Binnaz Abla

Mersi canim, allah daha kotulerinden korusun hepimiz insallah. Sarsildim, ama biraz kendime de geldim. Hayat gercekten cok kisa. Kimse icin uzulmeye, umutlanip beklemeye degmez...
Canim kucukte olsa insan cok etkileniyor Allah yasatmasin bir daha sadaka ver kucuk bir miktar istersen

valla bekle bekle şiştim
ben ceren esemen e katina attım
asenata da birkaç gün önce atmıştım.
pararlel şeyler söyledi.
vence yi beğenmedim
bi de orda param vardı women diye bir kadına attım tarot öyle seçmece
bi de gittim bgün 2 adet kitap aldım
makyaj malzemesi aldım
ay ben delirdim sanırım
günün özeti :)

Selena'dan günler sonra falım geldiğine ve binnazdaki kredilerimi bitirdiğime göre bu kaçıncı söylemim olucak bilmiyorum ama artık fala gerçekten ara verme vakti geldi galiba

İndirimi cizgi fali icin de gecerli mi acaba ya kararsiz kaldim atmakta hof

Ben indirimin bana verdiği yetkiye dayanarak kahve attım. Çizgi falı için de geçerlidir tabii ki, zaten herhangi bir falı atıp çizgi falı istiyorum demeniz yeterli demiş ya profilinde.

Women benimde dikkatimi çekiyor ara ara..nasıldı falı?

Selam kizlar simdi gidisati bilen falcilar var onu yazmak istedim.Byv nurbanu tarot atmistim dengesiz tavirlariyla seni uzer bu adam dedi ciddu iliski dusunmediginden saba dengesiz davraniyor dedi dogru.Tellwe monaspeckle tuhaf bir karakteri var netlikten uzak sana karsi hicbirzaman acik olmaycak bu da dogru.Tellwe yesilcingene kendi icine donuk ilgisi eksik bir insan bu uzun sure konusmama gorusmeme durumunuz olmasi muhtemel dedi bu da dogru.Gidisati ve ani bilenler bunlar.Soyledikleri seyler karsi tarafin yasattiklariyla birebir ortusunce soyledikleri dogru ama sonuc icin net bir sey yok gelecekle ilgili.Ya adam dengesiz olur ya da maddi sikinti var derler ama benim baktirdiklarimin cogu dengesiz oldugunu soyledi dogru yalan degil.Pen cafe yeter taksim bu kadar mucadele etmene degecek biri degil dedi ruhhali dalgali dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…