Bence kartlar da o kadar detay cikmaz. Genel gidisatina bakmaz lazim ama insallah sonu olumlu olur :) orda yanilir ...Ya ne bileyim. Temmuza kadar zorunlu haller dışında görüşmeyeceksiniz dedi. Ama biz kahvaltı- yemek gibi olayları gerçekleştiriyoruz ara ara. Bugün de arayıp beraber çalışma teklifinde bulundu. Bu da zorunlu bir durum değil ki. Onun isteği ile olan bir durum. Ayrıca perşembe beraber Paris' e gidiyoruz. Bu konu hakkında bir şey söylemedi Sezgi. Esasen çok önemli bir gelişme oldupunu düşünüyorum. Temmuza kadar görüşmeyip temmuzda sana dönmek isteyecek ama sen istemeyeceksin, sonunuz olumsuz dedi.
Böyle spesifik olarak çıkıyor mu? Benim falım öyle değildi sanki. Yani gidişatı bilebiliyor mu?
Sezgi acaba yabanci bir ulkede mi yasiyo...insanda enerji kalmaz ya her gece 2 de online olup usdune bir de fal bakmak... Benim su icmek icin mutfagin yolunu zoru bulurum gece 3 de kalsam :)Kemal Devrim' e baktırmıştım geçenlerde. Sezgi' nin falının tam tersi ya. Hem anda hem de gelecekte zıt yorum yapmışlar. İki fenomenden hangisine inanayım yahu. Gerçi Kemal gideceğimiz tatili bilmişti ve karakter analizi birebir tutmuştu ama. Ay nasıl iyi gelmişti onun falı, 2 hafta idare etmişti beni mutlu mutlu. Bir de daha önce Sezgi için şikayet maili atmıştım. Gecenin bir yarısı online oluyor, onu yakalayacaz diye gözlerimiz kan çanağına dönüyor, paramızla işkence çekiyoruz diye. O ara hep gece 2 civarı online oluyordu. Bu mailden sonra bir süre gece online olmadı. Şimdi bu şikayet nedeniyle beni hatırlamış olabilir mi ki? Benim falı salladı sanki ya.
Sezgi acaba yabanci bir ulkede mi yasiyo...insanda enerji kalmaz ya her gece 2 de online olup usdune bir de fal bakmak... Benim su icmek icin mutfagin yolunu zoru bulurum gece 3 de kalsam :)
Kemal Devrim' e baktırmıştım geçenlerde. Sezgi' nin falının tam tersi ya. Hem anda hem de gelecekte zıt yorum yapmışlar. İki fenomenden hangisine inanayım yahu. Gerçi Kemal gideceğimiz tatili bilmişti ve karakter analizi birebir tutmuştu ama. Ay nasıl iyi gelmişti onun falı, 2 hafta idare etmişti beni mutlu mutlu. Bir de daha önce Sezgi için şikayet maili atmıştım. Gecenin bir yarısı online oluyor, onu yakalayacaz diye gözlerimiz kan çanağına dönüyor, paramızla işkence çekiyoruz diye. O ara hep gece 2 civarı online oluyordu. Bu mailden sonra bir süre gece online olmadı. Şimdi bu şikayet nedeniyle beni hatırlamış olabilir mi ki? Benim falı salladı sanki ya.
Bende sezgi ye 75 kere fal baktırıp 76. İçin pusuya yatanlar sebebi ile hiç fal baktiramayanlar adına sikayet edeceğim. Etmeyin eylemeyin bir nefes alın. Kul hakkına giriyorsunuz. 24 saatte bir fal baktirmak enerjinizi şey eder hem. Sizi düşündüğümden yoksa bana ne ki...Eh Kemal'in falı tespitler dolayısıyla daha iyiyse daha olası ve tutarlı geldiyse size, ona inanın öyle olsun=) Sonuçta bana bir falcı söyleyin en iyisi bile olsa patladığını söyleyen birçok falzede bulabilirim. Şikayet kısmı garipmiş ama sanmam şikayetiniz dolayısıyla falınızda bir özensizlik olacağını. Enerji tutmamış olabilir eğer anda da iyi olmadığını düşünüyorsanız siz de.
Öyle bir şey olacağını sanmam. Belki mutlu bile olmuştur gece yarısı kalkmalarından kurtulduğu içinKemal Devrim' e baktırmıştım geçenlerde. Sezgi' nin falının tam tersi ya. Hem anda hem de gelecekte zıt yorum yapmışlar. İki fenomenden hangisine inanayım yahu. Gerçi Kemal gideceğimiz tatili bilmişti ve karakter analizi birebir tutmuştu ama. Ay nasıl iyi gelmişti onun falı, 2 hafta idare etmişti beni mutlu mutlu. Bir de daha önce Sezgi için şikayet maili atmıştım. Gecenin bir yarısı online oluyor, onu yakalayacaz diye gözlerimiz kan çanağına dönüyor, paramızla işkence çekiyoruz diye. O ara hep gece 2 civarı online oluyordu. Bu mailden sonra bir süre gece online olmadı. Şimdi bu şikayet nedeniyle beni hatırlamış olabilir mi ki? Benim falı salladı sanki ya.
Kuzum iyi güldürdün allah da seni güldürsünasenatın ilk denediğim falı iskambildi canım sanırım daha yeniydi o zaman 5 liralık bulmuşken atıyım dedim, yorum güzeldi evet katinadan daha iyiydi sanki diye hatırlıyorum ben de ama gel gör ki çıkmadı artık bana bakmaz herhalde iade aldığım için :) ama asenat dürüst biri hakkını yemiyim, bana sürekli fal baktırma 21 gün bekle demişti katinasında. Ama son falında dedim ya nedense en çok özensizliğine bozuldum o ilk fallarındaki heves yoktu
Bende sezgi ye 75 kere fal baktırıp 76. İçin pusuya yatanlar sebebi ile hiç fal baktiramayanlar adına sikayet edeceğim. Etmeyin eylemeyin bir nefes alın. Kul hakkına giriyorsunuz. 24 saatte bir fal baktirmak enerjinizi şey eder hem. Sizi düşündüğümden yoksa bana ne ki...
Gidisatida bilememis hic takilma bence herkese cikicak diye bisey yok sezgi bende ilk falinda cikmisti son fali cikmadi,kemali denesem mi diye dusunuyordum sizede o bilmis tatil durumunuzu ondan denenebilirler listeme ekledim :)Allah allah. O kadar zaman uğraş, sonunda online yakala. Sonuç hüsran. Ayy umarım bilememiştir. Yani 2 gün sonra gidilecek tatili görmemesi ilginç.
Kemal tatilden önce 2 tarih daha vermişti, uzun ve samimi görüşmeniz olacak demişti. Onlar da günü gününe tutmuştu. Bir de karşı tarafın duygu ve karakteri ile ilgili uzuunn açıklama yapmıştı. Yani tarihleri tuttu bende. Ama gelecek ne olur bilmem.Gidisatida bilememis hic takilma bence herkese cikicak diye bisey yok sezgi bende ilk falinda cikmisti son fali cikmadi,kemali denesem mi diye dusunuyordum sizede o bilmis tatil durumunuzu ondan denenebilirler listeme ekledim :)
Snowwhite06 asenat dedektörü karlar kraliçem sen bilirsin Asenat'ın akıbeti nedir bu falları birkaç günlük mü, online görmüyorum hiç hep de 2 fal var. Bakmamış da mevcut fallara.
Ne baktırdın peki canım?Yeni iyi biri haberi :) Binnaz Aysun Kırdeniz..Nokta atışlı bir fal aldım.
Ama enerji meselesi tabi..Sadece paylaşıyorum..denemek isteyen olur ise..
Ne baktırdın peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?