Binnaz Abla

Bana hiç bilememiş gibi göründü. Boşver bence onun falını.

Allah allah. O kadar zaman uğraş, sonunda online yakala. Sonuç hüsran. Ayy umarım bilememiştir. Yani 2 gün sonra gidilecek tatili görmemesi ilginç.

Akıl vermeye çalışmak gibi algılama lütfen ama sizin zaten o kişiyle aranızda hatrı sayılır bir iletişim var anlattığın kadarıyla, hatta beraber Paris'e gidiyormuşsunuz, daha ne olsun:) Ben olsam şu durumda tamamen kendi içimden gelenlere odaklanır ve ona göre hareket ederim, fala hiç ihtiyacın olmayan bir dönemdesin bence.

Canım karışık benim durum. 2 ay önce boşandık, çocuğunuz da var. Yani iletişim duygusal mı yoksa sadece çocuğumuzun mutluluğu için mi? Bunu anlamak istiyorum. Karı- koca olacak mıyız tekrar? Yoksa sadece anne-baba olarak mı kalacağız? Bu ikilemi çözersem hayatıma devam edebileceğim ancak

Duygunuz var mı eşinize karşı; daha doğru karşılıklıysa olur.

Ama neler olacağı öncelikle senin elinde. Yani fal şunun için baktırılabilir, "bu kişinin bana karşı duyguları ve düşünceleri neler şu anda". Bu konuda fal baktırılmasını anlarım, bunu yapmadan duramıyoruz:) Ama olayların nasıl ilerleyeceği sana bağlı. Bence yapılacak en güzel şey de kendini hazır hissettiğin bir anda bu kişiyle (eski eşinle) açık yüreklilikle konuşmak.

Canim konusmayi cok denedim, ama bu konulari konusmaktan kaciyor. Ancak baska konularda konusabiliyoruz. Ketum bir adamdir. Tipik akrep erkegi. Bosandigimiz durusmada burnundan kil aldirmadi ama durusma cikisi cocuk gibi agladi. Zaten cok ani oldu hersey, anlasma protokolu ile bosandik. 3 ay once evliydik, yazin nereye tatile gitsek diye planlar yapiyorduk

beraber parise gidiyosanız bu sizin icin bi fırsat bence

Duygunuz var mı eşinize karşı; daha doğru karşılıklıysa olur.
Duygularim tavan... Evliyken gayet de mutluyduk. Bosanmadan once 1 kere konustuk. Sevgim bitti, sen de beni unut dedi. Ben de unutmaya calisiyorum ama musaade etmiyor ki. Her gun bir sekilde gorusuyoruz. Ya msj ya foto gonderiyor. Oglani ozledim diye cat kapi geliyor. Ama sorsan beni sevmiyor, modern insanlar olarak cocugumuz icin gorusuyoruz. O Allahin Adana' lisi, ben Allahin Diyarbakirlisi. Biz ne anlariz modernlikten

Nasilsin canim? Tekrar konustunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…