- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Yeşilçingene beyefendi enerjimiz tutmadı diye geri yolladı.asenat da kahve falı türünde online olmuyo, iskambile falan çok güvenemiyorum ya da güvensem mi :))
Tabi yaa öyle şeyler var Bi de, çok konuşuldu burada da :)aa o neymiş enejimiz tutmadı
aynen canımmm o baktırıp da her şeyi çıkınca bende de merak oldu. inan tarih bile mi tutar. sanırım ayrılcağımızı da söylemiştir falcı bilmiyorum onu. merak işte insanı delirtiyor. ondan hepten sardım bu sıralarSeninki de degisik :) ben benimkine soyledim mi guluyor. Ama eminenin soylediklerine baya sasirmisti ben de baktircam demisti hahah :)
O zaman bir de iskambil deneyeyim ben Bi o kalmıştı. Bi de iskambil Nasıl oluyor Can'ım daha çok nelere değiniyor?Asenat kahve falına bakmıyor ki zaten. İskambil ve katinaya bakıyor. İskambilde kendi açılım yapıyor o yüzden bence daha tutarlı.
fala bakanla mı enerji tutmuyormuş? aa şaşırdım yeniyim ben kusura bakmayın hehehe :)Tabi yaa öyle şeyler var Bi de, çok konuşuldu burada da :)
Aynen, bakanla baktıran arası enerji var ya o uymamış :) üzülmüştüm Bi de ben ise offala bakanla mı enerji tutmuyormuş? aa şaşırdım yeniyim ben kusura bakmayın hehehe :)
aynen canımmm o baktırıp da her şeyi çıkınca bende de merak oldu. inan tarih bile mi tutar. sanırım ayrılcağımızı da söylemiştir falcı bilmiyorum onu. merak işte insanı delirtiyor. ondan hepten sardım bu sıralar
eskiiiii diyelimErkek arkadaşın kime baktırıyormuş?
O zaman bir de iskambil deneyeyim ben Bi o kalmıştı. Bi de iskambil Nasıl oluyor Can'ım daha çok nelere değiniyor?
bende öyle sevmiyorum sorduklarımı söylesin gelecekten haber vermesin yaaSorduğun soru dışında gördüğü şeylere de değiniyor aslında o yüzden bile tercih edilebilir. Bana söylediklerinden ufak tefek çıkanlar olmuştu mesela. Genel hatlar dışında ince detaylar da veriyor, ha bazıları çok önemli değil belki (mesela bana yoldan açık tenli bir arkadaşın gelecek demişti cidden öyle oldu, ha bunun çıkması önemli değil belki ama tuttu sonuçta) ama yine de farklı konulara değinmesi güzel bence.
Keske bilsen :d fiyat muhim degil cünküleyim burda bir ayda faturaya verdigimiz parayi isi bilen tek kisiye bi kerelik veririz daha mantiklieskiiiii diyelim
bilmiyorum ki istanbuldan baya meshur bir.fiyatı da pahalı yani ünlüler de gidiyormuş.
yaa ben küçük bi şehirde yaşıyorum bizim oralarda da var falcı değil hoca diye geçiyor. biliyorlar yani ama baya korkutucu. cesaretin var mı ki :)Keske bilsen :d fiyat muhim degil cünküleyim burda bir ayda faturaya verdigimiz parayi isi bilen tek kisiye bi kerelik veririz daha mantikli
bende öyle sevmiyorum sorduklarımı söylesin gelecekten haber vermesin yaaçünkü çevremdeki falcılar dibine kadar söylüyorlar, doğum , ölüm hastalık vs. kötü şeyleri de yani. soru cevap şeklinde daha iyi bence :)
yaa bana da önerir misin baktiriyim şu aşk hayatımaaaaaaaa :)Yok zaten soru dışında değindikleri çok ufak tefek şeyler genelde, bir yere gideceksin, bi teklif alacaksın gibi. Bunun yanında erkek arkadaşının hayatıyla sorun dışındaki yoldu oydu buydu günlük yaşamıyla ilgili noktalara da değiniyor. Korkulacak bir şey yok=)
Selam arkadaşlar..Online falla tanışalı bir hafta oluyor Kemal Devrim'e baktırdım gerçekten iyiydi anlık durumu ve kişiyi,düşüncelerini çok güzel analiz etti pembe tablocumudur bilmiyorum ama gayet güzel bir tabla çizdi oldukça uzun,açık bi şekilde cevapladı siz daha önce baktırdınız mı nasıl? Bi kez daha baktırmak istiyorum yorumları okudum kararsız kaldım gerçekten önereceğiniz kim var? Asenat'ı çevrimiçi yakalayamadım ona katina baktırmak istiyorum ya da sezgiyi mi yoksa yeşilçingeneye mi deneyim ne dersiniz?
Ayy Bi de onu deneyim Canım ben sağılasın yazarım burayaSorduğun soru dışında gördüğü şeylere de değiniyor aslında o yüzden bile tercih edilebilir. Bana söylediklerinden ufak tefek çıkanlar olmuştu mesela. Genel hatlar dışında ince detaylar da veriyor, ha bazıları çok önemli değil belki (mesela bana yoldan açık tenli bir arkadaşın gelecek demişti cidden öyle oldu, ha bunun çıkması önemli değil belki ama tuttu sonuçta) ama yine de farklı konulara değinmesi güzel bence.
yaa bana da önerir misin baktiriyim şu aşk hayatımaaaaaaaa :)
Asenat ve çingeneyi bende beğeniyorum....Bu ara Venceremos'da çok popüler... Sezgi'ye ulaşmak çok zor...Ben Kemal Devrim'e baktırmadım ama @seka_ dan biliyorum ilk falında tutturduğu şeyler olmuştu ancak 32,5 iken ben baktırmam sanırım. Sezgi benim de baktırılacaklar listemde en üst sırada ancak yakalaması bir hayli zor, çok nadir giriyor girdi mi de hemen doluyor koltuklar=) Asenat'ıSnowwhite06 çok beğenir, ben de kadının hakkını yiyemem iskambilinden yaşadığım şeyler oldu ve çok iyi niyetli, güzel enerjili bi kadın bence.
Çingene benim de favorilerim arasında, 20-30 TL'lik falcıların birçoğuna taş çıkartır bence, onun da falından yaşadıklarım oldu ve çok samimi, tatlı bi adam olduğu kanısındayım.
Asenat ve çingeneyi bende beğeniyorum....Bu ara Venceremos'da çok popüler... Sezgi'ye ulaşmak çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?