Ben hiç bir yorumcu için burada sakın haa demedim ama inanılmaz pembeci ve hep aynı yorum ve tarifler. Buradan başka arkadaşların da fallarını dinledim. Ben asenat tan memnun kaldım. Kimsenin bilmediği bir kaç şeyi bildi. Ama o kahve bakmıyor. Kahve istiyorsan illa nehir ateşoğlu fena değildi bende... nokta atışları oldu. Verdiği sürede diğerleri ile paralel.müge ile asenat arası tercihim asenat olurdu.Kötü mü? Binnazda önerebileceğin kimse var mı?
Gurırdan değil o tatlım 1 yıldız aldıkları zaman eğer öncesinde yorumlaşma olmadıysa falcının iade hakkı doğuyor yüzde puanının düşmemesi açısındanVenceremosun falından sonra yeşilçingeneye bir oy vermiştim falımı iade etmiş Ne gururlu adammış arkadaş :)
müge aydın mı asenat kılıç mı?
Fiyati ekonomik falcilar onermene bayiliyorum tam bir butce ve cep dostusun .Müge aydının kahvesi iyi, katinası kötü karmaşıktı. Asenattan iade aldım son falında çok özensizdi. Onu da şans vermek için atmıştım yoksa önceki falları da çıkmadı. Binnaz genel anlamda tırt falcılarla dolu, çoğu pembeci. İlk defa deneyeceksen gonca polatı da önerebilirim
Fiyati ekonomik falcilar onermene bayiliyorum tam bir butce ve cep dostusun.
Fiyati ekonomik falcilar onermene bayiliyorum tam bir butce ve cep dostusun .
Yani mantıklı yoksa adam niye böyle bişey yapsın:) Başka önereceğin biri var mı canım tavsiyelerin güzel senin kredim kaldı kime ne baktırayım?Gurırdan değil o tatlım 1 yıldız aldıkları zaman eğer öncesinde yorumlaşma olmadıysa falcının iade hakkı doğuyor yüzde puanının düşmemesi açısından
tellwede çok çok tuttuğun bir falcı yok aslında eskiden Geysuyu severdim ama sağlam patladı, Taraca anlık tespitler konusunda iyi denebilir bir de Ecem23 çok çok iyi falcı diyemem ama pembeci değildir,hissetmediği bir şeyi söylemez. İlla tellwe diyorsan tavsiyelerim böyle:)Yani mantıklı yoksa adam niye böyle bişey yapsın:) Başka önereceğin biri var mı canım tavsiyelerin güzel senin kredim kaldı kime ne baktırayım?
Gonca Polat bende o kadar saçmaladı ki söylemeden edemedimMüge aydının kahvesi iyi, katinası kötü karmaşıktı. Asenattan iade aldım son falında çok özensizdi. Onu da şans vermek için atmıştım yoksa önceki falları da çıkmadı. Binnaz genel anlamda tırt falcılarla dolu, çoğu pembeci. İlk defa deneyeceksen gonca polatı da önerebilirim
Gonca Polat bende o kadar saçmaladı ki söylemeden edemedim
Yani şöyle ki; bana evlenirken yaşayacağımız sorunlardan falan bahsedip arkasından tabi evlenmenize daha çok var ama o zaman bunları yaşayacaksınız dedi.( bu arada evlenme takıntısını bırakın niyetim bile yok sormadım öyle bir şey yani)
Canlı sohbette baktırıyordum sorun var mı? dedi ben de hayır yok çünkü benim problemlerim bunlar değil sadakatsizlik yaşadım diyince; " canım ben onu mida kartında gördüm ama geçmişte kalmış diye söylemedim sana" gibi saçma bir açıklama aldım. Tabi falı da iade aldım. Bence ilişki senaryosu uydurup üzerinden yürüyor sanki ya da enerji tutmadı bilemedim
ben de burada adını duyunca venceremos'a baktırmayı düşündüm. forumda bir aratayım hakkında neler yazılmış dedim. bir üye reklam yaptığı gerekçesiyle banlanmış ve banlanmasına sebep olan mesajında derin2013'ü, venceremos'u ve cliviaxx'ı aynı anda övmüş. sanırım derin2013'le venceremos'un aynı kişi olduğunu düşünenler vardı, hatta bu 3 ünün aynı kişi olduğunu düşünenler vardı. o üyenin o mesajından sonra ben de öyle olduğunu düşünüyorum. derin2013'e de daha önce birkaç kez baktırmıştım. onun bir şeyler yazabilmesi için benim detay vermem gerekiyordu. yani dediğin gibi "sorunu açık açık yaz" durumları:) kısacası ben de o ikisinin hatta üçünün aynı kişi olduğunu düşünüyorum. aslında derin'e daha önce baktırmamış olsam venceremosu deneyebilirdim ama eğer aynı kişilerse zaten her şeyi biliyor o kişi durumum hakkında. baktırmama gerek yok.yani şu vence ye kahve attım
ama o kadar karışık
o kadar ne olduğu belirlisz birşey yazmış ki...
bir de bana sorunu açık açık yaz demiş
yani ben açık yadıktan sonra çok senaryo türer zaten hayatım türk filmi gibi :)
ben tutmadım haberiniz ola..
bi de hep üçlü beşli yedili altılı falan gibi tarihler vermiş
ya benim algı özrüm var
yada soruya göre ilerleyen bir hnm..
bir daha baktıracağımı sanmıyorum.
sesli fallarda o 3.5 dakika yapılan girizgah gerçekten evlere şenlik:) bana falcının teki 2.5 dakika neden geç baktığını anlatmış ve teşekkür etmiş, kalan 3 dakikada da falında pek bir şey göremiyorum canım, hakkında hayırlısı olsun demiş. yani ciddi ciddi hiçbir şey göremeden sadece bunları söylemiş. madem göremedin falı iade et. ben senin bana 5 dakika boyunca teşekkür edişini dinlemek için mi 30lira ödeyeceğim? üstelik bu sevdiğim bir falcıydı. madem bu falda bir şey göremediniz, bu falın iadesini alayım size daha sonra tekrar fal atayım dedim. kadın bir daha benden fal kabul etmedi. neymiş, önceki falını iade etmişim, bana bir daha asla fal bakmazmış. e senin önceki falım dediğin şey fal değildi ki, teşekkür töreniydi:)Hatırlıyorum canım senin o falınıişte enerji meselesi, birimizin çok beğendiğini birimizin en saçma fallarından biri olabiliyor. Malesef şu nasıl bu nasıl diye sorunca değil de kendimiz baktırıp görünce daha iyi oluyor. Gonca bana çıkmıştı ama sonradan bir ara sürekli gittim ona ve olay faldan çok tavsiyeye döndü, artık ona da çook uzun bir süre gitmem diyorum, kadın beni baya tanıdı. Senin durumun benzeri benim asenatla oldu, senle aynı gün atmıştık ya hatta o günkü falım benim çok baştan savmaydı, fal gelmiş bakıyım bari şeklindeydi en çok ona sinir oldum. 6 dk bakmış 1-1.5 dksı klasik binnaz girişi ve neden geç gönderdiğini açıklamakla geçmiş. Bir de falda o kadar alakasız bir şey söylemişti ki yok artık ya dedim soruda bunu açıklayınca cevapta feci kıvırdı ben de direk iade aldım. ama sen o günkü falı da çok beğenmiştin diye hatırlıyorum maalesef enerji meselesi kuzum işte geçenlerde burda biriyle aynı anda hira soydan için yazmıştık, o hira için pembeci dedi ve cidden ona masal gibi fal bakmış. Ben de aynı anda pembeci değil demiştim bana da bir konu için olumsuz konuşmuştu öyle de olmuştu çünkü. Eskiden burda beğenildiğini gördüğüm herkese atardım ama dikkat ettim ki bana çıkan falcıların çoğunu burda beğenen yok, burda beğenilenler de bana hiç çıkmadı sezgi gibi birini överken de çekiniyor insan ben beğendim, bana çıktı diyorsun ama başkasında aynı falcı ölümüne saçmalayınca nası saçmaladı ya ben de çok iyiydi ilginç nasıl bilemedi diyorsun işte bunlar hep enerji
sesli fallarda o 3.5 dakika yapılan girizgah gerçekten evlere şenlik:) bana falcının teki 2.5 dakika neden geç baktığını anlatmış ve teşekkür etmiş, kalan 3 dakikada da falında pek bir şey göremiyorum canım, hakkında hayırlısı olsun demiş. yani ciddi ciddi hiçbir şey göremeden sadece bunları söylemiş. madem göremedin falı iade et. ben senin bana 5 dakika boyunca teşekkür edişini dinlemek için mi 30lira ödeyeceğim? üstelik bu sevdiğim bir falcıydı. madem bu falda bir şey göremediniz, bu falın iadesini alayım size daha sonra tekrar fal atayım dedim. kadın bir daha benden fal kabul etmedi. neymiş, önceki falını iade etmişim, bana bir daha asla fal bakmazmış. e senin önceki falım dediğin şey fal değildi ki, teşekkür töreniydi:)
Cidden çok güzel açıklamışsın canım bayıldım:)) sonuna kadar katılıyorum tespitlerine, kendimiz deneyimleyince daha iyi oluyor ve dediğin gibi tavsiye verirken de çekiniyoruz doğal olarak. Bu arada sanırım sen katina atmıştın ama olur da tekrar denemek istersen Asenat iskambilde kendisi açılım yaptığı için bana daha başarılı geliyor, ben de Asenatı çok beğenmeme rağmen katinasını çok yeterli bulmam. öyle işte:)Hatırlıyorum canım senin o falınıişte enerji meselesi, birimizin çok beğendiğini birimizin en saçma fallarından biri olabiliyor. Malesef şu nasıl bu nasıl diye sorunca değil de kendimiz baktırıp görünce daha iyi oluyor. Gonca bana çıkmıştı ama sonradan bir ara sürekli gittim ona ve olay faldan çok tavsiyeye döndü, artık ona da çook uzun bir süre gitmem diyorum, kadın beni baya tanıdı. Senin durumun benzeri benim asenatla oldu, senle aynı gün atmıştık ya hatta o günkü falım benim çok baştan savmaydı, fal gelmiş bakıyım bari şeklindeydi en çok ona sinir oldum. 6 dk bakmış 1-1.5 dksı klasik binnaz girişi ve neden geç gönderdiğini açıklamakla geçmiş. Bir de falda o kadar alakasız bir şey söylemişti ki yok artık ya dedim soruda bunu açıklayınca cevapta feci kıvırdı ben de direk iade aldım. ama sen o günkü falı da çok beğenmiştin diye hatırlıyorum maalesef enerji meselesi kuzum işte geçenlerde burda biriyle aynı anda hira soydan için yazmıştık, o hira için pembeci dedi ve cidden ona masal gibi fal bakmış. Ben de aynı anda pembeci değil demiştim bana da bir konu için olumsuz konuşmuştu öyle de olmuştu çünkü. Eskiden burda beğenildiğini gördüğüm herkese atardım ama dikkat ettim ki bana çıkan falcıların çoğunu burda beğenen yok, burda beğenilenler de bana hiç çıkmadı sezgi gibi birini överken de çekiniyor insan ben beğendim, bana çıktı diyorsun ama başkasında aynı falcı ölümüne saçmalayınca nası saçmaladı ya ben de çok iyiydi ilginç nasıl bilemedi diyorsun işte bunlar hep enerji
Cidden çok güzel açıklamışsın canım bayıldım:)) sonuna kadar katılıyorum tespitlerine, kendimiz deneyimleyince daha iyi oluyor ve dediğin gibi tavsiye verirken de çekiniyoruz doğal olarak. Bu arada sanırım sen katina atmıştın ama olur da tekrar denemek istersen Asenat iskambilde kendisi açılım yaptığı için bana daha başarılı geliyor, ben de Asenatı çok beğenmeme rağmen katinasını çok yeterli bulmam. öyle işte:)
ahhh sorma kuzuuu bu fatura olayı şuan bende tam bir kaos.kredi kartı extreme bakamıyorum bile.bakarrsam kendmi tokatlıcam:):)bu kadar acı tecrübeden sonra bende de 3 falcı kaldı.zaten iki tanesini yakalayamıyorsun o da iyi bişey benim için:)Sağol canım :))) ben de zamanında o kadar çok fal attım ki hatta faturam hala normal seyrine dönmedi, en uyduruğundan tut da en pahalısına kadar attım sanırım. Ve geçenlerde şöyle bir eski fallarıma bakıyım dedim, bir ara ayrıntılı yazıcam yine ama çok berbat fallarım varmış. O an çok beğendiğimi sanmışım dolu dolu gelmiş ama şimdi bakınca ne kadar bomboş falmış diyorum. Bir de genelde hep aynı laflar, yok bu adamın ailevi sorunları var falan. Özellikle binnazdakiler çok yapmış bunu. Bazı konularda sadece süreyi uzatmışlar mesela. Böyle bir çok sebepten dolayı fallardan soğudum. Nesibeyi çok severdim, ilk falları çıktı da geçen onun da son fallarını dinledim birini ağlayarak dinlemiştim öyle diyim.normalde falı dinlerken ağlayanlarla da dalga geçerdim fal ya sonuçta diye ama o fal o kadar doluydu ki çok etkilenmiştim ben de ağladım.o falı da tekrar dinledim, o anlık bir gaza gelmişim hiçbir şey yokmuş falda meğer. Böyle faturalar ekstreler baya kabarıp da ben ne yapmışım ya diyince daha iyi anladım artık önüme gelene atmıyorum zaten neredeyse baktırmadığım falcı kalmamış şu aralar adı dönen 2-3 kişi hariç.aralarında şuan yine baktırıım dediğim kişi 1-2 tane falan kaldı kuzum düşün elediklerimi kimse kalmamış bileveren tabiki verir ama ben artık bir fala 50 tl vermem diyorum canım evrenin sırrını söylemiyorlar sonuçta
Müge aydının kahvesi iyi, katinası kötü karmaşıktı. Asenattan iade aldım son falında çok özensizdi. Onu da şans vermek için atmıştım yoksa önceki falları da çıkmadı. Binnaz genel anlamda tırt falcılarla dolu, çoğu pembeci. İlk defa deneyeceksen gonca polatı da önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?