Binnaz Abla

Beni ilgilendiren bir durum yok ortada ama tellweyi ben de okudum çingeneye tatlı tatlı sitem edip burada bu üslubun kullanılması da hoş değil
Evet b3n ona guzellikle soyledim sonra o tavir degortirince ben de acik acik yazdim. Celiskili konustugunu ama kimse kimseyi suclayamaz. Ayrica kimse kimsenin avukati degil ben bu sitede yillardir. Uslubumu bozmadim ama ahkam kesmek dersen iliski sorgulamak dersen orda herkse duracak. Sizin basiniza da ayni sey geldiginde yaziyorsunuz. Ben de yaziyorum. Ayni seyi siz de yasaybilirsiniz ve yasamissinizdir da. Ben o kisiye en az 5.10 fal attim. Hafta bir attihimda oldu ama demekki insanlar damarina basinca corkeflesiyor. Bir falci seni yapmadigin bir seyle suclarsa hosuna gidermi? Sen ona para verip fal baktiriyorsun. Ayrica SEka seni aylatdi burda sevdigim ve yorumlatini bildigim icin tenzih ediyorum. Ve o yuzden sana acikkiyorum. Ben koti fal da baktirdim ama kimse beni kendi falinda soyeledigi seylerle yargilayamaz. Ben adami 3 senedir bekliyorum ve asla ters davranmadim. Ayrica ondan cevap olmayinca baska birisini sevmeme ragmen denemeye kalktim. Bir de bana diyor ki hayatinda baskasi var hala neden eski sevgilini soruyorsun. Bu nasil bir yorumdur. Herkes once vicdanina bakmali ve yasayan bilir sadece oyle yorum yapmak kolay. Ben 3 senedir ne yasadigimi bilirim. O yuzden kimse bana ters davrandin istemedin diyemez. Oyle fal yorumu ile sorgulama yapiliyorsa suclama yapiliyorsa o kisinin kendi ksahsiyetidir. Ayni seyi yasayinca anlar insan.

Yorma zaten canim. Ben ordaonce guzellikle soyledim. Cikisinca yaziklarini kopyaladim. Neyse bir falci icin tartisacak degilim amakotu fal bakmak ayri bir sey suclamak ayri. Iliskini sormak demek yapmadigin seylerle suclanmak degil. Sen de yasarsan anlarsin. Kedndi celiskilerini sen istemedin diyerek ustune yikmak ayri. Ama sen bilmedigin icin yasananlari yada fallarin icetigini benim teptigimi de souleyebilirsin tabi :))))

Biz konunun , falının , ya da ılıskının ıcerıgını bılemeyız elbette kı. sen buraya bır mesaj yazdın falcı ve falın ıle ılgılı , ben de acıkca gorduklerıme dayanarak fıkrımı soyledım. Bunun gorunmeyen kısmını daha nazık bır dılle soyleseydın gerılmezdık hıc , cunku ben senın sahsına ya da ılıskıne yonelık haddımı aşacak bır yorum yapmadım

[defne28 05-05-2016 2157Canım biliyorsun ben isteksiz davranmadım. O msg attı sonra ilişki istemiyorum dedi. Yani o başlatmadı ilişkiyi. Şimdi bu kızla ilişki yaşıyor ve yaşayacakmı? Sabret derken onla olmamasını mı beklicem?Yesilcingene 05-05-2016 2122Canım sende de bi isteksizlik vardı biliyosun konuştuk bunları , sende söyledin bende . O kızla henüz bi ilişki yok sevgi yok keza . Ondan aşk ilişkisi bekleme o kızla , bi ilişki yaşamıyor sadece senden uzak durmaya çalışıyor . Anlık bi karar vermiş seninle konuşurken , bu konuşmanız da da aynısını yapıp burnundan getirecek , senin tepkine göre yine anlık bir şekilde karar verecek . Şu an aklında evet ta ben bu kızla olurum , severim , hoşlanıyorum vs gibi bir düşünce görmüyorumefne28 05-05-2016 2157Canım biliyorsun ben isteksiz davranmadım. O msg attı sonra ilişki istemiyorum dedi. Yani o başlatmadı ilişkiyi. Şimdi bu kızla ilişki yaşıyor ve yaşayacakmı? Sabret derken onla olmamasını mı beklicem?Yesilcingene 05-05-2016 2122Canım sende de bi isteksizlik vardı biliyosun konuştuk bunları , sende söyledin bende . O kızla henüz bi ilişki yok sevgi yok keza . Ondan aşk ilişkisi bekleme o kızla , bi ilişki yaşamıyor sadece senden uzak durmaya çalışıyor . Anlık bi karar vermiş seninle konuşurken , bu konuşmanız da da aynısını yapıp burnundan getirecek , senin tepkine göre yine anlık bir şekilde karar verecek . Şu an aklında evet ta ben bu kızla olurum , severim , hoşlanıyorum vs gibi bir düşünce görmüyorumUOTE="Naiad22, post: 46618242, member: 569432"]Burası fıkırlerımızı paylastıgımız bır forum topiği ıstedıgım gıbı yorum yaparım yorum ıstemıyorsan gıdersın burdan not defterıne yazarsın sen de bunu ANLADIN MI ? ılskınle ılgılı yorum yapmak da falcının haddı degilse ne dıye ılıskınle ılgılı fal atıyorsun ?? ben ayrıca falcının yorumuna gore yorum yapmadım orda yazılanlar bellı sen de reddetmemıssın hayır terslemedım dıye ,gorduklerıme okuduklarıma gore yorum yaptım kımsenin ilişkisiyle işim olmaz burda ortaya yazdıgın her seye yorum yapılabılır ayrıca bu ne tavır bu ne üslup şu tavrından sorunlu bır dönemden gectıgın bellı zaten sana ızah etmek ıcın beyın nöronlarımı yorduğuma değmez[/QUOTE]
Bak onceki fal yorumunu da yazayim sana o zaman anlarsin neden kizdigimi.

""

Ayin 5 inde baktirdigim fal yorumunda da yazdim bak. Ben isteksizlik yapmadim diye hala iddia etti. Ben yalan soylemedim. Hatta 15 gun olmus baktirali

"""
konuşurken , bu konuşmanız da da aynısını yapıp burnundan getirecek , senin tepkine göre yine anlık bir şekilde karar verecek . Şu an aklında evet ta ben bu kızla olurum , severim , hoşlanıyorum vs gibi bir düşünce görmüyorumYesilcingene 05-05-2016 2159Rica ederim canım , elimden bir şey geliyorsa ne mutlu . Şimdi bu adam böyle , kolay değil zor birisi . Çok sabır gerektiren birisi . Yapısı bu , seni seviyor ama kendi yoluyla seviyor ona göre normal olan bu . Sana döndüğü sürece sorun yok ona göre , senin açından bakamiyor ne yazık ki , o potansiyele sahip değil , dönüp geldiği yer sen olduğun için sukret istiyor , dönmesi yeter sanıyor . Sen seviyorsan istiyorsan bu adama bu şekilde sabredip katlanacaksin , ona sivri olman ters çıkman onu sadece ofkelendirir , onun sana dönmesinin nedeni senin diğer kadınlardan farklı olman , sabırlı , anlayışlı , ılımlı , affedici ol istiyor . Hayat boyu tahammül edebilir misin onu sor bence sen kendine . O gider , gelir , döner , zamanı fark etmez ona ,"""""

Keske onceki yorumlari da okusaydin kibarca soyledim ona ama hala istemedin boyle oldu dedi. :))))

defne28 05-05-2016 2157Canım biliyorsun ben isteksiz davranmadım. O msg attı sonra ilişki istemiyorum dedi. Yani o başlatmadı ilişkiyi. Şimdi bu kızla ilişki yaşıyor ve yaşayacakmı? Sabret derken onla olmamasını mı beklicem?Yesilcingene 05-05-2016 2122Canım sende de bi isteksizlik vardı biliyosun konuştuk bunları , sende söyledin bende . O kızla henüz bi ilişki yok sevgi yok keza . Ondan aşk ilişkisi bekleme o kızla , bi ilişki yaşamıyor sadece senden uzak durmaya çalışıyor . Anlık bi karar vermiş seninle konuşurken ,

kızlar
:)
yani üstünkörü okudum ve çok güldüm..
bu fal zaten.. tahmin ediyor... yüzde yüz deseydi zaten falcı değil kahin olurdu dünyayı peşinden sürüklerdi..
hepiniz ayakları yere basan eli yüzü düzgün okumuş hanımlarsınız
yok niye onu dedi yok niye bunu dedi
bana şu gün böyle demişti ama bugün böyle diyor diye kimse kimseden hesap soramaz
yazı bu sonuçta..saniyelerle neler değişiyor...
bunu eğlenceden çıkarıp hesap sormaya dökerseniz bana göre sizde sorun vardır.
eğlenin orada kalsın.. size isimlere kadar tek tek sana hayatınızı okuyan insanlar tavsiye ederim.
konuştuğunuz da içiniz titrer.. ama gelecek yalnız Rabbim in elindedir.
hepimiz için olumlu olan referansları paylaşıyoruz..
kim kimin nesi hakkında nasıl yorum yapmış..tarihmiş..vss imiş..
Allah aşkına..
herkes atarlı herkes barut ..
çok enteresan..

Beni açıklamaya değer gördüğün için teşekkür ederim öncelikle, ben burada insanların gerilmesinden gerçekten rahatsızlık duyduğum için beni ilgilendiren bir şey yokken hafdim olmayarak müdahil oldum sana yönelik yazma sebebim de çok sert giriş yaptığını düşünmüş olmamdı. Falcılar yanılır, ağız değiştirir hatta bazen copy paste yaparlar ama hep söylerim; falcıları ciddiye almayın yeter ki bize bir şey olmasın:)
Çingene iyi niyetli gördüğüm bir insan genel olarak ama sonuçta tanımıyorum adamı belki de kadındır ne bilelim:) mesela bana da aylarca dedi ki; alttan al, ben eski kadınlar gibi düşünürüm adam seni seviyorsa dönüp dolaşıp sana geliyorsa sorun çıkarma. Şimdi de diyor ki; iyi ki bırakmışsın, deli divane aşık olmaz da senin ona sevgini arar falan.
Yani bu deyişe göre bana da dosdoğru ağız değiştirmiş oluyor ama bunu ciddiye alıp da ne onunla münakaşaya girerim ne de birinizi ufacık incitirim sonuçta iyiyi de kötüyü de biz deneyimliyoruz. Acısı da sevinci de bizim en iyi niyetli falcının bile yorum yazdığı sürece umrunda olur. Ay çok uzattım ama demek istiyorum ki; bunlar için hiç kendini yorma ve çok önemli bir mevzu olmadıkça burada da birbirimizi kırmayalım

Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz. Ama görüyorum ki sen kendini perişan etmişsin. İçinde bulunduğun durum yeteri kadar zorken, bir de üstüne yorumcu 15 gün önce öyle dedi şimdi böyle dedi /diyor silsilesini eklemek seni yer bitirir. Bırak buradaki herkesi kendini düşün evvela.

Topiğe yeni katıldım sayılır ama eski sayfaları zaman zaman okurum. O yorumcular kimlere kimlere dönecek demiş de ne gelen olmuş ne giden. O zaman herkes dönüp gelecek dedin 5 aydır bekliyorum bak hala gelmedi diye tartışmamız gerekmez mi ?

Okuduğum fal yorumundan ve senin mesajından ne anladığıma da değinmeden edemeyeceğim. Kabullenmek çok zor biliyorum. Çünkü yok birbirimizden farkımız. Ama Çingene “ bu adam gider gider döner, nasılsa sen elinin altındasın. Kendine bunu yapma. Hayatında biri var sen ona yönel onu sevmiyorsan sevebileceğin başkasına yönel katlanmak zorunda değilsin bu duruma da adama da minvalinde bir yorum yapmış. “ Evet faldan ziyade tavsiye olmuş ama bence güzel bir tavsiye olmuş.

Hadi Prensesim şimdi bir kalk, bir toparlan, elini yüzünü yıka sakinleş. Sonra tekrar konuşalım.

bu fallar sürekli olarak atacağım adımlarda beni etkilemiş. kendi adıma asla ve asla bunca aydır sabretmez, beklemez ve deyim yerinde ise idare etmezdim. yazık etmişim o beklediğim zamanlara ya. seven adam zaten durmaz, arar, gelirdi.

sürekli, "acaba cidden seviyor da sorunları mı var bilmem nesi mi var" diye diye bugünlere gelmişim.

burdan olumsuz yorum yapan tüm falcılara teşekkür ediyorum. maalesef beyin illaki olumlulardan umut besliyor ama yapmamak lazım. kızlar sizler benim gibi yapmayın, sadece görünen ve elle tutulan adımlara, sözlere bakın. erkekler o kadar karmaşık yaradılışta değiller, netler. öyle içlerine atmak, bekletmek vs gibi dertleri olmuyor seviyorlarsa.

evett yaa sanki adamlar ülke yönetiyorlar:))Altı üstü bir ilişki ilgilen ,adam gibi sev,yalan söyleme istediğimiz bu.neyin karışıklığdır bu anlamadıım

Bak onceki fal yorumunu da yazayim sana o zaman anlarsin neden kizdigimi.

""[/QUOTE]
Tatlımm bulunduğun zor süreci tahmin edebiliyorum . Zaman Zaman hepimiz aynı şekilde dibe vurabiliyoruz . Seni anlıyorum zaten Canın sıkkın burada yazılanlar hassaslığından dolayı seni zorladı. Benim şahsi fikrim falcılar iyide olabilir kötüde ne onları çok dikkate alarak sinirimizi bozalım nede onları korumaya kalkalım. İşini iyi yapanda var kötü yapanda. Ama verdikleri süreler , durumlar sürekli değilebiliyor bunu unutma Canımmm.
Kendini toparla ve sakinleş . biz yanındayız . Hepimizin sıkıntısı var zaten burada yaraları deşmek yerine birbirimize destek olalım . Birbirimizi kırmamaya dikkat edelim derimm .

Dün asenata fal baktırdım.Bana geçmişle ilgili bağını kopar geçmişle ilgili ne küskünlüklerin beklentilerin varsa mezara göm dedi.7 aydır bende bekliyordum.Dediğin gibi fallar bize umuttan başka birşey vermiyor.Seven insan dediğin gibi durmaz arar gelir.Ben artık pes ediyorum .

Ben de pes ettim. Boşver tatlım, olacağı varsa fizanda olsa gelir bulur, olur.

Acaba onların egolarını bizim sevgimiz ilgimiz iyice mi kaldırıyor?

benim durumumda aynen öyle oldu. aylarca o dil döktü, sonunda ben ikna oldum ama adam birden kafam karışık demeye başladı. ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…