Binnaz Abla

Cok dogru bir yorum etrafimdada gordugum , kendimde daha onceki iliskilerimde yasadigim seven erkek mucadele ediyor ,ilgileniyor seni boyle muallakta birakmiyor,acabalarin oldugu hic bir iliski saglikli degil,degerli olan biziz ve degerimizi bilen bastaci edecek insanlari hak ediyoruz.Yoksa idare et ,adim at,iliski sursun diye Sabret nereye kadar bu soylediklerim kendimede not tabi ,narsist adamlarla zor kizlar zamanimiza yazik.

aynen bende aylarca bekle bekle düzelir düzelir diye diye kendimi kandırmıştım terkedildim hemde severken. aşk acısından ziyade beni aylarca oyalaması o kadar mahvetti ki. hala kendime gelemedim. ailem üzülüyor. bir daha sevemeyecek olmaktan korkuyorum. ve bana yaptıklarının yanına kar kalmasından. o mutlu mesut yaşar, eğlenirken ben her gece ağlıyorum

aynen amaç ne yani? elde edene kadar mı?
ben istemiyorum olmaz dedim dedim aylarca peşimde koştu. tamam olsun deneyelim dedim. kafam karışık gelecekle ilgili planlarımız farklı dedi ben şok. allahından bulsun. ne diyeyim.

Tekrar seveceksin, daha büyük seveceksin ve belki daha büyük de yenileceksin. Üzülmek de insana dair dibine kadar yaşa ve tüket. Uç noktalarda üzüntü yaşamış biri olarak konuşuyorum inan kişisel gelişim kitaplarından alıntı yapmıyorum:)

Aynı hisleri paylaşıyorum seninle.2 sene peşimden koştu 4 senedir birlikteydik.Sonra birden sorunlarım var dedi sana layık değilim sen çok iyi birisin fasa fisoları .. Ben mücadele ettim kaybetmemek için sonra baktım olmuyor tamam dedim.Ayrıldık 2.gün başkasıyla birlikteliğini ilan etti fotoğrafla.Meğer adam beni aldatıyomuş.Şimdi diyeceksiniz sen bu insanımı bekliyosun. Ben onu beklemiyorum.İlahi adaleti bekliyorum.

Kendilerini vazgeçilmez hissediyorlar.
Halbuki bu anlık bişey. Kimse vazgeçilmez değil ki. İnsanlar neyi neyi unutmuyor bu şeyler mi unutulmayacak. Bir de evren boşluğu sevmez. Bir yerde Bi boşluk varsa illa doldurur onu sadece gerekli Zaman'ı bekliyordur.
Neyse çok konuştum yaa ben sezgi yi bekliyorum Facebook falan da kullanmıyorum ki sorayım ne Zaman gireceksin diye. Sezgiye de atıp bu ayki jübilemi yapmak istiyorum.

aşırı duygusal bir yapım var o yüzzden kolya kolay açmam zaten içimi kolay kolay güvenmem. ilk defa bu kadar inandım ve ilk defa bu kadar büyük şok yaşadım. belki ilk olduğundandır daha öncelerde de sevdim tabi ama. bu kadar inanarak mutlu olarak sevmemiştim. bir daha böylesini yaşayamayacak olurum düşüncesi, unutamayacağım düşüncesi... bu beni bitiriyor.

Asenata baktırmışmıydın oda iyi bakıyor bence pembeci değil.Yeşil Çingeneyide beğeniyorum.Sezgiyi bende merak ediyorum ama artık jübile yaptım :)

Kendilerini vazgecilmez sansalar neolur bir iki ay aramayinca insanin yapisinda var noldu da aramiyor acaba biri mi var diye dusunursun kendini geri cekince karsindakinin aklina dusersin bu net ha bunu yansitir ya da yansitmaz o kisinin karakterine bagli.Biri senin pesinden kossun az cok seninde duygun varsa coj arayip msj atiyorsa ondan sonra ilgiyi keserse aklina duser dusmeyen diyen yalan soyler.

ayneeeeeeeen. bende öyle. nasl kandırılmışım nasl inanmışım kendime de kızıyorum. bende şlahi adaleti bekliyorum. rabbim köpek gibi pişman etsin ağlayarak göreyim onu. o kadar üzdü ki hemde bilerek. bırak sevmeyi az değer veren insan bunu yapmaz. ayrılırsın biter geçer. ama oyalamak, ilerde daha iyi olacak lafları... bencilin teki

Asenata baktırmışmıydın oda iyi bakıyor bence pembeci değil.Yeşil Çingeneyide beğeniyorum.Sezgiyi bende merak ediyorum ama artık jübile yaptım :)
online fal mı sezgi de :) bana pembe fallar lazım. :) olumsuz şeyler duymak istemiyorum. kimi önerirsiniz?

Her insan birilerinden giderken iz bırakır mutlaka insanız sonuçta. Üniversitede yakın arkadaşlarımdan birine deli gibi aşıktım o da bu yüreği yetmeyenlerden; ne beni özgür bırakırdı ne de hayatına dahil ederdi. Birbirimizi insan olarak çok severdik aylrca iletişim kurmadım giderken hakkını helal et dedi defalarca etmedim. Hayal kırıklıklarım, güvenen, seven yerlerim bir daha tamir olmaz onu hiç affetmem sanıyordum. Şu günlerde ise beni daha çok inciten, kesinlikle daha çok aşık olduğum birinden kurtulmaya çalışıyorum. Bir önceki bahsettiğim kişi birkaç ay önce askerdeyken içimden geldi dedim ki hakkım helal olsun sana dair affedemediğim hiçbir şey yok, gerçekten de yok. Biraz bölük pörçük oldu ama o zaman bana unutacaksın diyenlere inanmazdım ve affettim bile hatta evleniyor inanın düğününe bile giderim:))
Şimdi sen gerçekten sevmemişsin diyenler olabilir, hayır üniversite hayatımın bir kısmını feda edecek kadar sevmiştim ya da sen de rahatmışsın diyenler olabilir inşallah da öyleyimdir yani hayat adamın birine parselleyebileceğimiz kadar basit bir şey değil hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

teşekkür ederim. sanırım öyle. bende geçmişimde ki hiç birini hatırlamıyorum bir şey hissetmiyorum. hatta yeni sevgililieriyle görünce mutlu bile oluyorum. ama şu son ilişkimde kandırılmış hissinden kurtulamıyorum. sanırım aşktan ziyade hırs benim ki. belki daha çok seveceğim biri çıkar, o zaman dediğin gibi geçmiş önemli olmaz. tek duam bu. unutmamak en acısı

Forumun mantikli ve guzel kalpli kizlari gerekeni soylemis :)
Ben fal yuzunden ofiste lavaboya gidip yere oturup agladigimi bilirim. Su an kahkaha atiyorum o halime . Hepimiz zor zamanlardan gecmisiz. Burda hepimiz birbirimizin halinden anliyoruz
Fal ve falcinin agzina bakmamak fali okuyup unutmak lazim. Ha soyle bisey var ki olaylar gelistikten sonra ilk anda deli gibi kizdigim gelip burda aman sen de falci misin be diye arkasindan salladigim olumsuz konusan falcilarin kelimesi kelimesine hakli oldugunu gordum, koşa koşa olumsuzculara gittim tekrar. O devir de kapandi bitti. Cok şükür.
Şimdi de pembecilere sardim hic sıkmıyorum tatlış canımı :)
Kocaaleme bile attim biliyonuz mu. Hahaha :)

Demem o ki hepsi geciyor , bize bisey olmasin . Kalp kirmayalim. Kendi kalbimizi hiç. Bizden değerli ne var

ben varya fal felan hiç sevmeyen bir insandım. ama inanır mısınız erkek ark aşırı meraklı ve o bildiğimiz kafelerdeki falcılara değil de baya bu işin ehli insanlara gidiyordu. ve ona göre hareket ediyordu adam ne dediyse çıkmış.
ondan böyle sardım falcılara.

Seninki de degisik :) ben benimkine soyledim mi guluyor. Ama eminenin soylediklerine baya sasirmisti ben de baktircam demisti hahah :)

Ah bu falcılar.....Değil falda çelişmek aynı soruya verdikleri yanıtta bile çelişiyorlar.Hem yap hem yapma.....Peki ama hangısi?Eki Görüntüle 1837073

capella'cım sanki orada karakter yetmediği için 2.mesaja geçtiğinden hem sil hem silme diyor gibi anlaşılmış ancak silme demiş sonuç olarak. ilk mesaj karakter yetmediğinden sil ile bitmiş gibi geldi bana.

Yeşilçingene beyefendi enerjimiz tutmadı diye geri yolladı. asenat da kahve falı türünde online olmuyo, iskambile falan çok güvenemiyorum ya da güvensem mi :))

Kesinlikleeee şu an benim durumu özetledin. Asam hiiiiiç aklımda yokken karşıma çıktı, aklımı karıştırdı her gün konuşmalar etmeler. İlgilenmeler. Dediğin gibi yaptı şimdi benim aklıma düştü. Taktik midir nedir yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…