Binnaz Abla

Aynı durumdayız işte canım benim de artık illahlah geldi bir de bakıyorum hep boşa gitmiş işim yandı valla iyi bak senin de en azından sayılı falcın kalmış yoksa önüne gelene atarken anlamıyorsun sonradan çıkıyor acısı

Kuzum iyi güldürdün allah da seni güldürsün asenatın ilk denediğim falı iskambildi canım sanırım daha yeniydi o zaman 5 liralık bulmuşken atıyım dedim, yorum güzeldi evet katinadan daha iyiydi sanki diye hatırlıyorum ben de ama gel gör ki çıkmadı artık bana bakmaz herhalde iade aldığım için :) ama asenat dürüst biri hakkını yemiyim, bana sürekli fal baktırma 21 gün bekle demişti katinasında. Ama son falında dedim ya nedense en çok özensizliğine bozuldum o ilk fallarındaki heves yoktu

Yorumlardan okuduğum kadarıyla beğendiğimiz falcılarda anlık durumu bilen ve analiz edenler gel gör ki esas konuyla dedikleri çıkan yok ya da sizde esas konuyla dedikleri çıkan oldu mu?

Merhaba, ben de gunlerdir asenati yakalmaya calisiyorum. Yakalayamiyorum. Cevrim ici olur olmaz mesgule dusuyo (... Bugun de kucuk bir trafik kazasi atlattim, uzerimde bir nusubetlik var... Bir iki tatli soz duymaya ihtiyacim var :)

Merhaba, ben de gunlerdir asenati yakalmaya calisiyorum. Yakalayamiyorum. Cevrim ici olur olmaz mesgule dusuyo (... Bugun de kucuk bir trafik kazasi atlattim, uzerimde bir nusubetlik var... Bir iki tatli soz duymaya ihtiyacim var :)
Cok gecmis olsun

Bak onceki fal yorumunu da yazayim sana o zaman anlarsin neden kizdigimi.

""
Tatlımm bulunduğun zor süreci tahmin edebiliyorum . Zaman Zaman hepimiz aynı şekilde dibe vurabiliyoruz . Seni anlıyorum zaten Canın sıkkın burada yazılanlar hassaslığından dolayı seni zorladı. Benim şahsi fikrim falcılar iyide olabilir kötüde ne onları çok dikkate alarak sinirimizi bozalım nede onları korumaya kalkalım. İşini iyi yapanda var kötü yapanda. Ama verdikleri süreler , durumlar sürekli değilebiliyor bunu unutma Canımmm.
Kendini toparla ve sakinleş . biz yanındayız . Hepimizin sıkıntısı var zaten burada yaraları deşmek yerine birbirimize destek olalım . Birbirimizi kırmamaya dikkat edelim derimm .[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım. Anlayışın için. :)))

Teşekkür ederim biliyorum canım. Biliyorsun ne kadar çok fal baktırdığımızı. Ben ağız değiştirmesine takılmıyorum. Akıl vermesine de suçlamasına takıldım sadece sonuçta yıllardırne falcılar gördük ne popülerlerdi . Herkes sıraya giriyordu şimdi yokklar biz her zaman burdayız. Haksızlığa gelemiyorum o yüzden. Falı çıkmasa bile insanlığı için bile defalarca gittiğim falcılar var Kemal Devrim Elif Hanzade ve Sezgi Candan verdiğim para her zaman helal olsun . Çıkıp çıkmaması da çok umrumda değil. Fal baktırmamın sebebi çoğu zaman terapi zaten . Hepimiz için öyle

Canım haklısın. Ama adam kadın neyse işte hayatına başkasını aldığında bile ona da yorum yapıyor. Neden hayatında başkası var eski sevgilini soruyorsun diye :)))) onun her dediğini yaparsak hauatımız mükemmel olacak sanki.. Takmıyorum . Yorumun için de teşekkür ederim. Sevgiler

Kız kaç gündür aklım sende kaldı. Ohhhhh çok şükür işte bu...

Arkadaşlar dün ve bugün yeni bir falcı keşfettim binnaz abla da. Chat fal bakmasına rağmen durum analizleri çok iyiydi. Adam ne düşünüyorsa bire bir anlattı. Hem de yeni olduğundan uygun fiyatı. Aslıhan Yılmaz

Eski fallarımı okudumda Binnaz da Hülya bayağı bilmiş ilk falında,esin, kemal devrim de hiç fena değil. O kadar çok baktırmışım ki şubat mart gibi arada kaynamış garipler..Nehir ateşoğluda 10 dakikalık yorum yapmış o da şahane...dalya da hiiç fena değil.. gerisi aramayan sormayan adamla birleştirmiş..hatta çocuk yaptıran var..Ama ikinci kere baktırdığım fallar hep nasihat..Nehirden mesela ikinci falı kısacık fal gelmiş kaplumbağa kuş kısmet.. Benim bakacağım kıvamda...Şans işi demek ya..

Son düzenleme:

Ayni tarz fallardan sikildim ,zaten su an gidisat kotu ve olaylar sihirli bir sekilde degismezseki sanmiyorum,butun fallar patlicak gibi.Artik icimden baktirmakta gelmiyor cunku alakasiz geliyor bakilan fallarla su an yasadigim haziran bitsin detayli yazicam ama su aralar tadsiz.Tavsiyelerin icin cok saol kuzum Nesibeye bende 2-3 sene once atiyordum bu arada AmA son fallari cok alakasiz olunca fiyati da ekstra artinca vazgectimmmm,Falalemdeki Rezzan abla da biliyordu bir ara ona da cok atinca bozdu kimseye ust uste atmamali .))

Evet gelecekte patlayan ilk falım... Fal sepeti alex.. Öyle emin bir şekılde mayıs onbeş en gec yırmibeş diyordu ki patladı gitti. anda mantıklı gıbı de konusuyordu oysa ki... Bakalım hazıranda kacı patlayacak

Canım resmen saniyelik olaylar ya :)

Asıl olay mı çıktı, aşk ile ilgili mi acaba? :)

sevindim canımm adına.hayırlı olsun ne diyelim darısı başımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…