Binnaz Abla

Yalnız geçen şey vardı... Bugün Online olamayacağım demiş. Birisi altına yorum yazmış "bugün ne zaman Online olacaksın" diye.

O da iyimiş ya görmemiştim onu. Sezgi ve Venüs niyetine kredileri yükledim onlara baktırıp, takıntılarımdan arinip fal hayatıma ara vermek istiyorum artık. Bakalım kısmet.

Umut baglama kuzum umut taciri bunlar onune bak yillarim gitti keyfine baktir

Ya arkadaslar var ya kime guvendiysek elimizdekaldi. Tellwe yesilcingene iyi diyordum. Ben boyle bir kivirma gormedim arkadas. 20 gun once baktiigi falda 4 vade var ne olursa olsun gelecek dedi. Bugun baktirdim. Tamamen cark etti. Madem oyleydi onceki falinda soyleseydin biz sana umut ver demedikki. Yemin ediyorum.hepsi umut taciri olmadi cevir kazi yanmasin bu nedir ya. Bir de ben oyle demedim diyor. Ben de dedim fali oku aynen boyle dedin hatta 2017 de evleniyorduk. Yuzukler zamanini beklyordu. Bunedir yaa bastansavma akmaya basliyorlar simariyorlar bu kadar basit bir daha da gitmem yazik.

Merhaba canim ,yorumlarin acik , gozukuyor okudum ben de . Anladigim kadariyla yesilcingene sana donecegini soylemis ama sen kalkip ters davranmissin. Bunu sana aciklamis o da detaylica , ben boyle dedim sen boyle dedin diye.
Burda hep konustugumuz bisey var ki kendi secimlerimizle gelecek ihtimallerini degistirebildigimiz. Bence sen de oyle yapmissin bu durumda . Gelen adami tepip gonderdikten sonra falciyi kahin yerine koyup suclayamayiz.. Kivirmak neresinde diye dusunelim bu durumda misal 2017de evlilik var demis sana falci , sen adami terslemissin napacak 2017de zorla mi evlenicek seninle . Kivirmak degil de sen mevcut gidişati degistirmissin yesilcingene de buna gore yorumlamis bundan sonraki durumlari

Bugün venceremosa ikinci falımı attım ilkinin yakınından bile geçmez sorum üzerinden yürümüştü gerçekten enerjisi düşüktü galiba tekrar denemem diye düşünüyorum
Seka tatlım
senin referansın ile binbir güçlük çekerek asenat a katina baktırdım.
çok net atışları oldu
ama çok saçmaladığı şeylerde
falda bana sen koç burcu kadınısın falan demişte ben bildiğin en etipik teraziyim :)
bi de çok açık soru sor deyip ordan yürümeye çalışıyorlar çok gereksiz...
yani bir de bu kapris olayı çok doğru yani bin defa yazıştım Binnaz la.
neyse yine de beş yıldız verdim ama bazı şeylerin hatrına..
ha boş durur muyum birde Selena ya tarot attım..
sen kahve içinde Sezgi demiştin değil mi?

Canım bende de bir kere koç burcu işaretli kalmıştı ilk falda yanlışlıkla bir kontrol et o yüzden söylemiş olabilir. Aslında ben ona sadece eski erkek arkadaşımla yeniden iletişim olacak mı demiştim ilk falımda yine iyidi ama işte bir falcıdan herkes eşit derecede memnun kalamayabiliyor yine de beğenmesen üzülürdüm:)
Ben kendi seçtiğim kartlara inanmadığım için Asenata genelde iskambil atarım çünkü kendisi açılım yapıyor tekrar düşünürsen aklında bulunsun:)
Asenatla alakalı en genel fikrim gerçekten çok iyi niyetli ve dürüst bir insan olduğu. Artık fallara bel bağlamadığım için sırf muhabbet olacaksa da böyle biri olsun istiyorum ki bende genelde tutar Asenat.
Sezgiyle ilgili yorumlar genelde çok çok iyidir ama o da güzel bir insan olmasıyla beni fethetmiştir. İlk 3 falını harfiyen yaşadım ama 4. falının alakası bile yok. Yine de Sezgi tanıdığım en iyi kahve yorumcusu.
Falla alakası olmayan bir arkadaşım dedi ki; "dikkat ediyorum hayatımın falcısını buldum diye geliyorsun 3-4 faldan sonra memnun kalmıyorsun çok sık baktırdığından oluyor bence" kesinlikle mantıklı bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum.
Ay çok uzattım kusuruma bakma:) Kahve için Sezgiyi gözü kapalı tavsiye ederim. Beğendiğim başka falcılar da var ama kimi şaibeli, kimi parasını hak etmiyor.
Ben çok fazla sayıda fal ve falcıyla haşır neşir olduğumdan karşımdakinin insani nitelikleri bende ön plana çıktı. Sezgi ve Asenat sevgimin başlıca nedeni de budur.
Özetlersek; Asenata tekrar atarsan bir de iskambil dene. Kahve için kimi önerirsin dersen de Sezgiyi tek geçerim:)

Bugün venceremosa ikinci falımı attım ilkinin yakınından bile geçmez sorum üzerinden yürümüştü gerçekten enerjisi düşüktü galiba tekrar denemem diye düşünüyorum
tatlım ben senin önerin üzerine bliyorsun önc arkadaş iççin sonra kendim iççin attım ve gerçekten menun kaldım.ama buradan okuduğumda benden sonra kadına kim attıysa memnun kalmamış.sende dahil .kadın bana baktıktan sonra enerjisimi çekildi noldu:):)beğenmediysen iadeni al istersen canım oluyor mu blmiyorum ama başka birine atarsın.modu düşmüş belliki .ankara_84 falına baktım gerçekten sade kesinlikle 30 tl hakeden bir fal değildi.falcılar da sapıtmaya başladı yahuu.

Tavsiyelerimi merak edenler için bir özet yapacak olursam;
Kahve:
  • Sezgi Candan- Binnaz Abla( kesinli-kle çok ayrı bir falcı, söylediklerini en ince detaylarıyla yaşadım son falı hariç)
  • Venceremos- Tellwe(bu kadın dürüst,asla pembeci değil. İlk falı muazzamdı ikinci falında biraz enerjisi düşüktü sanki)
  • Fama- Biryolunvar(ilk falda ağzımı açık bıraktı,müthiş detay bildi ama gelecekte hiç tutmadı,tarihleri sürekli ötelendi eskisi gibi sevmem ama bence hisleri güçlü)
  • Serkan Tek- Biryolunvar( Fama,Sema ile aynı kişi olsalar bile bence yine çok güçlü tespitleri olan ve kesinlikle pembeci olmayan bir yorumcu)
  • Sema-Biryolunvar( _Makaron_ katinasını daha çok beğenir ama ben kahve atmıştım. Gelecekle alakalı çok yorum yapmasa da söylediği bir şeyi aynen yaşadım,tespitleri de iyidir)
  • Kemal Devrim(Pembeci olmayabilir ama öyle sanki:) Yine de hislidir,onu da dediği şeylerden gelecekte yaşadığım oldu. Tespitleri de iyidir ama 32.5 etmez sanki 20 iken iyidi bilemiyorum:))
Tarot:
  • Elif Hanzade-Binnaz Abla( forumdaki olaylardan sonra biraz soğudum bir de 10 kere falan fal attığım için kankaya bağladık ama ilk fallarında hem geleceği yaşadım hem kimsenin bilemeyeceği şeyler söyledi hala tarotta tektir benim gözümde yorumculuk açısından. 35 lira yüksek fiyat, düşerse riske girin:))
Katina:
  • Asenat Kılıç-Binnaz Abla( Yine çok güçlü bulduğum bir yorumcudur ama ben kendisi açılım yaptığı için genelde iskambil atarım. Katinasından da oldukça memnun kaldım.)
  • Hüma Bal-Binnaz Abla( pembecidir derler orasını bilemem ama ilk 3 falında çok spesifik olaylar yaşadım. Sonra ki iki falı tavsiyeye döndü ben de tekrar gitmedim.)
Bir de kategorilere sığdıramadığım Yeşilçingene-Tellwe var. Her 3 falından da(katina,kahve,tarot) aynı verimi aldım çünkü bence telveye ya da kartlara bağlı kalmadan yorum yapıyor. Eskiden 9-10 liraya şimdi 13 liraya baktığı fallar 50 liralık falcılara taş çıkarır. Günler,haftalar önce baktırdığınız falın altına yaptığınız yorumlara döner döner cevap verir hem de detaylıca. Kesinlikle tok gözlü ve inanılmaz naif biridir. Fal anlamında favorim olmasa da tamamen değerlendirirsek cidden favoridir kendisi:)

iade için 1 yıldız vermem lazım 1 yıldızlık da değildi falı haksızlık etmek istemiyorum şimdi:) 9 gündür fal baktırmıyordum ama cidden içimden gelmiyordu bundan sonra böyle devam ederse ben Sezgi ve Asenatla geçinir giderim gibi

Baştan söyleyeyim Sezginin avukatı değilim,reklamcı da değilim. D Daisyfortune de benim burada sempati duyduğum kişilerden biridir söyleyeceklerim asla ona karşılık da değil;
Sezgi ya da başka bir falcının daha önce iade alan ya da düşük puan veren birine fal bakmak istememesi oldukça doğal çünkü ben de sanırım "bu kişiyle demek ki enerjim tutmuyor" diye düşünür zorlamazdım. Bir de fal bakmak cidden hakkıyla yapıyorsan enerjiyi zorlayan bir şey ve tekrar emek verip karşılığını alamama riskini de düşünürdüm şahsen.
Başka kim iade aldı bilmiyorum ama Sezgiden geçmişte iade almış kişilerden biriyim. O daha fark etmemişti bile ben ona faceden yazdım "iade aldım pişman oldum sana karşı vicdanım rahat değil ama cidden bu fal olmadı sanki" diye. O da olgunlukla karşıladı nitekim onun dediği gibi oldu her şey ve ne kadar mahcup olduğumu da gördü sağolsun yorumuna, sanal dostluğuna da devam etti ( o facebook hesabı Sezgiye özel değil biliyorum ama çoğu zaman konuşmak bana çok iyi geliyor o da sağolsun hep destek oluyor gerçekten de arkadaş gibi)
Sezgi oradan herkese tek tek cevap vermek zorunda değil,tek tek herkese gireceği saati yazmak zorunda değil, ben ve benim gibi belki başkalarına arkadaşlık etmek zorunda değil ve zorunda olmadan yaptıkları onu çok güzel bir insan yapıyor benim gözümde bana kalırsa, insanları bir kalemde harcamayın.
Ben son falımda da Sezgiye "aramaz dedin aradı" diye koştum o yine olgunlukla "olabilir ben iletişimi görememiş olabilirim" dedi ki affedersiniz basitleşip, "çemkiren" falcılar sayısızdır herkes bilir.
Ben de iade aldım belki de sonraki iletişimimden belki de tamamen içinden geldiği için tekrar baktı, bakar da sağolsun dediğim gibi baktırmasam da iletişimdeyim zaten.
Bana enerjimizin tamamen tuttuğunu söylemişti bugünden sonra "sanırım tutmuyor yorum yapamayacağım" dese de bu Sezgiyi asla kötü bir insan yapmaz gözümde sadece gerçekten şu an gözümde en iyi yorumcu olduğu için üzülürüm.
Çok uzadı ama "bence" hak etmediği ithamlarda bulunulmuş burada ben de kendi penceremden yorumlamak istedim.

kızzz ne dikkat var sende valla şaşırttın beni:):)yorumu okuyup buradan kim olduğunu çözüp detayını bile yakalamışsın:)
analiz yeteğinin güçlüymüş buradan anladım valla

kızzz ne dikkat var sende valla şaşırttın beni:):)yorumu okuyup buradan kim olduğunu çözüp detayını bile yakalamışsın:)
analiz yeteğinin güçlüymüş buradan anladım valla
Hahaha bu nalet erkekler bızı analızcı yaptı tatlım hatta bugun sekaya da baska bı konuda dedım dedektıflık yonümün gelıstıgını

Olay oyle degil canim. Sen falcinin yorumuna gore yazmissin . Fali okusan boyle demezsin. Bana ayin 5. De fal bakti. Ve 4 vade var dedi. 20 sinde baktiginda bambaska dedi. Falci tabiki yorumda oyle diyecek. Ben ters falan davranmadim ayrica o kendi yorumu falin celiskisini bana atmaya ve iliskimi sorgulamaya kalkiyor ki bu kimsenin haddine degil fallarinda tutarlilik yoksa eger bir insan 20 gunde kiviriyorsa ben onum ne oldugunu anlarim. Ki o falci bana en az 5 fal bakti. Senden vazgecmedi 4 vade var diyen kisi simdi hayatimda baskasi var deyince cevirdi fali bu falcilik degil. Benim hayatimda baskasinin olmasi onun falini degistirmez. Evet secimler bize aittir ama o zaman 20 gun icinde falin gidisati nasil degisiyor acaba sana soruyorum.

Ayrica Naida adami tepmek diye bir sey yok bilmeden konusuyorsun. Adam bana msg atti sevgilrr yagdirdi ve gorustugumuzde o beni istemedi. Sen de benim yasadigima degil falciya gore yorum yapiyorsun ki benim iliskim jakkimda yorum yapiyorsun . Ben burda cok yorum yaptim ama senin gibi bilmedihim seyler hakkinda akil yurutmedim kaldiki bu baskasinin iliskisi ise. Kalkmissin falcinin yorumlarina gore bana akil veriyorsun. ADAM ISTEMEDI BIRLESMEYI YAN CIZDI CANIM . ANLADINMI bilmeden yorum yapma bundan sonra.

Burası fıkırlerımızı paylastıgımız bır forum topiği ıstedıgım gıbı yorum yaparım yorum ıstemıyorsan gıdersın burdan not defterıne yazarsın sen de bunu ANLADIN MI ? ılskınle ılgılı yorum yapmak da falcının haddı degilse ne dıye ılıskınle ılgılı fal atıyorsun ?? ben ayrıca falcının yorumuna gore yorum yapmadım orda yazılanlar bellı sen de reddetmemıssın hayır terslemedım dıye ,gorduklerıme okuduklarıma gore yorum yaptım kımsenin ilişkisiyle işim olmaz burda ortaya yazdıgın her seye yorum yapılabılır ayrıca bu ne tavır bu ne üslup şu tavrından sorunlu bır dönemden gectıgın bellı zaten sana ızah etmek ıcın beyın nöronlarımı yorduğuma değmez

Beni ilgilendiren bir durum yok ortada ama tellweyi ben de okudum çingeneye tatlı tatlı sitem edip burada bu üslubun kullanılması da hoş değil

Beni ilgilendiren bir durum yok ortada ama tellweyi ben de okudum çingeneye tatlı tatlı sitem edip burada bu üslubun kullanılması da hoş değil
Kesinlikle. Buraya yazmasaydı zaten nıye yorum yapayım sekacım. ki kötü nıyetle ya da iğneleyecı bı yaklalşımım da olmadı. yeri geliyor hepimiz bırbırımızı aydınlatıyoruz burda, ben de her zaman konustugumuz bır durumu hatırlattım ,
mahalle kavgasına girecek höykürecek bı durum yoktu ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…