- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Ayyy gün olsun lütfen en kötü bir hafta olsun sabır taşı olduk beklemekten
Yaaa sorma en son ben falı bıraktım diye yazmıştım buraya kendimi dün Asenata bugün Serkan'a atarken buldum :)) burayı okudukça inan depreşiyor fal aşkı:1 ay bile çok uzun bir zaman değil bence, insanlara 5-6 vade verenler oluyor 1 hafta dediğin nedir ki hemen gelir geçer. Güç olmasın da doğru zamanda gönlüne göre olsun inşallah=) Ayrıca fal aşkımı kabartıyorsunuz Serkan ve Fama ile beraber
1 ay bile çok uzun bir zaman değil bence, insanlara 5-6 vade verenler oluyor 1 hafta dediğin nedir ki hemen gelir geçer. Güç olmasın da doğru zamanda gönlüne göre olsun inşallah=) Ayrıca fal aşkımı kabartıyorsunuz Serkan ve Fama ile beraber
Canım bizim yazdığımız mesajın okunma tarihi sadece o okursa değişiyorYok ya sisteme biz girdiğimizde okunma tarihi değişiyor.
İki saat önce kahve attım hala bi kişi bile ilerlemedi famaya ilk falım olacak çok merak ediyorum ya. Canım hatırlıyor musun fama meryemgillerden diyorlardı ya bana ne aylin çıktı ne meryem acaba yanlış mı yaptım dedim famaya atarakDün akşam famaya baktırdım bu kadın gerçekten efsane ya...
Kuzum zaten her zaman hersey çıkmıyoki.çıkanlar bizim için bi süpriz oluyo işte. Bu işe eğlence terapi gözüyle bakmaktan çok kadermiş gibi bakarak abartıyoruz. Baktır geç canım memnun kalırsan ne ala kalmazsanda bida baktırma derim.İki saat önce kahve attım hala bi kişi bile ilerlemedi famaya ilk falım olacak çok merak ediyorum ya. Canım hatırlıyor musun fama meryemgillerden diyorlardı ya bana ne aylin çıktı ne meryem acaba yanlış mı yaptım dedim famaya atarak
Bana da bir vakit demişti hafta mi ay mi diye sormuştum ayin 1 li zamanlarina da denk gelebilir demişti yani 1 hafta 1 ay yada 10. Ayın 1 de olabilir :) zamana takilmamak en iyisiKızlar birde Serkan'ın bir vakite kadar tabiri ne anlama geliyor ? Bir gün mü ,bir hafta mı ,bir yıl mı? Benim için çok önemli:))
Yaaa sorma en son ben falı bıraktım diye yazmıştım buraya kendimi dün Asenata bugün Serkan'a atarken buldum :)) burayı okudukça inan depreşiyor fal aşkı:
Ya pek beğenmedim garp bi şekilde. Sana falımı gönderebilir miyim? Bu konuşan fama mı? Çok şaşırdım çok garip bi türkçe eskiden böyle değildi diyorlar. Beni şaşırtan tek bi şey söylemedi hatta öyle bi şey söyledi ki dün geceden beri allah allah benim hayatımda böyle biri mi varmış diye düşünüyorum. Ama fal çok olumluydu ne diyim inşallah çıkarLoveMeKyrenia Nasıldı Fama? İnşallah beğenmişsindir ya ilk falın ya bi de çok heyecanlı=)
Kızlar birde Serkan'ın bir vakite kadar tabiri ne anlama geliyor ? Bir gün mü ,bir hafta mı ,bir yıl mı? Benim için çok önemli:))
Bana da Serkan iki vakit demişti soruda sordum gün ay ? Siz ne hissediyosunuz diye ben ay olarak hissediyorum demiş
Ya pek beğenmedim garp bi şekilde. Sana falımı gönderebilir miyim? Bu konuşan fama mı? Çok şaşırdım çok garip bi türkçe eskiden böyle değildi diyorlar. Beni şaşırtan tek bi şey söylemedi hatta öyle bi şey söyledi ki dün geceden beri allah allah benim hayatımda böyle biri mi varmış diye düşünüyorum. Ama fal çok olumluydu ne diyim inşallah çıkar
kizlar katinada sonuc karti aral düz ne anlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?