Binnaz Abla

bazen korktuğumuz gibi olmuyor demek ki :) zaten fallarla ötelenip durmaktansa fikir alıp düşüncelerimizi dinlememiz daha önemli..

ama ben yine de bi daha asenat yapma derse asla yapmam

Benim eskisiyle mesajlasmistik bildiginiz gibi oda konusalim demisti ,onun uzerine ufak bir mesajlastik o da aricam seni en uygun zamanda yogunum demisti ,Tabi biz bunlarin ustune ne telefonda konustuk ne de bulustuk .Adamin yapmaya calistigi sey benim gitmemi engellemek cunku istemiyorum seni dese vazgecicem aninda valla Artik arasada bunaldim icimde soguma olusmaya basladi guvenim ve sevgimde bitiryor gibi hayirlisiyla vazgecerim diyorum sonra donsede nafile .Bu arada butun falcilar haziran da baristirdi bizi asiri olumlular nisanlandirdi bir de ,olumsuzlar barisacaksiniz Ana sen onu birakicaksin baskalari cikacak Karsina diyor gorucez ,ya da hepsi toptan patlicak

Canim iyimisin moral olarak peki.Icinden geleni yapmani takdir ettim

Son zamanlarda cok begendigim falcilar;

Ecem23
Elif Hanzade
Falci Sema
Serkan Tek
Emine Kurtuluş

Ne kadar çok değişiyor ya..bende de Serkan Tek acayip pembe pembe ..arayıp sormayan adam nerdeyse kapımdan ayrılmıyor gibi..Elif Hanzade daha gerçekçi ama...

geriden geriye msjları okuyordum da senin şu msjına aldı beni bi gülme

çok yaşa emi

Uzun uğraşlar sonunda Sezgi Candan' a baktırabildim. Kendisi ile son durum nedir? Anı ve geleceği bilmek konusunda yani. Benim aklım karıştı biraz. Olumsuzdu yani

Arkadaslar asil konu cikmamakla beraber cikan fal haberlerim var Asenat ve yesil cingene tarihiyle birlikte geysu ve binnazda meral guven colak bilmis bu bilinen durum is olayiydi bu arada meral guven colakerin puani dusuk ama kadin cok iyi bence ve girmiyor ne zamandir bu arada yesil cingenin baskabir konuda dedigi aynen gerceklesti geysunun ekin sarpenin elif isigin yapma dedigini yaptim ve olaylar ters tepti sunu soyleyim binnazda asenat ekin sarpen sahra buhsri elmas sezer zuleyha diye biri vardi elif isigin dedigi gibi ilerliyor durumlar geysu ve yesil cingenede bende bildi ve geysunun oyle nokta atislari olduki cok hisli bence ayni zamanda meral diyorum baska birsey demiyorum ama yok kendisi sitede

Uzun uğraşlar sonunda Sezgi Candan' a baktırabildim. Kendisi ile son durum nedir? Anı ve geleceği bilmek konusunda yani. Benim aklım karıştı biraz. Olumsuzdu yani
Buradaki kızların çoğu memnun Sezgi'den...

Çingeneye 1 hafta evvel fal göndersem bakar mısınız ? dedim. hala cevap gelmedi. Sanırım benden illallah geldi adama. Ne var sanki 4. olacaktı bu

Buradaki kızların çoğu memnun Sezgi'den...
Ya ne bileyim. Temmuza kadar zorunlu haller dışında görüşmeyeceksiniz dedi. Ama biz kahvaltı- yemek gibi olayları gerçekleştiriyoruz ara ara. Bugün de arayıp beraber çalışma teklifinde bulundu. Bu da zorunlu bir durum değil ki. Onun isteği ile olan bir durum. Ayrıca perşembe beraber Paris' e gidiyoruz. Bu konu hakkında bir şey söylemedi Sezgi. Esasen çok önemli bir gelişme oldupunu düşünüyorum. Temmuza kadar görüşmeyip temmuzda sana dönmek isteyecek ama sen istemeyeceksin, sonunuz olumsuz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…