- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
"Bu kadar zaman sonra sen zahmet edip geldin ama benim hayatımda biri var..." repliğinden istiyorum bende...
Dun aksam ben aradim kizlar snowwhite canim sasirdi ses tonundan oyle anladim.Son konustugumuzda bayagi saydirmistim o da bana tabi hakaret degil laF dokundurma diyelim.Dun gece aradim bire geliyordu saat.Uykundan kalktin galiba dedim evet dedi onemli degil.Neyse konustuk biraz iyi duydum sesini dedi.Onves dk konustuk sonra yarin konussak olur mu aksama dogru dedi.Ben de bu ctesi konsere gidicem facede fotograflarimi paylasinca bakalum neler olacak.
Canim iyimisin moral olarak peki.Icinden geleni yapmani takdir ettimAylarca bana bekle o arayacak diyen falcılara arkadaşlarıma inat 5.5ay sabrettikten sonra iyice ölçüp tartıp ben aradım.. İşin açıkcası bu sırada da güvendiğim falcılarımdan onun düşünceleri ile ilgili en azından enerjisinin Nasıl olduğuyla ilgili destek aldım bana bu konuda en destek olan binnazda Hülya Müge ve Asenat oldu ilk zamanlar senin gibi aricam artık diye çıldırdığımda hayır sakın zamanı değil şu an diye durdurdular özellikle Hülya sen ara artık enerji yüksek özlemiş diye belirtti çok severim onu da ama sonra abla olayı nasihat olayı oldu o yüzden yollamaktan vazgeçtim..neyse geri kalan hepsi arama sen sakın arama o gelecek o arayacak falan ama ben aradığımda hatta buluşma ayarladığımda adam bana aramayacağını söylemişti ben yapmasam o da yapmayacaktı Çünkü ikimizde hayatlarımızdan çok memnun olduğumuzu düşünüyorduk sosyal medyalardan.. sonuçta ben aradım pişman mıyım değilim aslında ha ona koz verdim mi verdim benim yapmam gerekeni o onun yapması gerekenleri ben yapıyorum ama böyle olması gerekiyor muş demekki velhasıl zamanı gelince istesende kendini tutamayacaksın zaten eğer oda seni seviyorsa oda dayanamayacak ve o telefonu açıp seninle güzel konuşacaktır veyahut o arayacaktır..ama şunu da unutmamak lazım açmayıp ya da açıp terste konuşabilir ben herşeye hazırdım aradığımda yani kendini herşeye hazır hissetmen güçlü hissetmen gerekiyor o psikolojiyi yakalaman gerek o gücü bulman gerek kendinde..
fallara da pek bel bağlamamak lazım yani ben hepsini bekleseydim Şuan birbirimizden nefret ediyor olurduk büyük ihtimal :))
Son zamanlarda cok begendigim falcilar;
Ecem23
Elif Hanzade
Falci Sema
Serkan Tek
Emine Kurtuluş
Canim iyimisin moral olarak peki.Icinden geleni yapmani takdir ettim
Valla serkan bende pembeyi birak simsiyahtıNe kadar çok değişiyor ya..bende de Serkan Tek acayip pembe pembe ..arayıp sormayan adam nerdeyse kapımdan ayrılmıyor gibi..Elif Hanzade daha gerçekçi ama...
Sezgıye onlıne oldugu salisede fal yollayabılenın doğa üstü güçleri vardır.. Artık nabıyonuz fotoğraf yüklemeden soru sormadan mı fırlatıp atıyonuz allahınızın aşkına ,başka türlü mümkansız çünkü
Aynen bekle bekle nereye kadar bazen konusmam gerekSnowwhite06
Canim cok uzulmustuk oyle olmasina ama daha iyimisin su anValla serkan bende pembeyi birak simsiyahtı
Buradaki kızların çoğu memnun Sezgi'den...Uzun uğraşlar sonunda Sezgi Candan' a baktırabildim. Kendisi ile son durum nedir? Anı ve geleceği bilmek konusunda yani. Benim aklım karıştı biraz. Olumsuzdu yani
Ya ne bileyim. Temmuza kadar zorunlu haller dışında görüşmeyeceksiniz dedi. Ama biz kahvaltı- yemek gibi olayları gerçekleştiriyoruz ara ara. Bugün de arayıp beraber çalışma teklifinde bulundu. Bu da zorunlu bir durum değil ki. Onun isteği ile olan bir durum. Ayrıca perşembe beraber Paris' e gidiyoruz. Bu konu hakkında bir şey söylemedi Sezgi. Esasen çok önemli bir gelişme oldupunu düşünüyorum. Temmuza kadar görüşmeyip temmuzda sana dönmek isteyecek ama sen istemeyeceksin, sonunuz olumsuz dedi.Buradaki kızların çoğu memnun Sezgi'den...
Hahah :) valla en sonuncu denememde telefonu duvara vuracaktim ki artik vazgectim sezgi sevdamdangeriden geriye msjları okuyordum da senin şu msjına aldı beni bi gülme
çok yaşa emi
Iyiyim vivicim balim sagolCanim cok uzulmustuk oyle olmasina ama daha iyimisin su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?