksiz...

Toprak sahin: cok kisa bi yorumdu.. Ama kisa ve net kendiside nisan ayi dedi bakalim ne olucak.. Fena degil ama bi hülya demirde degil:)

Elif yurt: komik:) sakin baktirmayin cok gereksiz hicbisey bilmio

Nur sezen: mart ayinda birine cikma teklifi sunucakmisim ben??? Sesli güldüm hicbir gercek yok fal yorumunda

Mine erdem: bana sunu yap sunu yap dedi... Ben fal baktirmaya geldim akil almaya degil

Yagmur tekin: pembe tablo cizdi subat ayinda dedi hicbisey olmadi gencligine veriyorum.. Gereksiz..

Sera erez: iyidi kendisi nisan ayi dedi bekliyorum

Özge gezici: dedikleri cikmadi bidaha baktirmam:)

Melek yildiz: dayak yemedigim kaldi... Sanki bedava bakio... inandirici degil bidaha baktirmam

Rüya yildiz: bahar ayi dedi hani fal fena degildi ama hani bidaha baktirmakta gelmedi icimden acikcazi...

Aybuke can: masal anlati... Sacma

Alev tansel: ehhh istee cok fazla geveliyor.. Tarihleride tutmuyor...

Benna kucuker: hahahha diye basliyorum... Cünkü 9dk fal yorumu aldim... Ama dinlemekten yoruldum.. Biseyler anlatio ama ne anlatio bilmiom hani böyle böyle olcak demio ...

Nehir atesoglu: ben tatmin olmadim acikcazi... Dedikleride olmadi... Sesli yorumuda benna haniminki gibi..

Hilal mutlu: 4 dk sesli yorum... Acayip itici birisi hic hosuma gitmedi falin 2 dk havadan sudan konusdu... Gereksiz uzak durun

Ece gülen: pembe tablo cikmadi gereksiz..

Elani soylu: tarihler foz cikti... Dedikleride öyle..

Ceren esemen: tutmadi malesef tarih... Ama yorum fena degildi cok sey bildi..

Selin imer: biraz sacmaladi... Hayatimda baska kimse yok bana biri sana asik fln dedi... masal anlati gereksiz

Zeynep aksu: tatli bo yorumcu ama dedikleri malesef tutmadi...

Peri sel: pembe tablo cizdi inandirici degildi..

Bence eger fal baktirmak istiyorsaniz binnaz ablada biraz fiyati yüksek olan bi yorumcuya baktirin derim..
Sizin baktirdiginiz falariniz ciktimi? Özelikle hülya ve sezgiden aldiniz yorumlar?

Yok ya sisteme biz girdiğimizde okunma tarihi değişiyor.

canım hiç iade almadım o konuda bi bilgim yok o yüzden sana yardımcı olamadım bu konuda.

Ay inşallah memnun kalırsın ya bende acaip isabetliydi Serkan. Daha o zaman Fama piyasasına adım atmamıştım falının şokunu birkaç gün üstümden atamadım derken 1 hafta sonra Famayla beraber şoklardan şok beğenmiştim

Kızlaar kızlaar resmen sayfayı bugün doldurdum kusura bakmayın ama ben bu krediyi kime kullanıcam ya Hülya'ya niyetlendim hemen doldu Asenata iskambil atıyım dedim ne ara ç içi oldu ne ara iki fal alıp kapattı anlamadım.Varmı öneri kahve veya iskambil de ?

Ahahahhha bakalım bu kez umarım iyi olur Serkan iki paragrafla geçiştirmez inşallah bekliyorum hala gelmedi

Hüly demir kahve fali derim :) kesinlikle

Hülya hemen açar bekleyebilirsin benim önerceğim kimse kalmadı ya ortalık karışık bu aralar

Ya su byzmelek neden bakmıyor da ıade edıyor benım falıma dun fama da bakmadı kıme atsam bı sorun cıkarıyor byzmelek de nıyetımden sıkıntı almıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…