- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
ahhh sorma kuzuuu bu fatura olayı şuan bende tam bir kaos.kredi kartı extreme bakamıyorum bile.bakarrsam kendmi tokatlıcam:):)bu kadar acı tecrübeden sonra bende de 3 falcı kaldı.zaten iki tanesini yakalayamıyorsun o da iyi bişey benim için:)
selcuksassacım benim de Asenat'a ilk ve tek attığım katina bayağı kötüydü, dönüp dolaşıp aynı lafı söylemişti ve bazı yerler çok çok alakasızdı benimle. @seka_ nın Asenat sevgisinden sonra bi de iskambiline şans vereyim dedim, aslına bakarsan 2sinin arasında çok fark vardı özen ve tespitleri açısından. Bence bi ara olur da şans vermek istersen iskambili dene derim.
(pardon denemişsin onu okumadan yazdım neyse sözümü geri alıyor bu mesajı da buraya bırakıyorum)
Merhaba, ben de gunlerdir asenati yakalmaya calisiyorum. Yakalayamiyorum. Cevrim ici olur olmaz mesgule dusuyoBen de bugün sonunda Asenatçığıma atabildim. Burada okuyordum ama @hadicanimsendee de tavsiye etmişti. Kesinlikle hayran kaldım kendisine. Tatlı diline, ilgisine. Öyle tespitler yapmıştı ki ağzım açık dinledim. Gerçekten öyle güzel tespit yapmıştı ki. Vade verdi ama bu vade olmuş olmamış çok öenmli değil karşımdaki kişiyi analiz edişi falan harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu Zamana kadar Aylin, Fama, Serkan, venceremos, Ceren esemen... ARalarında beğendiklerim de oldu elbet ama beni en şaşırtanı kesinlikle Asenattı.
Cok gecmis olsunMerhaba, ben de gunlerdir asenati yakalmaya calisiyorum. Yakalayamiyorum. Cevrim ici olur olmaz mesgule dusuyo(... Bugun de kucuk bir trafik kazasi atlattim, uzerimde bir nusubetlik var... Bir iki tatli soz duymaya ihtiyacim var :)
Tatlımm bulunduğun zor süreci tahmin edebiliyorum . Zaman Zaman hepimiz aynı şekilde dibe vurabiliyoruz . Seni anlıyorum zaten Canın sıkkın burada yazılanlar hassaslığından dolayı seni zorladı. Benim şahsi fikrim falcılar iyide olabilir kötüde ne onları çok dikkate alarak sinirimizi bozalım nede onları korumaya kalkalım. İşini iyi yapanda var kötü yapanda. Ama verdikleri süreler , durumlar sürekli değilebiliyor bunu unutma Canımmm.Bak onceki fal yorumunu da yazayim sana o zaman anlarsin neden kizdigimi.
""
Teşekkür ederim biliyorum canım. Biliyorsun ne kadar çok fal baktırdığımızı. Ben ağız değiştirmesine takılmıyorum. Akıl vermesine de suçlamasına takıldım sadece sonuçta yıllardırne falcılar gördük ne popülerlerdi . Herkes sıraya giriyordu şimdi yokklar biz her zaman burdayız. Haksızlığa gelemiyorum o yüzden. Falı çıkmasa bile insanlığı için bile defalarca gittiğim falcılar var Kemal Devrim Elif Hanzade ve Sezgi Candan verdiğim para her zaman helal olsun . Çıkıp çıkmaması da çok umrumda değil. Fal baktırmamın sebebi çoğu zaman terapi zaten . Hepimiz için öyleBeni açıklamaya değer gördüğün için teşekkür ederim öncelikle, ben burada insanların gerilmesinden gerçekten rahatsızlık duyduğum için beni ilgilendiren bir şey yokken hafdim olmayarak müdahil oldum sana yönelik yazma sebebim de çok sert giriş yaptığını düşünmüş olmamdı. Falcılar yanılır, ağız değiştirir hatta bazen copy paste yaparlar ama hep söylerim; falcıları ciddiye almayın yeter ki bize bir şey olmasın:)
Çingene iyi niyetli gördüğüm bir insan genel olarak ama sonuçta tanımıyorum adamı belki de kadındır ne bilelim:) mesela bana da aylarca dedi ki; alttan al, ben eski kadınlar gibi düşünürüm adam seni seviyorsa dönüp dolaşıp sana geliyorsa sorun çıkarma. Şimdi de diyor ki; iyi ki bırakmışsın, deli divane aşık olmaz da senin ona sevgini arar falan.
Yani bu deyişe göre bana da dosdoğru ağız değiştirmiş oluyor ama bunu ciddiye alıp da ne onunla münakaşaya girerim ne de birinizi ufacık incitirim sonuçta iyiyi de kötüyü de biz deneyimliyoruz. Acısı da sevinci de bizim en iyi niyetli falcının bile yorum yazdığı sürece umrunda olur. Ay çok uzattım ama demek istiyorum ki; bunlar için hiç kendini yorma ve çok önemli bir mevzu olmadıkça burada da birbirimizi kırmayalım
Canım haklısın. Ama adam kadın neyse işte hayatına başkasını aldığında bile ona da yorum yapıyor. Neden hayatında başkası var eski sevgilini soruyorsun diye :)))) onun her dediğini yaparsak hauatımız mükemmel olacak sanki.. Takmıyorum . Yorumun için de teşekkür ederim. SevgilerHepimiz zor zamanlardan geçiyoruz. Ama görüyorum ki sen kendini perişan etmişsin. İçinde bulunduğun durum yeteri kadar zorken, bir de üstüne yorumcu 15 gün önce öyle dedi şimdi böyle dedi /diyor silsilesini eklemek seni yer bitirir. Bırak buradaki herkesi kendini düşün evvela.
Topiğe yeni katıldım sayılır ama eski sayfaları zaman zaman okurum. O yorumcular kimlere kimlere dönecek demiş de ne gelen olmuş ne giden. O zaman herkes dönüp gelecek dedin 5 aydır bekliyorum bak hala gelmedi diye tartışmamız gerekmez mi ?
Okuduğum fal yorumundan ve senin mesajından ne anladığıma da değinmeden edemeyeceğim. Kabullenmek çok zor biliyorum. Çünkü yok birbirimizden farkımız. Ama Çingene “ bu adam gider gider döner, nasılsa sen elinin altındasın. Kendine bunu yapma. Hayatında biri var sen ona yönel onu sevmiyorsan sevebileceğin başkasına yönel katlanmak zorunda değilsin bu duruma da adama da minvalinde bir yorum yapmış. “ Evet faldan ziyade tavsiye olmuş ama bence güzel bir tavsiye olmuş.
Hadi Prensesimşimdi bir kalk, bir toparlan, elini yüzünü yıka sakinleş. Sonra tekrar konuşalım.
Kız kaç gündür aklım sende kaldı. Ohhhhh çok şükür işte bu...Canım haklısın. Ama adam kadın neyse işte hayatına başkasını aldığında bile ona da yorum yapıyor. Neden hayatında başkası var eski sevgilini soruyorsun diye :)))) onun her dediğini yaparsak hauatımız mükemmel olacak sanki.. Takmıyorum . Yorumun için de teşekkür ederim. Sevgiler
Teşekkür ederim canım yine fal baktırmaya devam :))) yeni insanlar yeni falcılar .Kız kaç gündür aklım sende kaldı. Ohhhhh çok şükür işte bu...
Sağol canım :))) ben de zamanında o kadar çok fal attım ki hatta faturam hala normal seyrine dönmedi, en uyduruğundan tut da en pahalısına kadar attım sanırım. Ve geçenlerde şöyle bir eski fallarıma bakıyım dedim, bir ara ayrıntılı yazıcam yine ama çok berbat fallarım varmış. O an çok beğendiğimi sanmışım dolu dolu gelmiş ama şimdi bakınca ne kadar bomboş falmış diyorum. Bir de genelde hep aynı laflar, yok bu adamın ailevi sorunları var falan. Özellikle binnazdakiler çok yapmış bunu. Bazı konularda sadece süreyi uzatmışlar mesela. Böyle bir çok sebepten dolayı fallardan soğudum. Nesibeyi çok severdim, ilk falları çıktı da geçen onun da son fallarını dinledim birini ağlayarak dinlemiştim öyle diyim.normalde falı dinlerken ağlayanlarla da dalga geçerdim fal ya sonuçta diye ama o fal o kadar doluydu ki çok etkilenmiştim ben de ağladım.o falı da tekrar dinledim, o anlık bir gaza gelmişim hiçbir şey yokmuş falda meğer. Böyle faturalar ekstreler baya kabarıp da ben ne yapmışım ya diyince daha iyi anladım artık önüme gelene atmıyorum zaten neredeyse baktırmadığım falcı kalmamış şu aralar adı dönen 2-3 kişi hariç.aralarında şuan yine baktırıım dediğim kişi 1-2 tane falan kaldı kuzum düşün elediklerimi kimse kalmamış bileveren tabiki verir ama ben artık bir fala 50 tl vermem diyorum canım evrenin sırrını söylemiyorlar sonuçta
Sağol canım :))) ben de zamanında o kadar çok fal attım ki hatta faturam hala normal seyrine dönmedi, en uyduruğundan tut da en pahalısına kadar attım sanırım. Ve geçenlerde şöyle bir eski fallarıma bakıyım dedim, bir ara ayrıntılı yazıcam yine ama çok berbat fallarım varmış. O an çok beğendiğimi sanmışım dolu dolu gelmiş ama şimdi bakınca ne kadar bomboş falmış diyorum. Bir de genelde hep aynı laflar, yok bu adamın ailevi sorunları var falan. Özellikle binnazdakiler çok yapmış bunu. Bazı konularda sadece süreyi uzatmışlar mesela. Böyle bir çok sebepten dolayı fallardan soğudum. Nesibeyi çok severdim, ilk falları çıktı da geçen onun da son fallarını dinledim birini ağlayarak dinlemiştim öyle diyim.normalde falı dinlerken ağlayanlarla da dalga geçerdim fal ya sonuçta diye ama o fal o kadar doluydu ki çok etkilenmiştim ben de ağladım.o falı da tekrar dinledim, o anlık bir gaza gelmişim hiçbir şey yokmuş falda meğer. Böyle faturalar ekstreler baya kabarıp da ben ne yapmışım ya diyince daha iyi anladım artık önüme gelene atmıyorum zaten neredeyse baktırmadığım falcı kalmamış şu aralar adı dönen 2-3 kişi hariç.aralarında şuan yine baktırıım dediğim kişi 1-2 tane falan kaldı kuzum düşün elediklerimi kimse kalmamış bileveren tabiki verir ama ben artık bir fala 50 tl vermem diyorum canım evrenin sırrını söylemiyorlar sonuçta
Canım resmen saniyelik olaylar ya :)Merhaba, ben de gunlerdir asenati yakalmaya calisiyorum. Yakalayamiyorum. Cevrim ici olur olmaz mesgule dusuyo(... Bugun de kucuk bir trafik kazasi atlattim, uzerimde bir nusubetlik var... Bir iki tatli soz duymaya ihtiyacim var :)
Kızlar Günaydın çıkan fal haberi sezgi ve selena nin dediği şey oldu. İkiside çok tatlı. Ama sezgiyi bi başka seviyorum. Umudumu kaybettigim zamanda bile Hayır olacak dedi dedi ve oldu. Mayis ayinda oldu. Tarih de gerceklesti.[/QUOTE
Hadi gözün aydın canım
Kızlar Günaydın çıkan fal haberi sezgi ve selena nin dediği şey oldu. İkiside çok tatlı. Ama sezgiyi bi başka seviyorum. Umudumu kaybettigim zamanda bile Hayır olacak dedi dedi ve oldu. Mayis ayinda oldu. Tarih de gerceklesti.
sevindim canımm adına.hayırlı olsun ne diyelim darısı başımıza:)Kızlar Günaydın çıkan fal haberi sezgi ve selena nin dediği şey oldu. İkiside çok tatlı. Ama sezgiyi bi başka seviyorum. Umudumu kaybettigim zamanda bile Hayır olacak dedi dedi ve oldu. Mayis ayinda oldu. Tarih de gerceklesti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?