- 15 Mart 2016
- 304
- 460
- 103
Öyle canım da benim artık bu Ada'mı beklemeye takatim kalmadı yani o yüzden sabırsızım çünkü kendisine gün geçtikçe sinir katsayım artıyoAzcık sabır canım güzel olacaksa beklemeye değer
Ya pek beğenmedim garp bi şekilde. Sana falımı gönderebilir miyim? Bu konuşan fama mı? Çok şaşırdım çok garip bi türkçe eskiden böyle değildi diyorlar. Beni şaşırtan tek bi şey söylemedi hatta öyle bi şey söyledi ki dün geceden beri allah allah benim hayatımda böyle biri mi varmış diye düşünüyorum. Ama fal çok olumluydu ne diyim inşallah çıkar
Ben de ilk yorum aldığımda inanamamıştım sorucak soru bırakmamıştı bendeesezgi candan ın falı bugun geldı artık ilk fal dıye mı bılmıyorum ama an olarak hatun döktürmüş
Venus amberden ses soluk yok fali gelen var mi?
gelecek pek çıkmıyor sanırım ama forumdan anladıgım kadarıylaBen de ilk yorum aldığımda inanamamıştım sorucak soru bırakmamıştı bendee
Şöyle ki benim ikinci falımda söylediği bişey vardı detayıyla o çıktı Zaman'ından önceydi ama sonuç beklemede.Bu durum çıkınca tekrar attım ama Son falımda diğer fallarımdan çok alıntı yapmış gelişmeyle ilgili de falın dediğim gibi ilerliyor diye yeni cümle eklemiş sadece o kadar beğenmedim.Yoksa sezgi anda en güvendiğim kişilerden ama fiyatı düşmeden kolay kolay atmam bi daha muhtemelengelecek pek çıkmıyor sanırım ama forumdan anladıgım kadarıyla
sezgi candan ın falı bugun geldı artık ilk fal dıye mı bılmıyorum ama an olarak hatun döktürmüş
Benimde sonunu olumluya bağladı ortada pek olumlu olucak bi durum yok gerçi ama Şevval ve dennis dışında herkes olumlu yorum yapıyo da bakalımayda bır fal gondermek en ıyısı dusunuyorum ben arka arkaya aynı seylerı soyluyorlar dedıgınız gb :) sonunu olumluya bağlamıs umarım oylede olur anlık duruma gore olumlu olması lazımyada bır mısafır hesap bır gercek hesap seklınde atıp zamanı uzatıcaz Snowwhite06 D Daisyfortune
Benimde sonunu olumluya bağladı ortada pek olumlu olucak bi durum yok gerçi ama Şevval ve dennis dışında herkes olumlu yorum yapıyo da bakalımAynen dediğin gibi tekrar sezgiye atarsam bende tarihi bekliycem sonra duruma göre farklı hesaptan atmayı düşünüyorum
İnşallahŞevvalin falı bana çıktı ama sen istemiyosan inşallah sana çıkmaz
hahaha cidden kötüydü türkçesi ama çözdüm yine de atıcam birazdanFama'nın anlaşılması zor bir yazımı var benim falımı burda 3 4 kişi anca çözdükhadicanimsendee bu konuda çok iyi famalater diyebiliriz
atıyorum canım sana falıGönderebilirsin tabii ki canım da @secret_garden daha tecrübeli Fama konusunda ona da bi sor istersen. Ama ben de dün baktırdım bakan Fama'ydı ona eminim. Cümleleri biraz devrik, anlaması zor olabiliyor ilk etapta. Şaşırtmamasına şaşırdım niye öyle olmuş ki yaaa=)
Bende beğeniyorum zaten sezgiyi ki ona baktırıp an da memnun kalmayan çok nadir kişi gördüm. buraya yazdığımımı okududa böyle konuştu acabaKızlar binnazda kredim vardı Sezgiyi yakaladım ve fal attım cevabı geldi. Ben gene çok memnun kaldım bu kadından. Hatta falların arası uzun olmadığı için bazı şeyleri aynı söyleyebilirim ve bundan ötürüde mahçubum ama yeni bir gelişme olmadan sık sık fal atmayın diyorum takipçilerime dedi.
Söyledikleri önceki fallarla tutarlıydı nisan sonunu bekliyorum. Karşı tarafın aklından geçenleri bir bir okudu.
Yanii özetle kahvede bana göre açıkara önde
Kızlar binnazda kredim vardı Sezgiyi yakaladım ve fal attım cevabı geldi. Ben gene çok memnun kaldım bu kadından. Hatta falların arası uzun olmadığı için bazı şeyleri aynı söyleyebilirim ve bundan ötürüde mahçubum ama yeni bir gelişme olmadan sık sık fal atmayın diyorum takipçilerime dedi.
Söyledikleri önceki fallarla tutarlıydı nisan sonunu bekliyorum. Karşı tarafın aklından geçenleri bir bir okudu.
Yanii özetle kahvede bana göre açıkara önde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?