Selam canim, benzeri durumlardan gectigim icin yazmak istedim... Ne kadar zaman oldu haberlesmeyeli? Bence baska numaradan caldirip kapatirsan, buyuk ihtimal sen oldugnu dusunebilir ve bu da seni daha kotu bir duruma dusurebilir... Biliyorum zor ama biraz daha sabirli ol. Kendini tut.Selam kizlar benimkini arasam cok ozluyorum galiba arasam ne dusunur ondan adim gelmesini beklemekten yoruldum.Baska numaradan sesini duyup kapatsam mi o bile bana yeter.Ne derseniz kizlar
İk ay oldu peji kendi numaramdan arasam konussam olmaz mi[/QUOTE
Dogum gunu ya da daha farkli bir sebep var mi yakin bir zamanda mesaj atmak icin?
[/QUO
Simdi tam konuyu bilmedigim icin aramak iyi bir fikir mi emin olamadim. Ararsan ne soylerdin?İk ay oldu peji kendi numaramdan arasam konussam olmaz mi
Bence bir anlik durtulerine kapilip arama... Biraz dusun, tasin...yani anlik hareket etme bence.Merak ettim seni derdim gecen forumda gordum onlarda kendileri aramis kalbinden geceni yapin demislerdi cok kotu birsey benim aramam
Anladigim sh anda hassas bir donemden geciyosun. Herzamankinden daha kirilgan ve duygusal olabilirsin. Ona mesela kendini daha guclu hissettigin bir zaman mesaj atman ya da telefon etmen bence daha mantikli. Daha guclu oldugun bir zaman ararsan, sonuc iyi olursa super, kotu olursa da seni cok buyuk sarsmaz. kendini dusun, onceligi kendine ve nasil hissedecegne ver.Bence bir anlik durtulerine kapilip arama... Biraz dusun, tasin...yani anlik hareket etme bence.
Insan gormeyip, haber almayinca daha cok merak ediyo. Icinden ona ulasmak daha fazla geciyo. Normal bunlar. Ben de yasadigim icin cok iyi biliyorum...
Ama mantikli olani yapmak lazim.
Tamamen katılıyorum. Katiyen arama demiyorum ki arama gerekli kendine en kisa sürede yeni bir yol yeni bir hayat inşa edebilen için ama belli ki şu an ararsan duygusal bir boşalma yaşayacaksın ve pişman olacaksın. Kendini daha sağlam hissettiğin zaman ara. Onurun yara almasın.. bununla başa çıkmak özlemekten daha zor... bir elini yüzünü yıka, pencerenin aç derin derin nefes al hadi...Anladigim sh anda hassas bir donemden geciyosun. Herzamankinden daha kirilgan ve duygusal olabilirsin. Ona mesela kendini daha guclu hissettigin bir zaman mesaj atman ya da telefon etmen bence daha mantikli. Daha guclu oldugun bir zaman ararsan, sonuc iyi olursa super, kotu olursa da seni cok buyuk sarsmaz. kendini dusun, onceligi kendine ve nasil hissedecegne ver.
Merak ettim seni derdim gecen forumda gordum onlarda kendileri aramis kalbinden geceni yapin demislerdi cok kotu birsey benim aramam
Birde Hülya Hanım a herkes pembeci diyor ama ben en az beş kere baktırdım. Hepsi olumsuz du...öylede oldu zaten
inanamıyorummm yaaa seninle aynı şeyleri yaşıyoruzzzAylarca bana bekle o arayacak diyen falcılara arkadaşlarıma inat 5.5ay sabrettikten sonra iyice ölçüp tartıp ben aradım.. İşin açıkcası bu sırada da güvendiğim falcılarımdan onun düşünceleri ile ilgili en azından enerjisinin Nasıl olduğuyla ilgili destek aldım bana bu konuda en destek olan binnazda Hülya Müge ve Asenat oldu ilk zamanlar senin gibi aricam artık diye çıldırdığımda hayır sakın zamanı değil şu an diye durdurdular özellikle Hülya sen ara artık enerji yüksek özlemiş diye belirtti çok severim onu da ama sonra abla olayı nasihat olayı oldu o yüzden yollamaktan vazgeçtim..neyse geri kalan hepsi arama sen sakın arama o gelecek o arayacak falan ama ben aradığımda hatta buluşma ayarladığımda adam bana aramayacağını söylemişti ben yapmasam o da yapmayacaktı Çünkü ikimizde hayatlarımızdan çok memnun olduğumuzu düşünüyorduk sosyal medyalardan.. sonuçta ben aradım pişman mıyım değilim aslında ha ona koz verdim mi verdim benim yapmam gerekeni o onun yapması gerekenleri ben yapıyorum ama böyle olması gerekiyor muş demekki velhasıl zamanı gelince istesende kendini tutamayacaksın zaten eğer oda seni seviyorsa oda dayanamayacak ve o telefonu açıp seninle güzel konuşacaktır veyahut o arayacaktır..ama şunu da unutmamak lazım açmayıp ya da açıp terste konuşabilir ben herşeye hazırdım aradığımda yani kendini herşeye hazır hissetmen güçlü hissetmen gerekiyor o psikolojiyi yakalaman gerek o gücü bulman gerek kendinde..
fallara da pek bel bağlamamak lazım yani ben hepsini bekleseydim Şuan birbirimizden nefret ediyor olurduk büyük ihtimal :))
inanamıyorummm yaaa seninle aynı şeyleri yaşıyoruzzzbiran kendimi buldum sende. banada bütün falcılar bekle arayacak dedi sezgi dahil.ama şuan sabrımın sonudayım artık nolucaksa olsun arayayım diyorum bir taraftan gururum el vermiyor.bu ikilem içinde gidip geliyorum.bilmiyorum ki içimdeki sesi mi dinlesem?
peki aradıın için sen pişman oldun mu?en azaındansevgilinin fallarda çıkan hissiyatıyla gerçekte olan hissiyatının aynı olduğunu gözlemledin mi canım?
"Bu kadar zaman sonra sen zahmet edip geldin ama benim hayatımda biri var..." repliğinden istiyorum bende...Zaten nerdeyse hepimiz aynıyız canım:)
Evet ben konuşunca anladım ki gerçekten öyleymiş ben pişman olmadım çünkü sürekli beklenti içinde olmak beni boğuyordu Mutlu olmamı da engelliyordu ve sürekli ben sosyal medyada Mutlu rollerindeydim o da aynı şekilde ikimiz de bir kalıba bürünmüş devam ederken içimizi bilmiyorduk tabi..ben görüşmede bunu anladım ama herkesin böyle olmayabilir hoş şu an hiç ama hiç eskisi gibi değiliz zaten ilişkiye başlamadık bunu da sürekli söylemişlerdi bana Asenat ve nehir öznellikle. Direk sevgili olmayacaksınız biraz böyle gidecek diye..ha bazen beni bunaltıyor hareketleri söylüyorum en azından içimde kalmıyor sevgili olmasak bile bana olan incitmeme isteğini görebiliyorum ama yapıyor o ayrı çünkü mal bu erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?