Binnaz Abla

Azcık sabır canım güzel olacaksa beklemeye değer
Öyle canım da benim artık bu Ada'mı beklemeye takatim kalmadı yani o yüzden sabırsızım çünkü kendisine gün geçtikçe sinir katsayım artıyo Ama güzel günleri görmek için nasibimiz o Zamansa dediğin gibi beklemeye değer

Gönderebilirsin tabii ki canım da @secret_garden daha tecrübeli Fama konusunda ona da bi sor istersen. Ama ben de dün baktırdım bakan Fama'ydı ona eminim. Cümleleri biraz devrik, anlaması zor olabiliyor ilk etapta. Şaşırtmamasına şaşırdım niye öyle olmuş ki yaaa=)

sezgi candan ın falı bugun geldı artık ilk fal dıye mı bılmıyorum ama an olarak hatun döktürmüş

gelecek pek çıkmıyor sanırım ama forumdan anladıgım kadarıyla
Şöyle ki benim ikinci falımda söylediği bişey vardı detayıyla o çıktı Zaman'ından önceydi ama sonuç beklemede.Bu durum çıkınca tekrar attım ama Son falımda diğer fallarımdan çok alıntı yapmış gelişmeyle ilgili de falın dediğim gibi ilerliyor diye yeni cümle eklemiş sadece o kadar beğenmedim.Yoksa sezgi anda en güvendiğim kişilerden ama fiyatı düşmeden kolay kolay atmam bi daha muhtemelen

sezgi candan ın falı bugun geldı artık ilk fal dıye mı bılmıyorum ama an olarak hatun döktürmüş

Sürekli baktırınca kızın söyleyeceği birşey olmuyor ancak verdiği tarih geçtikten sonra tekrar baktırmak lazım ayda bi kaç kez olunca o da ne diyeceğini bilmiyor diye düşünüyorum anda gerçekten iyidir seka ve daisy'e baktığında sanırım enerjisi kötüydü ya da ben öyle düşünmek istemiyorum

Merhabalar,

Tellwe sitesi ile devam ediyorum :)

Medyumfeyza: Bu kadın 7 tl ye bakıyor ve epey şaşırtıyor. Daha zamanı var. Çıkarsa haber veririm. Ama falında önce ablacım dedi sonra hep abicim abicim dedi bişey anlamadım
Sennurabla: Bu kadın feci pembeci ama bildikleri şeyler var. Eski sevgilim için bu ay seni arayacak ay sonu. Sen de gelip bana haber vereceksin dedi. Baya bi iddalı konuştu, göreceğiz ama ben şimdiden patladı sayıyorum
Cliviaxx: En beğendiklerimden.
Ecem23: İnanılmaz saygılı, özenli, paragöz olmayan birisi. Kesinlikle kaliteli yorumculardan. Asla pembeci değil ama pembeci olmayacağım diye olumsuzluk kastığını sanmıyorum.
Derin2013: Bu da en beğendiklerimden. (Geçmişte forumda kendi reklamını felan yapmış galiba, haberim yok. Ama bana baktığı 3 fal da 10 numaraydı, hakkını yiyemem.)
Kocaalem: Hisli birisi olmasına rağmen, çok pembeye bağlıyor. Patlak zaten.
Firuzze: İyi gelmişti bana falı ama sonradan şaibeli çıktı.
Medyumsahande: Bu abla da hisli ama kocaalem gibi pembeye bağlıyor. Patlak.
Geysu: Kendisini çok severim ama Nurbanu ve Gizemhatun hesapları ile bağlantısı olma fikri beni epey soğuttu. Emin değilim ama ciddi şüphelerim var. Zaten gelecek hep patladı.
Ugga: İyi miydi kötü müydü anlamadım ama tamamen özensiz bir falcıydı. Aşırı saygısız.
Yeşilçingene: Bana tutmadı enerjisi.
Gelecekhabercisi35: Bu da bana hisli geldi ama adı şaibelilere karışanlardan.
Birkerebir: Bi tarot bir de kahve baktı. Bence asla o kadar methiye ve parayı hak etmiyor. Ama çıkar da beni utandırırsa paşa paşa özür dilerim bu platformdan yine :)
Mmmaryse: Hiç beğenmedim, 0 puan verdim o da kendiliğinden iade etti.
Behappy: Fena değildi. Yeni ilişki için te Kasım ayında bana 20 Mayıs tarihini vermiş. Haddi bakayım, göreyim abi seni
Eyifer: Beğenmedim çünkü güya kızın biri benimkini ayartmak için büyü yaptırmış
Forain: Çok iyi değildi. Ama bu da benim falımda kan bağımın olan birinden bebek haberi alacağımı söylemişti. Onu bildi.Bi de çok romantik birisi, bana şarkı göndermişti
Geleceginsifresii: Eh işte. Patlamış.
Tutankammon: Beğenmedim.
Tugrulmelih: Beğenmedim.
Profesyonelfalcı: Rumuzuyla epey tezat bi yorumcu :)
Bilgeabla: Ayrıldığım kişiyle gelecek olmayacağını söyleyen dürüstlerden ama diğer söyledikleri çıkmamış. Gerçi şu tarihte diye zaman belirtmemiş belki çıkar.
Elif: Promosyon faldı ama fena değilmiş.
Seruven: Beğenmedim.

ayda bır fal gondermek en ıyısı dusunuyorum ben arka arkaya aynı seylerı soyluyorlar dedıgınız gb :) sonunu olumluya bağlamıs umarım oylede olur anlık duruma gore olumlu olması lazım yada bır mısafır hesap bır gercek hesap seklınde atıp zamanı uzatıcaz Snowwhite06 D Daisyfortune

Benimde sonunu olumluya bağladı ortada pek olumlu olucak bi durum yok gerçi ama Şevval ve dennis dışında herkes olumlu yorum yapıyo da bakalım Aynen dediğin gibi tekrar sezgiye atarsam bende tarihi bekliycem sonra duruma göre farklı hesaptan atmayı düşünüyorum

Şevvalin falı bana çıktı ama sen istemiyosan inşallah sana çıkmaz

Aynı kişiye ayda birkaç kere yollamak manalı değil diye düşünüyorum, hele ki de durumda değişiklik yoksa. Yani onlar da değişiklik olmayan bir konuda aynı şeyleri söylememek için ve de bizi memnun etmek için zorlanıyorlardır diye tahmin ediyorum.

Fama'nın anlaşılması zor bir yazımı var benim falımı burda 3 4 kişi anca çözdük hadicanimsendee bu konuda çok iyi famalater diyebiliriz
hahaha cidden kötüydü türkçesi ama çözdüm yine de atıcam birazdan
atıyorum canım sana falı

Kızlar binnazda kredim vardı Sezgiyi yakaladım ve fal attım cevabı geldi. Ben gene çok memnun kaldım bu kadından. Hatta falların arası uzun olmadığı için bazı şeyleri aynı söyleyebilirim ve bundan ötürüde mahçubum ama yeni bir gelişme olmadan sık sık fal atmayın diyorum takipçilerime dedi.
Söyledikleri önceki fallarla tutarlıydı nisan sonunu bekliyorum. Karşı tarafın aklından geçenleri bir bir okudu.
Yanii özetle kahvede bana göre açıkara önde

Bende beğeniyorum zaten sezgiyi ki ona baktırıp an da memnun kalmayan çok nadir kişi gördüm. buraya yazdığımımı okududa böyle konuştu acaba Ama ben bi gelişme olduğu için atmıştım zaten ama ben hala severim sezgiyi yanlış anlaşılmasın ay sonu farklı hesaptan atıcam yine kendisine

peki sence karşı tarafın düşünceleri ile ilgili söyledıkleri doğru mu?

_Makaron_ senin beğenmediğin kim varsa hemen hemen çoğunu beğenmişim, senin beğendiklerinde bana hiç tutturamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…