Binnaz Abla

Ayyy gün olsun lütfen en kötü bir hafta olsun sabır taşı olduk beklemekten

1 ay bile çok uzun bir zaman değil bence, insanlara 5-6 vade verenler oluyor 1 hafta dediğin nedir ki hemen gelir geçer. Güç olmasın da doğru zamanda gönlüne göre olsun inşallah=) Ayrıca fal aşkımı kabartıyorsunuz Serkan ve Fama ile beraber

Yaaa sorma en son ben falı bıraktım diye yazmıştım buraya kendimi dün Asenata bugün Serkan'a atarken buldum :)) burayı okudukça inan depreşiyor fal aşkı:

Fal baktırmadığım Zaman takır takır ç içi mailleri geliyodu bugün kredim var ya baktırıcam ya yok girmiyolar

Daha sabah SEKA'ya bıraktım dedim sonra gittim Serkan'a attım ay çok güzel lafları yüzünden yapmayın etmeyin

Ama ben daha da baktırmam noktayı koydum herkes aynı şeyi diyorsa enerjiyi öteleyip zamanı ilerletmeye gerek yok

Dün akşam famaya baktırdım bu kadın gerçekten efsane ya...
İki saat önce kahve attım hala bi kişi bile ilerlemedi famaya ilk falım olacak çok merak ediyorum ya. Canım hatırlıyor musun fama meryemgillerden diyorlardı ya bana ne aylin çıktı ne meryem acaba yanlış mı yaptım dedim famaya atarak

Kuzum zaten her zaman hersey çıkmıyoki.çıkanlar bizim için bi süpriz oluyo işte. Bu işe eğlence terapi gözüyle bakmaktan çok kadermiş gibi bakarak abartıyoruz. Baktır geç canım memnun kalırsan ne ala kalmazsanda bida baktırma derim.

Kızlar birde Serkan'ın bir vakite kadar tabiri ne anlama geliyor ? Bir gün mü ,bir hafta mı ,bir yıl mı? Benim için çok önemli:))
Bana da bir vakit demişti hafta mi ay mi diye sormuştum ayin 1 li zamanlarina da denk gelebilir demişti yani 1 hafta 1 ay yada 10. Ayın 1 de olabilir :) zamana takilmamak en iyisi

LoveMeKyrenia Nasıldı Fama? İnşallah beğenmişsindir ya ilk falın ya bi de çok heyecanlı=)
Ya pek beğenmedim garp bi şekilde. Sana falımı gönderebilir miyim? Bu konuşan fama mı? Çok şaşırdım çok garip bi türkçe eskiden böyle değildi diyorlar. Beni şaşırtan tek bi şey söylemedi hatta öyle bi şey söyledi ki dün geceden beri allah allah benim hayatımda böyle biri mi varmış diye düşünüyorum. Ama fal çok olumluydu ne diyim inşallah çıkar

Kızlar birde Serkan'ın bir vakite kadar tabiri ne anlama geliyor ? Bir gün mü ,bir hafta mı ,bir yıl mı? Benim için çok önemli:))

Bana da bir vakit demiş ama bu hafta ve önümüzdeki haftalar diye belirtmiş sonra önemli Zaman'lar senin için demiş

Fama'nın anlaşılması zor bir yazımı var benim falımı burda 3 4 kişi anca çözdük hadicanimsendee bu konuda çok iyi famalater diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…