Binnaz Abla

Allah Allah Farklı hesaptan atmayı dene istersen bi de canım
zaten farklı hesaptan attım sorum aynıydı of ya bu ara kımse bakmıyo bana daha da sınırlenıyorum burdan kahve falı bakcak bı arkds yok mu ya cok rıca edıyorumm bıraz kendımı ıyı hıssetsem ben de tarot acarım ama cok ıyı degılım bastan soluyım :)

Kızlar alex muradova fal atam var mı arattım forumda o kdr popüler değil ama beni baya şaşırttı hem de hiç bilgi vermedim. Bi de selenayla paralel bi kaç şey söyledi şok oldum.

Tatlim ciktimi sende hülya ablanin yorumu?

Anda dediklerinin bire bir doğru olduğunu anladım gelecek için çıkmadı son kez mart sonu attım nisan sonu dedi olacak mı bu kez bilmiyorum ama Hakkını yiyemem 6ay bana hep yönlendirme yaptı zamanı gelene kadar bekletmek içinde baktı olanı söyledi sonra da adım artık dedi ben severim kendisini ama çok baktırınca samimiyet giriyor işte :)

Bence soru kisminda yaz fali gonderirken ben size dusuk vermistim hani bakmazsaniz anlarim diye belki anlayis gosterir

Aaa baktirmissin canim benim insallah cikar kahvemi attin

Aynen canım kahve attım özür diledim o da kırılmıştım ama olur böyle şeyler demiş sanırım modu da yerindeydi ki hiçbir şey söylemedim geçen seferde söylememiştim bir çok kişi var demiştim ama o özellikle tarif etmiş onlarla görüşmesi hala var ama bir kişi var bu yosma(onun tabiriyle hanımefendi ) peşinden ayrılmıyor demiş falan baya baya bilmiş yani gerçekten çok beğendim inşallah çıkar

Insallah kuzum insallah cikar

Kızlar birde Serkan'ın bir vakite kadar tabiri ne anlama geliyor ? Bir gün mü ,bir hafta mı ,bir yıl mı? Benim için çok önemli:))

Kızlar birde Serkan'ın bir vakite kadar tabiri ne anlama geliyor ? Bir gün mü ,bir hafta mı ,bir yıl mı? Benim için çok önemli:))

1 hafta ya da aydır bence, gün de olabilir tabi ama yıl olma ihtimali çok düşük. Genelde vadeler en fazla ay olarak tabir ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…