Ben sezginin fallarını gerćekten beğenmeme rağmen benide bir konu rahatsız etti... bilmiyorum hiç fark ettiniz mi ama yeni fal yollamazsanız bile kendisi aradan günler geçsede falı tekrar okuyor... nedenini anlayamadım ama tuhafıma gidiyor...
Ahahahaaha bak bu olabilirNasıl ki biz baktırdığımız falları evirip çevirip tekrar okuyoruz o da baktıklarına göz atıp kendiyle övünüyor ya da dövünüyordur belki de
Ya zaten ilk falı görme isteği saçma, birine ilk kez fal bakarken daha önceki bir bilgiden yürümüyorsun ya sonuçta, demek ki ilk falda boş atıyorsun ikinci falda da ilkinden yürüyorsun bakım falan yok ortada intibası oluşuyor öyle olunca=) Benim mesela Serkan'a 2.falım misafir hesaptandı ve ilk faldan çok daha fazla şaşırtmıştı. Ha 1.katina 2.kahveydi ve aralarında zaman vardı o ayrı.
Hoş sen bu kötü tecrübeyi Serkan'da mı yaşamıştın eğer öyleyse ayrı bi ironi
Merhabalar ben baktirdim bana tarih verdi bekliyorum sende sonuc nasil?Kızlar hülya demir binnaz abla kahve bı yorum alıyım baktıran varsa lutfennnn
Yok ya sisteme biz girdiğimizde okunma tarihi değişiyor.Ben sezginin fallarını gerćekten beğenmeme rağmen benide bir konu rahatsız etti... bilmiyorum hiç fark ettiniz mi ama yeni fal yollamazsanız bile kendisi aradan günler geçsede falı tekrar okuyor... nedenini anlayamadım ama tuhafıma gidiyor...
Ben ordan sürekli baktırmadığım için iade Hakkım olmuyor sanırım değil mi? Beğenmezsem değiştiririm dicem ama Binnaz da ki gibi mi sistemleri ay ben binnazcı olunca hiç bilmiyorum diğerleri sistemi Nasıl :)
Yok canım ben onu binnazda natali ve öykü mü ne onda yaşadım ilk fallar ve diğeri birinde bu Adam kaderin aile seni çok seviyor öbüründe aile bile sevmiyo seni oldu değişik yani
Attım ben tekrar Serkan'a bakalım ne diyecek bi de atarlanıp hooop bu Adam gitmiş sende hiç evlenemicen bile ohhh evde kaldın falan dermiş
Ay inşallah memnun kalırsın ya bende acaip isabetliydi Serkan. Daha o zaman Fama piyasasına adım atmamıştım falının şokunu birkaç gün üstümden atamadım derken 1 hafta sonra Famayla beraber şoklardan şok beğenmiştim
Hüly demir kahve fali derim :) kesinlikleKızlaar kızlaar resmen sayfayı bugün doldurdum kusura bakmayın ama ben bu krediyi kime kullanıcam ya Hülya'ya niyetlendim hemen doldu Asenata iskambil atıyım dedim ne ara ç içi oldu ne ara iki fal alıp kapattı anlamadım.Varmı öneri kahve veya iskambil de ?
Bekle online olana kadar :)Hüly demir kahve fali derim :) kesinlikle
Kızlaar kızlaar resmen sayfayı bugün doldurdum kusura bakmayın ama ben bu krediyi kime kullanıcam ya Hülya'ya niyetlendim hemen doldu Asenata iskambil atıyım dedim ne ara ç içi oldu ne ara iki fal alıp kapattı anlamadım.Varmı öneri kahve veya iskambil de ?
Tatlim ciktimi sende hülya ablanin yorumu?Hülya hemen açar bekleyebilirsin benim önerceğim kimse kalmadı ya ortalık karışık bu aralar
Aynen ya Atıcak kimse kalmadı kahve de tek adresim sezgiydi onun da enerjisinin düşüceği tuttu boş boş bakıyorum BinnazaHülya hemen açar bekleyebilirsin benim önerceğim kimse kalmadı ya ortalık karışık bu aralar
Allah Allah Farklı hesaptan atmayı dene istersen bi de canımYa su byzmelek neden bakmıyor da ıade edıyor benım falıma dun fama da bakmadı kıme atsam bı sorun cıkarıyor byzmelek de nıyetımden sıkıntı almıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?