kız ben buna attım şimdi kahve 5.sıradaymışım..ne kadar da yanıtlar ..cCc Venceremos Reyiz cCc
Özel fal diyorlar,değişik açılımlar yapıyorlar da bence vence hisli kadın ben kahvesiyle katinası arasında bir fark görmedim. Yalnız onunla alakalı bir tespitim vardı buradaki yorumlar da doğruladı; üst üste bakınca enerjisi düşüyor aslında geç bir saatte atıp sabah bakmasını sağlasaydın daha iyiyidi sankikız ben buna attım şimdi kahve 5.sıradaymışım..ne kadar da yanıtlar ..
selena da 22 hala :) bu gidişle bi aya yanıtlar
bi de çok pahalı olanlar var 40 kredi 50 kredi falan? o ne yani?
venceden ben baya memnun kaldım.uzun zamandır sezgi dışında beni en çok etkileyen fal oldu.bunun için teşekkürler tatlımm:)sezgiyi severim ama 6 fal attım çıkmadı.belki çıkıcak bilmiyorum ama sanırım çıkmadan atmam bir daha.telwede ecem ,selena ve çingeneyi denedim.ecem gerçekçi çingene duruma göre kıvırıyor bence.6 fal da çingeneye atmışımdır 2 ay içinde 6 falı da değişik birbirinden.2 ayda akışı değişicek birşeyde yapmadım.benimkiyle küsüz konuşmıyoruz bile.iyi birisi ama gereksiz nasihatları var ve bazen yorumları birbiriyle çelişiyor...selenayı çok övmüşlerdi deneyeyim dedim.falımı 2 hafta sonra gönderdi ama o kadar saçmaydı ki nasıl bu kadını beğenmişler şaşırmıştım.sonra bir daha atmadım.Özel fal diyorlar,değişik açılımlar yapıyorlar da bence vence hisli kadın ben kahvesiyle katinası arasında bir fark görmedim. Yalnız onunla alakalı bir tespitim vardı buradaki yorumlar da doğruladı; üst üste bakınca enerjisi düşüyor aslında geç bir saatte atıp sabah bakmasını sağlasaydın daha iyiyidi sanki
böyle dönüşler alınca çok mutlu oluyorum gerçekten çünkü aksi durumda insan kötü hissediyor:) Çingene hakkında yanlış bir yorum yapmamak adına tüm fallarını okudum bugün ve cidden iyi birisi ama duruma göre bir yerden sonra tavsiyelere dönen bir falcı son ve kesin kararım bu ve tekrar denemeyeceğim sanırım. Sezgi bir gün bana demişti ki her falım çıkar iddiam yok ama seninle enerjim tuttu. Yani gerçekten de enerjiyle alakalı bir durum sanırım bu.venceden ben baya memnun kaldım.uzun zamandır sezgi dışında beni en çok etkileyen fal oldu.bunun için teşekkürler tatlımm:)sezgiyi severim ama 6 fal attım çıkmadı.belki çıkıcak bilmiyorum ama sanırım çıkmadan atmam bir daha.telwede ecem ,selena ve çingeneyi denedim.ecem gerçekçi çingene duruma göre kıvırıyor bence.6 fal da çingeneye atmışımdır 2 ay içinde 6 falı da değişik birbirinden.2 ayda akışı değişicek birşeyde yapmadım.benimkiyle küsüz konuşmıyoruz bile.iyi birisi ama gereksiz nasihatları var ve bazen yorumları birbiriyle çelişiyor...selenayı çok övmüşlerdi deneyeyim dedim.falımı 2 hafta sonra gönderdi ama o kadar saçmaydı ki nasıl bu kadını beğenmişler şaşırmıştım.sonra bir daha atmadım.
telweyle ilgili yorumlarım bunlar:)ama en başarılısı senin önerindi
sezgiyle benimde enrjim tuttu faceden bile baya sohbet ettik.o yüzden kadının duruşunu samimiyeti çok sevdim.önceki tarihleri tutmadı ama benimki öyle inat ki aşkından ölsede adımları inanlmaz ağır .sezgi napsın böyle bir adama.beynini o an okuyor sonra bizimkinin ego giriyor devreye vazgeçiyor.ama hala vediği tarihi bekliyorum.haftaya netleşicek sezgideki yorumlarım.böyle dönüşler alınca çok mutlu oluyorum gerçekten çünkü aksi durumda insan kötü hissediyor:) Çingene hakkında yanlış bir yorum yapmamak adına tüm fallarını okudum bugün ve cidden iyi birisi ama duruma göre bir yerden sonra tavsiyelere dönen bir falcı son ve kesin kararım bu ve tekrar denemeyeceğim sanırım. Sezgi bir gün bana demişti ki her falım çıkar iddiam yok ama seninle enerjim tuttu. Yani gerçekten de enerjiyle alakalı bir durum sanırım bu.
eleye eleye elimde kalan falcılar: Sezgi ve Asenat( kıyaslayamam değişmez favorilerim:)) Venceremos ve baştaki yorumlarını dikkate alırsam da Elif Hanzade. Cidden başkasına gitmek içimden gelmiyor artık.
Tavsiyen üzerine gece venceremosa attım sabah yanıtlayacağını söyledi ve gayette başarılı bir yorumda bulundu.Yeşilçingenenin tam aksini söyleyedi.Bu durumda kemal devrim ve venceremos olumlu derken sadece çingebne zıt ve olumsuz olduğumuzu söyledi bakalım kim çıkacak?Venceremos gerçekçi bir kadın boş umutlar vermemiş.böyle dönüşler alınca çok mutlu oluyorum gerçekten çünkü aksi durumda insan kötü hissediyor:) Çingene hakkında yanlış bir yorum yapmamak adına tüm fallarını okudum bugün ve cidden iyi birisi ama duruma göre bir yerden sonra tavsiyelere dönen bir falcı son ve kesin kararım bu ve tekrar denemeyeceğim sanırım. Sezgi bir gün bana demişti ki her falım çıkar iddiam yok ama seninle enerjim tuttu. Yani gerçekten de enerjiyle alakalı bir durum sanırım bu.
eleye eleye elimde kalan falcılar: Sezgi ve Asenat( kıyaslayamam değişmez favorilerim:)) Venceremos ve baştaki yorumlarını dikkate alırsam da Elif Hanzade. Cidden başkasına gitmek içimden gelmiyor artık.
Beğenmene çok sevindim:)Tavsiyen üzerine gece venceremosa attım sabah yanıtlayacağını söyledi ve gayette başarılı bir yorumda bulundu.Yeşilçingenenin tam aksini söyleyedi.Bu durumda kemal devrim ve venceremos olumlu derken sadece çingebne zıt ve olumsuz olduğumuzu söyledi bakalım kim çıkacak?Venceremos gerçekçi bir kadın boş umutlar vermemiş.
Venceremosun falından sonra yeşilçingeneye bir oy vermiştim falımı iade etmiş Ne gururlu adammış arkadaş :)
Kötü diyemem ama iyi de diyemem benim düşüncemi geçtim Kemal devrim ve vencenemusun çok uyumlu dediğine çok zıtsınız olmaz dedi halbuki aramızda hiç bi şekilde zıtlık yok olumsuz söylediği için bu anlamda tutarlı gelmediği için beğenmedim an ve durum analizi bile bana gerçekçi değildi vencenemıs bildiğin beni bana anlattı içinde bulunduğum durumu sanki bi iç sesim konuşurmuşcasına yorum yaptı ve çok iddialı pembe tablo çizmedi mantıklı şeyler söyledi kıyasladığımda da çingeneyi beğenmedim ve bir oy verdim o da iade etmişKötü müydü çingene?
Kötü diyemem ama iyi de diyemem benim düşüncemi geçtim Kemal devrim ve vencenemusun çok uyumlu dediğine çok zıtsınız olmaz dedi halbuki aramızda hiç bi şekilde zıtlık yok olumsuz söylediği için bu anlamda tutarlı gelmediği için beğenmedim an ve durum analizi bile bana gerçekçi değildi vencenemıs bildiğin beni bana anlattı içinde bulunduğum durumu sanki bi iç sesim konuşurmuşcasına yorum yaptı ve çok iddialı pembe tablo çizmedi mantıklı şeyler söyledi kıyasladığımda da çingeneyi beğenmedim ve bir oy verdim o da iade etmiş)
İşte durum analizi ve tespitleri de doğru değildi o yüzden tutacak bi yerini bulamadım:)) nokta atışı yoktu.Yani diğerleriyle zıt konuşmasından çok durum analizi ya da tespitleri doğru mu değil mi tutarlı mıydı falan en iyi siz bilirsiniz zaten. Beğenmediğiniz için de iade etmesi isabet olmuş=)
Asenat mi bilmem ama müge aydın kesilikle değil.müge aydın mı asenat kılıç mı?
Kötü mü? Binnazda önerebileceğin kimse var mı?Asenat mi bilmem ama müge aydın kesilikle değil.
Bence kesinlikle Asenatmüge aydın mı asenat kılıç mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?