- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Mersi canim, allah daha kotulerinden korusun hepimiz insallah. Sarsildim, ama biraz kendime de geldim. Hayat gercekten cok kisa. Kimse icin uzulmeye, umutlanip beklemeye degmez...Cok gecmis olsun
Canim kucukte olsa insan cok etkileniyor Allah yasatmasin bir daha sadaka ver kucuk bir miktar istersenMersi canim, allah daha kotulerinden korusun hepimiz insallah. Sarsildim, ama biraz kendime de geldim. Hayat gercekten cok kisa. Kimse icin uzulmeye, umutlanip beklemeye degmez...
Olay mission impossible a dondu.... Tom Cruise bile yakalayamaz Asenati :)))Canım resmen saniyelik olaylar ya :)
Insallah, amin canim.....once saglik valla...Canim kucukte olsa insan cok etkileniyor Allah yasatmasin bir daha sadaka ver kucuk bir miktar istersen
Ah iyi canimInsallah, amin canim.....once saglik valla...
Sadaka verdim canim. Bir yardim kurulusuna uyeyim. Hemen verdim...
İndirimi cizgi fali icin de gecerli mi acaba ya kararsiz kaldim atmakta hofKızlar Sema'ya katina mı atmalı kahve mi? İndirim sağdan sağdan göz kırpıyor da=)
İndirimi cizgi fali icin de gecerli mi acaba ya kararsiz kaldim atmakta hof
valla bekle bekle şiştim
ben ceren esemen e katina attım
asenata da birkaç gün önce atmıştım.
pararlel şeyler söyledi.
vence yi beğenmedim
bi de orda param vardı women diye bir kadına attım tarot öyle seçmece
bi de gittim bgün 2 adet kitap aldım
makyaj malzemesi aldım
ay ben delirdim sanırım
günün özeti :)
Selenadan memnun kaldinmi bende cikmadi oSelena'dan günler sonra falım geldiğine ve binnazdaki kredilerimi bitirdiğime göre bu kaçıncı söylemim olucak bilmiyorum ama artık fala gerçekten ara verme vakti geldi galiba
Geçen sene falının yarısı çıkmıştı o yüzden attım durum tespitleri iyiydi olumluydu bakalım kısmetSelenadan memnun kaldinmi bende cikmadi o
Şimdiki hedefim sezgi ama daha zor sanıyorum :))Olay mission impossible a dondu.... Tom Cruise bile yakalayamaz Asenati :)))
Selenata ne baktırdın?kızlar selamlar, selenanın aylar önce baktığı falı çıkmaya devam ediyor. işle ilgili gelişmeler de onun dediği gibi ilerliyor. bakalım...
su falıSelenata ne baktırdın?
Face sayfasını beğen ordan msg at söylüyor ne zaman girceğini:))Kemal devrimi nasl yakalarm kzlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?