zaten farklı hesaptan attım sorum aynıydı of ya bu ara kımse bakmıyo bana daha da sınırlenıyorum burdan kahve falı bakcak bı arkds yok mu ya cok rıca edıyorumm bıraz kendımı ıyı hıssetsem ben de tarot acarım ama cok ıyı degılım bastan soluyım :)Allah Allah Farklı hesaptan atmayı dene istersen bi de canım
Tatlim ciktimi sende hülya ablanin yorumu?
Ayy beğenmene çok sevindimmKızlar Serkan falım geldi ve ben şok
Adama özür dileye dileye bi hal oldum
çok beğendim ve bu kez detaylı bakmış kalpler Serkan'a
Bence soru kisminda yaz fali gonderirken ben size dusuk vermistim hani bakmazsaniz anlarim diye belki anlayis gosterirBana da güzel bakmış aslında fama ya tekrar göndereyim dedim şu an sistemde falı da yok önünde ama Serkan sanki düşük puan verdim diye bakmaz gibi geliyor o yüzden bi sorayım dedimhadicanimsendee VivianLeigh @secret_garden kızlar sizce bakar mı ki?
Aaa baktirmissin canim benim insallah cikar kahvemi attinKızlar Serkan falım geldi ve ben şok
Bende patlamistiKızlar alex muradova fal atam var mı arattım forumda o kdr popüler değil ama beni baya şaşırttı hem de hiç bilgi vermedim. Bi de selenayla paralel bi kaç şey söyledi şok oldum.
Aaa baktirmissin canim benim insallah cikar kahvemi attin
Insallah kuzum insallah cikarAynen canım kahve attım özür diledim o da kırılmıştım ama olur böyle şeyler demiş sanırım modu da yerindeydi ki hiçbir şey söylemedim geçen seferde söylememiştim bir çok kişi var demiştim ama o özellikle tarif etmiş onlarla görüşmesi hala var ama bir kişi var bu yosma(onun tabiriyle hanımefendi) peşinden ayrılmıyor demiş falan baya baya bilmiş yani gerçekten çok beğendim inşallah çıkar
Kızlar Serkan falım geldi ve ben şok
Kizlar bu serkan sevgisi nerden ja :) bendemi baktirsam cikiyormu dedikleri
Sana selena çıkıyor mu baktırdın mı hiçBende patlamisti
Benimde geldi Canımm Serkan'dan falım bende beğendim. Ama kısaydıAyy beğenmene çok sevindimm
Kızlar birde Serkan'ın bir vakite kadar tabiri ne anlama geliyor ? Bir gün mü ,bir hafta mı ,bir yıl mı? Benim için çok önemli:))
Canım Serkan kısa yorum yapıyo ama ben uzun ama boş olucağına kısa ama kayda değer olmasını tercih ediyorum..Ama beğenmene sevindim :)Benimde geldi Canımm Serkan'dan falım bende beğendim. Ama kısaydıgüzel bakmış sağol tatlım..
Ayyy gün olsun lütfen en kötü bir hafta olsun sabır taşı olduk beklemekten1 hafta ya da aydır bence, gün de olabilir tabi ama yıl olma ihtimali çok düşük. Genelde vadeler en fazla ay olarak tabir ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?