Canim gormemistir yazini yolla bakar bence benim ona 13. FalimÇingeneye 1 hafta evvel fal göndersem bakar mısınız ? dedim. hala cevap gelmedi. Sanırım benden illallah geldi adama. Ne var sanki 4. olacaktı bu
Canim gormemistir yazini yolla bakar bence benim ona 13. Falim
Ben hep kahve atiyorum ,genelde kahvesi begeniliyoryeşil çingeneye ne atıyorsunuz? kahve mi?
Ben hep kahve atiyorum ,genelde kahvesi begeniliyor
Ya ne bileyim. Temmuza kadar zorunlu haller dışında görüşmeyeceksiniz dedi. Ama biz kahvaltı- yemek gibi olayları gerçekleştiriyoruz ara ara. Bugün de arayıp beraber çalışma teklifinde bulundu. Bu da zorunlu bir durum değil ki. Onun isteği ile olan bir durum. Ayrıca perşembe beraber Paris' e gidiyoruz. Bu konu hakkında bir şey söylemedi Sezgi. Esasen çok önemli bir gelişme oldupunu düşünüyorum. Temmuza kadar görüşmeyip temmuzda sana dönmek isteyecek ama sen istemeyeceksin, sonunuz olumsuz dedi.
Canim gormemistir yazini yolla bakar bence benim ona 13. Falim
Dadanınca saçmalayabiliyor haberin olsun :)Iyiyim vivicim balim sagolzaten son fallarinda olumluya dondu iyi seyler soyledi hep, resmen dadandim adama çünkü sonunda benden bikti herhal sjgfkld
Böyle spesifik olarak çıkıyor mu? Benim falım öyle değildi sanki. Yani gidişatı bilebiliyor mu?ankara_84 Bence katinası da başarılı, hisli bi adam o. Bende katinası da çıkmıştı. Hangisi daha çok içine siniyorsa onu at derim ben.
Allah allah. O kadar zaman uğraş, sonunda online yakala. Sonuç hüsran. Ayy umarım bilememiştir. Yani 2 gün sonra gidilecek tatili görmemesi ilginç.Bana hiç bilememiş gibi göründü. Boşver bence onun falını.
Allah allah. O kadar zaman uğraş, sonunda online yakala. Sonuç hüsran. Ayy umarım bilememiştir. Yani 2 gün sonra gidilecek tatili görmemesi ilginç.
Canım karışık benim durum. 2 ay önce boşandık, çocuğunuz da var. Yani iletişim duygusal mı yoksa sadece çocuğumuzun mutluluğu için mi? Bunu anlamak istiyorum. Karı- koca olacak mıyız tekrar? Yoksa sadece anne-baba olarak mı kalacağız? Bu ikilemi çözersem hayatıma devam edebileceğim ancakAkıl vermeye çalışmak gibi algılama lütfen ama sizin zaten o kişiyle aranızda hatrı sayılır bir iletişim var anlattığın kadarıyla, hatta beraber Paris'e gidiyormuşsunuz, daha ne olsun:) Ben olsam şu durumda tamamen kendi içimden gelenlere odaklanır ve ona göre hareket ederim, fala hiç ihtiyacın olmayan bir dönemdesin bence.
Duygunuz var mı eşinize karşı; daha doğru karşılıklıysa olur.Canım karışık benim durum. 2 ay önce boşandık, çocuğunuz da var. Yani iletişim duygusal mı yoksa sadece çocuğumuzun mutluluğu için mi? Bunu anlamak istiyorum. Karı- koca olacak mıyız tekrar? Yoksa sadece anne-baba olarak mı kalacağız? Bu ikilemi çözersem hayatıma devam edebileceğim ancak
Canım karışık benim durum. 2 ay önce boşandık, çocuğunuz da var. Yani iletişim duygusal mı yoksa sadece çocuğumuzun mutluluğu için mi? Bunu anlamak istiyorum. Karı- koca olacak mıyız tekrar? Yoksa sadece anne-baba olarak mı kalacağız? Bu ikilemi çözersem hayatıma devam edebileceğim ancak
Canim konusmayi cok denedim, ama bu konulari konusmaktan kaciyor. Ancak baska konularda konusabiliyoruz. Ketum bir adamdir. Tipik akrep erkegi. Bosandigimiz durusmada burnundan kil aldirmadi ama durusma cikisi cocuk gibi agladi. Zaten cok ani oldu hersey, anlasma protokolu ile bosandik. 3 ay once evliydik, yazin nereye tatile gitsek diye planlar yapiyordukAma neler olacağı öncelikle senin elinde. Yani fal şunun için baktırılabilir, "bu kişinin bana karşı duyguları ve düşünceleri neler şu anda". Bu konuda fal baktırılmasını anlarım, bunu yapmadan duramıyoruz:) Ama olayların nasıl ilerleyeceği sana bağlı. Bence yapılacak en güzel şey de kendini hazır hissettiğin bir anda bu kişiyle (eski eşinle) açık yüreklilikle konuşmak.
beraber parise gidiyosanız bu sizin icin bi fırsat benceCanim konusmayi cok denedim, ama bu konulari konusmaktan kaciyor. Ancak baska konularda konusabiliyoruz. Ketum bir adamdir. Tipik akrep erkegi. Bosandigimiz durusmada burnundan kil aldirmadi ama durusma cikisi cocuk gibi agladi. Zaten cok ani oldu hersey, anlasma protokolu ile bosandik. 3 ay once evliydik, yazin nereye tatile gitsek diye planlar yapiyorduk
Duygularim tavan... Evliyken gayet de mutluyduk. Bosanmadan once 1 kere konustuk. Sevgim bitti, sen de beni unut dedi. Ben de unutmaya calisiyorum ama musaade etmiyor ki. Her gun bir sekilde gorusuyoruz. Ya msj ya foto gonderiyor. Oglani ozledim diye cat kapi geliyor. Ama sorsan beni sevmiyor, modern insanlar olarak cocugumuz icin gorusuyoruz. O Allahin Adana' lisi, ben Allahin Diyarbakirlisi. Biz ne anlariz modernliktenDuygunuz var mı eşinize karşı; daha doğru karşılıklıysa olur.
Paris' te tenhada yakalayip konusacagim zaten :))beraber parise gidiyosanız bu sizin icin bi fırsat bence
Nasilsin canim? Tekrar konustunuz mu?Dun aksam ben aradim kizlar snowwhite canim sasirdi ses tonundan oyle anladim.Son konustugumuzda bayagi saydirmistim o da bana tabi hakaret degil laF dokundurma diyelim.Dun gece aradim bire geliyordu saat.Uykundan kalktin galiba dedim evet dedi onemli degil.Neyse konustuk biraz iyi duydum sesini dedi.Onves dk konustuk sonra yarin konussak olur mu aksama dogru dedi.Ben de bu ctesi konsere gidicem facede fotograflarimi paylasinca bakalum neler olacak.
Vence ye bir sure once baktirmistim. Pek memnun kalmadim. Su annile ilgili soyledikleri gercekle alakasi yok. Gunahini almak istemem, enerjimiz tutmadi heralde.... Yesilcingeneye hic baktirmadim. Ama burdaki kizlar genel olarak memnun galibaVence mi daha tutarlı çingene mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?