Binnaz Abla

Bence kartlar da o kadar detay cikmaz. Genel gidisatina bakmaz lazim ama insallah sonu olumlu olur :) orda yanilir ...
Bence parisin tadini cikar. Insallah bu romantik sehir yeni bir baslangic olur sizin icin :)

Böyle spesifik olarak çıkıyor mu? Benim falım öyle değildi sanki. Yani gidişatı bilebiliyor mu?

Canım bana tüm falı çıktı diyemesem de, söylediklerinden teyit ettiklerim ya da geleceğe dair çıkanlar olmuştu. Mesela ilk baktırdığımda "ne alakaaa yaa?" dediğim bir şeyin cidden onun dediği gibi olduğunu gördüm.

Kemal Devrim' e baktırmıştım geçenlerde. Sezgi' nin falının tam tersi ya. Hem anda hem de gelecekte zıt yorum yapmışlar. İki fenomenden hangisine inanayım yahu. Gerçi Kemal gideceğimiz tatili bilmişti ve karakter analizi birebir tutmuştu ama. Ay nasıl iyi gelmişti onun falı, 2 hafta idare etmişti beni mutlu mutlu. Bir de daha önce Sezgi için şikayet maili atmıştım. Gecenin bir yarısı online oluyor, onu yakalayacaz diye gözlerimiz kan çanağına dönüyor, paramızla işkence çekiyoruz diye. O ara hep gece 2 civarı online oluyordu. Bu mailden sonra bir süre gece online olmadı. Şimdi bu şikayet nedeniyle beni hatırlamış olabilir mi ki? Benim falı salladı sanki ya.

Sezgi acaba yabanci bir ulkede mi yasiyo...insanda enerji kalmaz ya her gece 2 de online olup usdune bir de fal bakmak... Benim su icmek icin mutfagin yolunu zoru bulurum gece 3 de kalsam :)

Eh Kemal'in falı tespitler dolayısıyla daha iyiyse daha olası ve tutarlı geldiyse size, ona inanın öyle olsun=) Sonuçta bana bir falcı söyleyin en iyisi bile olsa patladığını söyleyen birçok falzede bulabilirim. Şikayet kısmı garipmiş ama sanmam şikayetiniz dolayısıyla falınızda bir özensizlik olacağını. Enerji tutmamış olabilir eğer anda da iyi olmadığını düşünüyorsanız siz de.

Bende sezgi ye 75 kere fal baktırıp 76. İçin pusuya yatanlar sebebi ile hiç fal baktiramayanlar adına sikayet edeceğim. Etmeyin eylemeyin bir nefes alın. Kul hakkına giriyorsunuz. 24 saatte bir fal baktirmak enerjinizi şey eder hem. Sizi düşündüğümden yoksa bana ne ki...

Falcı duvarına yazılanlara baktım da kendimi biraz salak hissettim. Demiş ki : " hımmm sen önce şu no'lu promosyon falıma bak. Bakalım iyi misin ? Ona göre fal göndericem. Param ziyan olmasın". Biz niye akıl edemedik ki bunu...

Öyle bir şey olacağını sanmam. Belki mutlu bile olmuştur gece yarısı kalkmalarından kurtulduğu için

Ben de kendi şapşallığıma güldüm canım sen de eğlendiysen mesele yok
Katinasından daha çok beğendim ben kendi açılım yapıyor falan ya daha tutarlı ve özenli geldi. Ben Asenat'ın iade aldın diye bakmayacağını sanmıyorum ama o kadar baktırmış ve beğenmemişsin sanırım öyle durumlarda zorlamaya da gerek yok. Hoş ben de katinasından hiç haz etmediğim hâlde bir şans daha verdim iskambiline ve pişman olmadım diyebilirim. Dediğin gibi bence de dürüst ve iyi niyetli bir kadın, @seka_ ya da uzunca bir süre baktırmasın diye elinden gelen tüm iyi niyetini gösterip ultimatom vermişti =)

Gerçekten Sezgi'yi yakalamak ayrı bir maraton=)

Allah allah. O kadar zaman uğraş, sonunda online yakala. Sonuç hüsran. Ayy umarım bilememiştir. Yani 2 gün sonra gidilecek tatili görmemesi ilginç.
Gidisatida bilememis hic takilma bence herkese cikicak diye bisey yok sezgi bende ilk falinda cikmisti son fali cikmadi,kemali denesem mi diye dusunuyordum sizede o bilmis tatil durumunuzu ondan denenebilirler listeme ekledim :)

Gidisatida bilememis hic takilma bence herkese cikicak diye bisey yok sezgi bende ilk falinda cikmisti son fali cikmadi,kemali denesem mi diye dusunuyordum sizede o bilmis tatil durumunuzu ondan denenebilirler listeme ekledim :)
Kemal tatilden önce 2 tarih daha vermişti, uzun ve samimi görüşmeniz olacak demişti. Onlar da günü gününe tutmuştu. Bir de karşı tarafın duygu ve karakteri ile ilgili uzuunn açıklama yapmıştı. Yani tarihleri tuttu bende. Ama gelecek ne olur bilmem.

Snowwhite06 asenat dedektörü karlar kraliçem sen bilirsin Asenat'ın akıbeti nedir bu falları birkaç günlük mü, online görmüyorum hiç hep de 2 fal var. Bakmamış da mevcut fallara.

Ahahahah yerim seni :)) yok canım bir kaç günlük fal anca birden çıkması gerekirse tutar o da zaten biliyosun iptal edilebiliyor 2 tane fal alıyor sonra meşgule alıyor kendini üç saate falan bakıyor ama günlerce bekletmez eğer online falan değil ve falları varsa kişiler kendileri istemiştir kalsın diye o da mecbur kalmıştır çıkmaya diye düşünüyorum yoksa o kadar tutmaz

Yeni iyi biri haberi :) Binnaz Aysun Kırdeniz..Nokta atışlı bir fal aldım.
Ama enerji meselesi tabi..Sadece paylaşıyorum..denemek isteyen olur ise..

Kızlar selam,

Geçen gün fal atasım geldi bayadır kendimi zaptediyordum. Neyse 2 kişi ye fal attım aynı fincanı. Gökay diye biri var BYV'da. Daha evvel atan oldu mu? Yorumları güzeldi epeydir de merak ediyordum ve attım. Öncesinde falını sevdiğim ama şaibeli olduğunu da bildiğim Nurbanu'ya attım. Faldan memnun kaldım, dertleştik de.... Gökay dan fal bir kaç saat sonrasında geldi. Bilin bakalım nasıl :) Nurbanu'nun bana dedikleri ve benim ona anlattıklarıma feci benziyor. Bu kadar mükemmel falcı olduğunu düşünmüyorum. O kadar iyi adam orda 20 tl ye bakmaz. Günah da almak istemiyorum. Başka baktıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…