- 19 Ekim 2012
- 152
- 162
- 53
Evet b3n ona guzellikle soyledim sonra o tavir degortirince ben de acik acik yazdim. Celiskili konustugunu ama kimse kimseyi suclayamaz. Ayrica kimse kimsenin avukati degil ben bu sitede yillardir. Uslubumu bozmadim ama ahkam kesmek dersen iliski sorgulamak dersen orda herkse duracak. Sizin basiniza da ayni sey geldiginde yaziyorsunuz. Ben de yaziyorum. Ayni seyi siz de yasaybilirsiniz ve yasamissinizdir da. Ben o kisiye en az 5.10 fal attim. Hafta bir attihimda oldu ama demekki insanlar damarina basinca corkeflesiyor. Bir falci seni yapmadigin bir seyle suclarsa hosuna gidermi? Sen ona para verip fal baktiriyorsun. Ayrica SEka seni aylatdi burda sevdigim ve yorumlatini bildigim icin tenzih ediyorum. Ve o yuzden sana acikkiyorum. Ben koti fal da baktirdim ama kimse beni kendi falinda soyeledigi seylerle yargilayamaz. Ben adami 3 senedir bekliyorum ve asla ters davranmadim. Ayrica ondan cevap olmayinca baska birisini sevmeme ragmen denemeye kalktim. Bir de bana diyor ki hayatinda baskasi var hala neden eski sevgilini soruyorsun. Bu nasil bir yorumdur. Herkes once vicdanina bakmali ve yasayan bilir sadece oyle yorum yapmak kolay. Ben 3 senedir ne yasadigimi bilirim. O yuzden kimse bana ters davrandin istemedin diyemez. Oyle fal yorumu ile sorgulama yapiliyorsa suclama yapiliyorsa o kisinin kendi ksahsiyetidir. Ayni seyi yasayinca anlar insan.Beni ilgilendiren bir durum yok ortada ama tellweyi ben de okudum çingeneye tatlı tatlı sitem edip burada bu üslubun kullanılması da hoş değil
Yorma zaten canim. Ben ordaonce guzellikle soyledim. Cikisinca yaziklarini kopyaladim. Neyse bir falci icin tartisacak degilim amakotu fal bakmak ayri bir sey suclamak ayri. Iliskini sormak demek yapmadigin seylerle suclanmak degil. Sen de yasarsan anlarsin. Kedndi celiskilerini sen istemedin diyerek ustune yikmak ayri. Ama sen bilmedigin icin yasananlari yada fallarin icetigini benim teptigimi de souleyebilirsin tabi :))))Burası fıkırlerımızı paylastıgımız bır forum topiği ıstedıgım gıbı yorum yaparım yorum ıstemıyorsan gıdersın burdan not defterıne yazarsın sen de bunu ANLADIN MI ? ılskınle ılgılı yorum yapmak da falcının haddı degilse ne dıye ılıskınle ılgılı fal atıyorsun ?? ben ayrıca falcının yorumuna gore yorum yapmadım orda yazılanlar bellı sen de reddetmemıssın hayır terslemedım dıye ,gorduklerıme okuduklarıma gore yorum yaptım kımsenin ilişkisiyle işim olmaz burda ortaya yazdıgın her seye yorum yapılabılır ayrıca bu ne tavır bu ne üslup şu tavrından sorunlu bır dönemden gectıgın bellı zaten sana ızah etmek ıcın beyın nöronlarımı yorduğuma değmez
Biz konunun , falının , ya da ılıskının ıcerıgını bılemeyız elbette kı. sen buraya bır mesaj yazdın falcı ve falın ıle ılgılı , ben de acıkca gorduklerıme dayanarak fıkrımı soyledım. Bunun gorunmeyen kısmını daha nazık bır dılle soyleseydın gerılmezdık hıc , cunku ben senın sahsına ya da ılıskıne yonelık haddımı aşacak bır yorum yapmadımYorma zaten canim. Ben ordaonce guzellikle soyledim. Cikisinca yaziklarini kopyaladim. Neyse bir falci icin tartisacak degilim amakotu fal bakmak ayri bir sey suclamak ayri. Iliskini sormak demek yapmadigin seylerle suclanmak degil. Sen de yasarsan anlarsin. Kedndi celiskilerini sen istemedin diyerek ustune yikmak ayri. Ama sen bilmedigin icin yasananlari yada fallarin icetigini benim teptigimi de souleyebilirsin tabi :))))
Biz konunun , falının , ya da ılıskının ıcerıgını bılemeyız elbette kı. sen buraya bır mesaj yazdın falcı ve falın ıle ılgılı , ben de acıkca gorduklerıme dayanarak fıkrımı soyledım. Bunun gorunmeyen kısmını daha nazık bır dılle soyleseydın gerılmezdık hıc , cunku ben senın sahsına ya da ılıskıne yonelık haddımı aşacak bır yorum yapmadım
Biz konunun , falının , ya da ılıskının ıcerıgını bılemeyız elbette kı. sen buraya bır mesaj yazdın falcı ve falın ıle ılgılı , ben de acıkca gorduklerıme dayanarak fıkrımı soyledım. Bunun gorunmeyen kısmını daha nazık bır dılle soyleseydın gerılmezdık hıc , cunku ben senın sahsına ya da ılıskıne yonelık haddımı aşacak bır yorum yapmadım
Ayin 5 inde baktirdigim fal yorumunda da yazdim bak. Ben isteksizlik yapmadim diye hala iddia etti. Ben yalan soylemedim. Hatta 15 gun olmus baktiraliBiz konunun , falının , ya da ılıskının ıcerıgını bılemeyız elbette kı. sen buraya bır mesaj yazdın falcı ve falın ıle ılgılı , ben de acıkca gorduklerıme dayanarak fıkrımı soyledım. Bunun gorunmeyen kısmını daha nazık bır dılle soyleseydın gerılmezdık hıc , cunku ben senın sahsına ya da ılıskıne yonelık haddımı aşacak bır yorum yapmadım
Beni açıklamaya değer gördüğün için teşekkür ederim öncelikle, ben burada insanların gerilmesinden gerçekten rahatsızlık duyduğum için beni ilgilendiren bir şey yokken hafdim olmayarak müdahil oldum sana yönelik yazma sebebim de çok sert giriş yaptığını düşünmüş olmamdı. Falcılar yanılır, ağız değiştirir hatta bazen copy paste yaparlar ama hep söylerim; falcıları ciddiye almayın yeter ki bize bir şey olmasın:)Evet b3n ona guzellikle soyledim sonra o tavir degortirince ben de acik acik yazdim. Celiskili konustugunu ama kimse kimseyi suclayamaz. Ayrica kimse kimsenin avukati degil ben bu sitede yillardir. Uslubumu bozmadim ama ahkam kesmek dersen iliski sorgulamak dersen orda herkse duracak. Sizin basiniza da ayni sey geldiginde yaziyorsunuz. Ben de yaziyorum. Ayni seyi siz de yasaybilirsiniz ve yasamissinizdir da. Ben o kisiye en az 5.10 fal attim. Hafta bir attihimda oldu ama demekki insanlar damarina basinca corkeflesiyor. Bir falci seni yapmadigin bir seyle suclarsa hosuna gidermi? Sen ona para verip fal baktiriyorsun. Ayrica SEka seni aylatdi burda sevdigim ve yorumlatini bildigim icin tenzih ediyorum. Ve o yuzden sana acikkiyorum. Ben koti fal da baktirdim ama kimse beni kendi falinda soyeledigi seylerle yargilayamaz. Ben adami 3 senedir bekliyorum ve asla ters davranmadim. Ayrica ondan cevap olmayinca baska birisini sevmeme ragmen denemeye kalktim. Bir de bana diyor ki hayatinda baskasi var hala neden eski sevgilini soruyorsun. Bu nasil bir yorumdur. Herkes once vicdanina bakmali ve yasayan bilir sadece oyle yorum yapmak kolay. Ben 3 senedir ne yasadigimi bilirim. O yuzden kimse bana ters davrandin istemedin diyemez. Oyle fal yorumu ile sorgulama yapiliyorsa suclama yapiliyorsa o kisinin kendi ksahsiyetidir. Ayni seyi yasayinca anlar insan.
Ayin 5 inde baktirdigim fal yorumunda da yazdim bak. Ben isteksizlik yapmadim diye hala iddia etti. Ben yalan soylemedim. Hatta 15 gun olmus baktirali
"""
konuşurken , bu konuşmanız da da aynısını yapıp burnundan getirecek , senin tepkine göre yine anlık bir şekilde karar verecek . Şu an aklında evet ta ben bu kızla olurum , severim , hoşlanıyorum vs gibi bir düşünce görmüyorumYesilcingene 05-05-2016 2159Rica ederim canım , elimden bir şey geliyorsa ne mutlu . Şimdi bu adam böyle , kolay değil zor birisi . Çok sabır gerektiren birisi . Yapısı bu , seni seviyor ama kendi yoluyla seviyor ona göre normal olan bu . Sana döndüğü sürece sorun yok ona göre , senin açından bakamiyor ne yazık ki , o potansiyele sahip değil , dönüp geldiği yer sen olduğun için sukret istiyor , dönmesi yeter sanıyor . Sen seviyorsan istiyorsan bu adama bu şekilde sabredip katlanacaksin , ona sivri olman ters çıkman onu sadece ofkelendirir , onun sana dönmesinin nedeni senin diğer kadınlardan farklı olman , sabırlı , anlayışlı , ılımlı , affedici ol istiyor . Hayat boyu tahammül edebilir misin onu sor bence sen kendine . O gider , gelir , döner , zamanı fark etmez ona ,"""""
Keske onceki yorumlari da okusaydin kibarca soyledim ona ama hala istemedin boyle oldu dedi. :))))
defne28 05-05-2016 2157Canım biliyorsun ben isteksiz davranmadım. O msg attı sonra ilişki istemiyorum dedi. Yani o başlatmadı ilişkiyi. Şimdi bu kızla ilişki yaşıyor ve yaşayacakmı? Sabret derken onla olmamasını mı beklicem?Yesilcingene 05-05-2016 21 22Canım sende de bi isteksizlik vardı biliyosun konuştuk bunları , sende söyledin bende . O kızla henüz bi ilişki yok sevgi yok keza . Ondan aşk ilişkisi bekleme o kızla , bi ilişki yaşamıyor sadece senden uzak durmaya çalışıyor . Anlık bi karar vermiş seninle konuşurken ,
evett yaa sanki adamlar ülke yönetiyorlar:))Altı üstü bir ilişki ilgilen ,adam gibi sev,yalan söyleme istediğimiz bu.neyin karışıklığdır bu anlamadıımkızlar sanırım bu falcılar hepimize benzer şeyler söylemekte
"seni seviyor ama beklemelisin, sessiz kal, ciddi bir ilişkiye henüz hazır değil, seviyor ama kafası karışık, hayatı şu aralar karışık da ondan" filan falan...
Sanırsın herbiri Alexix Ciprasss...evett yaa sanki adamlar ülke yönetiyorlar:))Altı üstü bir ilişki ilgilen ,adam gibi sev,yalan söyleme istediğimiz bu.neyin karışıklığdır bu anlamadıım
Bak onceki fal yorumunu da yazayim sana o zaman anlarsin neden kizdigimi.[defne28 05-05-2016 2157Canım biliyorsun ben isteksiz davranmadım. O msg attı sonra ilişki istemiyorum dedi. Yani o başlatmadı ilişkiyi. Şimdi bu kızla ilişki yaşıyor ve yaşayacakmı? Sabret derken onla olmamasını mı beklicem?Yesilcingene 05-05-2016 21 22Canım sende de bi isteksizlik vardı biliyosun konuştuk bunları , sende söyledin bende . O kızla henüz bi ilişki yok sevgi yok keza . Ondan aşk ilişkisi bekleme o kızla , bi ilişki yaşamıyor sadece senden uzak durmaya çalışıyor . Anlık bi karar vermiş seninle konuşurken , bu konuşmanız da da aynısını yapıp burnundan getirecek , senin tepkine göre yine anlık bir şekilde karar verecek . Şu an aklında evet ta ben bu kızla olurum , severim , hoşlanıyorum vs gibi bir düşünce görmüyorumefne28 05-05-2016 21 57Canım biliyorsun ben isteksiz davranmadım. O msg attı sonra ilişki istemiyorum dedi. Yani o başlatmadı ilişkiyi. Şimdi bu kızla ilişki yaşıyor ve yaşayacakmı? Sabret derken onla olmamasını mı beklicem?Yesilcingene 05-05-2016 21 22Canım sende de bi isteksizlik vardı biliyosun konuştuk bunları , sende söyledin bende . O kızla henüz bi ilişki yok sevgi yok keza . Ondan aşk ilişkisi bekleme o kızla , bi ilişki yaşamıyor sadece senden uzak durmaya çalışıyor . Anlık bi karar vermiş seninle konuşurken , bu konuşmanız da da aynısını yapıp burnundan getirecek , senin tepkine göre yine anlık bir şekilde karar verecek . Şu an aklında evet ta ben bu kızla olurum , severim , hoşlanıyorum vs gibi bir düşünce görmüyorumUOTE="Naiad22, post: 46618242, member: 569432"]Burası fıkırlerımızı paylastıgımız bır forum topiği ıstedıgım gıbı yorum yaparım yorum ıstemıyorsan gıdersın burdan not defterıne yazarsın sen de bunu ANLADIN MI ? ılskınle ılgılı yorum yapmak da falcının haddı degilse ne dıye ılıskınle ılgılı fal atıyorsun ?? ben ayrıca falcının yorumuna gore yorum yapmadım orda yazılanlar bellı sen de reddetmemıssın hayır terslemedım dıye ,gorduklerıme okuduklarıma gore yorum yaptım kımsenin ilişkisiyle işim olmaz burda ortaya yazdıgın her seye yorum yapılabılır ayrıca bu ne tavır bu ne üslup şu tavrından sorunlu bır dönemden gectıgın bellı zaten sana ızah etmek ıcın beyın nöronlarımı yorduğuma değmez
ben kıvanç tatlıtuğ'un, kenan imirzalioğlu'nun bile gözleri kırpmadan sevdikleri kadınlarla evlendikleri şu son dönemlerde, bu uyuzluklara daha fazla tahammül edemiycem kızlarSanırsın herbiri Alexix Ciprasss...
ben kıvanç tatlıtuğ'un, kenan imirzalioğlu'nun bile gözleri kırpmadan sevdikleri kadınlarla evlendikleri şu son dönemlerde, bu uyuzluklara daha fazla tahammül edemiycem kızlar
Dün asenata fal baktırdım.Bana geçmişle ilgili bağını kopar geçmişle ilgili ne küskünlüklerin beklentilerin varsa mezara göm dedi.7 aydır bende bekliyordum.Dediğin gibi fallar bize umuttan başka birşey vermiyor.Seven insan dediğin gibi durmaz arar gelir.Ben artık pes ediyorum .bu fallar sürekli olarak atacağım adımlarda beni etkilemiş. kendi adıma asla ve asla bunca aydır sabretmez, beklemez ve deyim yerinde ise idare etmezdim. yazık etmişim o beklediğim zamanlara ya. seven adam zaten durmaz, arar, gelirdi.
sürekli, "acaba cidden seviyor da sorunları mı var bilmem nesi mi var" diye diye bugünlere gelmişim.
burdan olumsuz yorum yapan tüm falcılara teşekkür ediyorum. maalesef beyin illaki olumlulardan umut besliyor ama yapmamak lazım. kızlar sizler benim gibi yapmayın, sadece görünen ve elle tutulan adımlara, sözlere bakın. erkekler o kadar karmaşık yaradılışta değiller, netler. öyle içlerine atmak, bekletmek vs gibi dertleri olmuyor seviyorlarsa.
Kendilerini vazgeçilmez hissediyorlar.Acaba onların egolarını bizim sevgimiz ilgimiz iyice mi kaldırıyor?
Ben de pes ettim. Boşver tatlım, olacağı varsa fizanda olsa gelir bulur, olur.Dün asenata fal baktırdım.Bana geçmişle ilgili bağını kopar geçmişle ilgili ne küskünlüklerin beklentilerin varsa mezara göm dedi.7 aydır bende bekliyordum.Dediğin gibi fallar bize umuttan başka birşey vermiyor.Seven insan dediğin gibi durmaz arar gelir.Ben artık pes ediyorum .
Acaba onların egolarını bizim sevgimiz ilgimiz iyice mi kaldırıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?